2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

İnşallah canım en kısa zamanda iyileşiriz benimde hem sinüzit var hemde bikaç ay önce ameliyat oldum burnumdan baya sorunlu o yüzden tuzlu suda yapıyorum burnuma iyi geliyo

Oy yerim ben onları bal kuzular sağlıkla doğsunlar İnşâAllah Sabahtan beri bi dilim elma ile duruyorum

herkesin durumu farklıdır tabiki ama ben 1 2 saat agzıma bişey atmayınca midem bulanmaya başlıyor, bastırıcak bişey yiyebildiysem ne mutlu yoksa çıkıyor ztn :/
hafif midene dokunmayacak şeyler yemeye çalış cnm..

sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah totolarını yediklerimmm

Başla canım doktorum bana pilates önerdi en iyisi pilatesmiş sanırım pilates için yazılmam gerekicek.

Feelingcim bana o kasilmayi bi tarif etsene hissettigin zamanlarda nasil oluyor
Canım ben hissetmiyorum ama kasık ağrısı şeklinde hissedilirmiş. Yürüdüğüm zamanlarda oluyor ağrı şeklinde sanki orda yumruk var gibi bide kasıklarım çekiliyormul gibi hissediyorum ama doktor bebek büyüdüğü içindir dedi.

Suan basimi kaldiramadigimdan esime soleyeyim de alsin gelirken bi deneyeyim olmazsa gripte ates kac dereceden itibaren zararli acaba onu sormadim doktora ? 37.4 suan benim

Canım bende bilmiyorum doktorumla bende konuşmadım bu konuda ama 37,5 itibariyle dikkat etmek lazım sanki..
Dikkat et kendine soğuk uygula el ayak bileklerine..

canim takipteyim hep okudum :) cinsiyeti belli olunca yaziyim die duşundum. evet midem çok kotuydu ama ginede herşeyi yiyip ictim gecti artik sadece heyecanlaninca bulaniyo mdm. sen nasilsin, iyimisin? hayirli olsun ogluşun :)
Sağol canım iyiyim allaha şükür oğluşumda iyi:)) bulantının geçmesine çok sevindim valla. Yaz tabi arada merak ediyorumm.

Bugün doktor kontrolüm vardı. Kasıklarım da ağrı oluyordu karnım sertleşiyor du çok sıkışma hissi oluyordu ama tuvalette çok az geliyordu. İdrar tahlili verdim enfeksiyon çıkmadı. Rahimde kasılma var dedi. 2 gün rapor verdi dinlen diye.. Kızım çok şükür iyi 170 gr mış. :) İnşallah dinlenince geçer

Kızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.

Haberler güzel. O bende de oluyor kasilma. Sanırım cogunuzda var. Bebiş iyi maşallah.

Ben severim sarimsak ama boyle isira isira da yiyemem birseyin icine katilmis olmasi lazim yogurt gibi cacik gibi anca oyle :))
aynen bende severim o şekilde yiyebiliyorum ama sonrasında baygınlık getiriyor bide hamilelikte tansiyonum düşüyor sanırım :)

Evet, ayip etmis aslinda. Ama onlar hic boyle ultrason fotografi gormemislerdir belki de kendi cocuklarinda. Normal küçük bebek hâli gibi bekliyorlar ama mümkün değil. İlk basta alınıyor insan ama bilmediklerine ver, boşver. Benin gittigim doktor bile koca kafalı dedi, biliyorum , ben de koca kafalim, diye seviyorum,dedim . Okumuşu da aynı boşver:). Bazen bazı şeyleri ti'ye almak lazım. Hamilesin sen, moralini hicbir şeyin bozmasina izin verme.

Özel bölgesine ağda yapan var mı kızlar benim normalde de yoğundur kıllarım ama prası afedersiniz bildiğin sakaldan hallice yani felaket mecbur ağda yapıyorum ama 1 haftaya kalmadan çıkmaya başlıyo 1 ay dursun iyice çıksın diyorum bu seferde ormana dönüyo valla bıktım doğumda napıcam bilmiyorum

Tuzlu su deniyorum suan bide cold mix alip yastigima damlattim en kötü ihtimalle ayaklara visk de sürecegim gece yatarken
Aa viks sürme sakin, geçenlerde eczaneden iatedim, hamilesin, kesinlikle veremem,dedi .Yazıyordu zaten kağıdında da, kullanmasin hamileler diye.

yerim ya maşallah :) kv yede yuh ya bizimkine de göstermiştim ultrason fotosunu ben hiç bir şey göremiyorum diyo nası ya dedim baya da netti bizim bebişin eli kolu ona bile sinir olmuştum ayırt edemiyo diye cidden her şeyden mahrum bırakacaksın yaa anlamıyorlar hiç sanki başkasının çocuğu bu erkek tarafı niye böyle ya

Aa viks sürme sakin, geçenlerde eczaneden iatedim, hamilesin, kesinlikle veremem,dedi .Yazıyordu zaten kağıdında da, kullanmasin hamileler diye.
Ya biliyorum ama cok mecbur kalirsan doktorum ayak altlarina surebilirsin ilac kullanmaktansa demisti tabi henüz dayanmaya calisiyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…