- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Evet canım sen hep uyardın bizi ,ben bile hep tetikte,beklemede kaldımAhh kızlar ben kaç kere yazdımmmm burda Detaylıyı bekleyınnnnn diyeeee... neyse saglıklı olsun onemlı degıl.
Doktorların hatası değişen bısey yok yanlıs bakan doktor var.
YaaaaBi tane oğluşun var ya kuzum inş bitane de senin gibi güzel sağlıklı kızın olurrr
Kızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)
Balon patlatçaz kısmetse çok heycanlıpartide neler olacak :)
Ya çok kötü bişi o kadar masraf yapılıyorya canım benm arkadaşıma da kız demişti ayrıntılıda erkek dedi sonra 3-4 doktor yine kız dedi kız bekliyorlar şuan bazen ayrıntılıda da yanılabiliyor ama erkeği o kdr net gösterip kız olması çok şaşırtıcı..
canım çok geçmiş olsun hemen başlayın madem öyle inşallah en hayırlı zmanada nasip olsun tekrar
Kuzum 12.haftamda,15.haftamda,16.haftamda cinsiyetini biliyordum.4 boyutlu ultrasyon da kabak gibi meydanda gösteriyor zatenİnş canım bugün öğrenemezsem doktorumu değiştircem artık demioda görünmüo git yürü çikolata ye gel yine göstermeyince bidaha ki randevuya atıo 3 hafta sonraya. 3 hafta 3 hafta derken doğurcam. İnş seninde netleşir gören doktorlar nasıl görüo anlamıyorum 12 haftasında öğrenende var delircem
Hadi ya tüh dediValla haklısın ne desen şoktasındır hala ama doktoruna gitte hani %99 erkekti diye sor bakalım ne dicek sinir oluyorum böyle doktorlara.
Çok şükür canım çok sevindim hadi gözün aydın bol bol dinlenme zamanıMerhaba hanımlar detaylı ultrason sonuçları Elhamdülillah güzel çıktı
yalnız plesanta aşağıdaymış rahim ağzına çok yakınmış .
Ayaklarını kaldır dinlen ağır kaldırma vs dedi. Yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi inşallah çıkar
Biz atlattık çok şükür hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah değişmez sizin de. Aradan çıksın eksik bitsin %99 dendi dedik ama öyle olmuyormuşbende aldım bisürü şeyler valla kötü bi durum bi de ister istemez alışıyoruz yani bende kız isterdim hamile olduktan sonra erkek gibi geliyordu erkek dediler aa dedim hisler dogru çıktı alıştık o duyguya, banada aynı şey olsa senin gbi düşünürdüm kesin kendimizi çok şartlıyoruz ya ama en önemlisi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmeleri tabiki
Bizim cihaz iyi değil ki canımcım 4 boyutlu değil bugün öğrenemezsen cihazı 4 boyutlu olan bi doktor arıcmKuzum 12.haftamda,15.haftamda,16.haftamda cinsiyetini biliyordum.4 boyutlu ultrasyon da kabak gibi meydanda gösteriyor zaten
Yok ayrıntılıda kız dedi daha önceleri erkek demiştiYa canım peki sen ayrıntılıya girmiş miydin ? Orda da erkek demişler miydi?
Neden bu kadar acele ettin ki tatlım ya ???Keşke büyük eşyalarını alsaydın ,Bebek arabasıdır,karyolasıdır,ateş ölçeridir.Ben kıyafet alışverişini en son aya bıraktım.Çünkü herkes beni uyardı.Zaten çok hediye gelecek,fazla bişey alma diye.Biz bile daha geçenlerde burda “uzun kollu zıbın mı alalım,kısa kollu mu diye ‘onu konuşuyorduk.Kıyafet alışverişi yaptığın yer ile görüş Belki bir tolerans sağlarlar.Bir de ben senin yerinde olsam doktorunu değiştirirdimŞuan daha büyümüş net gözüktü defalarca baktı diğeri de gözümün önünden gitmiyor kötü oldu ya kıyafetlerin fiyat etiketlerini falan kopartmıştım
Yok ayrıntılıda kız dedi daha önceleri erkek demişti
Gonunuz aydın canımMerhaba hanımlar detaylı ultrason sonuçları Elhamdülillah güzel çıktı
yalnız plesanta aşağıdaymış rahim ağzına çok yakınmış .
Ayaklarını kaldır dinlen ağır kaldırma vs dedi. Yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi inşallah çıkar
Biz atlattık çok şükür hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
11+3 günlükken öğrendik biz sonraki kontrolde doktor da şaşırdı çok erken söylemişiz demekki çok net gösterdi dedi :)İnş canım bugün öğrenemezsem doktorumu değiştircem artık demioda görünmüo git yürü çikolata ye gel yine göstermeyince bidaha ki randevuya atıo 3 hafta sonraya. 3 hafta 3 hafta derken doğurcam. İnş seninde netleşir gören doktorlar nasıl görüo anlamıyorum 12 haftasında öğrenende var delircem
Maşallah senin bebişe bizimki baya inat çıktı doğuncada böyle inat olursa yedik aywayı11+3 günlükken öğrendik biz sonraki kontrolde doktor da şaşırdı çok erken söylemişiz demekki çok net gösterdi dedi :)
İnşallah değişmez sizin de. Aradan çıksın eksik bitsin %99 dendi dedik ama öyle olmuyormuş
Kaç haftalıksın benim Doğuma kadar kullanmam gerekiyordu piyasada hiç YÖK muadili de YÖKIki haftaya kadar hep kullandım yeni bıraktım.
İnşallah canım rabbim o günleri gösterirse hemen haber vereceğimTamam canım. İnşallah bize hayırlı zamanda hayırlı haberlerini verirsin tekrardan kalbimiz dualarımız seninle. Biz haziran annesi olabiliriz ama senin bebeğin ne zaman olursa olsun bize yazıcaksın her gelişmeyi detayı tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?