2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
Al işte delimidir nedr ya anlamazsa bile utroson kötü bile olsa anlamış gibi bile yapmaları lazım ay maşallah demesi bile yeter bizim için ama nerde gösterme bemce de paylaşma bebekle ilgili bişi aklı başına gelsin
 
O aletin ismi ne bilmiyorum ama bulabilirseniz alin iki tane ucu var biri normal soymak icin biride boyle ince dogramak icin onla cok rahat oluyor yoksa bicakla imkansiz o kadar ince yapmak bence :)
Fotoğrafı var mı diycem de hastasın canım ya kalkıp fotosunu çekmek bile ızdırap olur sana kıyamam :)
 
Benim de aksine çok yavaşladı uzaması normal de kendim yapıyorum ama artık göbeğimden mümkün değil orasını görmek bu ay ağdaya gidicem artık aldıktan sonra yarım limona tuz dök beraber ovala orasını cildin hassas sa tahriş oluyorsa deneme ama tahriş yapabilir iyice bu işlem kıl köklerini zayıflatıyor en azından uzamansını geçiktirebilir biraz
 
Bursa’nın sadece bildiğimiz şeyleri değil kaynanaları da meşhurdur canım
Hep bir yarış hali, hiç bitmez..
 
Sagini solunu epilasyonla azaltmistim.hamilelik suresinde de 1 defa gittim bir defa daha gidecegim .geri kalani jilet yapiyorum ama sanki normaldan daha hizli cikiyor bende agda yaptirsam mi diye dusunuyordum.nefret birsey su kil isi bende zaten osman aga seklinde deli oluyorum
 
Benimki de tavuga benziyor bu demişti ama hic sinirlenmedim oyle takmiyorum cünkü esim cok takiliyor oyle seylere bana firsat kalmiyor ben arada tipsiz diye seviyorum bana bile kiziyor duyuyor artik oyle deme cocuga diye :))
 
Yaa sonra aynen kv yi anne gibi gormelisiniz diyenler turuyor.al iste anne gibi gorup paylastin ne oldu tepkiye bak patavatsiz.diline gelsede sık kendini sus madem.
Iyi demissin susup kendini gerecegine soyle rahatla durumundayiz biz : )
 
Öyle canım başka gelini varmı? Yoksa eğer sana yükleniyodur :)
 
Öğretmen olan arkadaşlar okuldaki ve pansiyon daki nöbetten 24 hafta olunca muaf olunuyormuş ya onun için tam 24+0 mı olması gerekiyor bilen var mı???
Sanirim oyle. Hatta dr raporu lazim. 24 haftalik gebe nobet tutamaz diye.
Cok da (24 hafta dolmadan )zorlaniyorsan dr una soyle riskli gebelik nobet tutamaz diye rapor verenler var. Belki sen de alabilirsin
Benim okul anlayışlı o konuda 1 aydir nöbet tutmuyorum. Rica ettim tamam dediler. Pansiyon nobeti zaten yok.
Bu biraz da okuldaki ogretmen sayısıyla ilgili. Yeterli öğretmen varsa cok da sorun olmuyor.
 
Evet canım göstermicem eşime dedim doktor ne foto verirse versin fotosunu alıp saklıcam senin göstermene bile izin vermicem haketmiyolar çünkü dedim.
 
Ben ağdaya gidiyorum cok cok azaldi ondan hamileyken 3 kere gittim bir bu ay gidemedim cok rahatsizim ama surekli hastaykende gidilmiyorki ya
 
evet valla, hep mi boyle sert şakalar yapar?
Canım nasıl söyliyim yetiştirilme tarzlarından olsa gerek genelde hep sevgisizler 11 kardeşlermiş zaten daha eşimin 3 tane dayısını hiç görmedim düşün. Kendide görüşmez çok kardeşleriyle. Hep negatif konuşur sert bi şekilde daha 3 çocuğu var birine sarıldığını görmedim.
 
Benimki de tavuga benziyor bu demişti ama hic sinirlenmedim oyle takmiyorum cünkü esim cok takiliyor oyle seylere bana firsat kalmiyor ben arada tipsiz diye seviyorum bana bile kiziyor duyuyor artik oyle deme cocuga diye :))
Ayy tavukmu:) iyi valla sinirlenmiyosun ben biraz fazla alınganım sanırım hiç sevmiyorum bu huyumu hemen sinirlenirim.
 
Yaa sonra aynen kv yi anne gibi gormelisiniz diyenler turuyor.al iste anne gibi gorup paylastin ne oldu tepkiye bak patavatsiz.diline gelsede sık kendini sus madem.
Iyi demissin susup kendini gerecegine soyle rahatla durumundayiz biz : )
Hiç tutamam çenemi valla söylerim bi konu açılırsada dicemki “ doğunca söylücem torununa babannen sana insan bunu görse korkar demişti dicem. Bakalım ne dicek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…