Bende kocaman oldum : )Benimde öylee :) 4 kg aldım hepsi göbüşte heraldee
Maşallahh çıkmış bayaBenimde öylee :) 4 kg aldım hepsi göbüşte heraldee
Evet ya en kötü yanı kalorifersizlik :/ pazartrsi geliyorum ben de annemlere sobanın yanından tuvalete bile gidememSen nerde yaşıyodun canım? Valla şuan hava sıcacık güneş var balkonda 5 dk oturdummu yanıyorum :) ama antalyanın tek kötü yanı kalorifer olmaması oda olsa her yerde çok rahat olucak :)
Gel canım tabi biraz hasret gider :) annenler nerde oturuyolar? Valla şansına yarından itibaren bi hafta boyunca yağışlı gösteriyor :/Evet ya en kötü yanı kalorifersizlik :/ pazartrsi geliyorum ben de annemlere sobanın yanından tuvalete bile gidememama kışın da olsa gündüzü bazen öyle güzel öyle sıcak oluyor ki hava o iyi geliyor:) ben Bursadayım ama Antalya burnumda tütüyor :)
Konuşuyor musunuz bilmiyorum ama bugün de babam konuştu kulağını dayayıp karnıma. Biz seni çok seviyoruz dedi, hemen o tarafa geldi, sertlikten anlasiliyor, şu şıpırdatti. Babam şok oldu:). Annem konustu, ona da geldi:). Annem ayh bu şimdi çikacak yol bulsa, diyor:)Çok fena sertleşti canım benim pamuk kızım nasıl bu kadar sert olabildi dedim :))
Ne guzel olmuşsun tatlı anne, bende popoya da gidiyor arada,sanki az küçükmüş gibi:).Benimde öylee :) 4 kg aldım hepsi göbüşte heraldee
Ya resmen taş gibi oldu herkese dedim kendim araştırdım internetten kötü şeyler okudum canım..Konuşuyor musunuz bilmiyorum ama bugün de babam konuştu kulağını dayayıp karnıma. Biz seni çok seviyoruz dedi, hemen o tarafa geldi, sertlikten anlasiliyor, şu şıpırdatti. Babam şok oldu:). Annem konustu, ona da geldi:). Annem ayh bu şimdi çikacak yol bulsa, diyor:)
Ya yok öyle düşünme. Bazen dayanamayıp okuyoruz ama ben doktor bişey demeden ayrıntılı araştırmamaya karar verdim Güzel şey için kendini boşa üzüyor olabilirsin şu an.Ya resmen taş gibi oldu herkese dedim kendim araştırdım internetten kötü şeyler okudum canım..
İnşallah benimkide Elimi koydum diye gelmiştir :)
Kızlar günaydın
Ben çıktım müdahaleden , amniyosentez yapıldı. İğneyi hissetmedim bile diyebilirim o kadar ki hafifti. Şimdi sonuçları bekleyeceğim 15 ile 30 gün arası çıkarmış sonuçlar. Sonuçlar çıktıktan sonra da detaylı yaptıracağım ve fetal eko.
Cinsiyet yanilmalari beni de tedirgin etmişti , doktora rica ettim ve baktı gördüm oğlumun pipisinişimdi gönül rahatlığıyla birşeyler alabilirim artık. İnşallah sonuçlarım da temiz çıkar.
Çok haklısın canım pamuk kızım benim ben üzülürsem o da hisseder biliyorum :))Ya yok öyle düşünme. Bazen dayanamayıp okuyoruz ama ben doktor bişey demeden ayrıntılı araştırmamaya karar verdim Güzel şey için kendini boşa üzüyor olabilirsin şu an.
Canım ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama su şıpırdattı diyorsun ya onu nasıl anlıyorsun duyuluyor mu yaniKonuşuyor musunuz bilmiyorum ama bugün de babam konuştu kulağını dayayıp karnıma. Biz seni çok seviyoruz dedi, hemen o tarafa geldi, sertlikten anlasiliyor, şu şıpırdatti. Babam şok oldu:). Annem konustu, ona da geldi:). Annem ayh bu şimdi çikacak yol bulsa, diyor:)
Döşemealtı canım orası daha soğuk oluyor :)Gel canım tabi biraz hasret gider :) annenler nerde oturuyolar? Valla şansına yarından itibaren bi hafta boyunca yağışlı gösteriyor :/
Ölçülerine baktım canım da açık hali 70×110×81cm mişBen pek görüntüye bakmıyorum evde çok yer yok taşıması kaldırması hafif diye tercih ediyorum rengi de odama uyuyor :)) teşekkür ederim yorumun için. Bu arada geçmiş olsun canim 20 lik diş ağrısı felaket bilirim gebelikten önce gitmiştim banada tamamen çıkmış çekmeye gerek yok dediler çok sukur
Canım seninki de çok güzel hayırlı günlerde kullansın bebis acaba ölçüleri nedir
Eşim de döşemealtılı canım kayinvalidemler ortalar bende oralı oldum sayılırDöşemealtı canım orası daha soğuk oluyor :)
Ben ay ay çekiyorum canım ama bu kadar erken çıkmasıda iyi değil hareketlerim kısıtlandı resmen göbeğim 2 ay önden gidiyor bel ağrılarım bile başladı şimdiden başlarda iyiydi göbek çıkınca hamile olduğum anlaşılıyor diyr seviniyordum şimdi böyle kalsın daha şişmesin diye bakıyorumvalla bende yataktan çıkamıyorum evde bir sürü iş beni bekliyor bi tek yemek yapıyorum çok halsizim ya kendime kalkıp bir meyve almaya üşeniyorumya çok dümdüz de olmasın belli de olsun hamile olduğum ya instagrama foto atıcam göbek yok diye atamıyorum hafta hafta paylaşıyor ya bazıları benim hep aynı 9 aylıkken 6-7 aylık gibi anca olucam herhalde dün bide gazsız günümdü bazen çok şişiriyor
Hayvanlarin biz insanlardan cok daha hisli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Kıyamam hic ya. Ağlama canim sana destek oluyor belki de oyle düşün. Acını üzüntünü paylaşıyor. Dualarımız hep seninleBen iyiyim diyeyim canım yanlız şöyle birşey yaşıyorum şaka gibiben okadar güçlü durdum tuttum kendimi burada yazmıştım ben hamile olduğumdan ilk şüphemi ortanca oğlum sayasinde anlamıştım hiç kucağa gelip yatmazdı ben hamile kalmışım o hafta habire gelip karnıma yatmıştı bende test yapmıştım şimdi dün geldiğimden beri karşıma geçip öyle bir bakıyorki ya okadar üzgün ve anlamaya çalışıyor gibi inanın hiç kimse ne annem ne eşim öyle bakmadı bana onun gözüne bakınca gözümden yaşlar akıyor durduramıyorum resmen evde fare gibi oldum kedimden kaçıyorum bakamıyorum gözüne çok salak bir durum ama durumum bu
Ne güzel olmus masallah canımBen ay ay çekiyorum canım ama bu kadar erken çıkmasıda iyi değil hareketlerim kısıtlandı resmen göbeğim 2 ay önden gidiyor bel ağrılarım bile başladı şimdiden başlarda iyiydi göbek çıkınca hamile olduğum anlaşılıyor diyr seviniyordum şimdi böyle kalsın daha şişmesin diye bakıyorum
İlk hamileliğimde yakaladığımız pozisyon :) maşallah kuzucuğa.doğumdan sonra da sık sık o pozisyonu alıyor kuzucuklarKızlar dünkü detaylıdan çektim benimkinin ayaklarına bakın üst üste koymuş keyfi yerinde anlaşılan :))
Saol canım benim.Görüntü güzelde walla zorlanıyorum artık ya aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi gibiNe güzel olmus masallah canımBende surekli aynada kendime bakiyorum ahh bi çıksa diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?