Şuan daha büyümüş net gözüktü defalarca baktı diğeri de gözümün önünden gitmiyor kötü oldu ya kıyafetlerin fiyat etiketlerini falan kopartmıştımAlla alla çok ilginç gerçekten. Acaba detaylıdaki doktor yanlış görmüş olabilir mialdıklarınız şeyleri de aynı mağazalara gidip değiştirebilirsiniz aslında fişleri falan duruyorsa
Ben de kız istiyordum herkes de belirtilere göre kız diyordu doktor %99 erkek kordon olamaz dedi çok şaşırmıştım yüzüm düştü kızım olcaktı diye ama oğluma alıştım alışveriş yaptık isim bulduk oğluşum diye sevdim tekmelerine erkek ya kuvvetli diyorduk şimdi rüya gibi oğluş gittiKıyamam ya ben seni anlayabiliyorum canım. Önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini öyle çok alıştırıyorki resmen hayal kırıklığına uğrar. Ben mesela ilk başta kız çok istemiştim sonra erkek olcağını öğrendim hala kız isteği vardı içimde ama şimdi o kadar çok erkeğe alıştırdımki kendimi kız demesini istermisin desen istemem.
Ben çok tez canlıyım ailem aldı ben bile neler aldım pantalon gömlek falan ama gerçekten beklemek gerekiyormuş bunu anladım şimdi kafam çok karışık şaka gibi doktor %100 işte burda kız dediCanım hayırlısıyla gelsin inşallah benimde en çok korktugum şey sonradan değişmesi bi de cinsiyet partisi falan yaptım rezalet olur :)
Aslında erkek diyince sonradan kız demeleri çok az ihtimal diye biliyordum ben ama demekki olabiliyormuş..
2 hafta önce kemik yapısı erkeksi ama hiç bişey görmüyorum dedi kordonu hep bacak arasındaydıhiç mi öğrenemedin şimdiye kadar?
İnş canım bugün öğrenemezsem doktorumu değiştircem artık demioda görünmüo git yürü çikolata ye gel yine göstermeyince bidaha ki randevuya atıo 3 hafta sonraya. 3 hafta 3 hafta derken doğurcam. İnş seninde netleşir gören doktorlar nasıl görüo anlamıyorum 12 haftasında öğrenende var delircemİnşallah öğrenirsin canım
valla benim de pzartesi randevum
dr biri kız dedi biri erkek
ben de öğrenemedim hala senı cok ıyı anlıuyorum
Çok şükür canım çok sevindim sağ sağlim atlatmana en en en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberini alırız umarım bol bol dinlen özletme kendini arada gir buralaraKızlar rahimden balonuda çıkardılar şimdi kanama durmuş çok şükür herşey yolunda taburcu edeceklermiş bugün hayırlısıyla hiç bir sorun yokmuş dedim ne yapacağım şimdi korunmaya hemen başlayabilirmiyim ne zaman tekrar düşünebiliriz dedim kaç ay bekleyeceğiz dedim eskidenmiş o beklemeleer hemen başlayabilirsin dedi@Serylady kuzum biz haziranı bekleyeceğiz koç gelin getircez nasipse sana
ama baksana öğrenenlerin de hep değişmiş:)İnş canım bugün öğrenemezsem doktorumu değiştircem artık demioda görünmüo git yürü çikolata ye gel yine göstermeyince bidaha ki randevuya atıo 3 hafta sonraya. 3 hafta 3 hafta derken doğurcam. İnş seninde netleşir gören doktorlar nasıl görüo anlamıyorum 12 haftasında öğrenende var delircem
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun... Duadan başka bizim de elimizden bişey gelmiyor malesef... Bu arada cinsiyet değişimi şuan mi fark edildi çok enteresan yaKızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)
Orasıda var ama değişmeyenlerde war cihazın kalitesimi bilemiyorum . 5 hfta mı bana çok uzun alıştım ben 3 haftada bir gitmeyeama baksana öğrenenlerin de hep değişmiş:)
ben de cinsiyet konusunda gıcıgım doktoruma
onun yuzunden baska dr a para verdım
o da yuzde yuz kız dedı ama kendı dr um da erkeğe benzıyor dedı durmadı uzerınde
benımkı 5 hafta attı: 3 Hafta yıne ıyıymıs
ya canım benm arkadaşıma da kız demişti ayrıntılıda erkek dedi sonra 3-4 doktor yine kız dedi kız bekliyorlar şuan bazen ayrıntılıda da yanılabiliyor ama erkeği o kdr net gösterip kız olması çok şaşırtıcı..Özele gidiyorum canım çok net söylemişti kordon yukarda bu zaten %99 erkek organı diye. Sanki oğlumuz gitmiş gibi çok alışmıştık
canım çok geçmiş olsun hemen başlayın madem öyle inşallah en hayırlı zmanada nasip olsun tekrarKızlar rahimden balonuda çıkardılar şimdi kanama durmuş çok şükür herşey yolunda taburcu edeceklermiş bugün hayırlısıyla hiç bir sorun yokmuş dedim ne yapacağım şimdi korunmaya hemen başlayabilirmiyim ne zaman tekrar düşünebiliriz dedim kaç ay bekleyeceğiz dedim eskidenmiş o beklemeleer hemen başlayabilirsin dedi@Serylady kuzum biz haziranı bekleyeceğiz koç gelin getircez nasipse sana
evet 5 hafta olacak gıtmeyelıOrasıda var ama değişmeyenlerde war cihazın kalitesimi bilemiyorum . 5 hfta mı bana çok uzun alıştım ben 3 haftada bir gitmeye
Kızlar bu hamilelikte bu stresten nasıl uzak durmayı başarıcam ben YaEşimi tekrardan hastaneye yatırdılar ve zatüree geçmediği için dün parça aldılar.Genel anestezi ile aldılar.Ondan sonra da yoğun bakıma almışlar ,kontrol amaçlı tutmak için.Neyse bende hastanedeyim ve ben randevularımı ciddi anlamda çok zor alıyorum.Eğer dün olan randevumu iptal etsem ,önümüzdeki ay muayene olabileceğim,ayrıntılı ultrasyonum filan kalacak.Görümce kişisi beni arıyor ,,eeee yoğun bakıma aldılar ama nasıl ağlıyo.Aklım çıktı,bayılıcam sandım,doktor beni öne aldı muayenemi oldum da hemen çıktım eşimin yanına gittim.Ben bunun yüzünden katil olucam,3.sayfa haberlerine çıkıcam.Bacılarım bana temiz çamaşır filan getirin
İnşallah öğrenirsin canım insan çatlıyor hayırlısıyla gönlümüze göre olsunİnş canım bugün öğrenemezsem doktorumu değiştircem artık demioda görünmüo git yürü çikolata ye gel yine göstermeyince bidaha ki randevuya atıo 3 hafta sonraya. 3 hafta 3 hafta derken doğurcam. İnş seninde netleşir gören doktorlar nasıl görüo anlamıyorum 12 haftasında öğrenende var delircem
Amin canım inşallah ben buralardayım sizlerin tecrübelerinden yararlanıyorum hala gelecekte nasipse lazım olacakÇok şükür canım çok sevindim sağ sağlim atlatmana en en en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberini alırız umarım bol bol dinlen özletme kendini arada gir buralara
Amin canım inşallahya canım benm arkadaşıma da kız demişti ayrıntılıda erkek dedi sonra 3-4 doktor yine kız dedi kız bekliyorlar şuan bazen ayrıntılıda da yanılabiliyor ama erkeği o kdr net gösterip kız olması çok şaşırtıcı..
canım çok geçmiş olsun hemen başlayın madem öyle inşallah en hayırlı zmanada nasip olsun tekrar
Tedirgin olma canım bebişin sağlıklıdır riskli dönemleri atlattık artık pazartesi kavuşursun kuzunaevet 5 hafta olacak gıtmeyelı
hareketlerını de hıssetmıyorum tedırgınım bıraz
Çok saol canım . Gitme tabi en kısa zamanda lazım olacakCanım çok geçmiş olsun bu süreçte sen dikkat et kendine hem kontrol amaçlı almışlar hemde onunla ilgilenen birsürü doktor var sen yüreğini ferah tut atlatır inşallah biran önce sen o görümceyi hüç takma zaten sorunluydu diye hatırlıyorum herşey gönlünüzce olsun ama önce bebeğin için senin güçlü ve moralli olman lazım kuzum
İnşallah öğrenirsin canım insan çatlıyor hayırlısıyla gönlümüze göre olsun
Amin canım inşallah ben buralardayım sizlerin tecrübelerinden yararlanıyorum hala gelecekte nasipse lazım olacak
Peki doktorun erkek derken sende görmüş müydün pipisini. Benimki de erkek ben bile gördüm bariz yani. Acaba benimki de değişir mi ya gerçi ben daha bişey almadım ama sonuçta alıştım yani erkek olmasınaŞuan daha büyümüş net gözüktü defalarca baktı diğeri de gözümün önünden gitmiyor kötü oldu ya kıyafetlerin fiyat etiketlerini falan kopartmıştım
Kızdır o kızzzzzz :))A dostlar bugün 14:15 te randevum war dua edinde şu cinsiyeti öğreneyim yetti gari 21. Haftaya girdim öğrensem bu satten sonra değişmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?