2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok haklısın canım cahil insanlar değiliz elbette evlat ayrımı yapılmıyor benimde 11. Haftada erkek dedi 12. Hafta ikili detaylıdaki doktor kız dedi Allahtan hemen farkedildi :) şimdi doktorum kesin kız evet diyor. Hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli değil. Doğuma yakın öğrenenler var çevremde ablamın 7. Aya kadar erkek demişlerdi sonra kesin kız dediler :)

Kaç haftalıksın benim Doğuma kadar kullanmam gerekiyordu piyasada hiç YÖK muadili de YÖK
18. Haftaya yeni girdik. Bana 16. Hafta son kez attırdı. Valla iğneler çok sıkıntıda. Ben bir de kan sulandırıcı clexane kullanıyorum. Kalmamış. Bulamadılar. En son muadilini buldular. Allah yardımcınız olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama en yakın ilin ilçe eczanesini arayın. Biz bi kere onu bile yaptık.

Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim en kisa zamanda sağlıklı hayırlı gebelik diliyorum canım

Reactions: BYV
Bende sordum düzelir mi diye, düzelmez dediler
Amin canım. Dua ederken beni de hatırlayıp dua ederseniz çok sevinirim
Sen kotuyu hic aklina getirme.
Dogumda kan takviyesi olur birde iyi bir doktorun varsa ins sorunsuz gecer.
Erken dogum riski icinde bir sekilde al raporunu yat dinlen.
Insaallah hicbirseycik olmayacak

Kacinci haftada erkek demisti cnm banada dün kesin erkek dedi bizim ailede herkesde kız istiyor hep kız hissedioruz diolar ben böyle seylerden etkileniyorum insanin ister istemez morelini bozuolar oglum oldugu icin kız bekliolar birde bu hamileliğim cok farkli geçti herkes kıza alistirdi kendini

Bana 12.haftada erkek dediler sonrada her kontrolde detaylida hep erkek cikti.haftaya detaylimin bir kismi var yine emin olayim.en azindan nevresimleri kaldi onlari mavi mavi almam.
Kizmis erkekmis diye degilde insan alisiyor ona gore alisveris yapiyor isminile seviyor değişince tuhag olunur muhtemelen

Merhaba hanimlar

kralice86 çok geçmiş olsun cnm.
Akşam yemeğinden sonra bi uyku hali mide bulantısı kendime gelemiyorum tansiyon mu bu şekerim mi düşüyor anlamadım bu durumu yaşayan var mı bir saat uyuyorum kalktığımda zor kendime geliyorum :/
Aynen cnm bende öyleyim bi uyku bastırıyor gözlerimi açamıyorum. Yemekten 1 saat sonra falanda mide bulantısı başlıyor. Limon yıkıyorum biraz bastiriyor

Kızlar tam da bu konular konuşulurken, 12. Haftalıkken arkadaşıma erkek dediler şimdi 15+3 ve kız demiş doktor 90% .
12. Haftada bide doktoru kordon değil bu demiş incelemiş ve yine aynı doktor kız diyor.

Bence onun bebişin cinsiyeti yine değişecek gibi e geliyor :)

Bende sordum düzelir mi diye, düzelmez dediler
Amin canım. Dua ederken beni de hatırlayıp dua ederseniz çok sevinirim

Inşallah sıkıntı olmaz heyet raporu falan verirler erken doğum riskin varsa hep yatarsın benim ablamın suyu azdı 24 haftadan itibaren hep yattı rapor verdiler 34 te doğum yaptı küveze bile girmedi masallah 2 buçuk kilo doğdu erken doğum riski varsa ona gore yönlendirir doktorlar bol bol bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye çalış patates, muz gibi

Bana o iğneyi salı günü vurdular. İstanbul'da özel bir hastanede acilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…