- 15 Eylül 2012
- 8.426
- 6.894
- 398
Ben :)sabah bulantım yüzünden akşama kadar elma yiyorum bi tane portakal falan şimdi yine yedim portakalİnanmazsın ama meyve benim karnımı dahada acıktırıyor. Millet diyo meyve yedim doydum falan ben ne zaman meyve yesem karnımdan sesler çıkar gurul gurul :) artık oğluşa diyorum bak bunu yiyorum senin için sabaha kadar uyu tamam mı diyesabaha karşı tuvalete falan kalkıyorum o zamanda acıkıyorum uyumak için savaş veriyorum bazen uyuyamayıp kalkıp ekmek arası yapıyorum gene. Ama gün içinde öyle değilim acıkmıyorum o kadar.
Bence de yanlis gordu :)) yani oyle umut ediyorumÇok ilginç ya nasıl oluyor böyle bence yanlış görmüştür :) hayırlısı olsun neyse artık
Ozan anasi ac birakinca pipiyi yemis ben değiştiğini sanmiyorum canim devletteki bana cok guven vermedi muhtemelen yanlis bakti zaten pozisyonu uygun degil vs. Dedi anlamadimOzan ne oldu kiz mi oldu şaka yapiyorsun ee pipisini gormustunuz sanki dimi
Suan hicbisey yiyemiyorum acidan bütün vücudum uyustu beynim uyustu resmen ama aklimda olsun canimKuru incir ye kabizliga cok.iyi geliyor ama bir kac gun ara vermeden ye sonra duzene sokuyor
Doktorum rontgene karsiymis benim diste gomulu dışardan gorunmuyor maalesef antibiyotikte mecburum sanirim kullanmaya ama icim hic rahat degil acikcasiTüh ya hamilelikte en korktuğum şeydoktoruna sordunmu o ne diyo? Aslında hamilelikten önce bütün dişleri yaptırmak gerekiyo ama oluncada oluyo işte.
bana her gittiğimde veriyor ultrason resmi aynı hastanede başka bir doktora gitmiştim makina fotoğraf vermiyor demişti onu bıraktımAyyy ne guzel benim gittigim hep kalabalik herkesle en fazla 5 dk ilgileniyorlar gosterme falan da yok hatta dogru duzgun ultrason resmi bile vermiyolar ://
hamilelikte kullanılan antibiyotikler oluyor zararı yok dedi bana doktor idrar yollarım için kullanmıştım ama bana hiç bir antibiyotik yaramıyor vucudum dirençli antibiyotiğe içmiyorum senelerdir bi idrar yolları için içtim kaç sene sonra oda geçirmedi zaten çok iyi bir şey değil her şeye böyle antibiyotik vere vere vücut direnç kazandı mecbur kalmadıkça içmemek lazım ama bebeğe zararı olmayanlar var kullanan da çok bu enfeksiyondan dolayı sürekli veriyorlar bazılarınaHamilelikte antibiyotik kullanan varmi aranizda arkadaslar ( mecburi bir durum icin ) ne dusunuyorsunuz bu konuda ilac c grubu bu arada kullansam bir türlu kullanmassam zaten agridan olecegim. Hamilelikte antibiyotik olayina nasil bakiyorsunuz ?
Benim dis iltihapli buyuk ihtimal kana karisirsa bebege ciddi zarari olabilirmis Allah korusun ama ilac c kategorisinde ve bana tahlikeli geldi hamileler ve hayvanlar uzerinde test edilmemis ve birkac zararli etkisi gorulmus ilaclar bu kategoride ama doktor birsey olmaz diyor ya o kadar sinirliyimki suan anlatamam ://hamilelikte kullanılan antibiyotikler oluyor zararı yok dedi bana doktor idrar yollarım için kullanmıştım ama bana hiç bir antibiyotik yaramıyor vucudum dirençli antibiyotiğe içmiyorum senelerdir bi idrar yolları için içtim kaç sene sonra oda geçirmedi zaten çok iyi bir şey değil her şeye böyle antibiyotik vere vere vücut direnç kazandı mecbur kalmadıkça içmemek lazım ama bebeğe zararı olmayanlar var kullanan da çok bu enfeksiyondan dolayı sürekli veriyorlar bazılarına
öyle ise tabi ki de kullanman gerekir ama hani doktorun ilacı beğenmemişti madem öyle kendi bir antibiyotik önerseydi benim kullandığm b kategorisiydi içinde de hayvanlar üzerinde denenmemiş kanıtlanmış yan etkisi yoktur falan yazıyordu genelde hep yazıyor onlar ama doktorlar pek bakmıyor ona neye göre bir şey olmaz diyor bilmiyorum kar zarar açısından düşünüyorlar herhaldeBenim dis iltihapli buyuk ihtimal kana karisirsa bebege ciddi zarari olabilirmis Allah korusun ama ilac c kategorisinde ve bana tahlikeli geldi hamileler ve hayvanlar uzerinde test edilmemis ve birkac zararli etkisi gorulmus ilaclar bu kategoride ama doktor birsey olmaz diyor ya o kadar sinirliyimki suan anlatamam ://
Kendi doktorum alma dedi simdide ulasamiyorum ve agridan olmek uzereyim napcam cok kararsizim acikcasi gunduz iyiydim gecti sandim ustune dusmedim keske ne icecegim ozaman ben diye sorsaydim ://Ö
öyle ise tabi ki de kullanman gerekir ama hani doktorun ilacı beğenmemişti madem öyle kendi bir antibiyotik önerseydi benim kullandığm b kategorisiydi içinde de hayvanlar üzerinde denenmemiş kanıtlanmış yan etkisi yoktur falan yazıyordu genelde hep yazıyor onlar ama doktorlar pek bakmıyor ona neye göre bir şey olmaz diyor bilmiyorum kar zarar açısından düşünüyorlar herhalde
kullanma demiş ama o enfeksiyonu da bir şekilde kurutmak lazım hem bebek içinde zararlı diyorsun keşke başka bir şey önerseydiKendi doktorum alma dedi simdide ulasamiyorum ve agridan olmek uzereyim napcam cok kararsizim acikcasi gunduz iyiydim gecti sandim ustune dusmedim keske ne icecegim ozaman ben diye sorsaydim ://
Canım bende batmandayım görevden dolayı. Burdada 4/5 tane özel hastane var en çok tercih edilen medical park hastanesi arkadaşım sezeryan oldu 2.500 ödedi. Ankarada medical park hastanesini sordum 6.000 civarı bi rakam verdiler bana. Büyükşehirler maalesef daha pahalı. Ama ben ankarada düşünüyorum doğumumu inşallah, yazın batman çekilmez sıcaktan, havasıda çok pis zaten. Tamda sıcaklara denk geliyor, bebeği klimanın önüne yatıramam onun için ankarada düşünüyorum doğumu.Kızlar bulunduğunuz yerde ki özel hastanelerden normal doğum fiyatı aldınız mı hiç. Şehirlere göre hastanelere göre fiyatlar muhakkak değişir ama burda gerek burda okuyorum gerekse happy mom da normal doğum fiyatları en düşük 2 bin lira dan başlıyor . Ben siirtteyim bulunduğum yerde 3 tane özel hastane var ve 3ündede normal doğum ücretsiz hatta merakıma hepsinin dogumhanelerini gezdim kapı girişlerinde 3ün dede anne ve bebek sağlığı için en iyisi normal doğumdur buna tesvik adina hastanemizde normal doğum ücretsizdir yazısını gördüm. Sezeryan ise 1000 lira denildi. Doğumlara hep ebeler yaptiriyodu bu uygulamadan sonra gece yarısıda doğursan doktorun kalkıp geliyo doğuma. Diger arkadaşların yazdığı ücretleri görünce inanın üzülüyorum az miktarlar değil hepsi
Sağlıklı şeyler seviyor bizim bebişlerPortakalda benimkide çok aşırı hareketleniyor çikolata da bile hareketlenmiyor
Kendi doktorum alma dedi simdide ulasamiyorum ve agridan olmek uzereyim napcam cok kararsizim acikcasi gunduz iyiydim gecti sandim ustune dusmedim keske ne icecegim ozaman ben diye sorsaydim ://
Yaa,ne taraftasin? Darısı sana insallah. Bebiş varken şansını dene, piyango mutlaka vuruyor. Bir arkadaşın da imkansızdı, 2 aylık bebeği var, bebişin şansina onunki de oldu, benzer durumdaki arkadaşlarımızınki maalesef olmadı.Tebrik ederim Darısı başıma canımmm özür grubu tayiniyle ilçemi değiştiremedim 2 yıldır :)
Bizim yapan da Yok takılıyoruz işte :/
Atandığım yerin ilçe milli eğitim binası, Eyüp Sultan caminin orda. Başlangıç yapmaya giderken bol bol dua edicem. Orda en son 5 gün önce eynistun,tuttu. Bir de sana edeyim.İstiyorum:) bakalım valla bana da dua ediver
Çok teşekkür ederim. Ev de Kemerburgaz'da, biliyorsundur buraları, yakın mesafe çok şükür. Annem, teneffüste sana emzirmeye getiririm, diyor:). Arası 2,5 km.Gözün aydın canımçok sevindim senin adına Göktürk de oturdum 1 yıl kadar birazda olsa bilirim. Rahat edeceksin ne mutlu sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?