2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yağlı fırın tepsisine koyup denedim tam bir fiyaskoydu ondan sordum ben de kızartma ise anladım bakarız artık :)

Ben zaten tahlil yaptirmaya gidecektim onu bahane ettim canim etkilendim götürbende diyemem ee az kalmis randevuya cok sukur gidip goreceksin onu düsün
Aynen aynen gün sayıyorum son 7 gün :) nasıl zor beklemek yerim onu bari hareketleri bariz belli olsa anlarız artık

Dusa girdim ciktim simdi hala bir tik var ama (
Canım bana doktorum gerekli bilgilerin yazdığı bir kağıt vermişti beslenme listesi ile birlikte orda,
Grip ve benzeri durumlarda :
Parol veya minoset tablet
Immumax sprey

İşine daha çok yarayacak olanı alabilirsin eczaneden..

Yağlı fırın tepsisine koyup denedim tam bir fiyaskoydu ondan sordum ben de kızartma ise anladım bakarız artık :)
Acaba ince mi yapmadiniz bizimki firinda da cok güzel oluyor biz esimle cok seviyoruz ) damak tadiniza yonelik olmayabilir tabi ben kabaklari falan da oyle yapiyorum mesela tabi simdi hicbirsey yapamiyorum o ayri artik ben tarif ediyorum esim becerebilirse yapiyor :))

Bugün telefon actim durumu anlattim sprey olmaz dedi atesin cok cikmadikca da parol ve minoset icme dogal yollardan atlatmaya calis dedi ama atesi sormadim iste kactan sonra ilac alayim sakincali diye ? Simdi de yutkunamiyorum arayip konusmak zor geliyor valla

İnsan görünce korkar ne demek ya
Hem de torununa nasıl sevgisizlik bu... hic yorum yapma sağlıkla kucağıniza alın de.. Dua etsin ki sen yine saygili davranıp sonrasında anne demişsin elinden alırken
boşver canım bir daha çocuğunla ilgıli konuşmazsin olur biter..

uzulme cnm o kadin normal degil bence))

Çok sevinirim canım :))

Ay ne güzel bebişinin yüzünü görmüşsün :)
Benim de kayınvalidem ultrasondan korkuyor vallahi. Onların zamanında yokmuş ya bu kadar heralde ondan garip geliyo özellikle 4 boyutlular.

Kalın soydum bence ondan yapamadım :)

Ya insan kendi çocuğu söz konusu olunca gerçekten alınıyor ben çok bozuldum. Bende öyle düşünüyorum mesela ablam dediki çok tatlı yaa ama yüzü çok değişcek benimki bu haftalarda yüzü uzaylı gibiydi doktora sordum hatta doktorda bu zamanlarda üçgen olur yüzü demiş. Ama işte nolursa olsun gerçekten insanın morali bozuluyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…