2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ya canım peki sen ayrıntılıya girmiş miydin ? Orda da erkek demişler miydi?

Reactions: BYV
Ben çok tez canlıyım ailem aldı ben bile neler aldım pantalon gömlek falan ama gerçekten beklemek gerekiyormuş bunu anladım şimdi kafam çok karışık şaka gibi doktor %100 işte burda kız dedi

bende aldım bisürü şeyler valla kötü bi durum bi de ister istemez alışıyoruz yani bende kız isterdim hamile olduktan sonra erkek gibi geliyordu erkek dediler aa dedim hisler dogru çıktı alıştık o duyguya, banada aynı şey olsa senin gbi düşünürdüm kesin kendimizi çok şartlıyoruz ya ama en önemlisi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmeleri tabiki

Hadi hayırlı olsun canım sağlıklı hamiş haberlerini alalım inş en kısa zamandaaa :)

Doğrudur canım ben daha girmedim ayrıntılıya nasıl bişey olduğunu bilmiyorum. Ama acaba dedim çünkü yüzde 99 demiş doktoru yüksek bi oran yani ondan dedim
Dememesi gerekiyor aslında büyük konuşmamayımda benim doktorum öyle dicek ve yanlış çıkcak ben doktoru değiştiririm kesin.

Valla haklısın ne desen şoktasındır hala ama doktoruna gitte hani %99 erkekti diye sor bakalım ne dicek sinir oluyorum böyle doktorlara.

Feeling07 kuzum beni listeden silermisin
Tamam canım. İnşallah bize hayırlı zamanda hayırlı haberlerini verirsin tekrardan kalbimiz dualarımız seninle. Biz haziran annesi olabiliriz ama senin bebeğin ne zaman olursa olsun bize yazıcaksın her gelişmeyi detayı tamam mı?

Dinlen o zaman annesi kendini yorma inşallah yarın da güzel haberler alırsın

A dostlar bugün 14:15 te randevum war dua edinde şu cinsiyeti öğreneyim yetti gari 21. Haftaya girdim öğrensem bu satten sonra değişmez dimi
İnş öğren artık ya gerci öğrenip değişmesindense gec öğrenmek daha iyi şimdilik

Bitti mi işlem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…