2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Jazzquell canim yarın için bütün iyı dileklerim ve dualarım seninle..
Güzel şeyler duyacağız inşallah haberdar et bizi..

Bence de artık haftan çok ileri öğrenmen lazım ama öyle düşünmüş olabilir gibi geldi bana
Sanırm öyle canım demekki kordonu bacak arasımda değilmiş diye düşünüyorum artık yanlış olmasın benden çıksın dedi ayrıntılıya kadar geçiştirmek istedi demekki. Dün gece eşim yatarken dedi ki iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yapmış normal normal diyip son amda sezeryana alıyormuş bi çok kişiden aynı şikayet gelmiş kemik yapısı erkek dediklerinde kız çıkıyormuş . İyi oldu böyle başka içime sinen bi doktor bulucam

İnşallah hemen bulursun canım çünkü doktor önemli doktorun seni anladığını bilmek sana herşeyi açıkladığını bilmek istiyor insan gönlüne göre olsun inşallah

İkili temiz cikinca normalde 3lu test istemiyoruz demisti bana dr.um 2li daha guvenilir bi testmis zaten ama bi hormon varmis ayri olarak istemeyecegi icin 3lu olarak isteyip kan aldirmisti.
Bana oyle birsey de demedi gerek gormuyorum dedi bende sormadim ama icime bir kuskuda dusmedi degil yaptirrsamiydim diye

Zaten en onemli 2li ve detayli sanirim.
Ben kizimda da ikisini yaptirmistim.
Simdi fetal yaptırınca ikilide yaptirmadim.
Doktorun gerek gorseydi bence isterdi.yinede sor.
Zaman geciyor ya benim kalan gunum gecen gunumden az suanda : )
Benim randevu aralari uzadi artik 1 ayda bir gidiyorum. O yuzden sorup tek seferde soruyorum genelde arada iste size soruyorum. Ben sordum gerek gormuyorum dedi ama benim icim rahat etmedi cunku genelde herkes yaptirdi sanirim burda

Doruk hastanesi nde bildiğim yok ama Medicana düşünürsen önerebiliceğim doktor var birkaç tane hem de :)))

Hahahja deme kız öyle aklıma kötü şeyler geliyor geçmiş olsun kuzum Allah düşmanıma bile vermesin diş ağrısı çok zor
Ahahahaha hem de nasil zor iki gündür süründüyor beni randevuma 1 hafta var one cekmekte istemedim acikcasi o sebepten dayanayim diyorum ama bilmiyorum ne olacak

Kızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!
Bana da ilk zamanlar yaptırmıştı doktor benim de kafama takılıyor bu durum birkaç gündür, pazartesi aşı için sağlık ocağı na gidicem orda yapılır diye önemsemiyorum şimdilik

Tam kesinlestirmedik ama biz joie literax almayi dusunuyoruz canim yorumlari falan epey iyiydi. Bizde baktik baya beğendik ama son anda fikrimiz degisirmi bilmem tabi :))

Bana da ilk zamanlar yaptırmıştı doktor benim de kafama takılıyor bu durum birkaç gündür, pazartesi aşı için sağlık ocağı na gidicem orda yapılır diye önemsemiyorum şimdilik
Toplamda sayisini bilemiyorum ama 17 haftadayim sanirim bi 5 6 kere yaptirdim hem kan idrar canim. 5.hafta cok erken canim bence yaptirmalisin tekrar saglik ocaklari kan tahlili yapiyor mesela devlete de idrar yaptir ben en az 2 ayda bir yaptirma taraftariyim @RuveydaCihad

Doktor söylemedi diye önemsemedim canım ama kafama takıldı.. çalışıyorum sağlık ocağı falan daha zor oluyor bana sık sık geç gitmek istemiyorum ise ama pazartesi nasılsa gidicem bakalım

Doktor söylemedi diye önemsemedim canım ama kafama takıldı.. çalışıyorum sağlık ocağı falan daha zor oluyor bana sık sık geç gitmek istemiyorum ise ama pazartesi nasılsa gidicem bakalım
Pazartesi gittiginde soyle bari yapsinlar canim Allah korusun enfeksiyon cikabiliyor bir anda ya da kan degerleri oynayabiliyor benim saglik ocaginda ki ebe ayda bir yapiyoruz mutlaka demisti benim 1 ay dolmadigindan yaptirmadim ama sekere kan degerlerine vitaminlere falan bakilirsa iyi olur diye dusunuyorum. Tabi sıkıntı edecek bir durum yok tertemizdir muhakkak canim seninde ama takip etmek gerek insanin icinde suphe kalmaz hic degilse

Oyyyy hem de 20 lik mi Allah yardımcın olsun canım neyse ki ikinci 3 aylık dönemdesin gerekli olursa müdahale ederler heralde
3 tanesini hamilelikten once çektirdim buna islem yapmadilar ve sonuc o bir dis suan canima okuyor bende mudahele ediyorlar diye biliyorum ama randevuyu bekliyorum iste devlete gitmek istemiyorum

Arkadaşlar eli ayağı ayak bileği şişen var mı? Dün diyetisyen vücudunda 4.5 kilo ödem var dedi ama ayak bileklerim tontik baya ve beni endişeleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…