Ben de kız istiyordum herkes de belirtilere göre kız diyordu doktor %99 erkek kordon olamaz dedi çok şaşırmıştım yüzüm düştü kızım olcaktı diye ama oğluma alıştım alışveriş yaptık isim bulduk oğluşum diye sevdim tekmelerine erkek ya kuvvetli diyorduk şimdi rüya gibi oğluş gitti
Çok haklısın canım cahil insanlar değiliz elbette evlat ayrımı yapılmıyor benimde 11. Haftada erkek dedi 12. Hafta ikili detaylıdaki doktor kız dedi Allahtan hemen farkedildi :) şimdi doktorum kesin kız evet diyor. Hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli değil. Doğuma yakın öğrenenler var çevremde ablamın 7. Aya kadar erkek demişlerdi sonra kesin kız dediler :)
18. Haftaya yeni girdik. Bana 16. Hafta son kez attırdı. Valla iğneler çok sıkıntıda. Ben bir de kan sulandırıcı clexane kullanıyorum. Kalmamış. Bulamadılar. En son muadilini buldular. Allah yardımcınız olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama en yakın ilin ilçe eczanesini arayın. Biz bi kere onu bile yaptık.
Kızlar rahimden balonuda çıkardılar şimdi kanama durmuş çok şükür herşey yolunda taburcu edeceklermiş bugün hayırlısıyla hiç bir sorun yokmuş dedim ne yapacağım şimdi korunmaya hemen başlayabilirmiyim ne zaman tekrar düşünebiliriz dedim kaç ay bekleyeceğiz dedim eskidenmiş o beklemeleer hemen başlayabilirsin dedi@Serylady kuzum biz haziranı bekleyeceğiz koç gelin getircez nasipse sana
Sen kotuyu hic aklina getirme.
Dogumda kan takviyesi olur birde iyi bir doktorun varsa ins sorunsuz gecer.
Erken dogum riski icinde bir sekilde al raporunu yat dinlen.
Insaallah hicbirseycik olmayacak
Detaylı ultrasonda bebeğimin cinsiyeti kız çıktı. Bize doktor %99 erkek kesinlikle değişmez demişti ailem bütün kıyafetlerini almıştı kendimizi hazırlamıştık erkek biliyorduk ama kızımız olcakmış hala alışamadık
Kacinci haftada erkek demisti cnm banada dün kesin erkek dedi bizim ailede herkesde kız istiyor hep kız hissedioruz diolar ben böyle seylerden etkileniyorum insanin ister istemez morelini bozuolar oglum oldugu icin kız bekliolar birde bu hamileliğim cok farkli geçti herkes kıza alistirdi kendini
Bana 12.haftada erkek dediler sonrada her kontrolde detaylida hep erkek cikti.haftaya detaylimin bir kismi var yine emin olayim.en azindan nevresimleri kaldi onlari mavi mavi almam.
Kizmis erkekmis diye degilde insan alisiyor ona gore alisveris yapiyor isminile seviyor değişince tuhag olunur muhtemelen
Meraba hanımlar güzel gunleriniz olsun insallah bende bugun cinsiyeti ogrendim cok sukur Rabbim saglikli bebisler nasip etsin kizim olacakmış hayırlısıyla
Akşam yemeğinden sonra bi uyku hali mide bulantısı kendime gelemiyorum tansiyon mu bu şekerim mi düşüyor anlamadım bu durumu yaşayan var mı bir saat uyuyorum kalktığımda zor kendime geliyorum :/
Aynen cnm bende öyleyim bi uyku bastırıyor gözlerimi açamıyorum. Yemekten 1 saat sonra falanda mide bulantısı başlıyor. Limon yıkıyorum biraz bastiriyor
Kızlar tam da bu konular konuşulurken, 12. Haftalıkken arkadaşıma erkek dediler şimdi 15+3 ve kız demiş doktor 90% .
12. Haftada bide doktoru kordon değil bu demiş incelemiş ve yine aynı doktor kız diyor.
Bence onun bebişin cinsiyeti yine değişecek gibi e geliyor :)
Inşallah sıkıntı olmaz heyet raporu falan verirler erken doğum riskin varsa hep yatarsın benim ablamın suyu azdı 24 haftadan itibaren hep yattı rapor verdiler 34 te doğum yaptı küveze bile girmedi masallah 2 buçuk kilo doğdu erken doğum riski varsa ona gore yönlendirir doktorlar bol bol bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye çalış patates, muz gibi
Ben henüz cinsiyet i öğrenmemiştim şimdi cinsiyet ilk farklı sonra farklı olan arkadaşları okuyunca şok oldum öğrenemediğime sevindim iki hafta sonra gidicem artık o hafta da kesin bi tahmin söyler diye düşünüyorum
Bu arada ben pruloton depot iğne kullanan varmı
Annem aradi biraz miymiy konustum hastamisin diyor bir kirginlik var dedim kapat geliyorum diye kapattı : )haftada 3 4 yapiyorum bunu kadin ta karsidan cikip geliyor ben cin gibiyim kek yapip karsiliyorum cok eglenceli