InsallahKıyamam ya en azından hafifler inşallah canım
Yani aslinda detayliya 1 ay kadar var yaptirmasam da olur ama off kafam karisik :))Kuzum bilmedim ama 3lu yaptiranda pek yok.sen bu defa tekrar sor
Zaten detaylin yaklaştı herseye bakilacak
İç karnın geniş demekki canımolsun canım valla olanın bir dert olmayanın iki az kilo alayım diye yemediğim çikolataya bile sardım
ilk benimde canım valla bakıyorum fotoda temelli yok gibi çıkıyor aynadan bakınca ben daha şiş görüyorum diyorum açıyı mı yakalayamadım naptım ahah genişmi değilmi bilmiyorum da bebek baya içerdi sıkışıyor gibi hissediyorum dönmeleri çok net oluyor
saol canım bende az daha büyüse hamile olduğum anlaşılsa diye bakıyorm
aynen bakalım ne zaman büyüyeceğiz
Benim popomda gobegimde arkadastan büyük 17. Haftadayiz hem daha :))Oyy canım hiç yok hakkaten göbek masallah :) ben 2,5 kilo aldım ama karnım baya büyük bence demek iç karnım dar benim
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kürtaj neden yapıyorlar acabaBen istiyordumda canım malesef yapılmıyormuş herşey canlı canlı oldu normal suni sancı verilip doğum yaptırıldı ardından kürtaj yapıldı malesef canım ama unutuluyor bak şimdi hiç birşey yok gayet iyiyimbiraz daha bekleyeceğim canım ben bir toplayım birkaç ay sonra niyetlenirim inşallah Allahımda boş bırakmaz inşallah bende inanıyorum o günlerin kapıda olduğuna
Biz hem 4 hem 3 tekerliklige baktik. 4 tekerlekli aliriz diye konustuk. 3 tekerlekli icin denge sorunu falan filan dediler ama bilemedim oda kullanisli gelmisti bize
Benim de bir suru isim var ama suan yatmaktan baska birsey yapamiyorum 20likdis mahvetti atti beni kenara resmen ://Şimdi başka bir yere bakmaya gidiyoruz eşimle
Hadi kalk dedim gidip 3 teker olanı inceleyelim duramıyorum dedim
Benim de bir suru isim var ama suan yatmaktan baska birsey yapamiyorum 20likdis mahvetti atti beni kenara resmen ://
Çok silikte olsa 2. Çizgi görünüyor canım. Tedavin hakkında bilgim yok yorum yapamayacam ama zaten testte silikte olsa çıkıyorsa kanda muhakkak çıkar. Bi de testte silik çizgi hemen mi çıktı?Ne olur bana yardım edin deneyimli olanlarınız. Çok üzülüyorum. Klomen+ovitrelle tedavisi oldum 7 ocak 18.00 da çatlatma iğnemi vurundum. 6-8-9 ocak ve gün aşırı ilişki oldu. Bugün 10.gün. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Dünde beyaz şeffaf karışık ceviz büyüklüğü peçeteye lop şeklinden akıntı geldi bir sefer. İğne etkisi geçmişmi diye 7. gün test yaptım yok denecek kadar silik çıktı. Bugün 10. Gün yine yaptım test sahada silik. Çıplak gözle anlaşılması çok çok zor kör olacaktım. Fotoğrafın tonunu değiştirdim sizce nasıl ? Yarın 11. Gün kan testi yaptırayım mı çıkar mı varsa ? Çatlatma iğnesi olduğu için geç döllenme vs. olmaz diye düşünüyorum. Ne olur cevap verin.
Bende aynı sen gibiyim canım bi farkımız yok :) maşallah fiziğin çok güzel ama :)Eki Görüntüle 2226244 buyrun kızlar 20+4 göbüşümüz
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde geçen hafta diş agrım çok çok fazlaydı diş doktoruna gittik çekmem lazım ama bebeğe kalıcı zarar verebilir bu yuzden antibiyotik vereyim tuzlu su ile gargara yap iyi gelir doğumdan sonra cekelim dedi. Yine de bir görünün isterseniz de bana yapamayız dedi iki ayrı doktor hem devlete hem özele gitmistim. Tuzlu su çok iyi geldi bir bardak su bir tatlı kaşığı tuz demisti günde üç dort defa yapabilirsin ağrı kesici olarak patil alabilirsin demisti. Umarım sizin için 'de kesin bir sonuç bulur. Allah yardımcınız olsun diş ağrısı çok çok fenaBenim de bir suru isim var ama suan yatmaktan baska birsey yapamiyorum 20likdis mahvetti atti beni kenara resmen ://
Benimde dar kizimda fil olmuştum. Simdide bir haftada fil yavrusu oldumOyy canım hiç yok hakkaten göbek masallah :) ben 2,5 kilo aldım ama karnım baya büyük bence demek iç karnım dar benim
Canım normalde planda yoktu ama plasenta ayrılmadı rahime yapışmış ve kanamam durmadı 1,5 saat uğraştılar mecbur temizlemek durumunda kaldılarÇok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kürtaj neden yapıyorlar acaba
Amin inşallah , çok sağ ol canımÇok güzelmiş sağlıkla giysin bebişin inşallah
Amin canımÇok güzel allah içinin dolduğu günleri de göstersin bu arada ben daha iğne bile almadım
Sağ ol canımGüle güle giysin inşallah bebiş çok tatlıymış :)
Sağ ol canım
Hangi bebis çok tatlı ? :) Dedim kizimin bebeği mi çıkmış foto da ama o da yok :)
Yalnız olmadığımı bilmek güzel :)) son haftalar nasıl olacak bilemiyorum valla sanırım ben de bı fil olarak tamamlarım bu süreciBenimde dar kizimda fil olmuştum. Simdide bir haftada fil yavrusu oldum
Şimdi anladımvirgul koymayınca çok yanlış anlaşılmış :))) güle güle giysin inşallah bebiş, çok tatlıymış sanırım böyle daha anlaşılır oldu hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?