2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla canım 3 tekerlekli olanı kullanan arkadaşım var memnun ama o 1yas sonrası baston tipi olsun diye aldı. Yani yeni doğan a uygun değil gibi ben de joie aldım ama Chrome modelini travel sistem olanını

Anladım canım. Ben de travel sistem bakıyordum hep. Ne güzel dün alıcaktık eşimle ama geri ellerimiz bomboş eve döndük

Tam kesinlestirmedik ama biz joie literax almayi dusunuyoruz canim yorumlari falan epey iyiydi. Bizde baktik baya beğendik ama son anda fikrimiz degisirmi bilmem tabi :))

Biz de tam kesinleştiremedik henüz. Aklımda dün 3 model vardı bakıp inceleyip birini alalım diye gitmiştik Sonra 3 tekerle kafamı karıştırdılar
Sen joie litetrax ın 4 teker olanı mı yoksa 3 teker olanı mı beğendiniz tatlım?
Ben 4 tekerine bakmaya gittim ama 3 tekeri övdüler işte anlattığım gibi

Ben de hiç düşünmemiştim bu zamana kadar ama yine de kafamı karıştırdılar işte.
Benim baktıklarım
Kraft Fit Travel
Kanz Cameron yada Fernanda
Joie Litetrax 4
Bende kı joıe lıteraX 3 çok dısarı cıkmayacaksan daha hafıf tekerlerden alabılırsın.
Uc teker denge kaybı oluyor yazmıslar joıe 3modelınde mı olmuş? Hıc zannetmiyorum tekerleklerı ınce ve kucuk degıl.
Joıe Mımzy mama sandalyesı
Joıe oto koltugu kullanıyorum hepsı cok kalıtelı marka olarak tavsıye ederım ıkıncı cocugum hepsınden faydalanacak.. :)

Ay masallah ya cok tatli : ))
Ben duba olmuşum bu arada : (
olsun canım valla olanın bir dert olmayanın iki az kilo alayım diye yemediğim çikolataya bile sardım
ilk benimde canım valla bakıyorum fotoda temelli yok gibi çıkıyor aynadan bakınca ben daha şiş görüyorum diyorum açıyı mı yakalayamadım naptım ahah genişmi değilmi bilmiyorum da bebek baya içerdi sıkışıyor gibi hissediyorum dönmeleri çok net oluyor
Maşallah ben atmıyım hiç benimki durdurak bilmiyor
saol canım bende az daha büyüse hamile olduğum anlaşılsa diye bakıyorm
Maşallah benimde anca bu kadardır büyüyelim artık
aynen bakalım ne zaman büyüyeceğiz

Yaa bak yaaa yine kafam karıştı
Sen de 3 teker dedin
Yani ne yalan söyleyim çok güzel görünüyor ama kullanmadığım için tabi bilemiyorum.
O zaman neden 3 tekeri çoğu kişi önermiyor ki???
Kaldırımları inip çıkarken ve pütürlü zeminlerde giderken sorun olmuyorsa denge olarak süper vallahi

Dışarı çok çıkarım ben bebeğimle
Ama şöyle bir şey var. Evimiz asansörlü, genel olarak arabayla gideriz her yere. Tüm yaz boyunca toplasan 5 kez toplu taşımaya binmem tek başıma bebeğimle. Ama metroya binerim. Onda da asansörle inip çıkılabiliyor zaten
Pikniğe, parklara gezmeye, yeşillik alanlara açık havada gezmeye çok gideriz kızımla
Sence bunları yaparken joie 3 tekerle sorun yaşar mıyım?

Evet ama ben asansorle ınıp cıkıyorum hafıf bır araba degıl. O dengesı kaybolan tekerler ınce falandır ya hıc sanmıyorm yanı sasırdım :)))
Katlaması vs cok guzel arabaya kolayca sokuyorum eve de oyle yer kaplamıyor :). Sen boyle al dıgerlerını bosver zaten bebek puset kısmını 5 6 ay sonra kullanmıcak arabasına normal yatırcaksın cocugu:) pusetı de arabanızda falan kullanırsın :)

Bende oyle toplu tasıma Kullanmıyorum taksının arkasına arabanın arkasına bır hareketle atıyorum :))) kızımla cafelere parklara avmlere gezmelere heryere ın cık onla gezıyorum oyuzden tavsıye ettım saglam bır araba katlayarak yukarı tasınır ama sende de asansor varmıs tamamdır :)

Biz hem 4 hem 3 tekerliklige baktik. 4 tekerlekli aliriz diye konustuk. 3 tekerlekli icin denge sorunu falan filan dediler ama bilemedim oda kullanisli gelmisti bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…