- 15 Eylül 2012
- 8.429
- 6.895
- 398
Büyüyecek İnşâAllah bizimde canım sağlıkla büyüsün minnoşlar:) bende bu konuda araştırdım karın büyüklüğü kişiden kişiye değişirmişolsun canım valla olanın bir dert olmayanın iki az kilo alayım diye yemediğim çikolataya bile sardım
ilk benimde canım valla bakıyorum fotoda temelli yok gibi çıkıyor aynadan bakınca ben daha şiş görüyorum diyorum açıyı mı yakalayamadım naptım ahah genişmi değilmi bilmiyorum da bebek baya içerdi sıkışıyor gibi hissediyorum dönmeleri çok net oluyor
saol canım bende az daha büyüse hamile olduğum anlaşılsa diye bakıyorm
aynen bakalım ne zaman büyüyeceğiz
Amin inşallah canım sağolasinGözünüz aydın olsun
Sağlıkla gelsin prensesin canım
Bende oğlumun ilk 3ay a kullandıkları mı ne attım ne kimseye verebildim hepsinin ayrı anısı var deyip saklıyordum çok bişi almam ilk başta kışa doğru başlarım Allah erdirsin de çıplak kalmazlarAmin inşallah , çok sağ ol canım
Amin canım
Ben de almadım inan, zaten ablam yegenlerimden kalma bir çok yeni şey verdi onlari seçip eksiklerimi ona göre alırım.
saol canım bilmiyorum bakalım 9. Ayı merakla bekliyorumOyy canım hiç yok hakkaten göbek masallah :) ben 2,5 kilo aldım ama karnım baya büyük bence demek iç karnım dar benim
öyle olsa gerek :)İç karnın geniş demekki canım
nasıl bir iç karınsa bendeki valla anlamadım hani göbek diyorlar iç karın iç diyorum geniş oluyormuş senin neren geniş kızım diyolarBenim popomda gobegimde arkadastan büyük 17. Haftadayiz hem daha :))Mah-i nev
saol canım bakalım 9. Ayda nasıl olucaz darısı doğumdan sonraya çabuk toparlanırız inşallah :)Bende aynı sen gibiyim canım bi farkımız yok :) maşallah fiziğin çok güzel ama :)
ahah evet yok gibi bir şey bende çektim alla allaa diyorum aynada daha çok sanki açıyı mı yakalayamadım acaba diye kaç kez çektim bu kadar çıkıyorHani göbüş nerede
Valla bunda birşey yok.
aynen canım nasıl bir bünye ise baya değişiyor hayır bebek şu an 25 cm falanmı oluyor nasıl sığıyor içeri diyorlar iki büklüm yavrumBüyüyecek İnşâAllah bizimde canım sağlıkla büyüsün minnoşlar:) bende bu konuda araştırdım karın büyüklüğü kişiden kişiye değişirmiş
İkinci de erkek mi ? :) Valla ben kızımın neyi var neyi yok hepsini verdim gitti . Beşiğine kadar. Şimdi herşeyi baştan almam gerek.Bende oğlumun ilk 3ay a kullandıkları mı ne attım ne kimseye verebildim hepsinin ayrı anısı var deyip saklıyordum çok bişi almam ilk başta kışa doğru başlarım Allah erdirsin de çıplak kalmazlar
Ben pazartesi günü yaptirdim canimSağlık ocağına tetanoz aşısı için giden oldu mu? Kaçıncı haftada gittiniz ?
Ben hep tez canlıyımdır bide kıyafet alışverişini ailem yaptı babam emekli parası aldı illa ilk maaşıyla alışverişe çıkardıNeden bu kadar acele ettin ki tatlım ya ???Keşke büyük eşyalarını alsaydın ,Bebek arabasıdır,karyolasıdır,ateş ölçeridir.Ben kıyafet alışverişini en son aya bıraktım.Çünkü herkes beni uyardı.Zaten çok hediye gelecek,fazla bişey alma diye.Biz bile daha geçenlerde burda “uzun kollu zıbın mı alalım,kısa kollu mu diye ‘onu konuşuyorduk.Kıyafet alışverişi yaptığın yer ile görüş Belki bir tolerans sağlarlar.Bir de ben senin yerinde olsam doktorunu değiştirirdim
Evet ya alınmasın bide kaç hafta erkek diye sevdimHayırlı evlat olsun en önemlisi o canım.. alışmaya bak kızına alınmasın sonra sana kıyamam ben şimdiden ne kdr duymasalarda konuşuyorum çünkü hala mide bulantılarım geçmediği için lütfen diyorum rahat durr anneye rahat ver sonra geçince kendimi avutuyorum aa söz dinlio die :):)))
Çok kötü ya alışveriş aklıma gelmiyor bazen o kadar hayal kuruyorsun uçup gidiyor gibiÇok haklısın canım cahil insanlar değiliz elbette evlat ayrımı yapılmıyor benimde 11. Haftada erkek dedi 12. Hafta ikili detaylıdaki doktor kız dedi Allahtan hemen farkedildi :) şimdi doktorum kesin kız evet diyor. Hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli değil. Doğuma yakın öğrenenler var çevremde ablamın 7. Aya kadar erkek demişlerdi sonra kesin kız dediler :)
Bana da herkes kız diyordu başlarda ağır geçti ekşi yedim falan sonra 15. Veya 16. Haftaydı doktor %99 erkek dedi şimdi ne düşünceğimi bilemiyorumKacinci haftada erkek demisti cnm banada dün kesin erkek dedi bizim ailede herkesde kız istiyor hep kız hissedioruz diolar ben böyle seylerden etkileniyorum insanin ister istemez morelini bozuolar oglum oldugu icin kız bekliolar birde bu hamileliğim cok farkli geçti herkes kıza alistirdi kendini
Doktorum da çok iyi bir doktor ama uyarması gerekirdi %99 demesi çok kötü olduAyy ne sinir bozucuuu. Yerinde olsam doktorumu değiştirirdimm
Bebetime testin adı 5-20 dk içinde çıkar yazıyor. 10. Dakikada çıktıÇok silikte olsa 2. Çizgi görünüyor canım. Tedavin hakkında bilgim yok yorum yapamayacam ama zaten testte silikte olsa çıkıyorsa kanda muhakkak çıkar. Bi de testte silik çizgi hemen mi çıktı?
Peki başka zaman kontrole gidince aynı şeylere bakmıyor mu kuzum ?Canım heryerine baktı iç organlarına, omurgasına, beynine, kalbine, ayaklarına, böbreklerine vs. Aklına ne gelirse yarım saat sürdü tam olarak. Özellikle kalbine o kadar çok baktıki 10 kez falan dinledi kalp atışını. Bişey varsa en son söylücem demişti valla bitsin artık diye öldüm bittim. En sonunda bitti allaha şükür, bir sorun yok dedi. Darısı sizlerin başına inşallah.
2 kere yedim şu zamana kadar evde yapmak işkence sonrasında her yeri çamaşır suyu yaptımda bebek baya hareket etmedi etkilenmiş kuzum fırsat buldukça dışarda yemeye çalışıcam bakalımKızlar bide benim doktorum haftada en az 1 kere balık yememi söyledi. Daha öncede demişti ben yiyodum arada bi ama sonra bi tiksindim yiyemedim bayadır. Hatta omega 3 yazmasını istedim ama önermedi içindeki vitaminleri sağlıklı bulmadığını söyledi kendi gebeliğinde bile hiç içmemiş. Ve dediki gebeliğinde balık yiyen bebekle yemeyen bebek arasında çok fark olur dedi yarın ilk işim balık almak olcak. İsteyerek yemicem ama yapcak bişey yok. Siz ne sıklıkla yiyosunuz?
2 kere yedim şu zamana kadar evde yapmak işkence sonrasında her yeri çamaşır suyu yaptımda bebek baya hareket etmedi etkilenmiş kuzum fırsat buldukça dışarda yemeye çalışıcam bakalım
Cinsiyet belli değil henüz ben oğlum olacağını bildiğim halde hep beyaz almıştım kıyafetlerini puset mama sandalyesi ilk arabam emeklerden at eşek hepsi mevcut hepsi duruyor beşik yeni eve sığmayacak sadece onu alıcam bu arada puset chicco çok memnun kalmıştım her yeri sökülüp yıkanıyor du onu da yıkar kullanırım tek eksiği travel sistem olmayışıİkinci de erkek mi ? :) Valla ben kızımın neyi var neyi yok hepsini verdim gitti . Beşiğine kadar. Şimdi herşeyi baştan almam gerek.
Bencede dememesi gerekiyodu böyle bişey gerçekten.Doktorum da çok iyi bir doktor ama uyarması gerekirdi %99 demesi çok kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?