2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Peki başka zaman kontrole gidince aynı şeylere bakmıyor mu kuzum ?
Bunu doktorum yapmadı canım radyoloji uzmanı yaptı. Doktorum beynine kalbine birde dış organlarına bakıyodu iç organların hepsine baktı bu doktor yarım saat sürdü. Kendi doktorum en fazla 5 dk bakıyor ultrasonda.

2 kere yedim şu zamana kadar evde yapmak işkence sonrasında her yeri çamaşır suyu yaptımda bebek baya hareket etmedi etkilenmiş kuzum fırsat buldukça dışarda yemeye çalışıcam bakalım
Valla öyle ama ben fırında da olsa yapıcam napıyım doktor kesin bi dille yememi söyledi eşimde bundan sonra her hafta alcam yiceksin diye çıkıştı bende çok meraklı değilim ama araştırdım hamileliğinde balık yiyen gebelerin bebeklerinde uyku problemi, dikkat dağınıklığı vs. Görülmüyomuş çok ilginç valla.

Amin canım
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz bundan sonraki süreci
Çok teşekkür ederim
Umarım atlatırsın, geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim
Aynen canım normal doğumu asla önermiyorlar. Zaten oğlumda da sezaryen olmuştum. Bunda da sezaryen olurum sanırım.
Teşekkür ederim canım 17. Haftaya kadar prensesim diye sevdiğim bebeğim kurbağa prense dönüştü :)
canım geçmiş olsun. İnşallah dayanır biraz daha bebeğin, hiç duymadığım için bilemiyorum. Ama doktorlar her zaman için en kötü ihtimali söyler. Dinlen sen bol bol
Amin canım sağol
Evet çok korkutuyorlar ya. Şu an moralim daha iyi:) teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun... Duadan başka bizim de elimizden bişey gelmiyor malesef... Bu arada cinsiyet değişimi şuan mi fark edildi çok enteresan ya
Teşekkür ederim Aynen hastanede yatarken ayrıntılı ultrasona aldılar. Orda söylediler.
Bol bol dinlen canım. Insallah bir sıkıntı olmadan bebegini vaktinde kucagina alırsın . Çok geçmiş olsun
Amin Teşekkür ederim
Sen kotuyu hic aklina getirme.
Dogumda kan takviyesi olur birde iyi bir doktorun varsa ins sorunsuz gecer.
Erken dogum riski icinde bir sekilde al raporunu yat dinlen.
Insaallah hicbirseycik olmayacak
Korktum sanırım drlar hep kötü şeyler söyleyince. Şimdi çok daha iyiyim. İnş canım bebeğimde bende dayanacağız
Teşekkür ederim
Ay inş canım bende yavrumu sağlıcakla kucağıma alırım
Ya kuzum ben bi süredir girmiyordum. Bebeğini kaybetmişsin sanırım. Çok üzüldüm İnan Allah yardımcın olsun. Tekrar sorup Canını sıkmak istemiyorum. Geçmiş mesajlardan bakacağım. Ama çok üzüldüğümü bil. Allah yardımcın olsun. İnş en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve bebeğine kavuşursun

Amin canım saolasın herşeyde vardıır bir hayır diyorum hayatta herşey bizler için kuzum nasipse güzel haberler burada olacağım

doğru canım çok faydalı ama ben sonrasında o kadar kokunca baya tiksiniyorum yoksa çokta severim balığı girişte asılı kabanımın üzerine bile koku sinmişti haftada bir zaten yiyememde fırsat buldukça yicem mecbur hiç yememkten iyidir ki hiç yiyemeyenlerde var benim neyseki sevdiğim bir şey :)

Adetiniz ne zaman
Adetiniz gecince idrar yapin pozitif çıkarsa kan testi yapin

Canim cok sükür cok sevindim taburcu olmana bakamadim ben fazla buralara disim cok agriyor bikac gundur deliriyorum resmen agri kesici de icmicem diye ugrasiyorum bakalim ne olacak :)) koç burcu gelinimizi bekliyoruz birde erkek gelirmis
Karanfil çiğneyin ağzınızda bir nebze iyi gelir.

Her pazar balik gunumuz.
Ben normaldede cok severim her hafta yaz kis yeriz aslinda ama evde yapinca o koku sonrasında hep kotu gelmiştir. Ya kizarttirip eve getiriyoruz ya biz gidip yiyoruz simdilik.

canım erken yapmışsın gibi çıkmayabilir en son ilişkiden 12 gün say onda bile teste çıkmayabilir çok silik çıkabilir en iyisi 12. Gün kan testi

Haftada 1 veya 2 hafta da bir canım bende çok sıklıkla yemiyorum malesef

Ben Litetrax 3 almak için gittim, beğendik de, Litetrax 4 daha iyi geldi ama 3 ü de alsam memnun olurdum. 4 ün bardaklık yeri vs olduğu için tercih ettik. 4 tekeri var ama öndekiler birbirine çok yakın olduğundan kullanışlı. Kurduk evde oynayıp duruyoruz :))

Aynen canım yakınlarında market falan varsa taze taze birer tane al ye bence. Bizim burda bi market var öğrencem hangi günler geliyo falan birer tane alıcam. Aslında somon çok faydalı ama çok pahalı ya

Her pazar balik gunumuz.
Ben normaldede cok severim her hafta yaz kis yeriz aslinda ama evde yapinca o koku sonrasında hep kotu gelmiştir. Ya kizarttirip eve getiriyoruz ya biz gidip yiyoruz simdilik.
Ne güzel canım senin adına sevindim valla ben bi tiksindim yemiyodum ne zamandır ama bende yemeye çalışcam sonuçta kaç ayımız kaldı doğumdan sonra uzun bi süre yemem olur biter

Haftada 1 ya da 2 yiyoruz her fırsatta yiyoruz açıkçası, zaten tavuk yemediğim için bize de seçenek oluyor , ayrıca omega ağırlıklı bi vitamin kullanıyorum hatta yutkunurken ağzıma balık tadı geliyor diye yeni bi tavsiye istedim doktordan oda omega ağırlıklı bi vitamin, bitince bu kutum onu deneyeceğim bir de

Ne güzel canım senin adına sevindim valla ben bi tiksindim yemiyodum ne zamandır ama bende yemeye çalışcam sonuçta kaç ayımız kaldı doğumdan sonra uzun bi süre yemem olur biter
Izagara ye bol salata ile ve 1 2 dilim kizarmis ekmek ile hem mideni rahatsiz etmez hem kolay sindirirsin..bir sekilde zaten haftada 1 yesen bile yetiyor

Aynen canım yakınlarında market falan varsa taze taze birer tane al ye bence. Bizim burda bi market var öğrencem hangi günler geliyo falan birer tane alıcam. Aslında somon çok faydalı ama çok pahalı ya
bizim burda bim şok a101 var bi onlarda dondurulmuş balık oluyor ama taze değildir pazara çıkıp almak lazım yiyebilsem keşke haftada bir ah havalarda soğuk dışarı da çıkamıyoruz yoksa gidip mis gibi balık ekmek yerdim

En iyisini yapmışsin. Senin de pek masrafin olmayacak ne mutlu sana. Kıyafete kaldıysa iş , en kolayı o zaten.

Anladım canım. Ben de travel sistem bakıyordum hep. Ne güzel dün alıcaktık eşimle ama geri ellerimiz bomboş eve döndük
Joie litetrax ların travel sistemleri var. Ana kucağı otokoltuğu oluyor diğer travel sistemler gibi. Şuan çok pahalı indirim bekleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…