2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
imkansız değil canım 17. haftada hissetmişsin. en erken 16 diyor zaten doktorlar.. Ama 12. haftada hissettim diyende var, onlara imkansız diyoruz ister istemez.
2.bebeklerde erken hissediliyor belki biz o sebeple erken hissettik.simdi ise supheye yer yok tekmeleri tamamen net : )

Kızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.

Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)

Çok geçmiş olsun canım yaa atlatır umarım bi an önce görüncede tam sopalık walla ben sana iç çamaşırı getiririm

Allah allah ilk defa duydum
Eger yatman gerekiyorsa rapor al ve yat lutfen.
Kendiliğinden kese yukari cikabilir mi acaba.
Insaallah duzelir arkadasim.cok gecmis olsun

Walla senin o doktor yanlış biliyor 16 haftadan berihisediyoruö 16. Haftada kelebek kanat çırpar misali hissettim 17 . Haftada dokunuş gibiydi 18.19 haftada daha sertti şimdi ise dönüşlerini hissediyorum bazen yerinden sıçratıyor vuruşuyla

Çok geçmiş olsun umarım atlatırsın sancılarında geçer. Kaçıncı haftada kız demişlerdi kiii

Allah allah ilk defa duydum
Eger yatman gerekiyorsa rapor al ve yat lutfen.
Kendiliğinden kese yukari cikabilir mi acaba.
Insaallah duzelir arkadasim.cok gecmis olsun
Bende sordum düzelir mi diye, düzelmez dediler
Amin canım. Dua ederken beni de hatırlayıp dua ederseniz çok sevinirim

Canım geçmiş olsun inşallah büyüdükçe geçer korkma. Bence eğer doktor yatmanı öneriyosa rapor al veya işten çık bebeğinden önemli değilya. Bide nasıl cinsiyet değişiyor ya az önce biri daha yazdı demekki detaylı ultrasonda değişebiliyor. Daha önce oğlunmu vardı öyle hatırlıyorum sanki?

Pipisini fark edemediler sanırım küçük olduğu için. Ben bile iki bacak arasını boş gördüm 17. Haftadaki ultrasonda.
Evet bir oğlum var. Bu da ikinci olacak Rabbim nasip ederse .
Öğretmenim canım, 2. Dönem heyet raporu alıcam. Zaten bu ağrıyla nasıl durucam yarın, bir gün bilmiyorum. Gelişim raporlarını hazırlamam lazım. Şu 2 gün dişimi sıkıcam artık

Aaa kızlar cinsiyet mesajlarına şok oldum insan cidden korkuyor ben de 3 seferdir görüyorum pipiyi direk ama değişmez inşallah doktor her seferinde kesin erkek diyor, erkek olduğu için değilde insanın alıştığı bişeyin değişmesi çok garip oluyordur eminim..
kralice86 canım sana da çok geçmiş olsun inşallah büyüdükçe kendine gelir dinlen iyice tatilde geliyor zaten inşallah düzelir sıkıntısız atlatırsın bu sürecini, dualarım seninle ...

Ben de bugün iş yerinde fazla yormuşm kendimi sanırım eve bi geldim belim karnım baya ağrıyordu mutfağı fln eşim topladı zar zor yemek yedim, eşim masaj fln yaptı sırtıma biraz uyudum duş aldm yeni yeni kendime geldim..
çalışanlara Allah yardım etsin valla bi de ben yine kamudayım masa başı çalışıyorum ayaktakilere fln Allah yardım etsin çok zor cidden ..

Allah yardımcın olsun parol içebilirsin canım. Belki faydası olur. Bence rapor alırsan sürekli yatarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Sezaryenmi olmuştun daha önce? Doktorlar ne diyor peki? Erken doğum riskimi varmış sadece bebekte bir sorun yok ama demi?

Amin canım, sağol. İnan can derdine düşünce kız erkek hiç önemli değil, sağlıkla alalımda bebeklerimizi kucaklarımıza.

Evet sezaryen olmuştum. Sonrasında bir kürtajın oldu. Sanırım bunlar tetiklemiş. Parol hiç fayda etmiyor bebeğim çok iyi çok şükür. Hatta o kadar hareketliydi ki ultrasondaki dr gülme krizine girdi. Nasıl bir enerji bu fındıktaki diye :)
Evet erken Doğum olabilir ve kanama durdurma da zorluk yaşayabilirlermiş .

geçmiş olsun canım allah yardım etsin umarım doğumunu kolayca atlatırsın bebek te sağlıklı olduğuna göre bu durumda yapacak bir şey yok gibi bol bol dinlenmeye bak sanırım plesenta fazla yapışık olduğu için ayrılması zor olacak kanama riskide o yüzden ama böyle riskler normalde de olabiliyor bu durumda iyi bir doktor bulmak lazım atlatırsınız allahın izniyle

Akşam yemeğinden sonra bi uyku hali mide bulantısı kendime gelemiyorum tansiyon mu bu şekerim mi düşüyor anlamadım bu durumu yaşayan var mı bir saat uyuyorum kalktığımda zor kendime geliyorum :/

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz bundan sonraki süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…