Valla canım 3 tekerlekli olanı kullanan arkadaşım var memnun ama o 1yas sonrası baston tipi olsun diye aldı. Yani yeni doğan a uygun değil gibi ben de joie aldım ama Chrome modelini travel sistem olanını
Çok güzelmiş sağlıkla giysin bebişin inşallahEki Görüntüle 2226247 Benim miniğin ilk hediyesi küçük teyzesinden geldibakıp bakıp sarılıp , hayal kurmak ne güzel. Allah çocuk isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın inşalllah.
Çok güzel allah içinin dolduğu günleri de göstersin bu arada ben daha iğne bile almadımEki Görüntüle 2226247 Benim miniğin ilk hediyesi küçük teyzesinden geldibakıp bakıp sarılıp , hayal kurmak ne güzel. Allah çocuk isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın inşalllah.
Sağlık ocağına tetanoz aşısı için giden oldu mu? Kaçıncı haftada gittiniz ?
Maşallah canım benim de böyle yok gibi 2 kilo aldım zatenEki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Tam kesinlestirmedik ama biz joie literax almayi dusunuyoruz canim yorumlari falan epey iyiydi. Bizde baktik baya beğendik ama son anda fikrimiz degisirmi bilmem tabi :))
Bende kı joıe lıteraX 3 çok dısarı cıkmayacaksan daha hafıf tekerlerden alabılırsın.Ben de hiç düşünmemiştim bu zamana kadar ama yine de kafamı karıştırdılar işte.
Benim baktıklarım
Kraft Fit Travel
Kanz Cameron yada Fernanda
Joie Litetrax 4
olsun canım valla olanın bir dert olmayanın iki az kilo alayım diye yemediğim çikolataya bile sardımAy masallah ya cok tatli : ))
Ben duba olmuşum bu arada : (
ilk benimde canım valla bakıyorum fotoda temelli yok gibi çıkıyor aynadan bakınca ben daha şiş görüyorum diyorum açıyı mı yakalayamadım naptım ahah genişmi değilmi bilmiyorum da bebek baya içerdi sıkışıyor gibi hissediyorum dönmeleri çok net oluyorBende bi benim mi göbüş yok diyorum 18. Haftaya girdik :) geçen gün komşularım gördü bu nasıl hamilelik hiç göbeğin yok senin bizim gelinin ki aldı başını gidiyor diyor gelini de benden 2 hafta önde. Dedim bazı kişilerin iç karnı geniş oluyormuş. Ve benim ilk gebelik sizin kaçıncıydı?
saol canım bende az daha büyüse hamile olduğum anlaşılsa diye bakıyormMaşallahben atmıyım hiç benimki durdurak bilmiyor
aynen bakalım ne zaman büyüyeceğizMaşallah benimde anca bu kadardır büyüyelim artık
bende öyle iki kilo vermiştim onu aldım bebişlerimiz sağlıklı olsun da böylesi daha rahat cidden ama tekmeleri yerinden zıplatıyor bazenMaşallah canım benim de böyle yok gibi 2 kilo aldım zaten
Ben joıe uc teker kullanıyorm ozaman cok arastırmıstım ve cokcokcok memnunum tekerlerım asırı kuvvetlı tam benlık kızımla tek gıttıgımde hoop huup kaldırımları kolayca ınıp cıkıyorum:) tavsıye ederım
Olsun canım daha vakit var :) hem bak 3 tekerlekli kullanıp memnun olan da varAnladım canım. Ben de travel sistem bakıyordum hep. Ne güzel dün alıcaktık eşimle ama geri ellerimiz bomboş eve döndük
Umarım içine sinen bı doktor bulursun diyim o haldeevime çok uzak orası yalnız da gideyim istiyorum teşekkürler
Bende kı joıe lıteraX 3 çok dısarı cıkmayacaksan daha hafıf tekerlerden alabılırsın.
Uc teker denge kaybı oluyor yazmıslar joıe 3modelınde mı olmuş? Hıc zannetmiyorum tekerleklerı ınce ve kucuk degıl.
Joıe Mımzy mama sandalyesı
Joıe oto koltugu kullanıyorum hepsı cok kalıtelı marka olarak tavsıye ederım ıkıncı cocugum hepsınden faydalanacak.. :)
Güle güle giysin inşallah bebiş çok tatlıymış :)Eki Görüntüle 2226247 Benim miniğin ilk hediyesi küçük teyzesinden geldibakıp bakıp sarılıp , hayal kurmak ne güzel. Allah çocuk isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın inşalllah.
Evet ama ben asansorle ınıp cıkıyorum hafıf bır araba degıl. O dengesı kaybolan tekerler ınce falandır ya hıc sanmıyorm yanı sasırdım :)))Yaa bak yaaa yine kafam karıştı
Sen de 3 teker dedin
Yani ne yalan söyleyim çok güzel görünüyor ama kullanmadığım için tabi bilemiyorum.
O zaman neden 3 tekeri çoğu kişi önermiyor ki???
Kaldırımları inip çıkarken ve pütürlü zeminlerde giderken sorun olmuyorsa denge olarak süper vallahi
Olsun canım daha vakit var :) hem bak 3 tekerlekli kullanıp memnun olan da var
Bende oyle toplu tasıma Kullanmıyorum taksının arkasına arabanın arkasına bır hareketle atıyorum :))) kızımla cafelere parklara avmlere gezmelere heryere ın cık onla gezıyorum oyuzden tavsıye ettım saglam bır araba katlayarak yukarı tasınır ama sende de asansor varmıs tamamdır :)Dışarı çok çıkarım ben bebeğimle
Ama şöyle bir şey var. Evimiz asansörlü, genel olarak arabayla gideriz her yere. Tüm yaz boyunca toplasan 5 kez toplu taşımaya binmem tek başıma bebeğimle. Ama metroya binerim. Onda da asansörle inip çıkılabiliyor zaten
Pikniğe, parklara gezmeye, yeşillik alanlara açık havada gezmeye çok gideriz kızımla
Sence bunları yaparken joie 3 tekerle sorun yaşar mıyım?
Oyy canım hiç yok hakkaten göbek masallah :) ben 2,5 kilo aldım ama karnım baya büyük bence demek iç karnım dar benimEki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Biz hem 4 hem 3 tekerliklige baktik. 4 tekerlekli aliriz diye konustuk. 3 tekerlekli icin denge sorunu falan filan dediler ama bilemedim oda kullanisli gelmisti bizeBiz de tam kesinleştiremedik henüz. Aklımda dün 3 model vardı bakıp inceleyip birini alalım diye gitmiştik Sonra 3 tekerle kafamı karıştırdılar
Sen joie litetrax ın 4 teker olanı mı yoksa 3 teker olanı mı beğendiniz tatlım?
Ben 4 tekerine bakmaya gittim ama 3 tekeri övdüler işte anlattığım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?