Oo evet buz gibi :) olsun gelmişken hava güzel olursa şehiriçinede gelirsin gezersin :)Döşemealtı canım orası daha soğuk oluyor :)
Öylemi keyiflerine düşkünler :)) ilk bebişiniz oğluşmuydu?İlk hamileliğimde yakaladığımız pozisyon :) maşallah kuzucuğa.doğumdan sonra da sık sık o pozisyonu alıyor kuzucuklar
benimde sertleşme değilde karnıma taş oturmuş gibi oluyor bide o kadar çok dönmeye başladı ki karnım dalgalanıyor artık çok dönünce midem bulanıyorYa resmen taş gibi oldu herkese dedim kendim araştırdım internetten kötü şeyler okudum canım..
İnşallah benimkide Elimi koydum diye gelmiştir :)
yaa maşallah bayağı fark var bizimki nereye büyüyor bilmiyorum bide o kadar hareketlendi ki çok hareket edince midem bi garip oluyor bide çok aşağıya vuruyor bebiş karnım olmamasına ramen eğilip kalkarken karnım sıkışıyor rahatsız oluyorum bendeBen ay ay çekiyorum canım ama bu kadar erken çıkmasıda iyi değil hareketlerim kısıtlandı resmen göbeğim 2 ay önden gidiyor bel ağrılarım bile başladı şimdiden başlarda iyiydi göbek çıkınca hamile olduğum anlaşılıyor diyr seviniyordum şimdi böyle kalsın daha şişmesin diye bakıyorum
Ben oralıyım aslen yörüğüz:) ama Bursa'ya gelin geldim:)Eşim de döşemealtılı canım kayinvalidemler ortalar bende oralı oldum sayılır
Aynen canım inşallah :)Oo evet buz gibi :) olsun gelmişken hava güzel olursa şehiriçinede gelirsin gezersin :)
Benimde balık gibi yüzüyor içimde insan fena oluyor gerçekten :))benimde sertleşme değilde karnıma taş oturmuş gibi oluyor bide o kadar çok dönmeye başladı ki karnım dalgalanıyor artık çok dönünce midem bulanıyor
Bizimkiler de yörük canım bende ısparta dan antalyaya gelin geldim ordan görev yerimize doğuya geldik ay az daha derine insel kesin tanıdık çıkarızBen oralıyım aslen yörüğüz:) ama Bursa'ya gelin geldim:)
Aynen canım inşallah :)
Sert vurunca benimde içim bi tuhaf oluyor ya bazende rahmimde hissediyorum dönüp aşağı vuruyor sanırım göbek az olunca daha bi sert hissedersin heralde hareketlerini Allah kolaylık versin hepimize vallayaa maşallah bayağı fark var bizimki nereye büyüyor bilmiyorum bide o kadar hareketlendi ki çok hareket edince midem bi garip oluyor bide çok aşağıya vuruyor bebiş karnım olmamasına ramen eğilip kalkarken karnım sıkışıyor rahatsız oluyorum bende
Maşallah göbüşeeeBu da benden :) Hamile kaldığım kilo ile aynıyım ama bu minnoş Göbüşü büyüttü iyice
Canım nasılsın nasıl gidiyor belli oldu eşinin görevi?Bizimkiler de yörük canım bende ısparta dan antalyaya gelin geldim ordan görev yerimize doğuya geldik ay az daha derine insel kesin tanıdık çıkarız
Ya süpersin cidden tepki verdi :) bişey sorcam benim bu aralar hareketlendi iyice MâşâAllah hareketlenince bulantılar geçer deniliyordu hep benim bebek hareket ettikçe iyice midem bulanıyor neden acaba? Heyecan mı yapıyorum ne :)18. Hafta içindeyiz
Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
Acayip kararsizim canim parkin gorunusu beni irrite ediyor ama cok kullanisli imis belki buyuyen besik alabilirim bir ihtimalCanımmm gecmişe bakmamıştımmm insallah sonuçlar hıssettıgımız gıbı çok guzel olacakdun sana mesaj yazdım ama gelmedı galıba
park yatak en kullanıslısı dıye dusunuyorum. Ayrıca bende ıstemıyordum o naylon gıbılerden almak ıstemedım ama nuna parkyatak markası sert kumas ve cok kalıtelıydı hemen aldım.
kızım uzuuuun sure yattı semsıye gıbı katladık kaldırdık odası dogmadan hazırdı zaten oraya geçtı... o ufak tahta besıklerden ıkı kısıde gordum bırı kucuk tahta besık bırı sallanan sepet besık tahta onda uzun sure yatamaz sonrada o oyle kalır yatak odanda yer kaplar ıyı dusun bılemedım.
Seninde mi kötü ?Bılmıyorum canım gerek yok dedı başka yere gıtmıstım tekrar gosterırım. Hamılelıkten sonra ılk ısım şu mıdeme baktırmak olcak
Instagrama hicbisi atmayi planlamiyorum anca dogumdan sonra yada doguma yakin atarim cunku benimkini hala bircok kisi bilmiyor sadece cok yakinlarim biliyor :)) benim 9 aylikta tam 9 ayligin hakkini verir bir gobegim olur kesin:))valla bende yataktan çıkamıyorum evde bir sürü iş beni bekliyor bi tek yemek yapıyorum çok halsizim ya kendime kalkıp bir meyve almaya üşeniyorumya çok dümdüz de olmasın belli de olsun hamile olduğum ya instagrama foto atıcam göbek yok diye atamıyorum hafta hafta paylaşıyor ya bazıları benim hep aynı 9 aylıkken 6-7 aylık gibi anca olucam herhalde dün bide gazsız günümdü bazen çok şişiriyor
Canim maalesef benim cekilemiyormus ssk oyle dedi birde ozele sorucam 20lik dis gomulu imis dikislik bir durum var yani 3 kere falan rontgen gerekir bunada hicbir doktor izin vermez dediler ://Enfeksiyonun plesentaya gitmesi antibiyotikten daha zararlıymış canım.
Bende tedirgin oldum kullanınca, dişimi çektirdiğim gün gittik kızımızı görmeye gayet iyiydi :))
Kesin çıkarız kesin :)))Bizimkiler de yörük canım bende ısparta dan antalyaya gelin geldim ordan görev yerimize doğuya geldik ay az daha derine insel kesin tanıdık çıkarız
Seninkine de maşallah canımmmmMaşallah göbüşeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?