2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oy maşallah
Ya ben dün gece saat 2 gibi aldım bugün için randevuyu , annem uykusundan kalktı bana geldi gece 3 de . Bu sabah 9 da hastaneye gideceğim diye. Doktor güzel konuştu annemin yüzünde nasıl gülücükler açtı. KV de esimizin annesi ama insanın öz annesini asla tutamaz.
Allah herkesin gönlüne göre versin, sen boşver bilenme. Sorsan cahilsin der yaşından ötürü ama kendileri cahil işte.

Evet şükür olumsuz bir şey yoktu.. Parmağını emiyordu kuzum nasıl duygulandım ya :)
AA çok güzel. Hamilelik takviminde yazıyordu ya bu haftalarda, ultrasonda emerken görebilirsiniz,diye. Bir arkadaşım 26 haftalık renkli ultrason görüntüsünü gönderdi. Aynı arkadaşım .O kadar netlesiyor ki zaman geçtikçe. Allah bize de sağlıcakla o günleri nasip etsin.

Valla bilmiyorum canım bende çok alındım bi daha asla göstermem doğunca görür artık işine gelirse sever işine gelmezse sevmez o benim canım nolursa olsun.

Haklısın tabi ama moralimin bozulduğunda bebiş hissediyor. Onların sağlıklı olmalarından öte bişey yok şu an . Canını sıkan bırak kayınvalide olsun,Allah korusun bebeklerimizle ilgili olumsuz durum olmasın.

Feeling07 canım ohh ne güzel görmüşsün bebişini :) takma sen kayın valide yi boşver gerçi ben olsam ben de bozulurdum ama kafaya takmaya değmez
Mah-i nev ya ben de birkaçtır agdaya gidemiyorum korkumdam cilt hassas olur diyorlar ya

Öyle canım. Geçen biri heyecan varmı hiç torun için diyo ağzını yüzünü buruşturup yoooooo hiç yok valla diyo. İnsan sinir oluyo ama torun torun diye başımızın etini yediler bi buçuk sene çok çabuk unuttular.

uzulme cnm o kadin normal degil bence))
Kuzum insan kafasına takıyo ister istemez bebeği için böyle bişey denildiği zaman. Ama dediğim gibi asla ne bebek hakkında bişey dicem ne göstericem. Kendi sorup merak etsin umrumda bile değil.

Ay ne güzel bebişinin yüzünü görmüşsün :)
Benim de kayınvalidem ultrasondan korkuyor vallahi. Onların zamanında yokmuş ya bu kadar heralde ondan garip geliyo özellikle 4 boyutlular.
Öyle heralde canım benimlidd 4 boyutluydu şok oldu kadın görünce canlı kanlı bebek bekliyodu heralde nur topu gibi. Daha 300 gram bişey ne olabilir ki:)

Boşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dedi Ben de anne o zaman ben hamile olursam göstermeyeyim sana korkuyorsan dedim daha kendi torunundan korkmadı çok şükür bizimkinin derdi başka o kendi doğruyor zannediyor :) hazırlık yapıyor benim zevkime uygun değil çünkü o şaşalı şeyleri seviyor Bursalılar bilir burası fena ben kendi evimde kullanıcam sizin eve hazırlamıyorUm dedi:) ve asıl bomba hangimiz daha iyi hazırlanacağız dedi bana yarışa soktu kaynanamla yarışıyoruz kim daha iyi hazırlanacak benim doğuracağım çocuğa diye

İnşallah ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Parmaklarını omurgasını bile görmek çok güzel.. Mucize gibiler ya :)

Olmuyor canım vallahi aldığımı şeyleri gösterdik. Hey allahım bu gömleği bebek nasıl giysin bunlar alınırmı, şimdiden bişey almayın iyi değildir. Zaten sadece zıbın giyer bebekler zıbından başka bişey almayın hep bi müdahale. Gerçi huyumu bilir ben ne istersem onu yaparım o hep müdahale ettiyle kalırda işte. Eşya alırkende beyaz şeyleri alma çok toz olur demişti şimdi diyorum temizlik yapıyorum falan diye pişman oldun demi beyaz aldığına diyo bende yoo gayet memnunum temizlik için sevmediğim renklerimi alsaydım diyorum.

Çok güldüm canım yaaaa :) Allah sabır versin :)

Çok doğru yazdın canım. Doktor bana bi sorun söyleseydi asıl o zaman yıkılırdı insan bazen gerçekten şımarıklık yapıyoruz belki de. En iyisi çok konuşmamak böyle konuları ve çevredeki geren insanlardan uzak durmak bebeğin huzuru için.

Öğretmen olan arkadaşlar okuldaki ve pansiyon daki nöbetten 24 hafta olunca muaf olunuyormuş ya onun için tam 24+0 mı olması gerekiyor bilen var mı???

Ayy allah seni nasıl güldüm. Benimkide tam tersi ne alsak cık cık cık diyor herşey için çok erken. Son ay herşeyi nasıl alcaz hiç düşünen yok. Böyle parça parça almak daha mantıklı.

Hahah seni çok iyi anlıyorum doğumda cinsiyet değişirse şaşırmam diyorum ben de :)
vallaha tek çare başka doktora gitmek heralde.benm doktorumla pek yıldızı barışmadı.
zaten önceleri 16 olmadan söylemem diyordu şimdide 16 olacaz net değil büyüsün diyo olmadı renkli ultrasonu olan bi doktora görüneyim hem netleşir o zamanda

Çok güldüm canım yaaaa :) Allah sabır versin :)

Ayy allah seni nasıl güldüm. Benimkide tam tersi ne alsak cık cık cık diyor herşey için çok erken. Son ay herşeyi nasıl alcaz hiç düşünen yok. Böyle parça parça almak daha mantıklı.

Bizimki biraz değişik bir ilişki alıştım ben :) nişanımla başlayan beni değiştirip kendi zevkine göre yaşatma hevesi sönmedi gitti ben de hep kendi bildiğimi okudum bohça yaptırmadım bursa adetlerinden yaptırmadım mobilyam sade evime çeyiz gezmeye kimsenin gelmesine izin vermedim ısrarla devam ediyor napalım alıştım artık :) bebişlerimizin sağlığı keyfi daha önemli bizim için

Benimki renklide baktı da göremedi inşşş 10unda öğrencem artık. Sen başka doktor varsa hemen yarın git merak ettim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…