2.bebeklerde erken hissediliyor belki biz o sebeple erken hissettik.simdi ise supheye yer yok tekmeleri tamamen net : )imkansız değil canım 17. haftada hissetmişsin. en erken 16 diyor zaten doktorlar.. Ama 12. haftada hissettim diyende var, onlara imkansız diyoruz ister istemez.
Çok geçmiş olsun canım yaa atlatır umarım bi an önce görüncede tam sopalık walla ben sana iç çamaşıKızlar bu hamilelikte bu stresten nasıl uzak durmayı başarıcam ben YaEşimi tekrardan hastaneye yatırdılar ve zatüree geçmediği için dün parça aldılar.Genel anestezi ile aldılar.Ondan sonra da yoğun bakıma almışlar ,kontrol amaçlı tutmak için.Neyse bende hastanedeyim ve ben randevularımı ciddi anlamda çok zor alıyorum.Eğer dün olan randevumu iptal etsem ,önümüzdeki ay muayene olabileceğim,ayrıntılı ultrasyonum filan kalacak.Görümce kişisi beni arıyor ,,eeee yoğun bakıma aldılar ama nasıl ağlıyo.Aklım çıktı,bayılıcam sandım,doktor beni öne aldı muayenemi oldum da hemen çıktım eşimin yanına gittim.Ben bunun yüzünden katil olucam,3.sayfa haberlerine çıkıcam.Bacılarım bana temiz çamaşır filan getirin
Allah allah ilk defa duydumKızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)
Walla senin o doktor yanlış biliyor 16 haftadan berihisediyoruö 16. Haftada kelebek kanat çırpar misali hissettim 17 . Haftada dokunuş gibiydi 18.19 haftada daha sertti şimdi ise dönüşlerini hissediyorum bazen yerinden sıçratıyor vuruşuylahiçbir bebek 20. haftada tekmelemezmiş
doktorum bu sekılde soyledı
ancak gaz gibi kelebek kıpırtısı gibi hissedilirmıs ara ara
mınnacık sey nasıl tekmelesın dedı hatta doktoırum
ufak ufak kıpırtıla rolur sadece dedı
bende de tepki yok pek
arada karnımın içinde su var gbi ya da mınık baloncuk var gibi birseyler oluyor ama oyle abartı bırsey yok
Çok geçmiş olsun umarım atlatırsın sancılarında geçer. Kaçıncı haftada kız demişlerdi kiiiKızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Bende sordum düzelir mi diye, düzelmez dedilerAllah allah ilk defa duydum
Eger yatman gerekiyorsa rapor al ve yat lutfen.
Kendiliğinden kese yukari cikabilir mi acaba.
Insaallah duzelir arkadasim.cok gecmis olsun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun umarım atlatırsın sancılarında geçer. Kaçıncı haftada kız demişlerdi kiii
Canım geçmiş olsun inşallah büyüdükçe geçer korkma. Bence eğer doktor yatmanı öneriyosa rapor al veya işten çık bebeğinden önemli değilya. Bide nasıl cinsiyet değişiyor ya az önce biri daha yazdı demekki detaylı ultrasonda değişebiliyor. Daha önce oğlunmu vardı öyle hatırlıyorum sanki?Kızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Pipisini fark edemediler sanırım küçük olduğu için. Ben bile iki bacak arasını boş gördüm 17. Haftadaki ultrasonda.Canım geçmiş olsun inşallah büyüdükçe geçer korkma. Bence eğer doktor yatmanı öneriyosa rapor al veya işten çık bebeğinden önemli değilya. Bide nasıl cinsiyet değişiyor ya az önce biri daha yazdı demekki detaylı ultrasonda değişebiliyor. Daha önce oğlunmu vardı öyle hatırlıyorum sanki?
Allah yardımcın olsun parol içebilirsin canım. Belki faydası olur. Bence rapor alırsan sürekli yatarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Sezaryenmi olmuştun daha önce? Doktorlar ne diyor peki? Erken doğum riskimi varmış sadece bebekte bir sorun yok ama demi?Pipisini fark edemediler sanırım küçük olduğu için. Ben bile iki bacak arasını boş gördüm 17. Haftadaki ultrasonda.
Evet bir oğlum var. Bu da ikinci olacak Rabbim nasip ederse .
Öğretmenim canım, 2. Dönem heyet raporu alıcam. Zaten bu ağrıyla nasıl durucam yarın, bir gün bilmiyorum. Gelişim raporlarını hazırlamam lazım. Şu 2 gün dişimi sıkıcam artık
Amin canım, sağol. İnan can derdine düşünce kız erkek hiç önemli değil, sağlıkla alalımda bebeklerimizi kucaklarımıza.Aaa kızlar cinsiyet mesajlarına şok olduminsan cidden korkuyor ben de 3 seferdir görüyorum pipiyi direk ama değişmez inşallah doktor her seferinde kesin erkek diyor, erkek olduğu için değilde insanın alıştığı bişeyin değişmesi çok garip oluyordur eminim..
kralice86 canım sana da çok geçmiş olsun inşallah büyüdükçe kendine gelir dinlen iyice tatilde geliyor zaten inşallah düzelir sıkıntısız atlatırsın bu sürecini, dualarım seninle ...
Evet sezaryen olmuştum. Sonrasında bir kürtajın oldu. Sanırım bunlar tetiklemiş. Parol hiç fayda etmiyorAllah yardımcın olsun parol içebilirsin canım. Belki faydası olur. Bence rapor alırsan sürekli yatarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Sezaryenmi olmuştun daha önce? Doktorlar ne diyor peki? Erken doğum riskimi varmış sadece bebekte bir sorun yok ama demi?
Aynen öyle canım sen de kötüyü düşünme hiç inşallah normale döner her şeyAmin canım, sağol. İnan can derdine düşünce kız erkek hiç önemli değil, sağlıkla alalımda bebeklerimizi kucaklarımıza.
geçmiş olsun canım allah yardım etsin umarım doğumunu kolayca atlatırsın bebek te sağlıklı olduğuna göre bu durumda yapacak bir şey yok gibi bol bol dinlenmeye bak sanırım plesenta fazla yapışık olduğu için ayrılması zor olacak kanama riskide o yüzden ama böyle riskler normalde de olabiliyor bu durumda iyi bir doktor bulmak lazım atlatırsınız allahın izniyleEvet sezaryen olmuştum. Sonrasında bir kürtajın oldu. Sanırım bunlar tetiklemiş. Parol hiç fayda etmiyorbebeğim çok iyi çok şükür. Hatta o kadar hareketliydi ki ultrasondaki dr gülme krizine girdi. Nasıl bir enerji bu fındıktaki diye :)
Evet erken Doğum olabilir ve kanama durdurma da zorluk yaşayabilirlermiş .
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz bundan sonraki süreciEvet sezaryen olmuştum. Sonrasında bir kürtajın oldu. Sanırım bunlar tetiklemiş. Parol hiç fayda etmiyorbebeğim çok iyi çok şükür. Hatta o kadar hareketliydi ki ultrasondaki dr gülme krizine girdi. Nasıl bir enerji bu fındıktaki diye :)
Evet erken Doğum olabilir ve kanama durdurma da zorluk yaşayabilirlermiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?