2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Umarım atlatırsın, geçmiş olsun..

Normal doğum olsa daha risklidir sanırım demi canım? Bence bol bol dinlen rapor al zamanında doğar bebişin bi sıkıntıda yaşamazsın inşallah. Ama doğuma girerken kan bulurlar büyük ihtimalle takviye ihtiyaç olursa falan.

Ya kızlar benim aklım almıyor kralice86 arkadaşım çok geçmiş olsun,bol bol dinlen gerekirse de rapor al ,hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil.
Şimdi kız bebeklerde çıkıntı olmuyor,kabak gibi d meydana çıkıyo,sonradan nasıl erkek olabiliyor.Kafam o kadar karışıyor ki,yani ben şu anda “oğluşum “diye seviyorum.İki doktor da erkek dedi,battaniyesini,havlusunu mavi aldım.Şimdi kız çıkabilir mi?

Şu teknolojide cinsiyette yanılma olması pes dedirtiyor gerçekten..
Bizim bacak arası resmen bomboştu şok okurum herhalde dolarsa

Şu teknolojide cinsiyette yanılma olması pes dedirtiyor gerçekten..
Bizim bacak arası resmen bomboştu şok okurum herhalde dolarsa
Walla ben de burda okuduklarımdan sonra tedirgin birşekilde beklemedeyim.Bu arada benim diş ağrım griptenmiş,artık nasıl bir hastalıksa diş etlerime bile vurdu

Walla ben de burda okuduklarımdan sonra tedirgin birşekilde beklemedeyim.Bu arada benim diş ağrım griptenmiş,artık nasıl bir hastalıksa diş etlerime bile vurdu
Hamilelikte çok hassas oluyor vücudumuz canım ondan olmuştur büyük ihtimal.. Ama enfeksiyon olmaması çok güzel

Nazlı bebe:). Sıkıntı falan çıkmadı inşallah? Ne kadar sürdü?
İşta rapor vermedi birşey de demedi yarın ölçüp yazacağım dedi çok şükür bir sorun olsa söylerdi diye iyi düşünüp iyi olsun diyorum :))
Pozisyonu uygun değil diye bayağı inceledi 1 saati geçmişti muayene süremiz bir de bizim çocuk aşağıda yeri dar olduğu için pek dönemiyormuş uğraştırdı bayağı . Jelleri sıcakmış karnım ısındı sanki bakarken.

Plesanta aşağıdaymış normal doğum şimdilik olmaz dedi .
İnşallah yukarı çıkar normalde göbek deliği hizasında olur dedi benim bayağı aşağıda kanala yakın dedi.
Evde dinlenmeye devam yani pek ayalta durma dedi.
Bizden bu kadar teyzoşları yarında Allahın izniyle iyi haberlerle gelirim inşallah hepinize minnoş kuzularıyla hayırlı tekmeli geceler diliyorum

Ben henüz cinsiyet i öğrenmemiştim şimdi cinsiyet ilk farklı sonra farklı olan arkadaşları okuyunca şok oldum öğrenemediğime sevindim iki hafta sonra gidicem artık o hafta da kesin bi tahmin söyler diye düşünüyorum
Bu arada ben pruloton depot iğne kullanan varmı

Tekmeleme diye birsey yok zaten, bebek hareket ediyor sadece. Kollari bacaklari kipir kipir oynuyor. "20.haftada hicbir bebek tekmelemez" oldukca sacma bi aciklama olmus.
Bebek ilk haftalardan itibaren hareketlidir fakat anne bunu hissedemez. Ben ilk gebeligimde 22-23.haftaya kadar hissedememistim, ama bunda suan hissedebiliyorum.. Ne beklediginizi bilince bebek hareketi mi barsak mi ayirt edebiliyorsunuz :)
Karindaki yag ile de ilgisi yok..

Ben de erkek
Hangi haftada erkek demisti doktor gercekten insan kiza alisiyo erkek diyolar erkege alisiyo kiz diyolar
15. Haftada erkek dedi gösterdi falan nasıl alıştık ya

Özele gidiyorum canım çok net söylemişti kordon yukarda bu zaten %99 erkek organı diye. Sanki oğlumuz gitmiş gibi çok alışmıştık

Esimle biz suan bunu saskinlikla okuduk bize de kesin dediler umarim detaylida bir degisiklik olmaz gerci farketmezde bebek sonucta giyer mavilaride siyahlarida kizda olsa :)))
Ama aldığımız erkeksi şeyler var babam emekli olmuştu o hafta herşeyi aldı biz de başka şeyler aldık masraf bitti taksit başladı diyorduk bizde

Iki haftaya kadar hep kullandım yeni bıraktım.

Günaydın kızlar :)

Bana da iki farklı doktor bir kaç kere olan muayenelerinde kız dedi. Soranlara hep kız dediler ama değişebilir desem de bir kaç parça pembe kıyafetler aldım. Eğer değişirse oğlanada kullancam mecbur ona üzülmem de tabi insan alışıyor ben de şimdi çok meraklandım ayrıntılıma 2 hafta var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…