- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Umarım atlatırsın, geçmiş olsun..Kızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)
Normal doğum olsa daha risklidir sanırım demi canım? Bence bol bol dinlen rapor al zamanında doğar bebişin bi sıkıntıda yaşamazsın inşallah. Ama doğuma girerken kan bulurlar büyük ihtimalle takviye ihtiyaç olursa falan.Evet sezaryen olmuştum. Sonrasında bir kürtajın oldu. Sanırım bunlar tetiklemiş. Parol hiç fayda etmiyorbebeğim çok iyi çok şükür. Hatta o kadar hareketliydi ki ultrasondaki dr gülme krizine girdi. Nasıl bir enerji bu fındıktaki diye :)
Evet erken Doğum olabilir ve kanama durdurma da zorluk yaşayabilirlermiş .
Şu teknolojide cinsiyette yanılma olması pes dedirtiyor gerçekten..Ya kızlar benim aklım almıyorkralice86 arkadaşım çok geçmiş olsun,bol bol dinlen gerekirse de rapor al ,hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil.
Şimdi kız bebeklerde çıkıntı olmuyor,kabak gibi d meydana çıkıyo,sonradan nasıl erkek olabiliyor.Kafam o kadar karışıyor ki,yani ben şu anda “oğluşum “diye seviyorum.İki doktor da erkek dedi,battaniyesini,havlusunu mavi aldım.Şimdi kız çıkabilir mi?
Walla ben de burda okuduklarımdan sonra tedirgin birşekilde beklemedeyim.Bu arada benim diş ağrım griptenmiş,artık nasıl bir hastalıksa diş etlerime bile vurduŞu teknolojide cinsiyette yanılma olması pes dedirtiyor gerçekten..
Bizim bacak arası resmen bomboştu şok okurum herhalde dolarsa
Hamilelikte çok hassas oluyor vücudumuz canım ondan olmuştur büyük ihtimal.. Ama enfeksiyon olmaması çok güzelWalla ben de burda okuduklarımdan sonra tedirgin birşekilde beklemedeyim.Bu arada benim diş ağrım griptenmiş,artık nasıl bir hastalıksa diş etlerime bile vurdu
İşta rapor vermedi birşey de demedi yarın ölçüp yazacağım dedi çok şükür bir sorun olsa söylerdi diye iyi düşünüp iyi olsun diyorum :))Nazlı bebe:). Sıkıntı falan çıkmadı inşallah? Ne kadar sürdü?
hiçbir bebek 20. haftada tekmelemezmiş
doktorum bu sekılde soyledı
ancak gaz gibi kelebek kıpırtısı gibi hissedilirmıs ara ara
mınnacık sey nasıl tekmelesın dedı hatta doktoırum
ufak ufak kıpırtıla rolur sadece dedı
bende de tepki yok pek
arada karnımın içinde su var gbi ya da mınık baloncuk var gibi birseyler oluyor ama oyle abartı bırsey yok
Ben de erkekvalla canım benimde korkum o ya gidiyorum kız kıyafetlerine bakıyorum iyi ki kızım olmuş ne güzel kıyafetler var diyorum ama almaya bir türlü elim gitmiyor ya değişirse diye bide rüyamda hala sürekli başından beri erkek bebek görüyorum detaylıyı beklemedeyim
15. Haftada erkek dedi gösterdi falan nasıl alıştık yaHangi haftada erkek demisti doktor gercekten insan kiza alisiyo erkek diyolar erkege alisiyo kiz diyolar
Bize de %99 dedi ya gösterdi işte organları diyeAa en korktuğum şey ya. Bize 3 farklı doktor kız dedi henüz ayrıntılı ultrason yapılmadı. İnşallah değişmez
Acaba oğlumuz geri gelir mi gibi bişi olduk bi araAy bu da çok değişik bı durum ya insan gerçekten alışıyor çünkü
Özele gidiyorum canım çok net söylemişti kordon yukarda bu zaten %99 erkek organı diye. Sanki oğlumuz gitmiş gibi çok alışmıştıkAlla alla ya özele mi gidiyodun canım nasıl anlayamıyolar detaylıya kadar bilmiyorum. Hayırlısı olsun kızada alışırsınız canım eşya o kadar da önemli değil kızlar mavide giyiyor şimdi takma kafana :)
Ama aldığımız erkeksi şeyler var babam emekli olmuştu o hafta herşeyi aldı biz de başka şeyler aldık masraf bitti taksit başladı diyorduk bizdeEsimle biz suan bunu saskinlikla okuduk bize de kesin dediler umarim detaylida bir degisiklik olmaz gerci farketmezde bebek sonucta giyer mavilaride siyahlarida kizda olsa :)))
Ne mutlu sana canımAynı bizeşler böyle olmasa hayatta olmazdı Allah'a şükür
Iki haftaya kadar hep kullandım yeni bıraktım.Ben henüz cinsiyet i öğrenmemiştim şimdi cinsiyet ilk farklı sonra farklı olan arkadaşları okuyunca şok oldum öğrenemediğime sevindim iki hafta sonra gidicem artık o hafta da kesin bi tahmin söyler diye düşünüyorum
Bu arada ben pruloton depot iğne kullanan varmı
üşümüş demek dısarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?