2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
B
Sağlık ocağına tetanoz aşısı için giden oldu mu? Kaçıncı haftada gittiniz ?
beni tam 20.haftada çağırdı sağlık ocağı, gittiğimde tansiyon kan filanda alıp bakacaklarmış yani 1 şubatta gideceğim ben tetanoz için tek doz vurulacağım zaten ben. 2 sene önce ilk gebeliğimde 2 doz vuruldum zaten.

Ne güzel canım bana vitamin önermedi sağlıklı bulmuyorum. %100 sağlıklı bulduğum bir omega3 çıkarsa onu öneriririm gebelerime ama şuan yok dedi. En iyisi balık yemek ama işte ben ev kokuyor diye tadından tiksiniyorum diye yiyemiyodum ama yemeye çalışcam artık.

Valla cidden çok soğuk dışarısı ben gerekmedikçe evden çıkmamaya çalışıyorum :/

canım erken yapmışsın gibi çıkmayabilir en son ilişkiden 12 gün say onda bile teste çıkmayabilir çok silik çıkabilir en iyisi 12. Gün kan testi
Canım yarın 11. Gün yapmayı düşünüyordum kan testini bekleyim mi o zaman biraz daha

Ne zaman indirime girer acaba
Ben aralıkta 1070 gibi bir rakama aldım 4
ün travel sistemini şuan 1600 tl. Şubat indirimi kapsamında olur belki ama siteye girip kontrol edin hep, bir günlük düşmüştü ben aldığımda. Mutlaka yine indirim olur.

Canım biz de bazen dışarda yiyoruz hamsiyi fln yapamıyorum ben .. fırında çupra vs yapıyorm onlarda fırında olnca çok kokmuyor ev

Canım haftada bı yiyorum en kotu 10 günde bir hatta bazen haftada 2 de oluyor Allah tan hamilelikte sevdim ben balığı şanslıyım :)

Ben de o indirimden Chrome modelini aldım 1200 liraya geldi sanırım şimdi 2000 in uzerindea ara ara bakmakta fayda var evet Şubat indiriminde kesin iner bu da yeniden

Ben de balıktan tiksindiğim için hiç yiyemiyorum. Ayda 1 kez bir kaç tane küçük balık yiyorum o kadar

Ben balığı hiç sevmezdim ama mecbur haftada bir yemeye çalışıyorum son zamanlar. Levrek alıp buğulama yapıyorum genelde zaten kızartma yememek lazımmış ben de fırında yapmaya çalışıyorum ..limon zeytinyağ sarımsak tuz maydanoz sosu yapıp tepsiye patates soğan domates limon koyuyorum

Hee anladımm,peki canım inş minoşşun sapasağlam gelirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…