Canimmm hic sıkma canını ufacik bebe giyerde kullanirda eliniz bollasirsa sonra birkac parca birsey alirsiniz bak cok sukur saglikli bebegin cinsiyet gercekten hic onemli degil
Benimde degisirse kiyafetleri hiyerde isimli hastane cikisinida giydiririm hic kurtulusu olmaz : )gerci pipisini bende gordum son gittigimde bu durumda bile değişemez herhalde
Annem aradi biraz miymiy konustum hastamisin diyor bir kirginlik var dedim kapat geliyorum diye kapattı : )haftada 3 4 yapiyorum bunu kadin ta karsidan cikip geliyor ben cin gibiyim kek yapip karsiliyorum cok eglenceli
Giysin tabi ne zamandir ozan diye seviyoruz napalim mecbur giyecek.ama bizim doktor peygamber sunneti vs pipide anomali var mi diye bakiyordi en son degismez herhalde
Bulasik makinesi bosaltmayi zaten sevmem iyice eziyet bu aralar egil kalk
Cok ufaktan beri kizima yaptiriyorum bazen. gecen diyor ki anne artik kardesim gelince bu is onun olsa bende pek sevmiyorum bu isi : ))
Kızlar şimdi çıktım detaylıdan. Allaha bin şükür gayet iyi oğluşum. Yarım saat boyunca baktı inceledi bide en son söylücem bişey varsa dedi ben kalpten gidiyodum nerdeyse. Bide suratı hep asık gözlerini açarak bakıyo falan ay çok kötü oldum. Ama şükürler olsun darısı sizlere canlarım benim
Bulasik makinesi bosaltmayi zaten sevmem iyice eziyet bu aralar egil kalk
Cok ufaktan beri kizima yaptiriyorum bazen. gecen diyor ki anne artik kardesim gelince bu is onun olsa bende pek sevmiyorum bu isi : ))
Ben de cok sıkılıyorum valla bi kitap bi dizi bi arada temizlik falan diyorum ama yokk sıkıntı gecmiyor istiyorum surekli biri olsun muhabbet edelim ama olmuyor hergunde gezilmiyor keske diyorum calissaydim :)) hadi sen yine iyisin ipek var
Giysin tabi ne zamandir ozan diye seviyoruz napalim mecbur giyecek.ama bizim doktor peygamber sunneti vs pipide anomali var mi diye bakiyordi en son degismez herhalde
Kızlar şimdi çıktım detaylıdan. Allaha bin şükür gayet iyi oğluşum. Yarım saat boyunca baktı inceledi bide en son söylücem bişey varsa dedi ben kalpten gidiyodum nerdeyse. Bide suratı hep asık gözlerini açarak bakıyo falan ay çok kötü oldum. Ama şükürler olsun darısı sizlere canlarım benim
Kuzum tek derdin kıyafet olsun bebek bu çok çabuk kirletiyorlar evdeyken giydir badileri falan diğerlerinide kardeş için saklarsın ya da hediye edersin birilerine. Benim kardeşimin görümcesinin bebeği erkekti kız kardeşimin kızı oldu evde giydirdi hep oğlan badisi çorabı çok tatlı oluyordu:) şimdi 2 yaşında MâşâAllah anlıyor artık giymiyor :)))
18. Haftaya yeni girdik. Bana 16. Hafta son kez attırdı. Valla iğneler çok sıkıntıda. Ben bir de kan sulandırıcı clexane kullanıyorum. Kalmamış. Bulamadılar. En son muadilini buldular. Allah yardımcınız olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama en yakın ilin ilçe eczanesini arayın. Biz bi kere onu bile yaptık.
Ben kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum oda bitmek üzere kesin oda bulunmuyordur progestan ı artırdım günde iki tane fitil şeklinde almaya başladım iğne bulamadığım için hafta sonu bi araştıracaz bakalım
Ya şu hissettim diyen arkadaşlar...
Ben de 1-2 gündür belirgin şekilde göbeğimin 4-5 parmak aşağısında bir pıt pıt hissi oluyor. Bu şimdi bebek mi yani, kesin mi net miyiz
Üçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor