Çok sağol canım benim allah razı olsun.Hadi gözün aydın canım çok sevindim şimdide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktorumu değiştiriyorum kesin. Baktı boyu iyi kilosu iyi gelişimi iyi bu kafası dedi bu şu kemiği dedi tamam kalkabilirsin dedi. Ee cinsiyet dedim bana erkek gibi geldiği için bakmadım bile dedi ölürmüsün öldürürmüsün sinirle kalktım gerçekten sinirim bozuldu devlete gidicem randevu alıp cinsyet için sonrada doltor araştırıp başka bi doktor bulucam
evet evet sanki minik bir kelebek var içimdekesinlikle o bende hissediyorum yaa başka bişe olamaz:)böyle hafiften hafiften vuruyor gibi kelebek çırpınıyor gibi bnmki biraz erken oldu sanki
ayrıntılıya da az kalmış artık öğrenirsin2 hafta önce kemik yapısı erkeksi ama hiç bişey görmüyorum dedi kordonu hep bacak arasındaydı
16 da 3lü yaptırdık. 12 de 2liyi yapırmıştıkÜçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor
Unutulup o gidiyor değil mi o acı da? Epidural yapmadılar mı? Onu istiyordun fıstık. Temizleme olmasinaogerek olmadi heralde. Bir kendine gel. Bebek için doktor da hemen başlayabilirsin demişti, bu da en azından kafanı rahatlatan bir durumdur. Güzel günler kapıda, inanıyorum.Dün en az 10 yıl yaşlandım diyebilirimdoğumdan önce 1 saat kötüydü doğum oldu rahatladım derken kanama durmayınca üstüne 1,5 saat doktorların müdahaleleri 10 kişi vardı başımda hepsi bir taraftan bişey yapıyor falan bir ara vurun iğne öldürün beni diye bağırıyordum allahtan kanamayı durdurlar acılar bitti şimdi maşallah ne ağrı ne sızı hiç birşey yok Allaha şükür birsürü ilaç verdiler evdeyim şimdi dinlenme vakti 10 gün yatış sanada geçmiş olsun kazadan sonra iyidin ama lekenme olmuş kuzum çok dikkat et kendine
Bir ara yastık işlemistim. Şimdi de bebek battaniyesi, bebek yastığı mi işlesem diyorum, var mı böyle şeyler yapan?Siz de sıkılmışsınız.Ben 36 saattir evdeyim, fazla geldi:))Yaa dimi kitap dizi film kitap dizi yemek tatli catliyor insan.hergunde cik çık nereye kadar.zaten salginda var.
Borek corek yapip bana gelin diye milleti sıkıstiriyorum dogursada kurtulsak diyecekler yakinda : ))
Canim cok sükür cok sevindim taburcu olmanaKızlar rahimden balonuda çıkardılar şimdi kanama durmuş çok şükür herşey yolunda taburcu edeceklermiş bugün hayırlısıyla hiç bir sorun yokmuş dedim ne yapacağım şimdi korunmaya hemen başlayabilirmiyim ne zaman tekrar düşünebiliriz dedim kaç ay bekleyeceğiz dedim eskidenmiş o beklemeleer hemen başlayabilirsin dedi@Serylady kuzum biz haziranı bekleyeceğiz koç gelin getircez nasipse sana
Ben daha girmedim detayliya 17. Haftadayim 1 ay var daha :))) bazen cabuk geciyormus gibi bazen de hic gecmiyormus gibi geliyor :)) bu arada doktorum benden 3lü 4lü istemedi sence tekrar konusup isteyeyimmi ben onu ?Benim detayli oldu ya ondan inceledi.gerci bir kismi kaldi daha detaylimin haftaya cuma randevum tekrar sorayim ben.doktorumda ozan naber hoşgeldin diye basliyor bakmaya : ))
Gerçekten dalga geçti sanki .Özel canım detaylı için daha randevu almadım arayıp almam lazım ben bu hafta sonuma yetişsin parti için malzeme bile aldım ondan devlete gideyim dedimaa şaka gibi hani çocuk göstermiyor olur pozisyondan dolayı anlarımda erkek gibi geliyor die bakmadım ne demek dalga gecer gibi bi de kaç haftalıksın yani, bi de özel de mi böyle yapıyor bu dr. bencede gitme daha :)
Devlette randevu alıp gidene kdr detaylı zamanın gelmiş olmuyor mu canım ?
Benim bütün cevrem calisiyor birde haftaici gelemiyorlar o sebepten haftasonu da esim evde bu sefer onlar darliyorlar gelelim gelelim diye diyorum haftaici gelin haftasonu size ihtiyacim yok :)))) corek borek yapanin varsa ne guzelYaa dimi kitap dizi film kitap dizi yemek tatli catliyor insan.hergunde cik çık nereye kadar.zaten salginda var.
Borek corek yapip bana gelin diye milleti sıkıstiriyorum dogursada kurtulsak diyecekler yakinda : ))
Ben hissediyormuyum yoksa karistiriyormuyum hala emin degilim oyle bariz bir hareket yok suan ufak pit pit oluyorda onuda her zaman degil.cok nadir hissediyorum :))Bende 16+4 de hissetmeye basladim
Simdi ise daha belirgin. Gece çoşuyoruz. Dogunca uykusuz geceler beni bekliyor gibi :)
Hastane yakınların da ki eczanelere bakın derim iğne için oralara daha çok iğne gönderiliyormuş. Ben bu zamana kadar sorun yaşamadım çok şükürBen kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum oda bitmek üzere kesin oda bulunmuyordur progestan ı artırdım günde iki tane fitil şeklinde almaya başladım iğne bulamadığım için hafta sonu bi araştıracaz bakalım
17+5 yaptırdım ben canımÜçlü taramayı hangi haftada yaptırdınız aklıma takıldı ben 2hafta sonra gidicem ikiliyi kaçırdım bunu barı kaçırmıyayım yaşım zaten riskli guruba yakın doktorum gebelik takibinden çok tüp bebek tedavisi yoğunlukta adam unutuyor mu napıyor
Canim ben hic onermem cok dengesiz 3 tekerliler. Kullanan arkadaslarim memnun degil ozellikle kaldirimlardan inip cikarken denge kaybi oluyor. Ben peg peregonun bebek arabasini aldim hem tam travek gibi agir degil hem puseti var. En onemlisi cok hafif..Ya kızlar bişey sorcam sizlere.
Bebek arabası bakıyorum hatta dün artık gidelim alalım dedi eşim.
Düşündüğüm 3 model vardı zaten, orda deneyip inceleyip birini seçip alacaktık sonunda.
Dün akşam gittik tam istediğim modelleri inceliyorduk ki, bir çift geldi yakınımızda 3 tekerli bebek arabasını nasıl bir sevinç ve mutlulukla inceliyorlardı anlatamam. Markası da Sunny idi. Modelini bilemiyorum. Sonra alıp gittiler.
Sonra bizimle ilgilenen görevli de çok övdü 3 tekerli olanları. Manevra kabiliyeti ve kullanımı daha iyi diye.
Daha sonra ben başka bir modeli incelerken bir çift daha geldi, baya araştırdık en iyisi bu diye onlar da 3 tekerli Joie Litetrax alıp gittiler.
Tabi biz mağazada 1 buçuk saat felan kaldık. Ona bak buna bak, acaba bunu mu alsak, yoksa bunu mu alsak diye diye o kadar sürdü.
Onları görünce benim bayaa bi kafam karıştı açıkçası ve beğenip almayı düşündüğüm 3 modelin hiçbirini almadan geri çıktık. Eşimin de kafası karışmıştı tabi. Halaa kafam çok karışık
Siz olsanız 3 teker alır mıydınız?
Ya da önerir misiniz?
Gerçekten dalga geçti sanki .Özel canım detaylı için daha randevu almadım arayıp almam lazım ben bu hafta sonuma yetişsin parti için malzeme bile aldım ondan devlete gideyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?