2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biz de suanlik bir odanin icine sığışacagız :)) park yatak gercekten epey kullanisli ben goruntusune taktim dedigim gibi yoksa kesin park alirdim mobilya gibi hantal da degil hem ben takintiliyim iste
ben de aynı şeyi düşünüyorum park yatak mı alsam fln diyordm ama ben de mobilya istiyorum odaya minik bi beşik bi de bebişe oda yapıcaz inşallah

Ohh çok şükür canım şimdi 2-3 gün dikkat et fazla yorma çok ayakta kalma canım hayırlısıylada temiz sonucu geleceğine inanıyorum geçmiş olsun
Canim dünür arada ses ver git ozluyoruz seni :))
Burdayım canım takipteyim. Bende sana yazacaktım tuzlu gargara yapıyorsun ama istemedende o tuzdan vücuduna giriyordur tansiyonuna dikkat et diyecektim. Geldimi aletin?

ben de aynı şeyi düşünüyorum park yatak mı alsam fln diyordm ama ben de mobilya istiyorum odaya minik bi beşik bi de bebişe oda yapıcaz inşallah
Ben park dedim dedim sonra gittim gordum esime dedim yok bu olmaz musamba cadir kumasi gibi simdi mobilyaya döndüm biz tasinacagiz cocuk biraz ele avuca gelince o zaman yapacagiz kismetse oda :))

Tukuruyorum ama fazla girmiyodur ya yok hala kargoda sanki dersin ülke dısından geliyor :// dis agrisi haric iyiyim gerci sen nasilsin ?

Günaydin canim cok sükür iyisin dün yazicaktim sana ama pertim giremedim ://herseyi temiz cikacak insallah bak islem bile cok zor olmamis buda onun gostergesi canimm dinlen mutlaka 2 gün falan oglusunu ve seni öperim

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Yaaa ben hamilelikten once gittim curuk yoktu dislerim de sıkıntı olmadigi soylendi ama 20lik beni delirtiyor suan sskya bi gidicem bakalım ne vericekler sen ne zaman yaptirmistin doktor onayi gerekiyor dimi ?
Ben 2-3 hafta önce gittim canım ilk olarak.
5 Ocak’ta dişim çekildi. Diş hekimimin eşi de kadın Doğum uzmanı ama antibiyotik kullanmadan kendi doktoruma da gittim istediğin her şeyi yaptır bizim bu dönemde böbrek safra kesesi ameliyatı olan gebelerimiz oluyor dedi.
Sadece tek filme izin verdiği için kanal tedavisi yaptıramadım daha fazla film çekiliyormuş çünkü onda.
Enfeksiyon oluşmuştu plesentaya ilerlemesin diye orayı kesip akıttı hatta onu.
Problem yok film çekilmedikten sonra hertürlü işlem yapılıyormuş canım biran önce dinsin inşallah acın..

Burda bi market var bize yakın pişiriyomuş canım ama önemli olan balığın taze olması hangi günler geliyo öğrenicem korkuyorumda balık bayat olurda zehirler falan diye :/
Bizim taze oluyor bulursun inşallah sen de canım eğer bahsettiğin market Tahtakale ise tazedir annemler de ordan alır hep bi sorun olmadı hiç

İnşallah sonucunda çok güzel gelir canım geçmiş olsun . Ben kapattım o defteri :)

Tukuruyorum ama fazla girmiyodur ya yok hala kargoda sanki dersin ülke dısından geliyor :// dis agrisi haric iyiyim gerci sen nasilsin ?
Ben iyiyim diyeyim canım yanlız şöyle birşey yaşıyorum şaka gibiben okadar güçlü durdum tuttum kendimi burada yazmıştım ben hamile olduğumdan ilk şüphemi ortanca oğlum sayasinde anlamıştım hiç kucağa gelip yatmazdı ben hamile kalmışım o hafta habire gelip karnıma yatmıştı bende test yapmıştım şimdi dün geldiğimden beri karşıma geçip öyle bir bakıyorki ya okadar üzgün ve anlamaya çalışıyor gibi inanın hiç kimse ne annem ne eşim öyle bakmadı bana onun gözüne bakınca gözümden yaşlar akıyor durduramıyorum resmen evde fare gibi oldum kedimden kaçıyorum bakamıyorum gözüne çok salak bir durum ama durumum bu

Hava ne güzel soguk ama guneşli insanın içi açılıyor
Kuzularımız boyle guzel güneşli günlere dogacak bol bol cıkıp guneşlıcem
Perdeler sıkı sıkıya kapalı uyumaya calisiyorum disim agriyor doktora gidicem oglen cok guzel keyif kaciririm saka bi yana insallah bana da iyi gelir guzel hava :))
Benim en yakin arkadas disci asistani onun calistigi hastaneye gidicem bide bugün sskya ugricam belki bir ihtimal curuk falan yoktur cekim gerekmez diye umit etmekteyim doktorumla dis doktorunla gorustukten sonra konusurum kursun yelekle film cekiliyor diye biliyorum ama 1i gecmiyodur tahminimce cok sukur senin gecmis umarim benimde gecér ://

Kızlar hayırlı günler ben bu bu park yatağı çok beğendim almayı düşünüyoruz 70×110 ölçüsü nasıl acaba kullanımıdir. Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa :)
Canımm bu kadar olur yani
Dün eşimle bu yatağa bakıyoduk bizde :)
Bende cok beğendim

Ağlamak güçsüzlük değildir canım ne hissediyorsan yaşa ve at içinden kolay bişi yaşamadın kimseye güçlü görünmek gibi bi sorumluluğun yok

İnşallah en kısa zamanda seninde geçer canım enfeksiyon oluşmuştur belki Altında o ağrı yapıyordur. Antibiyotik enfeksiyonu kurutuyor 1 hafta içinde sonra rahatlıyorsun zaten..

Bir sekilde cikacakti canim ben seviniyorum suan aglamana icinde biriktiriyorsun gibi geliyordu hep hissetmistir yerim onu ben o kadar degisikler ki gercekten belki suan o sana yardim elidir beni hamilelik duygusal yapti ya baya su yazdigina aglayacaktim nerdeyse ki normalde cok zor ağlayan bir tipimdir bu gunlerin anilarinda tozlanmasi üstüne bir sürü güzel ani biriktirip bu gunleri hatirlamayacagin gunlerin gelmesini istiyorum artik cabuk guzel anilar biriktirmeye basla

Ben cok yüksekte oturdugum ıcın perdeler ıkı yana acık yanı camım komple acık :))) gunesı gormemek ne mümkün :))
Dişin nye agrıyor? Benımde ıkıgun sag basıma dogru cok agrıdı acaba dısımdenmıydı blmıyorum. En son 2aylık temızletmeye gıttıgımde dişçim 4aydan sonra gel dolgun var demıstı belkı o agrı yapmıştır. Yırmılıkler 4tane zAten benımle yasıyorlar
Dışciye mı gideceksın ınsallah geçer yaaaa

İnşallah en kısa zamanda seninde geçer canım enfeksiyon oluşmuştur belki Altında o ağrı yapıyordur. Antibiyotik enfeksiyonu kurutuyor 1 hafta içinde sonra rahatlıyorsun zaten..
Antibiyotik kullanmak istemiyordum ya birde agri kesici ama.mecbur kalacagim gibi gorunuyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…