Benim yine geçecek ozaman çok yoğun doktor atlıyor hep testleri çok eski doktorum serklaj için güvenip gitmiştim 5.aya giriyorum daha doktorum netleşmedi ameliyat rapor derken16. haftam da kontrole gittiğimde yaptılar canım hafta olarak aralığını bilmiyorum ama bu aralar gitsen tam denk gelir sanırım :)
34 yaşındayım yinede 35 sen sonra riskli grup bu hafta sonu bi doktor bulup gitmem lazım gebelik başlangıcından beri 6. Doktor olucak39 yaş ve üstüne 3 lü ve 4 lü yapmıyorlar, bu yaşlarda değilsen kaçırma hemen yaptır, benimde yaşımdan dolayı 2 li test riskli çıktı
, member: 912426"]16. haftam da kontrole gittiğimde yaptılar canım hafta olarak aralığını bilmiyorum ama bu aralar gitsen tam denk gelir sanırım :)[/QUOTE]16 da 3lü yaptırdık. 12 de 2liyi yapırmıştık
Tlc kanalinda, bebek geldi işler degisti, isminde bir program var şu an. Evde olup sıkılanlara tavsiye ederim:). Hamilelik sürecini de anlatıyor.
Evet doğru söylüyorsunuz rapor için devlet hastanesine gittiğimde kan aldılar fakat ultrason içinnçok beklemem gerekiyordu bende dikişten dolayı ayakta kalamıyorum diye üstüne düşmedim birde devlete pek güvenmedim sanırım[/QUOTE]Benim yine geçecek ozaman çok yoğun doktor atlıyor hep testleri çok eski doktorum serklaj için güvenip gitmiştim 5.aya giriyorum daha doktorum netleşmedi ameliyat rapor derken
34 yaşındayım yinede 35 sen sonra riskli grup bu hafta sonu bi doktor bulup gitmem lazım gebelik başlangıcından beri 6. Doktor olucak
, member: 912426"]16. haftam da kontrole gittiğimde yaptılar canım hafta olarak aralığını bilmiyorum ama bu aralar gitsen tam denk gelir sanırım :)
Benimde tam vakti gelmiş doktor ayın 28i demişti muayene için sanırım farklı bir doktora gidicem yine Bursa’da olan arkadaşlar acaba tavsiye edebilecekleri doktor varmı doruk hastanesi düşünüyorum ama orda doktor tanımıyorum memnun olduğunuz doktoru yazarsanız bana çok faydası olacak17+5 yaptırdım ben canım
Ben almazdım 3 tekerlekli canım.Ya kızlar bişey sorcam sizlere.
Bebek arabası bakıyorum hatta dün artık gidelim alalım dedi eşim.
Düşündüğüm 3 model vardı zaten, orda deneyip inceleyip birini seçip alacaktık sonunda.
Dün akşam gittik tam istediğim modelleri inceliyorduk ki, bir çift geldi yakınımızda 3 tekerli bebek arabasını nasıl bir sevinç ve mutlulukla inceliyorlardı anlatamam. Markası da Sunny idi. Modelini bilemiyorum. Sonra alıp gittiler.
Sonra bizimle ilgilenen görevli de çok övdü 3 tekerli olanları. Manevra kabiliyeti ve kullanımı daha iyi diye.
Daha sonra ben başka bir modeli incelerken bir çift daha geldi, baya araştırdık en iyisi bu diye onlar da 3 tekerli Joie Litetrax alıp gittiler.
Tabi biz mağazada 1 buçuk saat felan kaldık. Ona bak buna bak, acaba bunu mu alsak, yoksa bunu mu alsak diye diye o kadar sürdü.
Onları görünce benim bayaa bi kafam karıştı açıkçası ve beğenip almayı düşündüğüm 3 modelin hiçbirini almadan geri çıktık. Eşimin de kafası karışmıştı tabi. Halaa kafam çok karışık
Siz olsanız 3 teker alır mıydınız?
Ya da önerir misiniz?
Evet doğru söylüyorsunuz rapor için devlet hastanesine gittiğimde kan aldılar fakat ultrason içinnçok beklemem gerekiyordu bende dikişten dolayı ayakta kalamıyorum diye üstüne düşmedim birde devlete pek güvenmedim sanırım
Kan tahlili idrar tahlili istedi ikisinide yaptırdık aldık sadece ultrason için beklemedim artık yeni gideceğim doktora götürürüm sonuçları bu arada sağlık ocağındaki testte 3lü içim yapılan testte de ağır anemi çıktı[/QUOTE]canım 3 lü testte zaten kan tahlili yapıyorlar devlet hastanesinden de randevu bulabilirsen alıp yaptırabilirsin aslında sonucunu yine kendi doktoruna gösterirsin :)
22 isine buldum 5 gün sonraya gitmediğim bi doktor olaun diye bakıyorum . Hemde nasıl ya eşimin babannesi 80 küsür yaşında takmaz öyle cinsiyeti ne olırsa olsun sağlıklı olsun diodu şimdi her gittiğimde ci siyeti soruyor aeada bi arar cinsiyet belli oldu mu diye sülalenin tamamı haber bekliyor bendendevlette yer bulabiliyorsan bu kdr kısa sürede git tabi canım ben geceden alıyorum randevu 15 gün sonrasına cünkü :):)
herkes artık dörtgözle bekliyordur banaa bile neden belli olmadı diyip duruyorlardı seni düşünemiyorum.
Kan tahlili idrar tahlili istedi ikisinide yaptırdık aldık sadece ultrason için beklemedim artık yeni gideceğim doktora götürürüm sonuçları bu arada sağlık ocağındaki testte 3lü içim yapılan testte de ağır anemi çıktı
Ohh şükür canım darısı başımıza benim de iki gün kaldıKızlar şimdi çıktım detaylıdan. Allaha bin şükür gayet iyi oğluşum. Yarım saat boyunca baktı inceledi bide en son söylücem bişey varsa dedi ben kalpten gidiyodum nerdeyse. Bide suratı hep asık gözlerini açarak bakıyo falan ay çok kötü oldum. Ama şükürler olsun darısı sizlere canlarım benim
Bana 1idrar 2kan tahlili biri devlet hastanesinde 3lü tarama için biri sağlık ocağında rutin kontrolKızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!
Kansızlık sağlık ocağındaki ilaç yazmış devlet hastanesindeki sonuçları göstermedim zaten görse oda ilaç verirdi sanırım[/QUOTE]o ne oluyormuş canım bi zararı varmıymış ?
Kızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!
canım 3 lü testte zaten kan tahlili yapıyorlar devlet hastanesinden de randevu bulabilirsen alıp yaptırabilirsin aslında sonucunu yine kendi doktoruna gösterirsin :)
22 isine buldum 5 gün sonraya gitmediğim bi doktor olaun diye bakıyorum . Hemde nasıl ya eşimin babannesi 80 küsür yaşında takmaz öyle cinsiyeti ne olırsa olsun sağlıklı olsun diodu şimdi her gittiğimde ci siyeti soruyor aeada bi arar cinsiyet belli oldu mu diye sülalenin tamamı haber bekliyor benden
Detaylı ne zaman az kalmıştır onda kesin öğrenirsin doktor da acaba detaylıya kadar söylemek istemiyor mu baksana değişenler falan oluyormuşDoktorumu değiştiriyorum kesin. Baktı boyu iyi kilosu iyi gelişimi iyi bu kafası dedi bu şu kemiği dedi tamam kalkabilirsin dedi. Ee cinsiyet dedim bana erkek gibi geldiği için bakmadım bile dedi ölürmüsün öldürürmüsün sinirle kalktım gerçekten sinirim bozuldu devlete gidicem randevu alıp cinsyet için sonrada doltor araştırıp başka bi doktor bulucam
Ben gittim. Ben 18.haftada, ben gebeyim diye gittim ilk kez, hemen aşıyı yapıştırdilar:). Bir de o aşidan tam 30 gün sonra ikincisi varmış.Sağlık ocağına tetanoz aşısı için giden oldu mu? Kaçıncı haftada gittiniz ?
Medicabil Oktay Altun'a gidiyorum ben tavsiye ederim burda bir arkadaşla aynı doktora gidiyoruzBenimde tam vakti gelmiş doktor ayın 28i demişti muayene için sanırım farklı bir doktora gidicem yine Bursa’da olan arkadaşlar acaba tavsiye edebilecekleri doktor varmı doruk hastanesi düşünüyorum ama orda doktor tanımıyorum memnun olduğunuz doktoru yazarsanız bana çok faydası olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?