Dusa girdim ciktim simdi hala bir tik var amaCanım bende bilmiyorum doktorumla bende konuşmadım bu konuda ama 37,5 itibariyle dikkat etmek lazım sanki..
Dikkat et kendine soğuk uygula el ayak bileklerine..
Hahah seni çok iyi anlıyorum doğumda cinsiyet değişirse şaşırmam diyorum ben de :)ben şimdiden beyaz bakıyom elbiselere valla bırak partiyi 9 aya kadar amuda kalkarsa doğumda öğrenirim
Simdi aldim canim ilik duş bir tık daha iyiyim ama düsmedi sanirim halaAteşlenmemeye dikkat et ılık duş al istersen canım belki atesleniyorsundur
Yağlı fırın tepsisine koyup denedim tam bir fiyaskoyduSoyle bir aleti var onun patatesi ince ince dogruyoruz onla nerdeyse cips kivaminda pazardan almistim 3 tlye :)) ya sadece tuzlayip yagda yada nane falan susleyip baya soslu yagda kizartiyoruz. Tabi ki daga az zararli olsun cok kitir olmasin diyorsan yagli kagit serip firina da atabilirsin cok güzel oluyor
Aynen aynen gün sayıyorum son 7 gün :) nasıl zor beklemek yerim onu bari hareketleri bariz belli olsa anlarız artıkBen zaten tahlil yaptirmaya gidecektim onu bahane ettim canim etkilendim götürbende diyemem ee az kalmis randevuya cok sukur gidip goreceksin onu düsün
Canım bana doktorum gerekli bilgilerin yazdığı bir kağıt vermişti beslenme listesi ile birlikte orda,Dusa girdim ciktim simdi hala bir tik var ama(
Evet şükür olumsuz bir şey yoktu.. Parmağını emiyordu kuzum nasıl duygulandım ya :)Haberler güzel. O bende de oluyor kasilma. Sanırım cogunuzda var. Bebiş iyi maşallah.
Acaba ince mi yapmadiniz bizimki firinda da cok güzel oluyor biz esimle cok seviyoruzYağlı fırın tepsisine koyup denedim tam bir fiyaskoyduondan sordum ben de kızartma ise anladım bakarız artık :)
Cok zor gercekten benim artık randevularim ayda bir o zaman gecmiyor bir türlü :)) benim taaa 23unde senin az kalmisAynen aynen gün sayıyorum son 7 gün :) nasıl zor beklemek yerim onu bari hareketleri bariz belli olsa anlarız artık
Bugün telefon actim durumu anlattim sprey olmaz dedi atesin cok cikmadikca da parol ve minoset icme dogal yollardan atlatmaya calis dedi ama atesi sormadim iste kactan sonra ilac alayim sakincali diye ? Simdi de yutkunamiyorum arayip konusmak zor geliyor vallaCanım bana doktorum gerekli bilgilerin yazdığı bir kağıt vermişti beslenme listesi ile birlikte orda,
Grip ve benzeri durumlarda :
Parol veya minoset tablet
Immumax sprey
İşine daha çok yarayacak olanı alabilirsin eczaneden..
Sağol canım iyiyim allaha şükür oğluşumda iyi:)) bulantının geçmesine çok sevindim valla. Yaz tabi arada merak ediyorumm.
İnsan görünce korkar ne demek yaKızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
Kızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
Çok sevinirim canım :))Kulupte bir eski posta dek gelmiştim birkaç yagdan bahsediyordu doğumdan sonrada devam etmiş hi çatlağı olmamış bir lt lik fısfıs cam kaba koymuş istersen bakıp atayım sana hepsini esit ölçüde karışıyormuş aktar yapmış biraz eski bi posttu ama
Ay ne güzel bebişinin yüzünü görmüşsün :)Kızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
Kalın soydum bence ondan yapamadım :)Acaba ince mi yapmadiniz bizimki firinda da cok güzel oluyor biz esimle cok seviyoruz) damak tadiniza yonelik olmayabilir tabi ben kabaklari falan da oyle yapiyorum mesela tabi simdi hicbirsey yapamiyorum o ayri artik ben tarif ediyorum esim becerebilirse yapiyor :))
Hadi hayırlısı, uğurla gelsin inşallah.Bene bugün cinsiyeti öğrendim erkek benimkide
Ya insan kendi çocuğu söz konusu olunca gerçekten alınıyor ben çok bozuldum. Bende öyle düşünüyorum mesela ablam dediki çok tatlı yaa ama yüzü çok değişcek benimki bu haftalarda yüzü uzaylı gibiydi doktora sordum hatta doktorda bu zamanlarda üçgen olur yüzü demiş. Ama işte nolursa olsun gerçekten insanın morali bozuluyor canım.Evet, ayip etmis aslinda. Ama onlar hic boyle ultrason fotografi gormemislerdir belki de kendi cocuklarinda. Normal küçük bebek hâli gibi bekliyorlar ama mümkün değil. İlk basta alınıyor insan ama bilmediklerine ver, boşver. Benin gittigim doktor bile koca kafalı dedi, biliyorum , ben de koca kafalim, diye seviyorum,dedim . Okumuşu da aynı boşver:). Bazen bazı şeyleri ti'ye almak lazım. Hamilesin sen, moralini hicbir şeyin bozmasina izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?