Sanırm öyle canım demekki kordonu bacak arasımda değilmiş diye düşünüyorum artık yanlış olmasın benden çıksın dedi ayrıntılıya kadar geçiştirmek istedi demekki. Dün gece eşim yatarken dedi ki iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yapmış normal normal diyip son amda sezeryana alıyormuş bi çok kişiden aynı şikayet gelmiş kemik yapısı erkek dediklerinde kız çıkıyormuş . İyi oldu böyle başka içime sinen bi doktor bulucamBence de artık haftan çok ileri öğrenmen lazım ama öyle düşünmüş olabilir gibi geldi bana
İnşallah hemen bulursun canım çünkü doktor önemli doktorun seni anladığını bilmek sana herşeyi açıkladığını bilmek istiyor insan gönlüne göre olsun inşallahSanırm öyle canım demekki kordonu bacak arasımda değilmiş diye düşünüyorum artık yanlış olmasın benden çıksın dedi ayrıntılıya kadar geçiştirmek istedi demekki. Dün gece eşim yatarken dedi ki iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yapmış normal normal diyip son amda sezeryana alıyormuş bi çok kişiden aynı şikayet gelmiş kemik yapısı erkek dediklerinde kız çıkıyormuş . İyi oldu böyle başka içime sinen bi doktor bulucam
Ben haftaya gidicem 21+3 olucam gittiğimde nasipseSağlık ocağına tetanoz aşısı için giden oldu mu? Kaçıncı haftada gittiniz ?
Bana oyle birsey de demedi gerek gormuyorum dedi bende sormadim ama icime bir kuskuda dusmedi degil yaptirrsamiydim diyeİkili temiz cikinca normalde 3lu test istemiyoruz demisti bana dr.um 2li daha guvenilir bi testmis zaten ama bi hormon varmis ayri olarak istemeyecegi icin 3lu olarak isteyip kan aldirmisti.
Benim randevu aralari uzadi artik 1 ayda bir gidiyorum. O yuzden sorup tek seferde soruyorum genelde arada iste size soruyorum. Ben sordum gerek gormuyorum dedi ama benim icim rahat etmedi cunku genelde herkes yaptirdi sanirim burdaZaten en onemli 2li ve detayli sanirim.
Ben kizimda da ikisini yaptirmistim.
Simdi fetal yaptırınca ikilide yaptirmadim.
Doktorun gerek gorseydi bence isterdi.yinede sor.
Zaman geciyor ya benim kalan gunum gecen gunumden az suanda : )
Doruk hastanesi nde bildiğim yok ama Medicana düşünürsen önerebiliceğim doktor var birkaç tane hem de :)))Benimde tam vakti gelmiş doktor ayın 28i demişti muayene için sanırım farklı bir doktora gidicem yine Bursa’da olan arkadaşlar acaba tavsiye edebilecekleri doktor varmı doruk hastanesi düşünüyorum ama orda doktor tanımıyorum memnun olduğunuz doktoru yazarsanız bana çok faydası olacak
Aynen canım çok saol araştırıyorum inş bulucamİnşallah hemen bulursun canım çünkü doktor önemli doktorun seni anladığını bilmek sana herşeyi açıkladığını bilmek istiyor insan gönlüne göre olsun inşallah
AhahahahaHahahja deme kız öyle aklıma kötü şeyler geliyorgeçmiş olsun kuzum Allah düşmanıma bile vermesin diş ağrısı çok zor
Bana da ilk zamanlar yaptırmıştı doktor benim de kafama takılıyor bu durum birkaç gündür, pazartesi aşı için sağlık ocağı na gidicem orda yapılır diye önemsemiyorum şimdilikKızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!
Tam kesinlestirmedik ama biz joie literax almayi dusunuyoruz canim yorumlari falan epey iyiydi. Bizde baktik baya beğendik ama son anda fikrimiz degisirmi bilmem tabi :))Ya kızlar bişey sorcam sizlere.
Bebek arabası bakıyorum hatta dün artık gidelim alalım dedi eşim.
Düşündüğüm 3 model vardı zaten, orda deneyip inceleyip birini seçip alacaktık sonunda.
Dün akşam gittik tam istediğim modelleri inceliyorduk ki, bir çift geldi yakınımızda 3 tekerli bebek arabasını nasıl bir sevinç ve mutlulukla inceliyorlardı anlatamam. Markası da Sunny idi. Modelini bilemiyorum. Sonra alıp gittiler.
Sonra bizimle ilgilenen görevli de çok övdü 3 tekerli olanları. Manevra kabiliyeti ve kullanımı daha iyi diye.
Daha sonra ben başka bir modeli incelerken bir çift daha geldi, baya araştırdık en iyisi bu diye onlar da 3 tekerli Joie Litetrax alıp gittiler.
Tabi biz mağazada 1 buçuk saat felan kaldık. Ona bak buna bak, acaba bunu mu alsak, yoksa bunu mu alsak diye diye o kadar sürdü.
Onları görünce benim bayaa bi kafam karıştı açıkçası ve beğenip almayı düşündüğüm 3 modelin hiçbirini almadan geri çıktık. Eşimin de kafası karışmıştı tabi. Halaa kafam çok karışık
Siz olsanız 3 teker alır mıydınız?
Ya da önerir misiniz?
Geçmiş olsun canım diş ağrısı zor umarım çabucak geçerAhahahahahem de nasil zor iki gündür süründüyor beni randevuma 1 hafta var one cekmekte istemedim acikcasi o sebepten dayanayim diyorum ama bilmiyorum ne olacak
Toplamda sayisini bilemiyorum ama 17 haftadayim sanirim bi 5 6 kere yaptirdim hem kan idrar canim. 5.hafta cok erken canim bence yaptirmalisin tekrar saglik ocaklari kan tahlili yapiyor mesela devlete de idrar yaptir ben en az 2 ayda bir yaptirma taraftariyim @RuveydaCihadBana da ilk zamanlar yaptırmıştı doktor benim de kafama takılıyor bu durum birkaç gündür, pazartesi aşı için sağlık ocağı na gidicem orda yapılır diye önemsemiyorum şimdilik
Canim gececek gibi degil 20lik dis bu surundurur :// islem yaparlar umarim onu sorcam doktoraGeçmiş olsun canım diş ağrısı zor umarım çabucak geçer
Doktor söylemedi diye önemsemedim canım ama kafama takıldı.. çalışıyorum sağlık ocağı falan daha zor oluyor bana sık sık geç gitmek istemiyorum ise ama pazartesi nasılsa gidicem bakalımToplamda sayisini bilemiyorum ama 17 haftadayim sanirim bi 5 6 kere yaptirdim hem kan idrar canim. 5.hafta cok erken canim bence yaptirmalisin tekrar saglik ocaklari kan tahlili yapiyor mesela devlete de idrar yaptir ben en az 2 ayda bir yaptirma taraftariyim
Oyyyy hem de 20 lik mi Allah yardımcın olsun canım neyse ki ikinci 3 aylık dönemdesin gerekli olursa müdahale ederler heraldeCanim gececek gibi degil 20lik dis bu surundurur :// islem yaparlar umarim onu sorcam doktora
Pazartesi gittiginde soyle bari yapsinlar canim Allah korusun enfeksiyon cikabiliyor bir anda ya da kan degerleri oynayabiliyor benim saglik ocaginda ki ebe ayda bir yapiyoruz mutlaka demisti benim 1 ay dolmadigindan yaptirmadim ama sekere kan degerlerine vitaminlere falan bakilirsa iyi olur diye dusunuyorum. Tabi sıkıntı edecek bir durum yok tertemizdir muhakkak canim seninde ama takip etmek gerek insanin icinde suphe kalmaz hic degilseDoktor söylemedi diye önemsemedim canım ama kafama takıldı.. çalışıyorum sağlık ocağı falan daha zor oluyor bana sık sık geç gitmek istemiyorum ise ama pazartesi nasılsa gidicem bakalım
3 tanesini hamilelikten once çektirdim buna islem yapmadilar ve sonuc o bir dis suan canima okuyor bende mudahele ediyorlar diye biliyorum ama randevuyu bekliyorum iste devlete gitmek istemiyorumOyyyy hem de 20 lik mi Allah yardımcın olsun canım neyse ki ikinci 3 aylık dönemdesin gerekli olursa müdahale ederler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?