2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen nerde yaşıyodun canım? Valla şuan hava sıcacık güneş var balkonda 5 dk oturdummu yanıyorum :) ama antalyanın tek kötü yanı kalorifer olmaması oda olsa her yerde çok rahat olucak :)
Evet ya en kötü yanı kalorifersizlik :/ pazartrsi geliyorum ben de annemlere sobanın yanından tuvalete bile gidemem ama kışın da olsa gündüzü bazen öyle güzel öyle sıcak oluyor ki hava o iyi geliyor:) ben Bursadayım ama Antalya burnumda tütüyor :)

Gel canım tabi biraz hasret gider :) annenler nerde oturuyolar? Valla şansına yarından itibaren bi hafta boyunca yağışlı gösteriyor :/

Çok fena sertleşti canım benim pamuk kızım nasıl bu kadar sert olabildi dedim :))
Konuşuyor musunuz bilmiyorum ama bugün de babam konuştu kulağını dayayıp karnıma. Biz seni çok seviyoruz dedi, hemen o tarafa geldi, sertlikten anlasiliyor, şu şıpırdatti. Babam şok oldu:). Annem konustu, ona da geldi:). Annem ayh bu şimdi çikacak yol bulsa, diyor:)

Ya resmen taş gibi oldu herkese dedim kendim araştırdım internetten kötü şeyler okudum canım..
İnşallah benimkide Elimi koydum diye gelmiştir :)

Ya resmen taş gibi oldu herkese dedim kendim araştırdım internetten kötü şeyler okudum canım..
İnşallah benimkide Elimi koydum diye gelmiştir :)
Ya yok öyle düşünme. Bazen dayanamayıp okuyoruz ama ben doktor bişey demeden ayrıntılı araştırmamaya karar verdim Güzel şey için kendini boşa üzüyor olabilirsin şu an.

Çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız da güzel çıkar, benim gittiğim doktor amino sentez için çok korkuttu düşük riskinden dolayı

Canım ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama su şıpırdattı diyorsun ya onu nasıl anlıyorsun duyuluyor mu yani

Ölçülerine baktım canım da açık hali 70×110×81cm miş

Ben ay ay çekiyorum canım ama bu kadar erken çıkmasıda iyi değil hareketlerim kısıtlandı resmen göbeğim 2 ay önden gidiyor bel ağrılarım bile başladı şimdiden başlarda iyiydi göbek çıkınca hamile olduğum anlaşılıyor diyr seviniyordum şimdi böyle kalsın daha şişmesin diye bakıyorum

Eklentiler

• inCollage_20190118_152532880.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 144
Hayvanlarin biz insanlardan cok daha hisli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Kıyamam hic ya. Ağlama canim sana destek oluyor belki de oyle düşün. Acını üzüntünü paylaşıyor. Dualarımız hep seninle

Ne güzel olmus masallah canım Bende surekli aynada kendime bakiyorum ahh bi çıksa diye :)

Kızlar dünkü detaylıdan çektim benimkinin ayaklarına bakın üst üste koymuş keyfi yerinde anlaşılan :))
İlk hamileliğimde yakaladığımız pozisyon :) maşallah kuzucuğa.doğumdan sonra da sık sık o pozisyonu alıyor kuzucuklar

Kizlar bime bebek urunleri gelmis bu hafta tesadufen gordum. Uni baby nin islak mendilleri cok uygundu. Emzirme onlugu aldim bir tane babyjem marka. Baby nest bile vardi Aklinizda bulunsun.

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-18-16-09-22.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…