2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben :)sabah bulantım yüzünden akşama kadar elma yiyorum bi tane portakal falan şimdi yine yedim portakal

Kızlar bir sitede okudum dış agrisi icin özellikle dişi çektiremeyecek olan hamileler icin elma sirkesi ile gargara yapın diyorlar mucizevi şekilde geçeceğini göreceksiniz diyor ben bugün burada dişi cok ağrıyan arkadaşları okudum belki yararı olur diye paylaşmak istedim

Tüh ya hamilelikte en korktuğum şey doktoruna sordunmu o ne diyo? Aslında hamilelikten önce bütün dişleri yaptırmak gerekiyo ama oluncada oluyo işte.
Doktorum rontgene karsiymis benim diste gomulu dışardan gorunmuyor maalesef antibiyotikte mecburum sanirim kullanmaya ama icim hic rahat degil acikcasi

Hamilelikte antibiyotik kullanan varmi aranizda arkadaslar ( mecburi bir durum icin ) ne dusunuyorsunuz bu konuda ilac c grubu bu arada kullansam bir türlu kullanmassam zaten agridan olecegim. Hamilelikte antibiyotik olayina nasil bakiyorsunuz ?

Ayyy ne guzel benim gittigim hep kalabalik herkesle en fazla 5 dk ilgileniyorlar gosterme falan da yok hatta dogru duzgun ultrason resmi bile vermiyolar ://
bana her gittiğimde veriyor ultrason resmi aynı hastanede başka bir doktora gitmiştim makina fotoğraf vermiyor demişti onu bıraktım

Hamilelikte antibiyotik kullanan varmi aranizda arkadaslar ( mecburi bir durum icin ) ne dusunuyorsunuz bu konuda ilac c grubu bu arada kullansam bir türlu kullanmassam zaten agridan olecegim. Hamilelikte antibiyotik olayina nasil bakiyorsunuz ?
hamilelikte kullanılan antibiyotikler oluyor zararı yok dedi bana doktor idrar yollarım için kullanmıştım ama bana hiç bir antibiyotik yaramıyor vucudum dirençli antibiyotiğe içmiyorum senelerdir bi idrar yolları için içtim kaç sene sonra oda geçirmedi zaten çok iyi bir şey değil her şeye böyle antibiyotik vere vere vücut direnç kazandı mecbur kalmadıkça içmemek lazım ama bebeğe zararı olmayanlar var kullanan da çok bu enfeksiyondan dolayı sürekli veriyorlar bazılarına

Benim dis iltihapli buyuk ihtimal kana karisirsa bebege ciddi zarari olabilirmis Allah korusun ama ilac c kategorisinde ve bana tahlikeli geldi hamileler ve hayvanlar uzerinde test edilmemis ve birkac zararli etkisi gorulmus ilaclar bu kategoride ama doktor birsey olmaz diyor ya o kadar sinirliyimki suan anlatamam ://

Ö
öyle ise tabi ki de kullanman gerekir ama hani doktorun ilacı beğenmemişti madem öyle kendi bir antibiyotik önerseydi benim kullandığm b kategorisiydi içinde de hayvanlar üzerinde denenmemiş kanıtlanmış yan etkisi yoktur falan yazıyordu genelde hep yazıyor onlar ama doktorlar pek bakmıyor ona neye göre bir şey olmaz diyor bilmiyorum kar zarar açısından düşünüyorlar herhalde

Kendi doktorum alma dedi simdide ulasamiyorum ve agridan olmek uzereyim napcam cok kararsizim acikcasi gunduz iyiydim gecti sandim ustune dusmedim keske ne icecegim ozaman ben diye sorsaydim ://

Kendi doktorum alma dedi simdide ulasamiyorum ve agridan olmek uzereyim napcam cok kararsizim acikcasi gunduz iyiydim gecti sandim ustune dusmedim keske ne icecegim ozaman ben diye sorsaydim ://
kullanma demiş ama o enfeksiyonu da bir şekilde kurutmak lazım hem bebek içinde zararlı diyorsun keşke başka bir şey önerseydi şimdi de ne yapılır ki antibiyotik bile bir kaç günde etki gösterirdi diğerleri geçici çözüm

Canım bende batmandayım görevden dolayı. Burdada 4/5 tane özel hastane var en çok tercih edilen medical park hastanesi arkadaşım sezeryan oldu 2.500 ödedi. Ankarada medical park hastanesini sordum 6.000 civarı bi rakam verdiler bana. Büyükşehirler maalesef daha pahalı. Ama ben ankarada düşünüyorum doğumumu inşallah, yazın batman çekilmez sıcaktan, havasıda çok pis zaten. Tamda sıcaklara denk geliyor, bebeği klimanın önüne yatıramam onun için ankarada düşünüyorum doğumu.

Canm çok geçmiş olsun..
Dış ağrısına geçici doğal çözüm karanfil yağı ağrıyan yere minik pamukla koy dişini sıkıştır.
Ama iltihabı vs varsa kana karışip bebişine zararı olmasın tabi doktor bilir orasını..

Tebrik ederim Darısı başıma canımmm özür grubu tayiniyle ilçemi değiştiremedim 2 yıldır :)

Bizim yapan da Yok takılıyoruz işte :/
Yaa,ne taraftasin? Darısı sana insallah. Bebiş varken şansını dene, piyango mutlaka vuruyor. Bir arkadaşın da imkansızdı, 2 aylık bebeği var, bebişin şansina onunki de oldu, benzer durumdaki arkadaşlarımızınki maalesef olmadı.

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına Göktürk de oturdum 1 yıl kadar birazda olsa bilirim. Rahat edeceksin ne mutlu sana.
Çok teşekkür ederim. Ev de Kemerburgaz'da, biliyorsundur buraları, yakın mesafe çok şükür. Annem, teneffüste sana emzirmeye getiririm, diyor:). Arası 2,5 km.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…