Oy maşallahKızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
AA çok güzel. Hamilelik takviminde yazıyordu ya bu haftalarda, ultrasonda emerken görebilirsiniz,diye. Bir arkadaşım 26 haftalık renkli ultrason görüntüsünü gönderdi. Aynı arkadaşım .O kadar netlesiyor ki zaman geçtikçe. Allah bize de sağlıcakla o günleri nasip etsin.Evet şükür olumsuz bir şey yoktu.. Parmağını emiyordu kuzum nasıl duygulandım ya :)
Valla bilmiyorum canım bende çok alındım bi daha asla göstermem doğunca görür artık işine gelirse sever işine gelmezse sevmez o benim canım nolursa olsun.yerim ya maşallah :) kv yede yuh ya bizimkine de göstermiştim ultrason fotosunu ben hiç bir şey göremiyorum diyo nası ya dedim baya da netti bizim bebişin eli kolu ona bile sinir olmuştum ayırt edemiyo diye cidden her şeyden mahrum bırakacaksın yaa anlamıyorlar hiç sanki başkasının çocuğu bu erkek tarafı niye böyle ya
Haklısın tabi ama moralimin bozulduğunda bebiş hissediyor. Onların sağlıklı olmalarından öte bişey yok şu an . Canını sıkan bırak kayınvalide olsun,Allah korusun bebeklerimizle ilgili olumsuz durum olmasın.Ya insan kendi çocuğu söz konusu olunca gerçekten alınıyor ben çok bozuldum. Bende öyle düşünüyorum mesela ablam dediki çok tatlı yaa ama yüzü çok değişcek benimki bu haftalarda yüzü uzaylı gibiydi doktora sordum hatta doktorda bu zamanlarda üçgen olur yüzü demiş. Ama işte nolursa olsun gerçekten insanın morali bozuluyor canım.
Öyle canım. Geçen biri heyecan varmı hiç torun için diyo ağzını yüzünü buruşturup yoooooo hiç yok valla diyo. İnsan sinir oluyo ama torun torun diye başımızın etini yediler bi buçuk sene çok çabuk unuttular.İnsan görünce korkar ne demek ya
Hem de torununa nasıl sevgisizlik bu... hic yorum yapma sağlıkla kucağıniza alın de.. Dua etsin ki sen yine saygili davranıp sonrasında anne demişsin elinden alırken
boşver canım bir daha çocuğunla ilgıli konuşmazsin olur biter..
Kuzum insan kafasına takıyo ister istemez bebeği için böyle bişey denildiği zaman. Ama dediğim gibi asla ne bebek hakkında bişey dicem ne göstericem. Kendi sorup merak etsin umrumda bile değil.uzulme cnm o kadin normal degil bence))
Öyle heralde canım benimlidd 4 boyutluydu şok oldu kadın görünce canlı kanlı bebek bekliyodu heralde nur topu gibi. Daha 300 gram bişey ne olabilir ki:)Ay ne güzel bebişinin yüzünü görmüşsün :)
Benim de kayınvalidem ultrasondan korkuyor vallahi. Onların zamanında yokmuş ya bu kadar heralde ondan garip geliyo özellikle 4 boyutlular.
Atayım canım özelden sana buraya atmak istemiyorum çok fazla takip eden varmış dışarıdan nazardan korkuyorum ama isteyenlere özelden atarım :))
Boşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dediKızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
İnşallah ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Parmaklarını omurgasını bile görmek çok güzel.. Mucize gibiler ya :)AA çok güzel. Hamilelik takviminde yazıyordu ya bu haftalarda, ultrasonda emerken görebilirsiniz,diye. Bir arkadaşım 26 haftalık renkli ultrason görüntüsünü gönderdi. Aynı arkadaşım .O kadar netlesiyor ki zaman geçtikçe. Allah bize de sağlıcakla o günleri nasip etsin.
Olmuyor canım vallahi aldığımı şeyleri gösterdik. Hey allahım bu gömleği bebek nasıl giysin bunlar alınırmı, şimdiden bişey almayın iyi değildir. Zaten sadece zıbın giyer bebekler zıbından başka bişey almayın hep bi müdahale. Gerçi huyumu bilir ben ne istersem onu yaparım o hep müdahale ettiyle kalırda işte. Eşya alırkende beyaz şeyleri alma çok toz olur demişti şimdi diyorum temizlik yapıyorum falan diye pişman oldun demi beyaz aldığına diyo bende yoo gayet memnunum temizlik için sevmediğim renklerimi alsaydım diyorum.Oy maşallah
Ya ben dün gece saat 2 gibi aldım bugün için randevuyu , annem uykusundan kalktı bana geldi gece 3 de . Bu sabah 9 da hastaneye gideceğim diye. Doktor güzel konuştu annemin yüzünde nasıl gülücükler açtı. KV de esimizin annesi ama insanın öz annesini asla tutamaz.
Allah herkesin gönlüne göre versin, sen boşver bilenme. Sorsan cahilsin der yaşından ötürü ama kendileri cahil işte.
Çok güldüm canım yaaaa :) Allah sabır versin :)Boşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dediBen de anne o zaman ben hamile olursam göstermeyeyim sana korkuyorsan dedim daha kendi torunundan korkmadı çok şükür bizimkinin derdi başka o kendi doğruyor zannediyor :) hazırlık yapıyor benim zevkime uygun değil çünkü o şaşalı şeyleri seviyor Bursalılar bilir burası fena ben kendi evimde kullanıcam sizin eve hazırlamıyorUm dedi:) ve asıl bomba hangimiz daha iyi hazırlanacağız dedi bana yarışa soktu kaynanamla yarışıyoruz kim daha iyi hazırlanacak benim doğuracağım çocuğa diye
Çok doğru yazdın canım. Doktor bana bi sorun söyleseydi asıl o zaman yıkılırdı insan bazen gerçekten şımarıklık yapıyoruz belki de. En iyisi çok konuşmamak böyle konuları ve çevredeki geren insanlardan uzak durmak bebeğin huzuru için.Haklısın tabi ama moralimin bozulduğunda bebiş hissediyor. Onların sağlıklı olmalarından öte bişey yok şu an . Canını sıkan bırak kayınvalide olsun,Allah korusun bebeklerimizle ilgili olumsuz durum olmasın.
Ayy allah seniBoşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dediBen de anne o zaman ben hamile olursam göstermeyeyim sana korkuyorsan dedim daha kendi torunundan korkmadı çok şükür bizimkinin derdi başka o kendi doğruyor zannediyor :) hazırlık yapıyor benim zevkime uygun değil çünkü o şaşalı şeyleri seviyor Bursalılar bilir burası fena ben kendi evimde kullanıcam sizin eve hazırlamıyorUm dedi:) ve asıl bomba hangimiz daha iyi hazırlanacağız dedi bana yarışa soktu kaynanamla yarışıyoruz kim daha iyi hazırlanacak benim doğuracağım çocuğa diye
Ayy bana da atsana eğer rahatsız olmazsan canım bizim aramızda birkaç gün var ya merak ettimAtayım canım özelden sana buraya atmak istemiyorum çok fazla takip eden varmış dışarıdan nazardan korkuyorum ama isteyenlere özelden atarım :))
vallaha tek çare başka doktora gitmek heralde.benm doktorumla pek yıldızı barışmadı.Hahah seni çok iyi anlıyorum doğumda cinsiyet değişirse şaşırmam diyorum ben de :)
Çok güldüm canım yaaaa :) Allah sabır versin :)
Ayy allah seninasıl güldüm. Benimkide tam tersi ne alsak cık cık cık diyor herşey için çok erken. Son ay herşeyi nasıl alcaz hiç düşünen yok. Böyle parça parça almak daha mantıklı.
Benimki renklide baktı da göremedivallaha tek çare başka doktora gitmek heralde.benm doktorumla pek yıldızı barışmadı.
zaten önceleri 16 olmadan söylemem diyordu şimdide 16 olacaz net değil büyüsün diyo olmadı renkli ultrasonu olan bi doktora görüneyim hem netleşir o zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?