2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanımlar detaylı ultrason sonuçları Elhamdülillah güzel çıktı
yalnız plesanta aşağıdaymış rahim ağzına çok yakınmış .
Ayaklarını kaldır dinlen ağır kaldırma vs dedi. Yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi inşallah çıkar
Biz atlattık çok şükür hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

Ahh kızlar ben kaç kere yazdımmmm burda Detaylıyı bekleyınnnnn diyeeee... neyse saglıklı olsun onemlı degıl.
Doktorların hatası değişen bısey yok yanlıs bakan doktor var.
Evet canım sen hep uyardın bizi ,ben bile hep tetikte,beklemede kaldım

Bol bol dinlen canım. Insallah bir sıkıntı olmadan bebegini vaktinde kucagina alırsın . Çok geçmiş olsun

Ya çok kötü bişi o kadar masraf yapılıyor

Kuzum 12.haftamda,15.haftamda,16.haftamda cinsiyetini biliyordum.4 boyutlu ultrasyon da kabak gibi meydanda gösteriyor zaten

Çok şükür canım çok sevindim hadi gözün aydın bol bol dinlenme zamanı

İnşallah değişmez sizin de. Aradan çıksın eksik bitsin %99 dendi dedik ama öyle olmuyormuş

Şuan daha büyümüş net gözüktü defalarca baktı diğeri de gözümün önünden gitmiyor kötü oldu ya kıyafetlerin fiyat etiketlerini falan kopartmıştım
Neden bu kadar acele ettin ki tatlım ya ???Keşke büyük eşyalarını alsaydın ,Bebek arabasıdır,karyolasıdır,ateş ölçeridir.Ben kıyafet alışverişini en son aya bıraktım.Çünkü herkes beni uyardı.Zaten çok hediye gelecek,fazla bişey alma diye.Biz bile daha geçenlerde burda “uzun kollu zıbın mı alalım,kısa kollu mu diye ‘onu konuşuyorduk.Kıyafet alışverişi yaptığın yer ile görüş Belki bir tolerans sağlarlar.Bir de ben senin yerinde olsam doktorunu değiştirirdim

Gonunuz aydın canım darısı bizlerin başına .

11+3 günlükken öğrendik biz sonraki kontrolde doktor da şaşırdı çok erken söylemişiz demekki çok net gösterdi dedi :)

İnşallah değişmez sizin de. Aradan çıksın eksik bitsin %99 dendi dedik ama öyle olmuyormuş

Hayırlı evlat olsun en önemlisi o canım.. alışmaya bak kızına alınmasın sonra sana kıyamam ben şimdiden ne kdr duymasalarda konuşuyorum çünkü hala mide bulantılarım geçmediği için lütfen diyorum rahat durr anneye rahat ver sonra geçince kendimi avutuyorum aa söz dinlio die :):)))

İnşallah canım rabbim o günleri gösterirse hemen haber vereceğim şimdilik listeye göre 100den fazla yeğenim var yeğenlerimin takibi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…