Ödemi nasıl ölçtü ? Normlde diyetisyenler çorap çıkartıp tartıya falan çıkarıyor ya benim arkadaşım diyetisyen o benim sadece normal kilomu ölçtü zararlı olabilir öteki dediArkadaşlar eli ayağı ayak bileği şişen var mı? Dün diyetisyen vücudunda 4.5 kilo ödem var dedi ama ayak bileklerim tontik baya ve beni endişeleniyo
Yağ kas su ölçümü yapan cihazı var diyetisyenin eline 5 tane pil deydiğini düşün dedi. Açıkçası günde 6 saat telefonla ilgilendiğim için daha fazla bi zararının olacağını düşünmedimÖdemi nasıl ölçtü ? Normlde diyetisyenler çorap çıkartıp tartıya falan çıkarıyor ya benim arkadaşım diyetisyen o benim sadece normal kilomu ölçtü zararlı olabilir öteki dedi
Haklısın canım pazartesi yaptırayımPazartesi gittiginde soyle bari yapsinlar canim Allah korusun enfeksiyon cikabiliyor bir anda ya da kan degerleri oynayabiliyor benim saglik ocaginda ki ebe ayda bir yapiyoruz mutlaka demisti benim 1 ay dolmadigindan yaptirmadim ama sekere kan degerlerine vitaminlere falan bakilirsa iyi olur diye dusunuyorum. Tabi sıkıntı edecek bir durum yok tertemizdir muhakkak canim seninde ama takip etmek gerek insanin icinde suphe kalmaz hic degilse
Doktoruma soracagim randevum carsamba ama agridan zaman gecmiyor dakikalari bile sayiyorum resmenHaklısın canım pazartesi yaptırayım
Evet evet dayan kendi doktoruna sor en iyi o cevap verir senle ilgili bı duruma
Ya ben de bilmediğimden soruyorum bana öyle diyince sadece kiloma baktıYağ kas su ölçümü yapan cihazı var diyetisyenin eline 5 tane pil deydiğini düşün dedi. Açıkçası günde 6 saat telefonla ilgilendiğim için daha fazla bi zararının olacağını düşünmedim
Allah razı olsun canımJazzquell canim yarın için bütün iyı dileklerim ve dualarım seninle..
Güzel şeyler duyacağız inşallah haberdar et bizi..
Canım heryerine baktı iç organlarına, omurgasına, beynine, kalbine, ayaklarına, böbreklerine vs. Aklına ne gelirse yarım saat sürdü tam olarak. Özellikle kalbine o kadar çok baktıki 10 kez falan dinledi kalp atışını. Bişey varsa en son söylücem demişti valla bitsin artık diye öldüm bittim. En sonunda bitti allaha şükür, bir sorun yok dedi. Darısı sizlerin başına inşallah.Canım naptın ayrıntılı ultrasonda? Neler dedi nelere baktı ?Feeling07
Kızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!
İyiyim çok şükür ve burdayım sizlerden öğrenecek çok şeyim tecrübelerinizi bol bol aktarınki bilinçleneyim bendeAhh be kuzum eşim ve kayınvalidemm koç kvden sıkıntı yokta bazen deli oluyorum eşime ama iyi yönleride var eşim diyor Allahım inşallah tekrar kız nasip eder yok hem erkek hem koç olursa yanarız diyor
Allah razı olsun canım
Yarın sağ salim eve geleyim , paylaşırım deneyimimi .
canım ayrıntılin güzel geçmiş maşallah . Hep böyle güzel haberler alırız inşallah:)Canım heryerine baktı iç organlarına, omurgasına, beynine, kalbine, ayaklarına, böbreklerine vs. Aklına ne gelirse yarım saat sürdü tam olarak. Özellikle kalbine o kadar çok baktıki 10 kez falan dinledi kalp atışını. Bişey varsa en son söylücem demişti valla bitsin artık diye öldüm bittim. En sonunda bitti allaha şükür, bir sorun yok dedi. Darısı sizlerin başına inşallah.
Ben joıe uc teker kullanıyorm ozaman cok arastırmıstım ve cokcokcok memnunum tekerlerım asırı kuvvetlı tam benlık kızımla tek gıttıgımde hoop huup kaldırımları kolayca ınıp cıkıyorum:) tavsıye ederımYa kızlar bişey sorcam sizlere.
Bebek arabası bakıyorum hatta dün artık gidelim alalım dedi eşim.
Düşündüğüm 3 model vardı zaten, orda deneyip inceleyip birini seçip alacaktık sonunda.
Dün akşam gittik tam istediğim modelleri inceliyorduk ki, bir çift geldi yakınımızda 3 tekerli bebek arabasını nasıl bir sevinç ve mutlulukla inceliyorlardı anlatamam. Markası da Sunny idi. Modelini bilemiyorum. Sonra alıp gittiler.
Sonra bizimle ilgilenen görevli de çok övdü 3 tekerli olanları. Manevra kabiliyeti ve kullanımı daha iyi diye.
Daha sonra ben başka bir modeli incelerken bir çift daha geldi, baya araştırdık en iyisi bu diye onlar da 3 tekerli Joie Litetrax alıp gittiler.
Tabi biz mağazada 1 buçuk saat felan kaldık. Ona bak buna bak, acaba bunu mu alsak, yoksa bunu mu alsak diye diye o kadar sürdü.
Onları görünce benim bayaa bi kafam karıştı açıkçası ve beğenip almayı düşündüğüm 3 modelin hiçbirini almadan geri çıktık. Eşimin de kafası karışmıştı tabi. Halaa kafam çok karışık
Siz olsanız 3 teker alır mıydınız?
Ya da önerir misiniz?
Ay masallah ya cok tatli : ))Eki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Kuzum bilmedim ama 3lu yaptiranda pek yok.sen bu defa tekrar sorBenim randevu aralari uzadi artik 1 ayda bir gidiyorum. O yuzden sorup tek seferde soruyorum genelde arada iste size soruyorum. Ben sordum gerek gormuyorum dedi ama benim icim rahat etmedi cunku genelde herkes yaptirdi sanirim burda
Bende bi benim mi göbüş yok diyorum 18. Haftaya girdik :) geçen gün komşularım gördü bu nasıl hamilelik hiç göbeğin yok senin bizim gelinin ki aldı başını gidiyor diyor gelini de benden 2 hafta önde. Dedim bazı kişilerin iç karnı geniş oluyormuş. Ve benim ilk gebelik sizin kaçıncıydı?Eki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Kıyamam ya en azından hafifler inşallah canımDoktoruma soracagim randevum carsamba ama agridan zaman gecmiyor dakikalari bile sayiyorum resmen(
evime çok uzak orası yalnız da gideyim istiyorum teşekkürlerDoruk hastanesi nde bildiğim yok ama Medicana düşünürsen önerebiliceğim doktor var birkaç tane hem de :)))
MaşallahEki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Sağlık ocağı izleme çağırmadı mı orda yapıyorlar izlemdeKızlar size bu zamana kadar kaç kez idrar ve kan tahlili yaptılar bana en son 5 haftalıkken bidaha da yok?!
Maşallah benimde anca bu kadardır büyüyelim artıkEki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?