- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
İnternetten alırım canım çok şık görünüyorBende bir kaç gündür bakıyorum buna araştırıyorum en çok bunu beğendim aşık oldum resmen rengine özellikle:) bakalim almak nasip olur inşallah. Sen alirsan internetten mi alırsın mağazadan mi baktin
Teşekkür ederim canımcanim inşallah sende gönlüne göre bir model bulursun . Ilk alışveriş ilk heyecanlar çok güzel duygular mis Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende bir kaç gündür bakıyorum buna araştırıyorum en çok bunu beğendim aşık oldum resmen rengine özellikle:) bakalim almak nasip olur inşallah. Sen alirsan internetten mi alırsın mağazadan mi baktin
Canım güzel bir paylaşım olmuş bana tam denk geldi ben daha bebisin kendi kendine elimi koymadan hareketlerini hissedemiyorum arada elimi koydukça 1 haftadır ara ara yakalıyorum ama bazen duyamayınca endişeleniyordum. Biraz az düşünmek lazim:))
canim ben devlete 19+3 de gittim detaylı icin
Teşekkür ederim canım saolaasin20-22 haftalar arası demişti bana doktorum ben 20+3 olacağım güne randevu aldım
İlk gebelikse hissetmemek normal canım benim 3. Gebelik ikizler vardı 6aylık erken Doğumla kaybettiğim birde oğlum var ve ben hepsini neredeyse 6aylıkken hissettim oyüzden çokta şaşırmıyorum hissedeme mecanim inşallah sende gönlüne göre bir model bulursun . Ilk alışveriş ilk heyecanlar çok güzel duygular mis Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende bir kaç gündür bakıyorum buna araştırıyorum en çok bunu beğendim aşık oldum resmen rengine özellikle:) bakalim almak nasip olur inşallah. Sen alirsan internetten mi alırsın mağazadan mi baktin
Canım güzel bir paylaşım olmuş bana tam denk geldi ben daha bebisin kendi kendine elimi koymadan hareketlerini hissedemiyorum arada elimi koydukça 1 haftadır ara ara yakalıyorum ama bazen duyamayınca endişeleniyordum. Biraz az düşünmek lazim:))
canim ben devlete 19+3 de gittim detaylı icin
Bebişin o tarafta oldugu anlamına geliyor bence:).Kızlar sırtüstü yatınca karnın bir tarafının sertleşmesi ne anlama geliyor acaba ?
Tabi şimdi yer bol azcık daha büyüsün katlancak ikiye maşalllah insan ultrason fotosunu bile seviyor tatlı geliyorKızlar dünkü detaylıdan çektim benimkinin ayaklarına bakın üst üste koymuş keyfi yerinde anlaşılan :))
Cıvıl de gördüm buruş burus poşet gibiydi bu daha sık ve neşeli geldi gözüme. Ben de az az alayım diyorum para durumu biraz sıkıntılı hepsini biraraya bırakırsam sonra zor olacak benim icn .İnternetten alırım canım çok şık görünüyor
Diğer leri gibi
Plastik plastik görünmuyor sanki
Mayıs gibi almayı düsünüyoruz insallah
İlk gebelikse hissetmemek normal canım benim 3. Gebelik ikizler vardı 6aylık erken Doğumla kaybettiğim birde oğlum var ve ben hepsini neredeyse 6aylıkken hissettim oyüzden çokta şaşırmıyorum hissedeme me
Canımmm gecmişe bakmamıştımmm insallah sonuçlar hıssettıgımız gıbı çok guzel olacakKızlar günaydın
Ben çıktım müdahaleden , amniyosentez yapıldı. İğneyi hissetmedim bile diyebilirim o kadar ki hafifti. Şimdi sonuçları bekleyeceğim 15 ile 30 gün arası çıkarmış sonuçlar. Sonuçlar çıktıktan sonra da detaylı yaptıracağım ve fetal eko.
Cinsiyet yanilmalari beni de tedirgin etmişti , doktora rica ettim ve baktı gördüm oğlumun pipisinişimdi gönül rahatlığıyla birşeyler alabilirim artık. İnşallah sonuçlarım da temiz çıkar.
park yatak en kullanıslısı dıye dusunuyorum. Ayrıca bende ıstemıyordum o naylon gıbılerden almak ıstemedım ama nuna parkyatak markası sert kumas ve cok kalıtelıydı hemen aldım.Ben park dedim dedim sonra gittim gordum esime dedim yok bu olmaz musamba cadir kumasi gibi simdi mobilyaya döndüm biz tasinacagiz cocuk biraz ele avuca gelince o zaman yapacagiz kismetse oda :))
Bana da aynı şekilde 20. Haftada gel dedi tek doz aşı için ozaman bende dile getirim kan idrar istediğimi çünkü 5. Haftamfa bakıldı bidaha bakmadı hastaneB
beni tam 20.haftada çağırdı sağlık ocağı, gittiğimde tansiyon kan filanda alıp bakacaklarmış yani 1 şubatta gideceğim ben tetanoz için tek doz vurulacağım zaten ben. 2 sene önce ilk gebeliğimde 2 doz vuruldum zaten.
Ben iyiyim diyeyim canım yanlız şöyle birşey yaşıyorum şaka gibiben okadar güçlü durdum tuttum kendimi burada yazmıştım ben hamile olduğumdan ilk şüphemi ortanca oğlum sayasinde anlamıştım hiç kucağa gelip yatmazdı ben hamile kalmışım o hafta habire gelip karnıma yatmıştı bende test yapmıştım şimdi dün geldiğimden beri karşıma geçip öyle bir bakıyorki ya okadar üzgün ve anlamaya çalışıyor gibi inanın hiç kimse ne annem ne eşim öyle bakmadı bana onun gözüne bakınca gözümden yaşlar akıyor durduramıyorum resmen evde fare gibi oldum kedimden kaçıyorum bakamıyorum gözüne çok salak bir durum ama durumum bu
Ye gitsin :) ah canımm memleketim :)Evet canım tahtakale :)
Çok fena sertleşti canım benim pamuk kızım nasıl bu kadar sert olabildi dedim :))Bebişin o tarafta oldugu anlamına geliyor bence:).
İlk defa olunca korktum canım öyleymiş demekki :))Bebek o taraftadır büyük bi ihtimal canım
Benimkide bazen sol tarafa geçiyor ayni dedigin gibi sertlesiyor
Bazende ortada oluyor o sertlik
Yer degiştiriyo kuzular
Ben giydirmeyi düsünmuyorum canımKızlar yaz bebekleri uzun kollu zıbın giymez mi hiç?
İnceyse gider neden giymesinKızlar yaz bebekleri uzun kollu zıbın giymez mi hiç?
Hangi şehirde olduğuna bağlı biraz da bu canımKızlar yaz bebekleri uzun kollu zıbın giymez mi hiç?
Evet canım valla çok fenalar doktor ultrasonla yüzüne bakınca rahatsız oldu kaşlarını bi çattıTabi şimdi yer bol azcık daha büyüsün katlancak ikiye maşalllah insan ultrason fotosunu bile seviyor tatlı geliyor
Giyer tabi ki kizim temmuzda dogdu uzun kollu giydi hepKızlar yaz bebekleri uzun kollu zıbın giymez mi hiç?
Sen nerde yaşıyodun canım? Valla şuan hava sıcacık güneş var balkonda 5 dk oturdummu yanıyorum :) ama antalyanın tek kötü yanı kalorifer olmaması oda olsa her yerde çok rahat olucak :)Canım duygularının bu şekilde dışa vurması çok normaloğluşun seni rahatlatıyor güç veriyor aslında
Ye gitsin :) ah canımm memleketim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?