2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar hayırlı günler ben bu bu park yatağı çok beğendim almayı düşünüyoruz 70×110 ölçüsü nasıl acaba kullanımıdir. Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa :)
gördüğüm en güzel park yatak bu :))
Ben de tam olarak bu kadar varım bı ara ben de çekip atayım foto ama olsun çok tatlış görünüyorsun bence

teşekkürler canımm bu da 2 hafta önce bir de şuan daha da şişimdir

Bugün bir çılgınlık yapıp spil dağına çıktık... Bir dağ bir kar havası aldık geldik çok iyi geldi..
Öyle ki mide bulantım vardı biraz geçti gitti
ben hiç cesaret edemiyorum düşerim kalkarım hasta olurum diye çokta güzel görünüyor

Denedim onu da canim 15 20 dk tesir ediyor sonra yine basliyor (
Canım Allah kolaylık versin diş ağrısı Rabbim kimseye vermesin. Ben çok çektim hata ettim hamile kalmadan yaptırmadım acısı çıktı parol alırdım hiç geçmezdi ağlaya ağlaya gittim doktora antibiyotik kullandım çektirdik dişimi şimdi kurtuldum. Ama Doğumdan sonra birde implant derdi çıktı başıma
En kısa zamanda sende rahatlarsın inşallah..

Yaaa ben hamilelikten once gittim curuk yoktu dislerim de sıkıntı olmadigi soylendi ama 20lik beni delirtiyor suan sskya bi gidicem bakalım ne vericekler sen ne zaman yaptirmistin doktor onayi gerekiyor dimi ?

bilmiyorum canım valla dediğin gibi öyle bir genişlikte yokki bebek içerde iki büklüm olmuştur herhalde ondan çok kıpırdıyor
Cocugu sıkıstırdın icerde desene :)) ben boyle olsam esim agzima zorla yemek tikar niye cikmadi gobek vs diye :))) 9 aylik oldugunda benim kivama gelirsin anca :))

Kızlar hayırlı günler ben bu bu park yatağı çok beğendim almayı düşünüyoruz 70×110 ölçüsü nasıl acaba kullanımıdir. Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa :)
Park yataklar genel itibariyle cok kullanisli herkes onu oneriyor biz bunun benzerine craft markasi e bebekte bakmistik bizle gelen 2 kisi aldi cikti ama ben o musamba goruntusunu hic sevemedim mobilya dusunuyorum o yuzden hala goruntusu rahatsiz etmese kesin boyle bir model alirdim canim

Kızlar günaydın
Ben çıktım müdahaleden , amniyosentez yapıldı. İğneyi hissetmedim bile diyebilirim o kadar ki hafifti. Şimdi sonuçları bekleyeceğim 15 ile 30 gün arası çıkarmış sonuçlar. Sonuçlar çıktıktan sonra da detaylı yaptıracağım ve fetal eko.
Cinsiyet yanilmalari beni de tedirgin etmişti , doktora rica ettim ve baktı gördüm oğlumun pipisini şimdi gönül rahatlığıyla birşeyler alabilirim artık. İnşallah sonuçlarım da temiz çıkar.

Ben pek görüntüye bakmıyorum evde çok yer yok taşıması kaldırması hafif diye tercih ediyorum rengi de odama uyuyor :)) teşekkür ederim yorumun için. Bu arada geçmiş olsun canim 20 lik diş ağrısı felaket bilirim gebelikten önce gitmiştim banada tamamen çıkmış çekmeye gerek yok dediler çok sukur
Eki Görüntüle 2226415 Anneanneside bizi bunu almış kızlar yatağını bambu dan tercih etmişler alt açma cibinlik dönence falan olmayınca sade görünüyo ama biz beğendik

Canım seninki de çok güzel hayırlı günlerde kullansın bebis acaba ölçüleri nedir

Levrek gibi büyük balıkların tadı beyaz ete daha yakın kokusu vs de yok. Temizlenmiş balık alıp sar pişir kağıtlarıyla fırına atarsınız. Ne koku olur ne yağ. Tertemiz oluyor. Balık yağı kapsüllerinin hiçbirinin etkinliğine güvenmediği için doktorum gerek görmedi hala etkili olup olmadıkları tartışılıyor.

Senin 21 hafta yine normal benim o haftalarda nasil olacak kim bilir :)) ayrica cok tatli bir göbüs :))
teşekkür ederiiizzz
Benim de göbüş aynı böyleee
göbüş kardeşliğiii
hadş geçmş olsun ve gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin minik adam
Eki Görüntüle 2226415 Anneanneside bizi bunu almış kızlar yatağını bambu dan tercih etmişler alt açma cibinlik dönence falan olmayınca sade görünüyo ama biz beğendik

güle güle kullansın kuzucukk

Biz de suanlik bir odanin icine sığışacagız :)) park yatak gercekten epey kullanisli ben goruntusune taktim dedigim gibi yoksa kesin park alirdim mobilya gibi hantal da degil hem ben takintiliyim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…