2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet simdi geldim doktordan devlette randevum vardi :)) beni cok ama cok sasirtacak birsey soledi bebegi kiza benzetiyormus halbuki ozeldeki doktorum kesin erkek demisti kime inanacagimi sasirdim :)) bebeğe bir bes dk bakti kalp atisi bile dinletmedi tek dedigi sey haftasiyla uyumlu kalp atimi var burda fazla birsey goremeyiz 3 haftaya kadar detayliya girin oldu. 17. Haftadayim bu arada disim icin ise yapilacak pek birsey yokmus cok sanssizsin dedi doktor gomulu 20lik islem yapilamiyor antibiyotik tedavisi 5 gunluk o kadar doguma kadar boyle gidicen mecbur denildi birde ozele gidicem bakalim ne dicek. Biz pipiyide dorduk resmide var ama bu nasil kiz dedi ya :))

Sert vurunca benimde içim bi tuhaf oluyor ya bazende rahmimde hissediyorum dönüp aşağı vuruyor sanırım göbek az olunca daha bi sert hissedersin heralde hareketlerini Allah kolaylık versin hepimize valla
aynen valla bazen kasığımdan da aşağıda hissediyorum sanki çıkacak ordan kabarıyor bide vurduğu yer tam o rahim ağzına mı vuruyor nedir bebek çokmu aşağıda acaba diye dülünmüyor değilim ama öyle olsa doktor uyarırdı herhalde

Acayip kararsizim canim parkin gorunusu beni irrite ediyor ama cok kullanisli imis belki buyuyen besik alabilirim bir ihtimal
bende hiç beğenmiyorum bide ben renkli sevmiyorum düz renkler de yok pembeli mavili cicili biçimi hep oda uymuyor odaya falan beyaz falan da yokki güzel

bende hiç beğenmiyorum bide ben renkli sevmiyorum düz renkler de yok pembeli mavili cicili biçimi hep oda uymuyor odaya falan beyaz falan da yokki güzel
Ben onu alirsam zaten ya simsiyah ya lacivert falan alirim bende oyle cicili bicili pek sevmiyorum tek renk istiyorum oda mobilya olursa beyaz yada ahsap :))

Evet malesef bazıları şişeiyor bazıları yakıyor bazen ıyı çok dengesızzz halde... Rennie sagolsun rahatlatıyır
Benimde yanma ve eksime var ozellikle belli basli seyler yiyince resmen kivrandiriyor benim hamilelikten once reflüm vardi oda tetikliyor galiba ama ben alistim hicbisey kullanmiyorum mide icin cekiyorum genelde

20 lik diş çok zor benimde 3 üde gömülü ama ağrısı şeyi yok şimdilik çıkmaya zorluyor bazen şişiyor falan ona müdahale etmek de zor cidden cinsiyet içinde bana hep içimden erken öğrenenlerin çoğu değişecek gibi geliyordu pipiyi gösterip değişenleri falan da çok okumuştum ben o kadar kendimi kaptırmasamda kızım diye seviyorum hiç kıyafet almaya elim gitmedi gene de alıştım annemler gitmiş pembe pembe pattaniye bebek havlusu falan almışlar insan ister istemez alışıyor yaa diğeri de kabulümüz tabi ama değişmez inşallah

Ben onu alirsam zaten ya simsiyah ya lacivert falan alirim bende oyle cicili bicili pek sevmiyorum tek renk istiyorum oda mobilya olursa beyaz yada ahsap :))
evet bende hep siyahlara bakıyorum ama bebişin içi kararır diyorum bir yandan da bende beyaz beşik içine renkli renkli nevresimler düşünüyorum boyu alçalan ölçüsü de küçük olmayan bir beşik bulursak bayağı kullanır onu :)

Benim icin cinsiyet hic farketmez ama oglus diye seviyordum hep kizsa eger baya kirilmistir :)) renk olayim yoktur pek kiza da erkege de her renk giydiririm yalniz tabi kiz olursa etekler susler pusler illa aliniyor onlar kullanilmaz iste :)) ya bizimkinin pipisinin fotografi var hic ihtimal vermemistim acikcasi hala da pek vermiyorum ama detayliya kadar beklicem alisveris yapmicam karar verdim son olarakta kahrolsun 20lik dis ://

Hanımlar malum kış ayı insan her gün ne yemek yapıcağını şaşırıyor. Bide hamileyiz sağlıklı beslenmek zorundayız ben biraz boşlamıştım ama artık her gün sağlıklı bir yemek yicem. Sizde yediğiniz sağlıklı yemekleri buraya yazarsanız herkese fikir olur diye düşünüyorum. Belki bazılarınız canımız çeker vs. Diyebilirsiniz ama bahsettiğimiz yemekler genelde sebze veya sağlıklı yemekler olduğu için çok can çekici olcağını sanmıyorum :)) Mesela ben bugün yeşil yeşil mercimek yemeği yaptım, soslu makarna ve salata yaptım. Yeşil mercimek gebelikte çok ama çok faydalıymış haftasa bi gün yemeye çalışıcam artık. Sizde böyle yediğiniz şeyleri arada bi paylaşırsanız bizede fikir olur. Yarında bezelye yemeği bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum

mıde bulantısını hıc bılmıyorummm ılaç vermedı mı doktor

Hemen hemen ayni seyleri istiyoruz gibi umarim istedigimiz gibi buluruz :))

Diş konusu kötü olmuş canım ama özellerde müdahale ediliyor diye biliyorum inşallah kurtulursun ben hamile kalmadan önce 1 ay dişçiye gittim 2 tane dikişli yirmilik çekildi,6 dolgu 1 Kanal tedavisi ve kaplama :))) bu cinsiyet konusu benim başından beri kafamı karıştırıyor zaten doktor kız dedi ama ayrıntılıdan önce hiçbirşeyi almıcam:))

En guzel kitaplardan biri bende bizim minige okumustum simdi baska okuyoruz :))
Öğrensinler atalarını anne karnında

Yaaa ne tatli benim butun kilo gobegimle popomda galiba :))
benim göbek yanlara doğru büyüyor

Çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız da güzel çıkar, benim gittiğim doktor amino sentez için çok korkuttu düşük riskinden dolayı
Çok sağ ol canım , amin inşallah temiz çıkar .
Benim doktorum değil de doktorlarım gayet olumlu konuştu bende razı oldum acikcasi. Ama korkmuyor değilim . Allah a emanetiz artık.

Ben birdaha yemekle ilgili burda konusmam diyordum ama buna yorum yapmadan gecmek istemedim karnibahar cok severim yeni yedim c vitamini deposu arti lifli hazmi kolay pirasa ve ispanak olabilir diyorum biz bunlari surekli yiyoruz yalniz yesil mercimek baya gaz yapar gaz sikintin varsa dikkatli yemeni tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…