2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben istiyordumda canım malesef yapılmıyormuş herşey canlı canlı oldu normal suni sancı verilip doğum yaptırıldı ardından kürtaj yapıldı malesef canım ama unutuluyor bak şimdi hiç birşey yok gayet iyiyim biraz daha bekleyeceğim canım ben bir toplayım birkaç ay sonra niyetlenirim inşallah Allahımda boş bırakmaz inşallah bende inanıyorum o günlerin kapıda olduğuna

Bir ara yastık işlemistim. Şimdi de bebek battaniyesi, bebek yastığı mi işlesem diyorum, var mı böyle şeyler yapan?Siz de sıkılmışsınız.Ben 36 saattir evdeyim, fazla geldi:))
Ben beceremem ki ole seyler.harika eger elinden geliyorsa yap ne kadar guzel olur : )hem zaman gecer hemde el emegi ya.
Sıkılmak ne kelime patlicam su son gunlerde iyice afaganlar basiyor.

Canim cok sükür cok sevindim taburcu olmana bakamadim ben fazla buralara disim cok agriyor bikac gundur deliriyorum resmen agri kesici de icmicem diye ugrasiyorum bakalim ne olacak :)) koç burcu gelinimizi bekliyoruz birde erkek gelirmis
Hahahja deme kız öyle aklıma kötü şeyler geliyor geçmiş olsun kuzum Allah düşmanıma bile vermesin diş ağrısı çok zor

Detaylı ne zaman az kalmıştır onda kesin öğrenirsin doktor da acaba detaylıya kadar söylemek istemiyor mu baksana değişenler falan oluyormuş
Yani canım anlamadım ki amacı ne randevu almadım henüz yarın arayıp sorucam bugün öğrensem bennce değişmezdi kaçıncı hafyadayım

Ben daha girmedim detayliya 17. Haftadayim 1 ay var daha :))) bazen cabuk geciyormus gibi bazen de hic gecmiyormus gibi geliyor :)) bu arada doktorum benden 3lü 4lü istemedi sence tekrar konusup isteyeyimmi ben onu ?
Zaten en onemli 2li ve detayli sanirim.
Ben kizimda da ikisini yaptirmistim.
Simdi fetal yaptırınca ikilide yaptirmadim.
Doktorun gerek gorseydi bence isterdi.yinede sor.
Zaman geciyor ya benim kalan gunum gecen gunumden az suanda : )

Ben daha girmedim detayliya 17. Haftadayim 1 ay var daha :))) bazen cabuk geciyormus gibi bazen de hic gecmiyormus gibi geliyor :)) bu arada doktorum benden 3lü 4lü istemedi sence tekrar konusup isteyeyimmi ben onu ?

İkili temiz cikinca normalde 3lu test istemiyoruz demisti bana dr.um 2li daha guvenilir bi testmis zaten ama bi hormon varmis ayri olarak istemeyecegi icin 3lu olarak isteyip kan aldirmisti.

Hahahja deme kız öyle aklıma kötü şeyler geliyor geçmiş olsun kuzum Allah düşmanıma bile vermesin diş ağrısı çok zor
Yeşim iyi olmana en zararsız şekilde atlatmana çok sevindim Allah hayırlısıyla istediğin vakit tekrar nasip etsin buralardan ayrılma senin iyi enerjine ihtiyacımız var bu arada benim oğlum Koç hiç bu kadar iyi huylu bir bebek çocuk görmemiştim çok mantıklı oluyorlar allah gönlüne göre versin

İyiyim çok şükür ve burdayım sizlerden öğrenecek çok şeyim tecrübelerinizi bol bol aktarınki bilinçleneyim bendeAhh be kuzum eşim ve kayınvalidemm koç kvden sıkıntı yokta bazen deli oluyorum eşime ama iyi yönleride var eşim diyor Allahım inşallah tekrar kız nasip eder yok hem erkek hem koç olursa yanarız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…