2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İç karnın geniş demekki canım

Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kürtaj neden yapıyorlar acaba

Biz hem 4 hem 3 tekerliklige baktik. 4 tekerlekli aliriz diye konustuk. 3 tekerlekli icin denge sorunu falan filan dediler ama bilemedim oda kullanisli gelmisti bize

Şimdi başka bir yere bakmaya gidiyoruz eşimle
Hadi kalk dedim gidip 3 teker olanı inceleyelim duramıyorum dedim

Çok silikte olsa 2. Çizgi görünüyor canım. Tedavin hakkında bilgim yok yorum yapamayacam ama zaten testte silikte olsa çıkıyorsa kanda muhakkak çıkar. Bi de testte silik çizgi hemen mi çıktı?

Benim de bir suru isim var ama suan yatmaktan baska birsey yapamiyorum 20likdis mahvetti atti beni kenara resmen ://
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde geçen hafta diş agrım çok çok fazlaydı diş doktoruna gittik çekmem lazım ama bebeğe kalıcı zarar verebilir bu yuzden antibiyotik vereyim tuzlu su ile gargara yap iyi gelir doğumdan sonra cekelim dedi. Yine de bir görünün isterseniz de bana yapamayız dedi iki ayrı doktor hem devlete hem özele gitmistim. Tuzlu su çok iyi geldi bir bardak su bir tatlı kaşığı tuz demisti günde üç dort defa yapabilirsin ağrı kesici olarak patil alabilirsin demisti. Umarım sizin için 'de kesin bir sonuç bulur. Allah yardımcınız olsun diş ağrısı çok çok fena

Çok güzelmiş sağlıkla giysin bebişin inşallah
Amin inşallah , çok sağ ol canım
Çok güzel allah içinin dolduğu günleri de göstersin bu arada ben daha iğne bile almadım
Amin canım
Ben de almadım inan, zaten ablam yegenlerimden kalma bir çok yeni şey verdi onlari seçip eksiklerimi ona göre alırım.

virgul koymayınca çok yanlış anlaşılmış :))) güle güle giysin inşallah bebiş, çok tatlıymış sanırım böyle daha anlaşılır oldu hahaha
Şimdi anladım
Sağ ol canım sağlıkla doğsunlar, iyi günlerde giyinsinler inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…