2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama aldığımız erkeksi şeyler var babam emekli olmuştu o hafta herşeyi aldı biz de başka şeyler aldık masraf bitti taksit başladı diyorduk bizde
Canimmm hic sıkma canını ufacik bebe giyerde kullanirda eliniz bollasirsa sonra birkac parca birsey alirsiniz bak cok sukur saglikli bebegin cinsiyet gercekten hic onemli degil

Benimde degisirse kiyafetleri hiyerde isimli hastane cikisinida giydiririm hic kurtulusu olmaz : )gerci pipisini bende gordum son gittigimde bu durumda bile değişemez herhalde
Bizde pipiyi gördük degismez diye umut ediyoruz ama bende giydiririm hastane cikisini bende isimli yaptiracagim onu bile giydiririm dedigin gibi :))

Annem aradi biraz miymiy konustum hastamisin diyor bir kirginlik var dedim kapat geliyorum diye kapattı : )haftada 3 4 yapiyorum bunu kadin ta karsidan cikip geliyor ben cin gibiyim kek yapip karsiliyorum cok eglenceli
Ohhh ne güzel ben de onu canim cok sıkılınca esime yapiyorum :))

Bizde pipiyi gördük degismez diye umut ediyoruz ama bende giydiririm hastane cikisini bende isimli yaptiracagim onu bile giydiririm dedigin gibi :))
Giysin tabi ne zamandir ozan diye seviyoruz napalim mecbur giyecek.ama bizim doktor peygamber sunneti vs pipide anomali var mi diye bakiyordi en son degismez herhalde

Kızlar şimdi çıktım detaylıdan. Allaha bin şükür gayet iyi oğluşum. Yarım saat boyunca baktı inceledi bide en son söylücem bişey varsa dedi ben kalpten gidiyodum nerdeyse. Bide suratı hep asık gözlerini açarak bakıyo falan ay çok kötü oldum. Ama şükürler olsun darısı sizlere canlarım benim

Esimede yaptim sabah bi ugradi : )cok sıkılıyorum bu aralar.yarin karneler alinsada ipek bana arkadaşlık yapsa 15 gun
Ben de cok sıkılıyorum valla bi kitap bi dizi bi arada temizlik falan diyorum ama yokk sıkıntı gecmiyor istiyorum surekli biri olsun muhabbet edelim ama olmuyor hergunde gezilmiyor keske diyorum calissaydim :)) hadi sen yine iyisin ipek var

Giysin tabi ne zamandir ozan diye seviyoruz napalim mecbur giyecek.ama bizim doktor peygamber sunneti vs pipide anomali var mi diye bakiyordi en son degismez herhalde
Benim o kadar incelemedi ama her gittigimde bacaklar acik yattigindan pipiyi goruyoruz doktorda ilk onu gosteriyor zaten :))

Hadi geçmiş olsun bunu da atlattınız artık için rahat bir şekilde hamileliğin tadını çıkarabilirsin :)

Ama aldığımız erkeksi şeyler var babam emekli olmuştu o hafta herşeyi aldı biz de başka şeyler aldık masraf bitti taksit başladı diyorduk bizde
Kuzum tek derdin kıyafet olsun bebek bu çok çabuk kirletiyorlar evdeyken giydir badileri falan diğerlerinide kardeş için saklarsın ya da hediye edersin birilerine. Benim kardeşimin görümcesinin bebeği erkekti kız kardeşimin kızı oldu evde giydirdi hep oğlan badisi çorabı çok tatlı oluyordu:) şimdi 2 yaşında MâşâAllah anlıyor artık giymiyor :)))

Ben kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum oda bitmek üzere kesin oda bulunmuyordur progestan ı artırdım günde iki tane fitil şeklinde almaya başladım iğne bulamadığım için hafta sonu bi araştıracaz bakalım

Ya şu hissettim diyen arkadaşlar...
Ben de 1-2 gündür belirgin şekilde göbeğimin 4-5 parmak aşağısında bir pıt pıt hissi oluyor. Bu şimdi bebek mi yani, kesin mi net miyiz
kesinlikle o bende hissediyorum yaa başka bişe olamaz:)böyle hafiften hafiften vuruyor gibi kelebek çırpınıyor gibi bnmki biraz erken oldu sanki

ay çok şükür cnm:) darısı bize

Hadi gözün aydın canım çok sevindim şimdide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Üçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…