2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol Allahım hayırlısını versin ikiniz içinde inşallah sağlıklı bir şekilde ikinizde bu süreci atlatırsınız sakın stress yapma üzme kendini bak bırdasa birileri yazmiş stress kasılmalara neden oluyor diye mevlam ne eylerse güzel eyler dua edeceğim sizin için ayrıca heyetten rapor alıp doğuma kadar çalışma canım

Ayyy ayrıntılısı güzel geçen arkadaşlarım,adınıza çook sevindim inş doğumlarımızı da böyle sevinçle paylaşırız peki ayrıntılı nasıl bir şeymiş yahu ??

15.haftamda yaptırdım canım ben

Ağrın falan var mı, nasılsın? Bana da 10 gün istirahat verdi dokyor, yatış da guzel:). Bunun keyfini çıkaralım.
Dün en az 10 yıl yaşlandım diyebilirim doğumdan önce 1 saat kötüydü doğum oldu rahatladım derken kanama durmayınca üstüne 1,5 saat doktorların müdahaleleri 10 kişi vardı başımda hepsi bir taraftan bişey yapıyor falan bir ara vurun iğne öldürün beni diye bağırıyordum allahtan kanamayı durdurlar acılar bitti şimdi maşallah ne ağrı ne sızı hiç birşey yok Allaha şükür birsürü ilaç verdiler evdeyim şimdi dinlenme vakti 10 gün yatışsanada geçmiş olsun kazadan sonra iyidin ama lekenme olmuş kuzum çok dikkat et kendine

16. haftam da kontrole gittiğimde yaptılar canım hafta olarak aralığını bilmiyorum ama bu aralar gitsen tam denk gelir sanırım :)

Yaa dimi kitap dizi film kitap dizi yemek tatli catliyor insan.hergunde cik çık nereye kadar.zaten salginda var.
Borek corek yapip bana gelin diye milleti sıkıstiriyorum dogursada kurtulsak diyecekler yakinda : ))

Benim detayli oldu ya ondan inceledi.gerci bir kismi kaldi daha detaylimin haftaya cuma randevum tekrar sorayim ben.doktorumda ozan naber hoşgeldin diye basliyor bakmaya : ))
Benim o kadar incelemedi ama her gittigimde bacaklar acik yattigindan pipiyi goruyoruz doktorda ilk onu gosteriyor zaten :))

Ben de yeni oksapar aldım. Eczacı arkadaşımdı. Depoda gözüküyor 3 aylık yazdır bulamam sonra dedi. Ben de yeni 3 aylık yazdırdım. Iğne her bitmeye yakın gerilim yaşıyoruz.
Allah yardımcınız olsun. Ama yakın başka illere bakın. Varsa çok yazdırıp alın. Biz yaptık bi kere

39 yaş ve üstüne 3 lü ve 4 lü yapmıyorlar, bu yaşlarda değilsen kaçırma hemen yaptır, benimde yaşımdan dolayı 2 li test riskli çıktı

Kızlar benim de yarın amniyosentez var sabah 10 da randevum. Hem heyecanlıyım , hem de stresli. Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin. İnşallah herşey hissettiğim gibi iyi olur.

Hakkında hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar alırsın, benimde haftaya cuma ya aminosentez için randevum var, korkuyorum, fetal dna testi yaptırdım sonucunda problem yoksa amino sentez yaptırmamayı düşünüyorum

Kızlar benim de yarın amniyosentez var sabah 10 da randevum. Hem heyecanlıyım , hem de stresli. Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin. İnşallah herşey hissettiğim gibi iyi olur.
Canım bol şans herşey istediğin gibi olsun sağlıkla mutlukla temiz raporunu al inşallah stress yok herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…