Hazır kalıplar var, iplerini, nasil islenecegini gösteriyorlar, işleyebiliyorsun kolayca. Herkesin yapabileceği tarzda.Ben beceremem ki ole seyler.harika eger elinden geliyorsa yap ne kadar guzel olur : )hem zaman gecer hemde el emegi ya.
Sıkılmak ne kelime patlicam su son gunlerde iyice afaganlar basiyor.
Benim eşimde Koç sanırım büyüyünce deliriyorlar bebeklik çocukluk dönemi melek gibiİyiyim çok şükür ve burdayım sizlerden öğrenecek çok şeyim tecrübelerinizi bol bol aktarınki bilinçleneyim bendeAhh be kuzum eşim ve kayınvalidemm koç kvden sıkıntı yokta bazen deli oluyorum eşime ama iyi yönleride var eşim diyor Allahım inşallah tekrar kız nasip eder yok hem erkek hem koç olursa yanarız diyor
Baya yasadin her seyi. Allah besigini boş bırakmasın. Şey gibi düşün, sınavdı bu , basariyla, isyan etmenin aksine mücadele ederek verdin. Senin hayattaki sınavın da buymuş demek ki .Allah başedemeyecegimiz dert vermesin.Ben istiyordumda canım malesef yapılmıyormuş herşey canlı canlı oldu normal suni sancı verilip doğum yaptırıldı ardından kürtaj yapıldı malesef canım ama unutuluyor bak şimdi hiç birşey yok gayet iyiyimbiraz daha bekleyeceğim canım ben bir toplayım birkaç ay sonra niyetlenirim inşallah Allahımda boş bırakmaz inşallah bende inanıyorum o günlerin kapıda olduğuna
Canim ben hic onermem cok dengesiz 3 tekerliler. Kullanan arkadaslarim memnun degil ozellikle kaldirimlardan inip cikarken denge kaybi oluyor. Ben peg peregonun bebek arabasini aldim hem tam travek gibi agir degil hem puseti var. En onemlisi cok hafif..
Bende sarı ip aldım çok hoş bi renk cinsiyeti bilmediğimden yelek örecektim ama kızsa elbise örerim diye bekletiyorum internetten baka baka örüyorum ben hepHazır kalıplar var, iplerini, nasil islenecegini gösteriyorlar, işleyebiliyorsun kolayca. Herkesin yapabileceği tarzda.
Aa arastirayim eger ornek varsa o kaliplarda nerden alinir yada ismi ne söyler misin.bir tane bile yapsan hatira olarak kalir benden bebegime :)Hazır kalıplar var, iplerini, nasil islenecegini gösteriyorlar, işleyebiliyorsun kolayca. Herkesin yapabileceği tarzda.
Ben almazdım 3 tekerlekli canım.
Senin beğendiğin o 3 model hangileriydi?
Amin.kimseye tasiyamayacagini yuklemesinBaya yasadin her seyi. Allah besigini boş bırakmasın. Şey gibi düşün, sınavdı bu , basariyla, isyan etmenin aksine mücadele ederek verdin. Senin hayattaki sınavın da buymuş demek ki .Allah başedemeyecegimiz dert vermesin.
Yok yok bizimkinin çocukluğuda felaketmiş annemler anlatır aman aman evlere ırak derimBenim eşimde Koç sanırım büyüyünce deliriyorlar bebeklik çocukluk dönemi melek gibi
Aynen öyle canım herşeyde vardır bir hayır bundan snra önümüzdeki maçlara bakacağız. Aynen öyle allahım ne dermansız dert nede başedemeyeceğim dert vermesinBaya yasadin her seyi. Allah besigini boş bırakmasın. Şey gibi düşün, sınavdı bu , basariyla, isyan etmenin aksine mücadele ederek verdin. Senin hayattaki sınavın da buymuş demek ki .Allah başedemeyecegimiz dert vermesin.
Tam stres atmalık işler. Sarı çok tatlı bir renk. Bebeklere çok yakışıyor. Bir kursa gidiyorum bu ara, belediyenin, orda renkler konusunu işledi hoca, bebeklerin odalarında ve pijamalarinda fazla sarı kullanmayın, uykusuzluğa yol açıyor,dedi.Bende sarı ip aldım çok hoş bi renk cinsiyeti bilmediğimden yelek örecektim ama kızsa elbise örerim diye bekletiyorum internetten baka baka örüyorum ben hep
İnşallah gerek kalmaz yaptırmana seninde hakkında hayırlısı olsun canım .Hakkında hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar alırsın, benimde haftaya cuma ya aminosentez için randevum var, korkuyorum, fetal dna testi yaptırdım sonucunda problem yoksa amino sentez yaptırmamayı düşünüyorum
CansınCanım bol şans herşey istediğin gibi olsun sağlıkla mutlukla temiz raporunu al inşallahstress yok herşey güzel olacak
Bence de artık haftan çok ileri öğrenmen lazım ama öyle düşünmüş olabilir gibi geldi banaYani canım anlamadım ki amacı ne randevu almadım henüz yarın arayıp sorucam bugün öğrensem bennce değişmezdi kaçıncı hafyadayım
Amin inşallah canımİnşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Ay çok seviyorum o programı bı onu bı de kalabalık aile yi ne zaman denk gelsem izlerim :)Tlc kanalinda, bebek geldi işler degisti, isminde bir program var şu an. Evde olup sıkılanlara tavsiye ederim:). Hamilelik sürecini de anlatıyor.
Valla canım 3 tekerlekli olanı kullanan arkadaşım var memnun ama o 1yas sonrası baston tipi olsun diye aldı. Yani yeni doğan a uygun değil gibi ben de joie aldım ama Chrome modelini travel sistem olanınıYa kızlar bişey sorcam sizlere.
Bebek arabası bakıyorum hatta dün artık gidelim alalım dedi eşim.
Düşündüğüm 3 model vardı zaten, orda deneyip inceleyip birini seçip alacaktık sonunda.
Dün akşam gittik tam istediğim modelleri inceliyorduk ki, bir çift geldi yakınımızda 3 tekerli bebek arabasını nasıl bir sevinç ve mutlulukla inceliyorlardı anlatamam. Markası da Sunny idi. Modelini bilemiyorum. Sonra alıp gittiler.
Sonra bizimle ilgilenen görevli de çok övdü 3 tekerli olanları. Manevra kabiliyeti ve kullanımı daha iyi diye.
Daha sonra ben başka bir modeli incelerken bir çift daha geldi, baya araştırdık en iyisi bu diye onlar da 3 tekerli Joie Litetrax alıp gittiler.
Tabi biz mağazada 1 buçuk saat felan kaldık. Ona bak buna bak, acaba bunu mu alsak, yoksa bunu mu alsak diye diye o kadar sürdü.
Onları görünce benim bayaa bi kafam karıştı açıkçası ve beğenip almayı düşündüğüm 3 modelin hiçbirini almadan geri çıktık. Eşimin de kafası karışmıştı tabi. Halaa kafam çok karışık
Siz olsanız 3 teker alır mıydınız?
Ya da önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?