2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya resmen taş gibi oldu herkese dedim kendim araştırdım internetten kötü şeyler okudum canım..
İnşallah benimkide Elimi koydum diye gelmiştir :)
benimde sertleşme değilde karnıma taş oturmuş gibi oluyor bide o kadar çok dönmeye başladı ki karnım dalgalanıyor artık çok dönünce midem bulanıyor

yaa maşallah bayağı fark var bizimki nereye büyüyor bilmiyorum bide o kadar hareketlendi ki çok hareket edince midem bi garip oluyor bide çok aşağıya vuruyor bebiş karnım olmamasına ramen eğilip kalkarken karnım sıkışıyor rahatsız oluyorum bende

Ben oralıyım aslen yörüğüz:) ama Bursa'ya gelin geldim:)

Aynen canım inşallah :)
Bizimkiler de yörük canım bende ısparta dan antalyaya gelin geldim ordan görev yerimize doğuya geldik ay az daha derine insel kesin tanıdık çıkarız

Sert vurunca benimde içim bi tuhaf oluyor ya bazende rahmimde hissediyorum dönüp aşağı vuruyor sanırım göbek az olunca daha bi sert hissedersin heralde hareketlerini Allah kolaylık versin hepimize valla

Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
Ya süpersin cidden tepki verdi :) bişey sorcam benim bu aralar hareketlendi iyice MâşâAllah hareketlenince bulantılar geçer deniliyordu hep benim bebek hareket ettikçe iyice midem bulanıyor neden acaba? Heyecan mı yapıyorum ne :)18. Hafta içindeyiz

Acayip kararsizim canim parkin gorunusu beni irrite ediyor ama cok kullanisli imis belki buyuyen besik alabilirim bir ihtimal

Instagrama hicbisi atmayi planlamiyorum anca dogumdan sonra yada doguma yakin atarim cunku benimkini hala bircok kisi bilmiyor sadece cok yakinlarim biliyor :)) benim 9 aylikta tam 9 ayligin hakkini verir bir gobegim olur kesin:))

Enfeksiyonun plesentaya gitmesi antibiyotikten daha zararlıymış canım.
Bende tedirgin oldum kullanınca, dişimi çektirdiğim gün gittik kızımızı görmeye gayet iyiydi :))
Canim maalesef benim cekilemiyormus ssk oyle dedi birde ozele sorucam 20lik dis gomulu imis dikislik bir durum var yani 3 kere falan rontgen gerekir bunada hicbir doktor izin vermez dediler ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…