2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama aldığımız erkeksi şeyler var babam emekli olmuştu o hafta herşeyi aldı biz de başka şeyler aldık masraf bitti taksit başladı diyorduk bizde
Alla alla çok ilginç gerçekten. Acaba detaylıdaki doktor yanlış görmüş olabilir mi aldıklarınız şeyleri de aynı mağazalara gidip değiştirebilirsiniz aslında fişleri falan duruyorsa

Özele gidiyorum canım çok net söylemişti kordon yukarda bu zaten %99 erkek organı diye. Sanki oğlumuz gitmiş gibi çok alışmıştık
Kıyamam ya ben seni anlayabiliyorum canım. Önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini öyle çok alıştırıyorki resmen hayal kırıklığına uğrar. Ben mesela ilk başta kız çok istemiştim sonra erkek olcağını öğrendim hala kız isteği vardı içimde ama şimdi o kadar çok erkeğe alıştırdımki kendimi kız demesini istermisin desen istemem.

Alla alla çok ilginç gerçekten. Acaba detaylıdaki doktor yanlış görmüş olabilir mi aldıklarınız şeyleri de aynı mağazalara gidip değiştirebilirsiniz aslında fişleri falan duruyorsa
Ayrıntılıda yanlış görme ihtimali yok denecek kadar az canım.

Kız denilen bebeğin erkek olmasını yine anlıyorum da erkek denilen bebeğin kız olması çok ilginç geliyor çünkü 14 haftadan sonra o pipi belli oluyor yani onu biz bile anlayabiliyoruz görünce bir de yüzde ihtamilini çok yüksek verip de erkek deyip sonradan nasıl kız diyebiliyor bu doktorlar

Canım hayırlısıyla gelsin inşallah benimde en çok korktugum şey sonradan değişmesi bi de cinsiyet partisi falan yaptım rezalet olur :)

Aslında erkek diyince sonradan kız demeleri çok az ihtimal diye biliyordum ben ama demekki olabiliyormuş..

canım geçmiş olsun. İnşallah dayanır biraz daha bebeğin, hiç duymadığım için bilemiyorum. Ama doktorlar her zaman için en kötü ihtimali söyler. Dinlen sen bol bol

Valla ben de şoktayım bir de aynı zamanda bir kaç kişi yazdı şu cinsiyet değişme olayını zaten içimde bir kuşku vardı tem gidecekti yine kuşku girdi

üşümüş demek dısarıda
çantamda ve arabamda kuru mama ıle gezen bırı olarak cok sevdım bu fotoyu:)
EVet dışarda çok üşüyorlar hastanede 5. kattayım direk odaya girdi yatağıma kuruldu kerata sonra kalktı biraz masaj yaptı gitti Allah bu soğuk günlerde iyi insanlarla karşılatırsın onları

Erkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)

bende erkenden yaptırmayı düşünüyorum hatta doğdugu gün veya ertesi gün bile yaptıranlar vardı o kısmı araştırıcam ne zaman olması daha saglıklı diye :)

EVet dışarda çok üşüyorlar hastanede 5. kattayım direk odaya girdi yatağıma kuruldu kerata sonra kalktı biraz masaj yaptı gitti Allah bu soğuk günlerde iyi insanlarla karşılatırsın onları
gecen sene ben de işyerıme almıstım çok üşüyordu
sonra doğum yaptı 5 tane bebeği oldu
3 ay baktım onlara:)

hayvanlar kime gideceklerini biliyorlar
amin inşallah

Reactions: BYV
Erkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
oğlum olmayacak ama olsaydı en erken zamanda yaptırırdım. Sonradan çok zor. Hem anne babaya zor hem çocuğa.. ufacık çocukları narkozla ameliyata alıyorlar.

A dostlar bugün 14:15 te randevum war dua edinde şu cinsiyeti öğreneyim yetti gari 21. Haftaya girdim öğrensem bu satten sonra değişmez dimi
İnşallah öğrenirsin canım
valla benim de pzartesi randevum
dr biri kız dedi biri erkek
ben de öğrenemedim hala senı cok ıyı anlıuyorum

İnşallah Sağ salim hayırlısıyla annesine zarar vermeden vaktinde gelir bebişin canım, olabildiginde dinlenmeye bak canım doktorlar en kötü ihtimalleri en başta söylüyorlar hiç bir sıkıntın olmadan doğumun gerçekleşir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…