2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alla alla çok ilginç gerçekten. Acaba detaylıdaki doktor yanlış görmüş olabilir mi aldıklarınız şeyleri de aynı mağazalara gidip değiştirebilirsiniz aslında fişleri falan duruyorsa
Şuan daha büyümüş net gözüktü defalarca baktı diğeri de gözümün önünden gitmiyor kötü oldu ya kıyafetlerin fiyat etiketlerini falan kopartmıştım

Ben de kız istiyordum herkes de belirtilere göre kız diyordu doktor %99 erkek kordon olamaz dedi çok şaşırmıştım yüzüm düştü kızım olcaktı diye ama oğluma alıştım alışveriş yaptık isim bulduk oğluşum diye sevdim tekmelerine erkek ya kuvvetli diyorduk şimdi rüya gibi oğluş gitti

Ben çok tez canlıyım ailem aldı ben bile neler aldım pantalon gömlek falan ama gerçekten beklemek gerekiyormuş bunu anladım şimdi kafam çok karışık şaka gibi doktor %100 işte burda kız dedi

Kızlar rahimden balonuda çıkardılar şimdi kanama durmuş çok şükür herşey yolunda taburcu edeceklermiş bugün hayırlısıyla hiç bir sorun yokmuş dedim ne yapacağım şimdi korunmaya hemen başlayabilirmiyim ne zaman tekrar düşünebiliriz dedim kaç ay bekleyeceğiz dedim eskidenmiş o beklemeleer hemen başlayabilirsin dedi@Serylady kuzum biz haziranı bekleyeceğiz koç gelin getircez nasipse sana

İnşallah öğrenirsin canım
valla benim de pzartesi randevum
dr biri kız dedi biri erkek
ben de öğrenemedim hala senı cok ıyı anlıuyorum
İnş canım bugün öğrenemezsem doktorumu değiştircem artık demioda görünmüo git yürü çikolata ye gel yine göstermeyince bidaha ki randevuya atıo 3 hafta sonraya. 3 hafta 3 hafta derken doğurcam. İnş seninde netleşir gören doktorlar nasıl görüo anlamıyorum 12 haftasında öğrenende var delircem

Çok şükür canım çok sevindim sağ sağlim atlatmana en en en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberini alırız umarım bol bol dinlen özletme kendini arada gir buralara

ama baksana öğrenenlerin de hep değişmiş:)
ben de cinsiyet konusunda gıcıgım doktoruma
onun yuzunden baska dr a para verdım
o da yuzde yuz kız dedı ama kendı dr um da erkeğe benzıyor dedı durmadı uzerınde
benımkı 5 hafta attı: 3 Hafta yıne ıyıymıs

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun... Duadan başka bizim de elimizden bişey gelmiyor malesef... Bu arada cinsiyet değişimi şuan mi fark edildi çok enteresan ya

Orasıda var ama değişmeyenlerde war cihazın kalitesimi bilemiyorum . 5 hfta mı bana çok uzun alıştım ben 3 haftada bir gitmeye

Özele gidiyorum canım çok net söylemişti kordon yukarda bu zaten %99 erkek organı diye. Sanki oğlumuz gitmiş gibi çok alışmıştık
ya canım benm arkadaşıma da kız demişti ayrıntılıda erkek dedi sonra 3-4 doktor yine kız dedi kız bekliyorlar şuan bazen ayrıntılıda da yanılabiliyor ama erkeği o kdr net gösterip kız olması çok şaşırtıcı..

canım çok geçmiş olsun hemen başlayın madem öyle inşallah en hayırlı zmanada nasip olsun tekrar

Canım çok geçmiş olsun bu süreçte sen dikkat et kendine hem kontrol amaçlı almışlar hemde onunla ilgilenen birsürü doktor var sen yüreğini ferah tut atlatır inşallah biran önce sen o görümceyi hüç takma zaten sorunluydu diye hatırlıyorum herşey gönlünüzce olsun ama önce bebeğin için senin güçlü ve moralli olman lazım kuzum

İnşallah öğrenirsin canım insan çatlıyor hayırlısıyla gönlümüze göre olsun
Çok şükür canım çok sevindim sağ sağlim atlatmana en en en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberini alırız umarım bol bol dinlen özletme kendini arada gir buralara
Amin canım inşallah ben buralardayım sizlerin tecrübelerinden yararlanıyorum hala gelecekte nasipse lazım olacak

Amin canım inşallah

Çok saol canım . Gitme tabi en kısa zamanda lazım olacak

Şuan daha büyümüş net gözüktü defalarca baktı diğeri de gözümün önünden gitmiyor kötü oldu ya kıyafetlerin fiyat etiketlerini falan kopartmıştım
Peki doktorun erkek derken sende görmüş müydün pipisini. Benimki de erkek ben bile gördüm bariz yani. Acaba benimki de değişir mi ya gerçi ben daha bişey almadım ama sonuçta alıştım yani erkek olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…