Al işte delimidir nedr ya anlamazsa bile utroson kötü bile olsa anlamış gibi bile yapmaları lazım ay maşallah demesi bile yeter bizim için ama nerde gösterme bemce de paylaşma bebekle ilgili bişi aklı başına gelsinKızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
O aletin ismi ne bilmiyorum ama bulabilirseniz alin iki tane ucu var biri normal soymak icin biride boyle ince dogramak icin onla cok rahat oluyor yoksa bicakla imkansiz o kadar ince yapmak bence :)Kalın soydum bence ondan yapamadım :)
Fotoğrafı var mı diycem de hastasın canım ya kalkıp fotosunu çekmek bile ızdırap olur sana kıyamam :)O aletin ismi ne bilmiyorum ama bulabilirseniz alin iki tane ucu var biri normal soymak icin biride boyle ince dogramak icin onla cok rahat oluyor yoksa bicakla imkansiz o kadar ince yapmak bence :)
Benim de aksine çok yavaşladı uzaması normal de kendim yapıyorum ama artık göbeğimden mümkün değil orasını görmek bu ay ağdaya gidicem artık aldıktan sonra yarım limona tuz dök beraber ovala orasını cildin hassas sa tahriş oluyorsa deneme ama tahriş yapabilir iyice bu işlem kıl köklerini zayıflatıyor en azından uzamansını geçiktirebilir birazÖzel bölgesine ağda yapan var mı kızlar benim normalde de yoğundur kıllarım ama prası afedersiniz bildiğin sakaldan hallice yani felaket mecbur ağda yapıyorum ama 1 haftaya kalmadan çıkmaya başlıyo 1 ay dursun iyice çıksın diyorum bu seferde ormana dönüyovalla bıktım doğumda napıcam bilmiyorum
Kuzum insan kafasına takıyo ister istemez bebeği için böyle bişey denildiği zaman. Ama dediğim gibi asla ne bebek hakkında bişey dicem ne göstericem. Kendi sorup merak etsin umrumda bile değil.
Bursa’nın sadece bildiğimiz şeyleri değil kaynanaları da meşhurdur canımBoşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dediBen de anne o zaman ben hamile olursam göstermeyeyim sana korkuyorsan dedim daha kendi torunundan korkmadı çok şükür bizimkinin derdi başka o kendi doğruyor zannediyor :) hazırlık yapıyor benim zevkime uygun değil çünkü o şaşalı şeyleri seviyor Bursalılar bilir burası fena ben kendi evimde kullanıcam sizin eve hazırlamıyorUm dedi:) ve asıl bomba hangimiz daha iyi hazırlanacağız dedi bana yarışa soktu kaynanamla yarışıyoruz kim daha iyi hazırlanacak benim doğuracağım çocuğa diye
Sagini solunu epilasyonla azaltmistim.hamilelik suresinde de 1 defa gittim bir defa daha gidecegim .geri kalani jilet yapiyorum ama sanki normaldan daha hizli cikiyor bende agda yaptirsam mi diye dusunuyordum.nefret birsey su kil isi bende zaten osman aga seklinde deli oluyorumÖzel bölgesine ağda yapan var mı kızlar benim normalde de yoğundur kıllarım ama prası afedersiniz bildiğin sakaldan hallice yani felaket mecbur ağda yapıyorum ama 1 haftaya kalmadan çıkmaya başlıyo 1 ay dursun iyice çıksın diyorum bu seferde ormana dönüyovalla bıktım doğumda napıcam bilmiyorum
Benimki de tavuga benziyor bu demişti ama hic sinirlenmedim oyle takmiyorum cünkü esim cok takiliyor oyle seylere bana firsat kalmiyor ben arada tipsiz diye seviyorum bana bile kiziyor duyuyor artik oyle deme cocuga diye :))Ya insan kendi çocuğu söz konusu olunca gerçekten alınıyor ben çok bozuldum. Bende öyle düşünüyorum mesela ablam dediki çok tatlı yaa ama yüzü çok değişcek benimki bu haftalarda yüzü uzaylı gibiydi doktora sordum hatta doktorda bu zamanlarda üçgen olur yüzü demiş. Ama işte nolursa olsun gerçekten insanın morali bozuluyor canım.
Yaa sonra aynen kv yi anne gibi gormelisiniz diyenler turuyor.al iste anne gibi gorup paylastin ne oldu tepkiye bak patavatsiz.diline gelsede sık kendini sus madem.Kızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
Canim en son esimin elindeydi yerine baktim yoktu kimbilir hangi deliğe soktu gelsin sorup atayim resmini aksam olurmu ?Fotoğrafı var mı diycem de hastasın canım ya kalkıp fotosunu çekmek bile ızdırap olur sana kıyamam :)
Öyle canım başka gelini varmı? Yoksa eğer sana yükleniyodur :)Bizimki biraz değişik bir ilişki alıştım ben :) nişanımla başlayan beni değiştirip kendi zevkine göre yaşatma hevesi sönmedi gitti ben de hep kendi bildiğimi okudumbohça yaptırmadım bursa adetlerinden yaptırmadım mobilyam sade evime çeyiz gezmeye kimsenin gelmesine izin vermedim ısrarla devam ediyor napalım alıştım artık :) bebişlerimizin sağlığı keyfi daha önemli bizim için
Sanirim oyle. Hatta dr raporu lazim. 24 haftalik gebe nobet tutamaz diye.Öğretmen olan arkadaşlar okuldaki ve pansiyon daki nöbetten 24 hafta olunca muaf olunuyormuş ya onun için tam 24+0 mı olması gerekiyor bilen var mı???
Evet canım göstermicem eşime dedim doktor ne foto verirse versin fotosunu alıp saklıcam senin göstermene bile izin vermicem haketmiyolar çünkü dedim.Al işte delimidir nedr ya anlamazsa bile utroson kötü bile olsa anlamış gibi bile yapmaları lazım ay maşallah demesi bile yeter bizim için ama nerde gösterme bemce de paylaşma bebekle ilgili bişi aklı başına gelsin
Ben ağdaya gidiyorum cok cok azaldi ondan hamileyken 3 kere gittim bir bu ay gidemedim cok rahatsizim ama surekli hastaykende gidilmiyorki yaSagini solunu epilasyonla azaltmistim.hamilelik suresinde de 1 defa gittim bir defa daha gidecegim .geri kalani jilet yapiyorum ama sanki normaldan daha hizli cikiyor bende agda yaptirsam mi diye dusunuyordum.nefret birsey su kil isi bende zaten osman aga seklinde deli oluyorum
Ya hiç zahmet etme müsait olunca atarsın :)Canim en son esimin elindeydi yerine baktim yoktu kimbilir hangi deliğe soktu gelsin sorup atayim resmini aksam olurmu ?
Canım nasıl söyliyim yetiştirilme tarzlarından olsa gerek genelde hep sevgisizler 11 kardeşlermiş zaten daha eşimin 3 tane dayısını hiç görmedim düşün. Kendide görüşmez çok kardeşleriyle. Hep negatif konuşur sert bi şekilde daha 3 çocuğu var birine sarıldığını görmedim.evet valla, hep mi boyle sert şakalar yapar?
memlekete gittim mi gidecem.hemide oğlumu öğrendiğim daktırımaBenimki renklide baktı da göremediinşşş 10unda öğrencem artık. Sen başka doktor varsa hemen yarın git merak ettim ben de
Ayy tavukmu:) iyi valla sinirlenmiyosun ben biraz fazla alınganım sanırım hiç sevmiyorum bu huyumu hemen sinirlenirim.Benimki de tavuga benziyor bu demişti ama hic sinirlenmedim oyle takmiyorum cünkü esim cok takiliyor oyle seylere bana firsat kalmiyor ben arada tipsiz diye seviyorum bana bile kiziyor duyuyor artik oyle deme cocuga diye :))
Hadş hemen git memlekete o zamanmemlekete gittim mi gidecem.hemide oğlumu öğrendiğim daktırıma
Hiç tutamam çenemi valla söylerim bi konu açılırsada dicemki “ doğunca söylücem torununa babannen sana insan bunu görse korkar demişti dicem. Bakalım ne dicek.Yaa sonra aynen kv yi anne gibi gormelisiniz diyenler turuyor.al iste anne gibi gorup paylastin ne oldu tepkiye bak patavatsiz.diline gelsede sık kendini sus madem.
Iyi demissin susup kendini gerecegine soyle rahatla durumundayiz biz : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?