2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne olur bana yardım edin deneyimli olanlarınız. Çok üzülüyorum. Klomen+ovitrelle tedavisi oldum 7 ocak 18.00 da çatlatma iğnemi vurundum. 6-8-9 ocak ve gün aşırı ilişki oldu. Bugün 10.gün. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Dünde beyaz şeffaf karışık ceviz büyüklüğü peçeteye lop şeklinden akıntı geldi bir sefer. İğne etkisi geçmişmi diye 7. gün test yaptım yok denecek kadar silik çıktı. Bugün 10. Gün yine yaptım test sahada silik. Çıplak gözle anlaşılması çok çok zor kör olacaktım. Fotoğrafın tonunu değiştirdim sizce nasıl ? Yarın 11. Gün kan testi yaptırayım mı çıkar mı varsa ? Çatlatma iğnesi olduğu için geç döllenme vs. olmaz diye düşünüyorum. Ne olur cevap verin.

Eklentiler

• 82861D8C-390B-471B-8C1D-2497561D90F2.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 67
  • A1AE8F8A-B3FA-47D4-8847-79A41C991693.webp
    31 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar eli ayağı ayak bileği şişen var mı? Dün diyetisyen vücudunda 4.5 kilo ödem var dedi ama ayak bileklerim tontik baya ve beni endişeleniyo
Ödemi nasıl ölçtü ? Normlde diyetisyenler çorap çıkartıp tartıya falan çıkarıyor ya benim arkadaşım diyetisyen o benim sadece normal kilomu ölçtü zararlı olabilir öteki dedi

Ödemi nasıl ölçtü ? Normlde diyetisyenler çorap çıkartıp tartıya falan çıkarıyor ya benim arkadaşım diyetisyen o benim sadece normal kilomu ölçtü zararlı olabilir öteki dedi
Yağ kas su ölçümü yapan cihazı var diyetisyenin eline 5 tane pil deydiğini düşün dedi. Açıkçası günde 6 saat telefonla ilgilendiğim için daha fazla bi zararının olacağını düşünmedim

Haklısın canım pazartesi yaptırayım
Evet evet dayan kendi doktoruna sor en iyi o cevap verir senle ilgili bı duruma

Ya ben de bilmediğimden soruyorum bana öyle diyince sadece kiloma baktı

Canım naptın ayrıntılı ultrasonda? Neler dedi nelere baktı ? Feeling07
Canım heryerine baktı iç organlarına, omurgasına, beynine, kalbine, ayaklarına, böbreklerine vs. Aklına ne gelirse yarım saat sürdü tam olarak. Özellikle kalbine o kadar çok baktıki 10 kez falan dinledi kalp atışını. Bişey varsa en son söylücem demişti valla bitsin artık diye öldüm bittim. En sonunda bitti allaha şükür, bir sorun yok dedi. Darısı sizlerin başına inşallah.

Kızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!

Canım Ben sağlık ocağında 2 kan 1 idrar testi yaptım geçen ay devlette yaptırdığım için 3. Şunu yapmadı e nabizdan sonuçlarıma baktı . Tekrar martin ilk haftası cagirdi

Canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olur inşallah. Yakın zaman da sağlıkla sıhhatle bir kız beb3k haberini alırız inşallah . :)
Allah razı olsun canım
Yarın sağ salim eve geleyim , paylaşırım deneyimimi .

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin . Sağlıkla sıhhatle. Dikkat et kendine.

canım ayrıntılin güzel geçmiş maşallah . Hep böyle güzel haberler alırız inşallah:)

Ben joıe uc teker kullanıyorm ozaman cok arastırmıstım ve cokcokcok memnunum tekerlerım asırı kuvvetlı tam benlık kızımla tek gıttıgımde hoop huup kaldırımları kolayca ınıp cıkıyorum:) tavsıye ederım

Benim randevu aralari uzadi artik 1 ayda bir gidiyorum. O yuzden sorup tek seferde soruyorum genelde arada iste size soruyorum. Ben sordum gerek gormuyorum dedi ama benim icim rahat etmedi cunku genelde herkes yaptirdi sanirim burda
Kuzum bilmedim ama 3lu yaptiranda pek yok.sen bu defa tekrar sor
Zaten detaylin yaklaştı herseye bakilacak

Eki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Bende bi benim mi göbüş yok diyorum 18. Haftaya girdik :) geçen gün komşularım gördü bu nasıl hamilelik hiç göbeğin yok senin bizim gelinin ki aldı başını gidiyor diyor gelini de benden 2 hafta önde. Dedim bazı kişilerin iç karnı geniş oluyormuş. Ve benim ilk gebelik sizin kaçıncıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…