2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eger tursu suyuyla oluyorsa suan benim turp gibi olmam gerek hamileligin basindan beri kavanoz kavanoz bitirdim bide dokunuyor doktor yeme demesine ragmen :)) sarmisagi hap gibi yutuyorsan faydasi olurmu ki ?
işte gripken suyunu iç diyorlar bide annem evde yapar turşuyu :) olur ya olmaz mı midede parçalanıyor ya doğal antibiyotik :))

BEnde belki öyle sanıyorumdur:)

Sen bebek hareketi olarak düşün bence yinede önemli olan bizim ne düşündüğümüz :):)

ben her mide bulantısında bebiş yaramazlık yapıyor yine diyorum rahat dur bebegim die konuşuyorum bide hareketlerini hissettsem neler dicem acaba, eşim de alıştı artık miden kötümü die sormak yerine bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu diyor

Bana yardım edin kızlar bu şekilde bir durum yaşayan var mı?

Bende sinüzit var canım önce grip gibi başlıyor sonra ağırlaşıyor ,doktora gitmek istemedim zaten ilaç kullanamadığımız için burnuma deniz suyu aldık pastil aldık onlarla idare ettim ,ıhlamur zencefil içiyorum hep ,inşallah bu geçerde bidaha hasta olmayız

İnşallah sonuçların güzel çıkar ve önemli bi sorun teşkil etmez canım, gruptaki hemen hemen her konuşmayı takip ediyorum ama ilk defa senden duydum, böyle bi durumu yaşamış olan olmayabilir diğer gruplara da yaz istersen hamileliği daha ileride olanlardan bilen biri varsa yardımcı olabilirler..

Eger tursu suyuyla oluyorsa suan benim turp gibi olmam gerek hamileligin basindan beri kavanoz kavanoz bitirdim bide dokunuyor doktor yeme demesine ragmen :)) sarmisagi hap gibi yutuyorsan faydasi olurmu ki ?
Canım ben tv de izledim sarımsak turşusu doğal ilaç diye ünlü prof.doktorlardan biri kendi yaptı hatta..
Günde iki tane yemenin asla zararı olmaz faydası olur tuzunu az atın yaparken dedi.

Canım ben tv de izledim sarımsak turşusu doğal ilaç diye ünlü prof.doktorlardan biri kendi yaptı hatta..
Günde iki tane yemenin asla zararı olmaz faydası olur tuzunu az atın yaparken dedi.
Suan basimi kaldiramadigimdan esime soleyeyim de alsin gelirken bi deneyeyim olmazsa gripte ates kac dereceden itibaren zararli acaba onu sormadim doktora ? 37.4 suan benim

Su ikiside mideye o kadar zararli ki yedimmi yatamiyorum resmen ama deneyecegim ozellikle tursuyu :)
ay valla sarımsakta beni uyuşturuyor resmen hele yoğurtla falan yiyorum bazen yemeklerde beni benden alıyor o yüzden parçalara bölüp yutmayı tercih ediyorum

Link vermeyi beceremedim ama bu sitede bu konuyla ilgili paylaşımlar var. Ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık diye google da arat. Ben biraz okudum. Zamanla kapanabildigi söylenmiş. Çok sağlıklı bebekler doguranlar olmuş. Hemen moralini bozma R Realworldbq

ay valla sarımsakta beni uyuşturuyor resmen hele yoğurtla falan yiyorum bazen yemeklerde beni benden alıyor o yüzden parçalara bölüp yutmayı tercih ediyorum
Ben severim sarimsak ama boyle isira isira da yiyemem birseyin icine katilmis olmasi lazim yogurt gibi cacik gibi anca oyle :))

Oy yerim ben onları bal kuzular sağlıkla doğsunlar İnşâAllah Sabahtan beri bi dilim elma ile duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…