2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de senin gibiyim,ömrümde başık düzgün sevmem zaten. Hamilelikte bir başka soğudum.doktorumdan omega3 istedim ısrarla vermedi gerek yok haftada iki balık ye dedi. Yiyemiyor diye eşim şikayet edince hayır enaz bir kere yemelisin dedi. Mecbur yiycez ev mev umrumuzda olmycak artık napalım

aynen canım nasıl bir bünye ise baya değişiyor hayır bebek şu an 25 cm falanmı oluyor nasıl sığıyor içeri diyorlar iki büklüm yavrum
:) valla bende anlamıyorum napıyolar acaba içerde :)))

Ben bir ya da iki kere yemişimdir oda birisi yaparsa yok bu bulantılar hala beni mutfağa sokmuyor :/
Çok kötü ya alışveriş aklıma gelmiyor bazen o kadar hayal kuruyorsun uçup gidiyor gibi
Sağlıklı olsun canım başka bişey isteme. Alışırsın zamanla. Zaten aldığın şeyler küçük daha bi sürü kıyafeti olacak İnşâAllah

canım bence şuan çok erken. Yumurtlamadan sonra 11.-12. gün idrarda anca yeni yeni gözükür zaten. Ben sürekli kan verilmesine karşıyım. Karşıyım derken, boşuna kan vermeler, sonucu beklerken strese girmeler falan sevmiyorum. İdrar testine devam et, her gün koyulaşma göreceksin eğer hamileysen. Ben yumurtlama takibi yapmıştım, 11. gün çok çok silik görmüştüm. Konu da açmıştım onu da alta ekliyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bata-4-kala-silik-cizgi.1091866/
sende de silik çizgi var ama kafamı karıştıran çatlatma iğnesi olmuş olman.
bu sayfada da hergün tekrarladığım idrar testim var. Artış çok belirgin bir şekilde kendini gösteriyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bata-4-kala-silik-cizgi.1091866/page-16
Güzel haberlerle aramıza gelirsin umarım

Gene iyi yiyosun canım ben 1 buçuk aydır falan yemiyorum hiç :/
Bende evde yapmıyorum canım muftadığım amerikan mutfak başık yaparsam salon mahvoluyo kokudan genelde kv ve eşimin halası her yaptığında bizi çağırıyorlar işime gelio benimde walla. Sende haftada 1 yemeye çalış canım herşey bebişler için

Evet canım ben ayda bir yiyordum desem yeridir ama doktor en az haftada bir dedi
Ben istanbuldayken de bulmuştum Bursa'da da buldum balığı pişiren balıkçı canım. Eminim Antalya'da da vardır . Gerçi eve yakın olması önemli ben belki 5 yıldır balık pişirmem hiç balıkçı pişirir ev de kokmaz hiç bi araştır istersen

Eee peki ic karni nerede sakliyorsun :))) ben otobuslerde yer verilecek kivama geldim :))

Muhtemelen benimki de cekilecek kivamda bu kadar agrinin baska aciklamasi olamaz kafami kesmeyi dusunuyorum azaldigi zamanlar uyuyorum düsün tuzlu su ile gargarayi dunden beri yapiyorum ama ilac kullanmadigimdan midir nedir suan hicbisi fayda etmiyor doktor cekmezse ben cekecegim o derece :// insallah sizinde tekrar agrimaz cok gecmis olsun

Çok güzel canım en sağlıklısı bende haftada bir azda olsa sebzelerle fırında yapıcam.

Evet canım çünkü gerçekten gerekliymiş baya bebeğimin Sağlığı daha önemli o yüzden yememiz lazım

Burda bi market var bize yakın pişiriyomuş canım ama önemli olan balığın taze olması hangi günler geliyo öğrenicem korkuyorumda balık bayat olurda zehirler falan diye :/

Kızlar hayırlı günler ben bu bu park yatağı çok beğendim almayı düşünüyoruz 70×110 ölçüsü nasıl acaba kullanımıdir. Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa :)

Eklentiler

• Screenshot_20190118-104612.webp
    19 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…