Gözünüz aydın olsunMeraba hanımlar güzel gunleriniz olsun insallah bende bugun cinsiyeti ogrendim cok sukur Rabbim saglikli bebisler nasip etsin kizim olacakmış hayırlısıyla
Ağrın falan var mı, nasılsın? Bana da 10 gün istirahat verdi dokyor, yatış da guzel:). Bunun keyfini çıkaralım.Hadi gözün aydın canım çok sevindim şimdide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zor oldu mu kuzum nasılsın :) eğer kanama falsn yoksa hemen mi çalışmalara başlasanBitti canım bitti çok şükür sağsağlim çıktım hastaneden yoldayız evde dinlenecem
Canım çok çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol Allahım hayırlısını versin ikiniz içindeKızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)
15.haftamda yaptırdım canım benÜçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor
Ee onunda sozu kardesine gececek : ))A
ayy kuzum benim yaa
Dün en az 10 yıl yaşlandım diyebilirimAğrın falan var mı, nasılsın? Bana da 10 gün istirahat verdi dokyor, yatış da guzel:). Bunun keyfini çıkaralım.
Üçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor
Yaa dimi kitap dizi film kitap dizi yemek tatli catliyor insan.hergunde cik çık nereye kadar.zaten salginda var.Ben de cok sıkılıyorum valla bi kitap bi dizi bi arada temizlik falan diyorum ama yokk sıkıntı gecmiyor istiyorum surekli biri olsun muhabbet edelim ama olmuyor hergunde gezilmiyor keske diyorum calissaydim :)) hadi sen yine iyisin ipek var
Kuzu hemen başlayabilirsin dedi ama az az kanamam var dedim benimkine 1 ay yasakZor oldu mu kuzum nasılsın :) eğer kanama falsn yoksa hemen mi çalışmalara başlasan
Benim o kadar incelemedi ama her gittigimde bacaklar acik yattigindan pipiyi goruyoruz doktorda ilk onu gosteriyor zaten :))
Ohh dinlenmesin zaten hemen yeğen isterizKuzu hemen başlayabilirsin dedi ama az az kanamam var dedim benimkine 1 ay yasakdinlenme vakti yoksa hiç durmaz
Ben de yeni oksapar aldım. Eczacı arkadaşımdı. Depoda gözüküyor 3 aylık yazdır bulamam sonra dedi. Ben de yeni 3 aylık yazdırdım. Iğne her bitmeye yakın gerilim yaşıyoruz.Ben kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum oda bitmek üzere kesin oda bulunmuyordur progestan ı artırdım günde iki tane fitil şeklinde almaya başladım iğne bulamadığım için hafta sonu bi araştıracaz bakalım
Yok kızz dur zaten durmak bilmiyor şöyle bir rahat edeyim 1 aycık izin ver banaOhh dinlenmesin zaten hemen yeğen isteriz
Üçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor
Kızlar benim de yarın amniyosentez var sabah 10 da randevum. Hem heyecanlıyım , hem de stresli. Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin. İnşallah herşey hissettiğim gibi iyi olur.
Canım bol şans herşey istediğin gibi olsun sağlıkla mutlukla temiz raporunu al inşallahKızlar benim de yarın amniyosentez var sabah 10 da randevum. Hem heyecanlıyım , hem de stresli. Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin. İnşallah herşey hissettiğim gibi iyi olur.
Aynen canım allaha bin şükürHadi geçmiş olsun bunu da atlattınız artık için rahat bir şekilde hamileliğin tadını çıkarabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?