2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bir kaç gündür bakıyorum buna araştırıyorum en çok bunu beğendim aşık oldum resmen rengine özellikle:) bakalim almak nasip olur inşallah. Sen alirsan internetten mi alırsın mağazadan mi baktin
İnternetten alırım canım çok şık görünüyor
Diğer leri gibi
Plastik plastik görünmuyor sanki

Mayıs gibi almayı düsünüyoruz insallah

Teşekkür ederim canım

İlk gebelikse hissetmemek normal canım benim 3. Gebelik ikizler vardı 6aylık erken Doğumla kaybettiğim birde oğlum var ve ben hepsini neredeyse 6aylıkken hissettim oyüzden çokta şaşırmıyorum hissedeme me

İnternetten alırım canım çok şık görünüyor
Diğer leri gibi
Plastik plastik görünmuyor sanki

Mayıs gibi almayı düsünüyoruz insallah
Cıvıl de gördüm buruş burus poşet gibiydi bu daha sık ve neşeli geldi gözüme. Ben de az az alayım diyorum para durumu biraz sıkıntılı hepsini biraraya bırakırsam sonra zor olacak benim icn .
İlk gebelikse hissetmemek normal canım benim 3. Gebelik ikizler vardı 6aylık erken Doğumla kaybettiğim birde oğlum var ve ben hepsini neredeyse 6aylıkken hissettim oyüzden çokta şaşırmıyorum hissedeme me

Canım basın sagolsun. Boylebl tecrübeli annelerden duyunca insan rahatlıyor. Normalde ne rahat bir insandım şimdi endişe yumağı oldum:))

Canımmm gecmişe bakmamıştımmm insallah sonuçlar hıssettıgımız gıbı çok guzel olacak dun sana mesaj yazdım ama gelmedı galıba
Ben park dedim dedim sonra gittim gordum esime dedim yok bu olmaz musamba cadir kumasi gibi simdi mobilyaya döndüm biz tasinacagiz cocuk biraz ele avuca gelince o zaman yapacagiz kismetse oda :))
park yatak en kullanıslısı dıye dusunuyorum. Ayrıca bende ıstemıyordum o naylon gıbılerden almak ıstemedım ama nuna parkyatak markası sert kumas ve cok kalıtelıydı hemen aldım.

kızım uzuuuun sure yattı semsıye gıbı katladık kaldırdık odası dogmadan hazırdı zaten oraya geçtı... o ufak tahta besıklerden ıkı kısıde gordum bırı kucuk tahta besık bırı sallanan sepet besık tahta onda uzun sure yatamaz sonrada o oyle kalır yatak odanda yer kaplar ıyı dusun bılemedım.

Bana da aynı şekilde 20. Haftada gel dedi tek doz aşı için ozaman bende dile getirim kan idrar istediğimi çünkü 5. Haftamfa bakıldı bidaha bakmadı hastane

Canım duygularının bu şekilde dışa vurması çok normal oğluşun seni rahatlatıyor güç veriyor aslında

Evet canım tahtakale :)
Ye gitsin :) ah canımm memleketim :)

Kızlar yaz bebekleri uzun kollu zıbın giymez mi hiç?
Ben giydirmeyi düsünmuyorum canım

Nasıl alışırda öyle gider diye düsünüyorum

Kv me kalsa simdiden yelek örüyor
Doğduğunda giymesi için :) ama asla giydirmicem
simdiden inatlaşmak istemiyorum onunla

Tabi şimdi yer bol azcık daha büyüsün katlancak ikiye maşalllah insan ultrason fotosunu bile seviyor tatlı geliyor
Evet canım valla çok fenalar doktor ultrasonla yüzüne bakınca rahatsız oldu kaşlarını bi çattı şimdiden keyiflerine düşkünler :)

Canım duygularının bu şekilde dışa vurması çok normal oğluşun seni rahatlatıyor güç veriyor aslında

Ye gitsin :) ah canımm memleketim :)
Sen nerde yaşıyodun canım? Valla şuan hava sıcacık güneş var balkonda 5 dk oturdummu yanıyorum :) ama antalyanın tek kötü yanı kalorifer olmaması oda olsa her yerde çok rahat olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…