2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hamileliğin keyfini çıkarmalı kızlar her daim ben öyle düşünüyorum :) stres panik çok yersiz oluyor :/ bugün okulda yiyecek içecek partisi vardı herkes bişeyler yapıp getirdi bana mutfağa giremiyorum diye hazırlık yapmak yasaktı ve benim iş arkadaşlarımın hepsi yaşça benden Büyük. Resmen bebekler gibi Beni beslediler şunu ister misin bunu da ye :)) bugün aşırı keyif aldım umarım bebiş de hissetmiştir annesini

Ben beceremem ki ole seyler.harika eger elinden geliyorsa yap ne kadar guzel olur : )hem zaman gecer hemde el emegi ya.
Sıkılmak ne kelime patlicam su son gunlerde iyice afaganlar basiyor.
Hazır kalıplar var, iplerini, nasil islenecegini gösteriyorlar, işleyebiliyorsun kolayca. Herkesin yapabileceği tarzda.

Benim eşimde Koç sanırım büyüyünce deliriyorlar bebeklik çocukluk dönemi melek gibi

destina_88 bak aklima soktun ben eminonune gidince incik boncuk alayim.yada ufak mum alayim bir suru sisede onlari susleyeyim hediyelik gibi.oyalanmis hemde bisiler yapmis olurum

Baya yasadin her seyi. Allah besigini boş bırakmasın. Şey gibi düşün, sınavdı bu , basariyla, isyan etmenin aksine mücadele ederek verdin. Senin hayattaki sınavın da buymuş demek ki .Allah başedemeyecegimiz dert vermesin.

Ya aslında bana da çok mantıklı gelmiyor 3 tekerliler ama yine de bayaa karıştırdılar kafamızı.

Hazır kalıplar var, iplerini, nasil islenecegini gösteriyorlar, işleyebiliyorsun kolayca. Herkesin yapabileceği tarzda.
Bende sarı ip aldım çok hoş bi renk cinsiyeti bilmediğimden yelek örecektim ama kızsa elbise örerim diye bekletiyorum internetten baka baka örüyorum ben hep

Aa arastirayim eger ornek varsa o kaliplarda nerden alinir yada ismi ne söyler misin.bir tane bile yapsan hatira olarak kalir benden bebegime :)

Ben almazdım 3 tekerlekli canım.
Senin beğendiğin o 3 model hangileriydi?

Ben de hiç düşünmemiştim bu zamana kadar ama yine de kafamı karıştırdılar işte.
Benim baktıklarım
Kraft Fit Travel
Kanz Cameron yada Fernanda
Joie Litetrax 4

Benim eşimde Koç sanırım büyüyünce deliriyorlar bebeklik çocukluk dönemi melek gibi
Yok yok bizimkinin çocukluğuda felaketmiş annemler anlatır aman aman evlere ırak derim örneğin bunlar birini arayım misafirleğe gelecez diyorlarmış ilk tepki Alihandamı gelecek oluyormuş Peder her hafta okuldaymış falan ama iyi yönleride var işte sevdiriyorlar iyiki varlar

Aynen öyle canım herşeyde vardır bir hayır bundan snra önümüzdeki maçlara bakacağız. Aynen öyle allahım ne dermansız dert nede başedemeyeceğim dert vermesin

Bende sarı ip aldım çok hoş bi renk cinsiyeti bilmediğimden yelek örecektim ama kızsa elbise örerim diye bekletiyorum internetten baka baka örüyorum ben hep
Tam stres atmalık işler. Sarı çok tatlı bir renk. Bebeklere çok yakışıyor. Bir kursa gidiyorum bu ara, belediyenin, orda renkler konusunu işledi hoca, bebeklerin odalarında ve pijamalarinda fazla sarı kullanmayın, uykusuzluğa yol açıyor,dedi.

İnşallah gerek kalmaz yaptırmana seninde hakkında hayırlısı olsun canım .

Canım bol şans herşey istediğin gibi olsun sağlıkla mutlukla temiz raporunu al inşallah stress yok herşey güzel olacak
Cansın çok sağ ol yüreği güzel arkadaşım. Mesajları az da olsa okuma fırsatım oldu, inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik haberini alırız. Her daim duamdasın, Allah sana sabrının, gücünün ve güzel enerjinin karşılığını en iyi şekilde de verecektir. İnşallah herşey gönlünce olur.

Yani canım anlamadım ki amacı ne randevu almadım henüz yarın arayıp sorucam bugün öğrensem bennce değişmezdi kaçıncı hafyadayım
Bence de artık haftan çok ileri öğrenmen lazım ama öyle düşünmüş olabilir gibi geldi bana

Valla canım 3 tekerlekli olanı kullanan arkadaşım var memnun ama o 1yas sonrası baston tipi olsun diye aldı. Yani yeni doğan a uygun değil gibi ben de joie aldım ama Chrome modelini travel sistem olanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…