Eger tursu suyuyla oluyorsa suan benim turp gibi olmam gerek hamileligin basindan beri kavanoz kavanoz bitirdim bide dokunuyor doktor yeme demesine ragmen :)) sarmisagi hap gibi yutuyorsan faydasi olurmu ki ?
Sen bebek hareketi olarak düşün bence yinede önemli olan bizim ne düşündüğümüz :):)
ben her mide bulantısında bebiş yaramazlık yapıyor yine diyorum rahat dur bebegim die konuşuyorum bide hareketlerini hissettsem neler dicem acaba, eşim de alıştı artık miden kötümü die sormak yerine bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu diyor
merhaba benim 17.haftam bebeğin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi doktorum ve bana da gösterdi ama ikili testte sorun yoktu. Şimdi 3lü ve 4lü test yaptı sonucu 5 gün sonra çıkacakmış. Bu durumu yaşayan var mı? yardımcı olun noluuuur
Teşekkür ederim canım tavsiyen için Çok geçmiş olsun Allah şifa versin doktor sadece kızarmış enfeksiyona benzemiyo dedi bana kulağımda biraz sıkıntı olduğu için yayıldığını düşündüğüm için gitmiştim zaten ilaçta verse kullanmıcaktım sadece dinlen dedi bebekle ilgili bişey söylemedi kadın doğum doktorumla konuşarak gargara verdirdi birde bioleadin gargara verdi ama geçmezse kullan dedi ıhşamur dışında da bişey içme dedi
Bende sinüzit var canım önce grip gibi başlıyor sonra ağırlaşıyor ,doktora gitmek istemedim zaten ilaç kullanamadığımız için burnuma deniz suyu aldık pastil aldık onlarla idare ettim ,ıhlamur zencefil içiyorum hep ,inşallah bu geçerde bidaha hasta olmayız
merhaba benim 17.haftam bebeğin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi doktorum ve bana da gösterdi ama ikili testte sorun yoktu. Şimdi 3lü ve 4lü test yaptı sonucu 5 gün sonra çıkacakmış. Bu durumu yaşayan var mı? yardımcı olun noluuuur
İnşallah sonuçların güzel çıkar ve önemli bi sorun teşkil etmez canım, gruptaki hemen hemen her konuşmayı takip ediyorum ama ilk defa senden duydum, böyle bi durumu yaşamış olan olmayabilir diğer gruplara da yaz istersen hamileliği daha ileride olanlardan bilen biri varsa yardımcı olabilirler..
Eger tursu suyuyla oluyorsa suan benim turp gibi olmam gerek hamileligin basindan beri kavanoz kavanoz bitirdim bide dokunuyor doktor yeme demesine ragmen :)) sarmisagi hap gibi yutuyorsan faydasi olurmu ki ?
Canım ben tv de izledim sarımsak turşusu doğal ilaç diye ünlü prof.doktorlardan biri kendi yaptı hatta..
Günde iki tane yemenin asla zararı olmaz faydası olur tuzunu az atın yaparken dedi.
Canım ben tv de izledim sarımsak turşusu doğal ilaç diye ünlü prof.doktorlardan biri kendi yaptı hatta..
Günde iki tane yemenin asla zararı olmaz faydası olur tuzunu az atın yaparken dedi.
Suan basimi kaldiramadigimdan esime soleyeyim de alsin gelirken bi deneyeyim olmazsa gripte ates kac dereceden itibaren zararli acaba onu sormadim doktora ? 37.4 suan benim
ay valla sarımsakta beni uyuşturuyor resmen hele yoğurtla falan yiyorum bazen yemeklerde beni benden alıyor o yüzden parçalara bölüp yutmayı tercih ediyorum
Link vermeyi beceremedim ama bu sitede bu konuyla ilgili paylaşımlar var. Ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık diye google da arat. Ben biraz okudum. Zamanla kapanabildigi söylenmiş. Çok sağlıklı bebekler doguranlar olmuş. Hemen moralini bozma RRealworldbq
ay valla sarımsakta beni uyuşturuyor resmen hele yoğurtla falan yiyorum bazen yemeklerde beni benden alıyor o yüzden parçalara bölüp yutmayı tercih ediyorum
Sen bebek hareketi olarak düşün bence yinede önemli olan bizim ne düşündüğümüz :):)
ben her mide bulantısında bebiş yaramazlık yapıyor yine diyorum rahat dur bebegim die konuşuyorum bide hareketlerini hissettsem neler dicem acaba, eşim de alıştı artık miden kötümü die sormak yerine bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu diyor