2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Büyüyecek İnşâAllah bizimde canım sağlıkla büyüsün minnoşlar:) bende bu konuda araştırdım karın büyüklüğü kişiden kişiye değişirmiş

Amin inşallah , çok sağ ol canım

Amin canım
Ben de almadım inan, zaten ablam yegenlerimden kalma bir çok yeni şey verdi onlari seçip eksiklerimi ona göre alırım.
Bende oğlumun ilk 3ay a kullandıkları mı ne attım ne kimseye verebildim hepsinin ayrı anısı var deyip saklıyordum çok bişi almam ilk başta kışa doğru başlarım Allah erdirsin de çıplak kalmazlar

Oyy canım hiç yok hakkaten göbek masallah :) ben 2,5 kilo aldım ama karnım baya büyük bence demek iç karnım dar benim
saol canım bilmiyorum bakalım 9. Ayı merakla bekliyorum
İç karnın geniş demekki canım
öyle olsa gerek :)
Benim popomda gobegimde arkadastan büyük 17. Haftadayiz hem daha :)) Mah-i nev
nasıl bir iç karınsa bendeki valla anlamadım hani göbek diyorlar iç karın iç diyorum geniş oluyormuş senin neren geniş kızım diyolar
Bende aynı sen gibiyim canım bi farkımız yok :) maşallah fiziğin çok güzel ama :)
saol canım bakalım 9. Ayda nasıl olucaz darısı doğumdan sonraya çabuk toparlanırız inşallah :)
Hani göbüş nerede
Valla bunda birşey yok.
ahah evet yok gibi bir şey bende çektim alla allaa diyorum aynada daha çok sanki açıyı mı yakalayamadım acaba diye kaç kez çektim bu kadar çıkıyor

Büyüyecek İnşâAllah bizimde canım sağlıkla büyüsün minnoşlar:) bende bu konuda araştırdım karın büyüklüğü kişiden kişiye değişirmiş
aynen canım nasıl bir bünye ise baya değişiyor hayır bebek şu an 25 cm falanmı oluyor nasıl sığıyor içeri diyorlar iki büklüm yavrum

Bende oğlumun ilk 3ay a kullandıkları mı ne attım ne kimseye verebildim hepsinin ayrı anısı var deyip saklıyordum çok bişi almam ilk başta kışa doğru başlarım Allah erdirsin de çıplak kalmazlar
İkinci de erkek mi ? :) Valla ben kızımın neyi var neyi yok hepsini verdim gitti . Beşiğine kadar. Şimdi herşeyi baştan almam gerek.

Kızlar bide benim doktorum haftada en az 1 kere balık yememi söyledi. Daha öncede demişti ben yiyodum arada bi ama sonra bi tiksindim yiyemedim bayadır. Hatta omega 3 yazmasını istedim ama önermedi içindeki vitaminleri sağlıklı bulmadığını söyledi kendi gebeliğinde bile hiç içmemiş. Ve dediki gebeliğinde balık yiyen bebekle yemeyen bebek arasında çok fark olur dedi yarın ilk işim balık almak olcak. İsteyerek yemicem ama yapcak bişey yok. Siz ne sıklıkla yiyosunuz?

Ben hep tez canlıyımdır bide kıyafet alışverişini ailem yaptı babam emekli parası aldı illa ilk maaşıyla alışverişe çıkardı

Evet ya alınmasın bide kaç hafta erkek diye sevdim

Çok kötü ya alışveriş aklıma gelmiyor bazen o kadar hayal kuruyorsun uçup gidiyor gibi

Bana da herkes kız diyordu başlarda ağır geçti ekşi yedim falan sonra 15. Veya 16. Haftaydı doktor %99 erkek dedi şimdi ne düşünceğimi bilemiyorum

Çok silikte olsa 2. Çizgi görünüyor canım. Tedavin hakkında bilgim yok yorum yapamayacam ama zaten testte silikte olsa çıkıyorsa kanda muhakkak çıkar. Bi de testte silik çizgi hemen mi çıktı?
Bebetime testin adı 5-20 dk içinde çıkar yazıyor. 10. Dakikada çıktı

Peki başka zaman kontrole gidince aynı şeylere bakmıyor mu kuzum ?

2 kere yedim şu zamana kadar evde yapmak işkence sonrasında her yeri çamaşır suyu yaptımda bebek baya hareket etmedi etkilenmiş kuzum fırsat buldukça dışarda yemeye çalışıcam bakalım

İkinci de erkek mi ? :) Valla ben kızımın neyi var neyi yok hepsini verdim gitti . Beşiğine kadar. Şimdi herşeyi baştan almam gerek.
Cinsiyet belli değil henüz ben oğlum olacağını bildiğim halde hep beyaz almıştım kıyafetlerini puset mama sandalyesi ilk arabam emeklerden at eşek hepsi mevcut hepsi duruyor beşik yeni eve sığmayacak sadece onu alıcam bu arada puset chicco çok memnun kalmıştım her yeri sökülüp yıkanıyor du onu da yıkar kullanırım tek eksiği travel sistem olmayışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…