2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cocugu sıkıstırdın icerde desene :)) ben boyle olsam esim agzima zorla yemek tikar niye cikmadi gobek vs diye :))) 9 aylik oldugunda benim kivama gelirsin anca :))
öyle olacak herhalde son aylarda anca çıkacak :) benim eşimde kızıyor fazla yemekte yemiyorm ama daha az doymaya başladım ve ekmeği artırdım biraz hele hastanede beklerken görüyor göbekli göbekli hamileleri şuna bak bi onlara bak bi sana bak diyor neyse doktor kilosu falan iyi diyince sustu biraz

Ayyy nasil guzel tasvir ettin orda olmak istedim suan :)) 20lik 3ü cekildi birtanesi benimle sanirim bu onun huysuzlugu umarim cekim islemi falan olmaz diyorum ama zor ihtimal zaten temizletecektim birde cekim cikti :)) evet doktora gidecegim dis icin mecbur iyice zombi oldum agridan uyuyamiyorum biri beni bayiltsin :))

Evet canım tahtakale :)

:))))
Bn cektırmedım duruyorlar pff

Temızlet rahatlarsın benım hamılelık yuzunden diş etkerimmmm çokl acıyor kanıyor temızletme çok ıyı gelıyor

Oo kıyas yokmu o kıyas bizi bitiren o zaten gecen gezelim dedi yok dedim cikmadim diyor herks hamileyken gezer vs seni yataktan cikaramiyoruz hele benim doktoruma biri geliyor kadin 9. Ayindaydi karni bildigin dumduzdu biz sok olduk dogum icin yatis yapmaya gelmisti düsün esim diyor sen lütfen boyle olma :)))

:))))
Bn cektırmedım duruyorlar pff

Temızlet rahatlarsın benım hamılelık yuzunden diş etkerimmmm çokl acıyor kanıyor temızletme çok ıyı gelıyor
O acima bende de var ama ekstra o son 20lik oldugu yer yokmu zonk zonk vuruyor :)) 20likleri napcan cektir gitsin hepsini etkisiz dis onlar :)) tabi hamilelikten sonra :))

Antibiyotik kullanmak istemiyordum ya birde agri kesici ama.mecbur kalacagim gibi gorunuyor desene
Enfeksiyonun plesentaya gitmesi antibiyotikten daha zararlıymış canım.
Bende tedirgin oldum kullanınca, dişimi çektirdiğim gün gittik kızımızı görmeye gayet iyiydi :))

Ben yarın için farklı bir doktordan randevu aldım 6.doktor olucak ama yapacak bişi yok şimdiden çok heyecanlıyım öncelikle sağlıklı olduğunu ve cinsiyeti hakkında iyi şeyler duymak istiyorum aslında kızda derse sevinirim erkek derse de tek istediğim iyi şeyler duyayım 3hafta oldu görüşmeyeli minikle çok merak ediyorum ve pek harekette hissetmediğimden şu an sağlık haberi cinsiyetinde önüne geçti inşallah herşey yolundadır

canım zaten hafif silik çizgi çıkmış ya bir iki gün sonra bir daha yap koyulaşma varsa kan ver bence
Tamam öyle yapayım ama bende şöyle düşünüyorum. Belki hala iğne etkisinden silik çıkmıştır idrara da geç yansıyor ya ondan yaptırsam mı diye düşünmüştüm

valla bende yataktan çıkamıyorum evde bir sürü iş beni bekliyor bi tek yemek yapıyorum çok halsizim ya kendime kalkıp bir meyve almaya üşeniyorum ya çok dümdüz de olmasın belli de olsun hamile olduğum ya instagrama foto atıcam göbek yok diye atamıyorum hafta hafta paylaşıyor ya bazıları benim hep aynı 9 aylıkken 6-7 aylık gibi anca olucam herhalde dün bide gazsız günümdü bazen çok şişiriyor

İnşallah canım biraz daha bekleyeyim en iyisi

Tamam öyle yapayım ama bende şöyle düşünüyorum. Belki hala iğne etkisinden silik çıkmıştır idrara da geç yansıyor ya ondan yaptırsam mı diye düşünmüştüm
canım iğne olayını bilmiyorum yanıltıyorsa bir şey diyemiycem ama öyle de olsa silikleşir git gide koyulaşmaz diye düşünüyorm koyulaşıyorsa bebektir

Merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girenler güzel geçmiş çok şükür darısı başımıza hangi haftalarda yaptırdıniz arkadaşlar 19+4 günlük mu 20+4 günlük mu yaptırmam gerekiyo randevu alicam bilgilendirirmisiniz lütfen

O acima bende de var ama ekstra o son 20lik oldugu yer yokmu zonk zonk vuruyor :)) 20likleri napcan cektir gitsin hepsini etkisiz dis onlar :)) tabi hamilelikten sonra :))
Bılmıyorum canım gerek yok dedı başka yere gıtmıstım tekrar gosterırım. Hamılelıkten sonra ılk ısım şu mıdeme baktırmak olcak

Biz de suanlik bir odanin icine sığışacagız :)) park yatak gercekten epey kullanisli ben goruntusune taktim dedigim gibi yoksa kesin park alirdim mobilya gibi hantal da degil hem ben takintiliyim iste
canim inşallah sende gönlüne göre bir model bulursun . Ilk alışveriş ilk heyecanlar çok güzel duygular mis Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Canımm bu kadar olur yani
Dün eşimle bu yatağa bakıyoduk bizde :)
Bende cok beğendim
Bende bir kaç gündür bakıyorum buna araştırıyorum en çok bunu beğendim aşık oldum resmen rengine özellikle:) bakalim almak nasip olur inşallah. Sen alirsan internetten mi alırsın mağazadan mi baktin

Canım güzel bir paylaşım olmuş bana tam denk geldi ben daha bebisin kendi kendine elimi koymadan hareketlerini hissedemiyorum arada elimi koydukça 1 haftadır ara ara yakalıyorum ama bazen duyamayınca endişeleniyordum. Biraz az düşünmek lazim:))
canim ben devlete 19+3 de gittim detaylı icin

Kızlar sırtüstü yatınca karnın bir tarafının sertleşmesi ne anlama geliyor acaba ?
Bebek o taraftadır büyük bi ihtimal canım

Benimkide bazen sol tarafa geçiyor ayni dedigin gibi sertlesiyor
Bazende ortada oluyor o sertlik

Yer degiştiriyo kuzular

20-22 haftalar arası demişti bana doktorum ben 20+3 olacağım güne randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…