öyle olacak herhalde son aylarda anca çıkacak :) benim eşimde kızıyor fazla yemekte yemiyorm ama daha az doymaya başladım ve ekmeği artırdım birazCocugu sıkıstırdın icerde desene :)) ben boyle olsam esim agzima zorla yemek tikar niye cikmadi gobek vs diye :))) 9 aylik oldugunda benim kivama gelirsin anca :))
Ayyy nasil guzel tasvir ettin orda olmak istedim suan :)) 20lik 3ü cekildi birtanesi benimle sanirim bu onun huysuzlugu umarim cekim islemi falan olmaz diyorum ama zor ihtimal zaten temizletecektim birde cekim cikti :)) evet doktora gidecegim dis icin mecbur iyice zombi oldum agridan uyuyamiyorum biri beni bayiltsin :))Ben cok yüksekte oturdugum ıcın perdeler ıkı yana acık yanı camım komple acık :))) gunesı gormemek ne mümkün :))
Dişin nye agrıyor? Benımde ıkıgun sag basıma dogru cok agrıdı acaba dısımdenmıydı blmıyorum. En son 2aylık temızletmeye gıttıgımde dişçim 4aydan sonra gel dolgun var demıstıbelkı o agrı yapmıştır. Yırmılıkler 4tane zAten benımle yasıyorlar
Dışciye mı gideceksın ınsallah geçer yaaaa
Evet canım tahtakale :)Bizim taze oluyor bulursun inşallah sen de canım eğer bahsettiğin market Tahtakale ise tazedir annemler de ordan alır hep bi sorun olmadı hiç
İnşallah sonucunda çok güzel gelir canım geçmiş olsun . Ben kapattım o defteri :)
:))))Ayyy nasil guzel tasvir ettin orda olmak istedim suan :)) 20lik 3ü cekildi birtanesi benimle sanirim bu onun huysuzlugu umarim cekim islemi falan olmaz diyorum ama zor ihtimal zaten temizletecektim birde cekim cikti :)) evet doktora gidecegim dis icin mecbur iyice zombi oldum agridan uyuyamiyorum biri beni bayiltsin :))
Oo kıyas yokmu o kıyas bizi bitiren o zaten gecen gezelim dedi yok dedim cikmadim diyor herks hamileyken gezer vs seni yataktan cikaramiyoruz hele benim doktoruma biri geliyor kadin 9. Ayindaydi karni bildigin dumduzdu biz sok olduk dogum icin yatis yapmaya gelmisti düsün esim diyor sen lütfen boyle olma :)))öyle olacak herhalde son aylarda anca çıkacak :) benim eşimde kızıyor fazla yemekte yemiyorm ama daha az doymaya başladım ve ekmeği artırdım birazhele hastanede beklerken görüyor göbekli göbekli hamileleri şuna bak bi onlara bak bi sana bak diyor neyse doktor kilosu falan iyi diyince sustu biraz
O acima bende de var ama ekstra o son 20lik oldugu yer yokmu zonk zonk vuruyor :)) 20likleri napcan cektir gitsin hepsini etkisiz dis onlar :)) tabi hamilelikten sonra :)):))))
Bn cektırmedım duruyorlar pff
Temızlet rahatlarsın benım hamılelık yuzunden diş etkerimmmm çokl acıyor kanıyor temızletme çok ıyı gelıyor
Enfeksiyonun plesentaya gitmesi antibiyotikten daha zararlıymış canım.Antibiyotik kullanmak istemiyordum ya birde agri kesici ama.mecbur kalacagim gibi gorunuyor desene
Tamam öyle yapayım ama bende şöyle düşünüyorum. Belki hala iğne etkisinden silik çıkmıştır idrara da geç yansıyor ya ondan yaptırsam mı diye düşünmüştümcanım zaten hafif silik çizgi çıkmış ya bir iki gün sonra bir daha yap koyulaşma varsa kan ver bence
valla bende yataktan çıkamıyorum evde bir sürü iş beni bekliyor bi tek yemek yapıyorum çok halsizim ya kendime kalkıp bir meyve almaya üşeniyorumOo kıyas yokmu o kıyas bizi bitiren o zaten gecen gezelim dedi yok dedim cikmadim diyor herks hamileyken gezer vs seni yataktan cikaramiyoruz hele benim doktoruma biri geliyor kadin 9. Ayindaydi karni bildigin dumduzdu biz sok olduk dogum icin yatis yapmaya gelmisti düsün esim diyor sen lütfen boyle olma :)))
İnşallah canım biraz daha bekleyeyim en iyisicanım bence şuan çok erken. Yumurtlamadan sonra 11.-12. gün idrarda anca yeni yeni gözükür zaten. Ben sürekli kan verilmesine karşıyım. Karşıyım derken, boşuna kan vermeler, sonucu beklerken strese girmeler falan sevmiyorum. İdrar testine devam et, her gün koyulaşma göreceksin eğer hamileysen. Ben yumurtlama takibi yapmıştım, 11. gün çok çok silik görmüştüm. Konu da açmıştım onu da alta ekliyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bata-4-kala-silik-cizgi.1091866/
sende de silik çizgi var ama kafamı karıştıran çatlatma iğnesi olmuş olman.
bu sayfada da hergün tekrarladığım idrar testim var. Artış çok belirgin bir şekilde kendini gösteriyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bata-4-kala-silik-cizgi.1091866/page-16
Güzel haberlerle aramıza gelirsin umarım
canım iğne olayını bilmiyorum yanıltıyorsa bir şey diyemiycem ama öyle de olsa silikleşir git gide koyulaşmaz diye düşünüyorm koyulaşıyorsa bebektirTamam öyle yapayım ama bende şöyle düşünüyorum. Belki hala iğne etkisinden silik çıkmıştır idrara da geç yansıyor ya ondan yaptırsam mı diye düşünmüştüm
Alt açmasını kullanmiyorsun bile canım gerek bile yok ben hiç kullanmadım alt açmayı güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah saglicaklaEki Görüntüle 2226415 Anneanneside bizi bunu almış kızlar yatağını bambu dan tercih etmişler alt açma cibinlik dönence falan olmayınca sade görünüyo ama biz beğendik
Bılmıyorum canım gerek yok dedı başka yere gıtmıstım tekrar gosterırım. Hamılelıkten sonra ılk ısım şu mıdeme baktırmak olcakO acima bende de var ama ekstra o son 20lik oldugu yer yokmu zonk zonk vuruyor :)) 20likleri napcan cektir gitsin hepsini etkisiz dis onlar :)) tabi hamilelikten sonra :))
canim inşallah sende gönlüne göre bir model bulursun . Ilk alışveriş ilk heyecanlar çok güzel duygular mis Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBiz de suanlik bir odanin icine sığışacagız :)) park yatak gercekten epey kullanisli ben goruntusune taktim dedigim gibi yoksa kesin park alirdim mobilya gibi hantal da degil hem ben takintiliyim iste
Bende bir kaç gündür bakıyorum buna araştırıyorum en çok bunu beğendim aşık oldum resmen rengine özellikle:) bakalim almak nasip olur inşallah. Sen alirsan internetten mi alırsın mağazadan mi baktinCanımm bu kadar olur yani
Dün eşimle bu yatağa bakıyoduk bizde :)
Bende cok beğendim
Canım güzel bir paylaşım olmuş bana tam denk geldi ben daha bebisin kendi kendine elimi koymadan hareketlerini hissedemiyorum arada elimi koydukça 1 haftadır ara ara yakalıyorum ama bazen duyamayınca endişeleniyordum. Biraz az düşünmek lazim:))Ben yarın için farklı bir doktordan randevu aldım 6.doktor olucak ama yapacak bişi yok şimdiden çok heyecanlıyım öncelikle sağlıklı olduğunu ve cinsiyeti hakkında iyi şeyler duymak istiyorum aslında kızda derse sevinirim erkek derse de tek istediğim iyi şeyler duyayım 3hafta oldu görüşmeyeli minikle çok merak ediyorum ve pek harekette hissetmediğimden şu an sağlık haberi cinsiyetinde önüne geçti inşallah herşey yolundadır
canim ben devlete 19+3 de gittim detaylı icinMerhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girenler güzel geçmiş çok şükür darısı başımıza hangi haftalarda yaptırdıniz arkadaşlar 19+4 günlük mu 20+4 günlük mu yaptırmam gerekiyo randevu alicam bilgilendirirmisiniz lütfen
Bebek o taraftadır büyük bi ihtimal canımKızlar sırtüstü yatınca karnın bir tarafının sertleşmesi ne anlama geliyor acaba ?
20-22 haftalar arası demişti bana doktorum ben 20+3 olacağım güne randevu aldımMerhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girenler güzel geçmiş çok şükür darısı başımıza hangi haftalarda yaptırdıniz arkadaşlar 19+4 günlük mu 20+4 günlük mu yaptırmam gerekiyo randevu alicam bilgilendirirmisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?