beni tam 20.haftada çağırdı sağlık ocağı, gittiğimde tansiyon kan filanda alıp bakacaklarmış yani 1 şubatta gideceğim ben tetanoz için tek doz vurulacağım zaten ben. 2 sene önce ilk gebeliğimde 2 doz vuruldum zaten.
Haftada 1 ya da 2 yiyoruz her fırsatta yiyoruz açıkçası, zaten tavuk yemediğim için bize de seçenek oluyor , ayrıca omega ağırlıklı bi vitamin kullanıyorum hatta yutkunurken ağzıma balık tadı geliyor diye yeni bi tavsiye istedim doktordan oda omega ağırlıklı bi vitamin, bitince bu kutum onu deneyeceğim bir de
Ne güzel canım bana vitamin önermedi sağlıklı bulmuyorum. %100 sağlıklı bulduğum bir omega3 çıkarsa onu öneriririm gebelerime ama şuan yok dedi. En iyisi balık yemek ama işte ben ev kokuyor diye tadından tiksiniyorum diye yiyemiyodum ama yemeye çalışcam artık.
Izagara ye bol salata ile ve 1 2 dilim kizarmis ekmek ile hem mideni rahatsiz etmez hem kolay sindirirsin..bir sekilde zaten haftada 1 yesen bile yetiyor
bizim burda bim şok a101 var bi onlarda dondurulmuş balık oluyor ama taze değildir pazara çıkıp almak lazım yiyebilsem keşke haftada bir ah havalarda soğuk dışarı da çıkamıyoruz yoksa gidip mis gibi balık ekmek yerdim
Ben aralıkta 1070 gibi bir rakama aldım 4
ün travel sistemini şuan 1600 tl. Şubat indirimi kapsamında olur belki ama siteye girip kontrol edin hep, bir günlük düşmüştü ben aldığımda. Mutlaka yine indirim olur.
Ne güzel canım bana vitamin önermedi sağlıklı bulmuyorum. %100 sağlıklı bulduğum bir omega3 çıkarsa onu öneriririm gebelerime ama şuan yok dedi. En iyisi balık yemek ama işte ben ev kokuyor diye tadından tiksiniyorum diye yiyemiyodum ama yemeye çalışcam artık.
Kızlar bide benim doktorum haftada en az 1 kere balık yememi söyledi. Daha öncede demişti ben yiyodum arada bi ama sonra bi tiksindim yiyemedim bayadır. Hatta omega 3 yazmasını istedim ama önermedi içindeki vitaminleri sağlıklı bulmadığını söyledi kendi gebeliğinde bile hiç içmemiş. Ve dediki gebeliğinde balık yiyen bebekle yemeyen bebek arasında çok fark olur dedi yarın ilk işim balık almak olcak. İsteyerek yemicem ama yapcak bişey yok. Siz ne sıklıkla yiyosunuz?
Ben aralıkta 1070 gibi bir rakama aldım 4
ün travel sistemini şuan 1600 tl. Şubat indirimi kapsamında olur belki ama siteye girip kontrol edin hep, bir günlük düşmüştü ben aldığımda. Mutlaka yine indirim olur.
Ben de o indirimden Chrome modelini aldım 1200 liraya geldi sanırım şimdi 2000 in uzerindea ara ara bakmakta fayda var evet Şubat indiriminde kesin iner bu da yeniden
Kızlar bide benim doktorum haftada en az 1 kere balık yememi söyledi. Daha öncede demişti ben yiyodum arada bi ama sonra bi tiksindim yiyemedim bayadır. Hatta omega 3 yazmasını istedim ama önermedi içindeki vitaminleri sağlıklı bulmadığını söyledi kendi gebeliğinde bile hiç içmemiş. Ve dediki gebeliğinde balık yiyen bebekle yemeyen bebek arasında çok fark olur dedi yarın ilk işim balık almak olcak. İsteyerek yemicem ama yapcak bişey yok. Siz ne sıklıkla yiyosunuz?
Valla öyle ama ben fırında da olsa yapıcam napıyım doktor kesin bi dille yememi söyledi eşimde bundan sonra her hafta alcam yiceksin diye çıkıştı bende çok meraklı değilim ama araştırdım hamileliğinde balık yiyen gebelerin bebeklerinde uyku problemi, dikkat dağınıklığı vs. Görülmüyomuş çok ilginç valla.
Ben balığı hiç sevmezdim ama mecbur haftada bir yemeye çalışıyorum son zamanlar. Levrek alıp buğulama yapıyorum genelde zaten kızartma yememek lazımmış ben de fırında yapmaya çalışıyorum ..limon zeytinyağ sarımsak tuz maydanoz sosu yapıp tepsiye patates soğan domates limon koyuyorum
Bunu doktorum yapmadı canım radyoloji uzmanı yaptı. Doktorum beynine kalbine birde dış organlarına bakıyodu iç organların hepsine baktı bu doktor yarım saat sürdü. Kendi doktorum en fazla 5 dk bakıyor ultrasonda.