Ben de senin gibiyim,ömrümde başık düzgün sevmem zaten. Hamilelikte bir başka soğudum.doktorumdan omega3 istedim ısrarla vermedi gerek yok haftada iki balık ye dedi. Yiyemiyor diye eşim şikayet edince hayır enaz bir kere yemelisin dedi. Mecbur yiycez ev mev umrumuzda olmycak artık napalımNe güzel canım bana vitamin önermedi sağlıklı bulmuyorum. %100 sağlıklı bulduğum bir omega3 çıkarsa onu öneriririm gebelerime ama şuan yok dedi. En iyisi balık yemek ama işte ben ev kokuyor diye tadından tiksiniyorum diye yiyemiyodum ama yemeye çalışcam artık.
Günaydın, hayırlı cumalar.Günaydın hanimlar
Cumamız mübarek olsun
:) valla bende anlamıyorum napıyolar acaba içerde :)))aynen canım nasıl bir bünye ise baya değişiyor hayır bebek şu an 25 cm falanmı oluyor nasıl sığıyor içeri diyorlar iki büklüm yavrum
Ben bir ya da iki kere yemişimdir oda birisi yaparsa yok bu bulantılar hala beni mutfağa sokmuyor :/Kızlar bide benim doktorum haftada en az 1 kere balık yememi söyledi. Daha öncede demişti ben yiyodum arada bi ama sonra bi tiksindim yiyemedim bayadır. Hatta omega 3 yazmasını istedim ama önermedi içindeki vitaminleri sağlıklı bulmadığını söyledi kendi gebeliğinde bile hiç içmemiş. Ve dediki gebeliğinde balık yiyen bebekle yemeyen bebek arasında çok fark olur dedi yarın ilk işim balık almak olcak. İsteyerek yemicem ama yapcak bişey yok. Siz ne sıklıkla yiyosunuz?
Sağlıklı olsun canım başka bişey isteme. Alışırsın zamanla. Zaten aldığın şeyler küçük daha bi sürü kıyafeti olacak İnşâAllahÇok kötü ya alışveriş aklıma gelmiyor bazen o kadar hayal kuruyorsun uçup gidiyor gibi
canım bence şuan çok erken. Yumurtlamadan sonra 11.-12. gün idrarda anca yeni yeni gözükür zaten. Ben sürekli kan verilmesine karşıyım. Karşıyım derken, boşuna kan vermeler, sonucu beklerken strese girmeler falan sevmiyorum. İdrar testine devam et, her gün koyulaşma göreceksin eğer hamileysen. Ben yumurtlama takibi yapmıştım, 11. gün çok çok silik görmüştüm. Konu da açmıştım onu da alta ekliyorum.Ne olur bana yardım edin deneyimli olanlarınız. Çok üzülüyorum. Klomen+ovitrelle tedavisi oldum 7 ocak 18.00 da çatlatma iğnemi vurundum. 6-8-9 ocak ve gün aşırı ilişki oldu. Bugün 10.gün. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Dünde beyaz şeffaf karışık ceviz büyüklüğü peçeteye lop şeklinden akıntı geldi bir sefer. İğne etkisi geçmişmi diye 7. gün test yaptım yok denecek kadar silik çıktı. Bugün 10. Gün yine yaptım test sahada silik. Çıplak gözle anlaşılması çok çok zor kör olacaktım. Fotoğrafın tonunu değiştirdim sizce nasıl ? Yarın 11. Gün kan testi yaptırayım mı çıkar mı varsa ? Çatlatma iğnesi olduğu için geç döllenme vs. olmaz diye düşünüyorum. Ne olur cevap verin.
Bende evde yapmıyorum canım muftadığım amerikan mutfak başık yaparsam salon mahvoluyo kokudan genelde kv ve eşimin halası her yaptığında bizi çağırıyorlar işime gelio benimde walla. Sende haftada 1 yemeye çalış canım herşey bebişler içinGene iyi yiyosun canım ben 1 buçuk aydır falan yemiyorum hiç :/
Denedim onu da canim 15 20 dk tesir ediyor sonra yine basliyorKaranfil çiğneyin ağzınızda bir nebze iyi gelir.
Ben istanbuldayken de bulmuştum Bursa'da da buldum balığı pişiren balıkçı canım. Eminim Antalya'da da vardır . Gerçi eve yakın olması önemli ben belki 5 yıldır balık pişirmem hiç balıkçı pişirir ev de kokmaz hiç bi araştır istersenEvet canım ben ayda bir yiyordum desem yeridir ama doktor en az haftada bir dedi
Eee peki ic karni nerede sakliyorsun :))) ben otobuslerde yer verilecek kivama geldim :))saol canım bilmiyorum bakalım 9. Ayı merakla bekliyorum
öyle olsa gerek :)
nasıl bir iç karınsa bendeki valla anlamadım hani göbek diyorlar iç karın iç diyorum geniş oluyormuş senin neren geniş kızım diyolar
saol canım bakalım 9. Ayda nasıl olucaz darısı doğumdan sonraya çabuk toparlanırız inşallah :)
ahah evet yok gibi bir şey bende çektim alla allaa diyorum aynada daha çok sanki açıyı mı yakalayamadım acaba diye kaç kez çektim bu kadar çıkıyor
Muhtemelen benimki de cekilecek kivamda bu kadar agrinin baska aciklamasi olamaz kafami kesmeyi dusunuyorum azaldigi zamanlar uyuyorum düsün tuzlu su ile gargarayi dunden beri yapiyorum ama ilac kullanmadigimdan midir nedir suan hicbisi fayda etmiyor doktor cekmezse ben cekecegim o derece :// insallah sizinde tekrar agrimaz cok gecmis olsunÖncelikle geçmiş olsun. Benimde geçen hafta diş agrım çok çok fazlaydı diş doktoruna gittik çekmem lazım ama bebeğe kalıcı zarar verebilir bu yuzden antibiyotik vereyim tuzlu su ile gargara yap iyi gelir doğumdan sonra cekelim dedi. Yine de bir görünün isterseniz de bana yapamayız dedi iki ayrı doktor hem devlete hem özele gitmistim. Tuzlu su çok iyi geldi bir bardak su bir tatlı kaşığı tuz demisti günde üç dort defa yapabilirsin ağrı kesici olarak patil alabilirsin demisti. Umarım sizin için 'de kesin bir sonuç bulur. Allah yardımcınız olsun diş ağrısı çok çok fena
Hahahahshs hiç sorma :)) kim der 5 aylik diye benim nerdeyse 7 aylik gorunumlu onumde bir koca top :))
Saol canim benim aynen 20lik süründürür keske cektirseydim zamaninda20 lik diş de çok kötü oluyor ağrıyınca yaa
Çok geçmiş olsun
Sevindim canım senin adına en güzeli valla bebişler için yemek lazımmCanım haftada bı yiyorum en kotu 10 günde bir hatta bazen haftada 2 de oluyorAllah tan hamilelikte sevdim ben balığı şanslıyım :)
Bende senin gibiyim canım ama yememiz lazımmışBen de balıktan tiksindiğim için hiç yiyemiyorum. Ayda 1 kez bir kaç tane küçük balık yiyorum o kadar
Çok güzel canım en sağlıklısı bende haftada bir azda olsa sebzelerle fırında yapıcam.Ben balığı hiç sevmezdim ama mecbur haftada bir yemeye çalışıyorum son zamanlar. Levrek alıp buğulama yapıyorum genelde zaten kızartma yememek lazımmış ben de fırında yapmaya çalışıyorum ..limon zeytinyağ sarımsak tuz maydanoz sosu yapıp tepsiye patates soğan domates limon koyuyorum
Evet canım çünkü gerçekten gerekliymiş baya bebeğimin Sağlığı daha önemli o yüzden yememiz lazımBen de senin gibiyim,ömrümde başık düzgün sevmem zaten. Hamilelikte bir başka soğudum.doktorumdan omega3 istedim ısrarla vermedi gerek yok haftada iki balık ye dedi. Yiyemiyor diye eşim şikayet edince hayır enaz bir kere yemelisin dedi. Mecbur yiycez ev mev umrumuzda olmycak artık napalım
Benimde öylee :) 4 kg aldım hepsi göbüşte heraldeeHahahahshs hiç sorma :)) kim der 5 aylik diye benim nerdeyse 7 aylik gorunumlu onumde bir koca top :))
Burda bi market var bize yakın pişiriyomuş canım ama önemli olan balığın taze olması hangi günler geliyo öğrenicem korkuyorumda balık bayat olurda zehirler falan diye :/Ben istanbuldayken de bulmuştum Bursa'da da buldum balığı pişiren balıkçı canım. Eminim Antalya'da da vardır . Gerçi eve yakın olması önemli ben belki 5 yıldır balık pişirmem hiç balıkçı pişirir ev de kokmaz hiç bi araştır istersen
Fırında yap canım çok koku da olmuyor tava istediğin zaman da dışarıda yersinizSevindim canım senin adına en güzeli valla bebişler için yemek lazımm
Ben de tam olarak bu kadar varım bı ara ben de çekip atayım fotoBenimde öylee :) 4 kg aldım hepsi göbüşte heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?