Evet oldukca fazla hastalik icin hemde.kardesine kendisine hatta anne babaya bile yarayabiliyor allah gostermesin ama ileride keske demek istemem.Kordon kanı ileride kı (Allah korusun) bır hastalık vs ıcın degıl mı? Eger bulursan fıyatları bende merak edıyorum turkıye de boyle seyler kolaymıdır bılmem kesın cok pahalıdır
Aynen valla :)) 1 saat önce falan geldi eşim karnı açmış ne var dedi yeşil mercimek yemeği makarna dedim ben makarna yiyim o zaman sadece dedi bende yok diğerindende yicen alış dedim tabi bi tabağın çeyreğini anca yedi o ayrı bi konu -.-El mahkum cocukta geliyor artik alissin saglikli beslenmeye :))
Hahah allah seniBen 2 kere zehirlendim ama pisbogaz oldugumdan hala herseyi yiyorum :)) bazende cok kabiz olunca circir olayim diye mideyi bozan seyler yiyorum :))
Ay çok sevindim senin adına ya. Ne zaman başlıcaksın canım? Bebişlerin sayesine tabiki :))Kizlaaar, bu bebisleri ne güzel şans getiriyor bize. Bahsetmiştim az, mobbing var çalıştığım okulda diye. Biraz önce ilk tercihim olan okula atandım. Ufak tefek cinayetlerin cekildigi sitenin karşısındaki okula . Göktürk'te. İstanbul'da bilenler bilir. Benim için hayal olan bir yerdi, imkansız gibi birşeydi. Çünkü açık kadro da yoktu.Cok şükür eve 2 km uzaklıkta güzel bir okula atandım. Şırnak /Cizre'de calistiklarimin hediyesi belki de. Ama bebişin şansina .
Çok şükür ya. Ne güzel şey bebiş.Yaaa canım çok sevindim inanki, gözün aydınbebiş uğurlu geldi annesine
İstiyorsan senin de darısı başına inşallah arkadaşım . Çok teşekkür ederim.Ayyy darısı başımıza inş :) tebrik ederim canım cidden bebekler şans getiriyor bunu görüyorum
Çok teşekkür ederim fıstık:).Gozunaydin canim :))
Benim sıpa iki halley e halay çekiyor
Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
Hamilelikte kabizlik benim en buyuk dusmanim resmen :// duzene girdim suan ama bazen ozellikle yiyip circir oldugum oluyordu napayimHahah allah senivalla ben kabız olmayı daha çok seviyorum desem yeridir bıktım artık dışarda bişey yediğimde tuvaletten çıkamamaktan. Çok değişik bir yapım var eğer pis veya dokunan bişey yersem 15 dkya wcdeyim
Boyle boyle alisir :))Aynen valla :)) 1 saat önce falan geldi eşim karnı açmış ne var dedi yeşil mercimek yemeği makarna dedim ben makarna yiyim o zaman sadece dedi bende yok diğerindende yicen alış dedim tabi bi tabağın çeyreğini anca yedi o ayrı bi konu -.-
Gözün aydın canımKizlaaar, bu bebisleri ne güzel şans getiriyor bize. Bahsetmiştim az, mobbing var çalıştığım okulda diye. Biraz önce ilk tercihim olan okula atandım. Ufak tefek cinayetlerin cekildigi sitenin karşısındaki okula . Göktürk'te. İstanbul'da bilenler bilir. Benim için hayal olan bir yerdi, imkansız gibi birşeydi. Çünkü açık kadro da yoktu.Cok şükür eve 2 km uzaklıkta güzel bir okula atandım. Şırnak /Cizre'de calistiklarimin hediyesi belki de. Ama bebişin şansina .
Evet biliyorum klasik müzik evet tanirimda birkaçını ama dinleyemiyorum artik ruhum daraliyor. Benim oglan genelde rihannaya beyonceye tepki veriyor hem onlari dinleyince piti piti biseyler oluyor. Ahahahha
Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
Öyle zamanlarda kuru kayısı falan yesene kuzum çok faydası oluyormuş. Hatta bişey diyim mi çok cırcır olduğum için çoğı sebze ve meyve bağırsakları çalıştırıyor hatta diyodum kabız olunca çözüm var ama cırcıra çok az diye :))Hamilelikte kabizlik benim en buyuk dusmanim resmen :// duzene girdim suan ama bazen ozellikle yiyip circir oldugum oluyordu napayim
İnşallah bakalım :)Boyle boyle alisir :))
aynen canım benimki de öyle ama yoğunlukta olmaması lazım aslında ama işleri de zor gece gündüz nöbet falan derken arada kafalar gidiyor herhaldebenim kağıtta hiç bir şey yazmıyor maalesef. güven vermedi doktor. normalde çok neşeli biriydi. ama işte kötü zamana denk geldim. inşallah bi daha ki randevuda memnun kalırım
Evet canım bende bakmıştım ıste super ama saklaması bizi aşar gıbı gorunuyor...Evet oldukca fazla hastalik icin hemde.kardesine kendisine hatta anne babaya bile yarayabiliyor allah gostermesin ama ileride keske demek istemem.
Dogum oncesi cuzzi bir miktar kan tesliminde bir miktar ama yillik ucretler euro uzerinden malesef.
Benim sıpa iki halley e halay çekiyor
Bu tam benlik uyumama yardımcı olur
ben severım arada dınlerız hatta kızımın sevdıgı bır parça bıle var ama gel gör ki arabada evde palstatıonEvet biliyorum klasik müzik evet tanirimda birkaçını ama dinleyemiyorum artik ruhum daraliyor. Benim oglan genelde rihannaya beyonceye tepki veriyor hem onlari dinleyince piti piti biseyler oluyor. Ahahahha
bizimkimkide bir hafta 9 gün falan geriden geliyordu yakalamış bizim burası çok sakin küçük yer olduğu için fazla insan olmuyor o yüzden baya ilgilenebiliyor doktor aslında her seferinde gösteriyor bebeği bakıyor ne sorsam söylüyor ama o gittiğimde niyeyse öyle oldu aslında olmaması lazım ama sonra içim rahat etmedi gene gittim neysekiKisacik bakti haftasiyla uyumlu dedi ki benimki geriden geliyordu demekki yakaladi :)) kalp atisi duymadim dedim oda makinem bozuk dinletemem dedi. Sonra ucluyu sordu bende gerek gormediklerini soledim oda ikili temizse ben yaptirma taraftari degilim zaten dedi. Bu kadar brbek sagliklimi diyorum biz burda pek bisey anlamiyoruz detayliya gir diyor dicektim benim doktorum heryerini goruyor yokya ben devlette iyi doktora denk gelemedim zaten bunada idrar kulturu icin gittim ozelde cok pahali malum
İstiyorum:) bakalım valla bana da dua ediverİstiyorsan senin de darısı başına inşallah arkadaşım . Çok teşekkür ederim.
Kizlaaar, bu bebisleri ne güzel şans getiriyor bize. Bahsetmiştim az, mobbing var çalıştığım okulda diye. Biraz önce ilk tercihim olan okula atandım. Ufak tefek cinayetlerin cekildigi sitenin karşısındaki okula . Göktürk'te. İstanbul'da bilenler bilir. Benim için hayal olan bir yerdi, imkansız gibi birşeydi. Çünkü açık kadro da yoktu.Cok şükür eve 2 km uzaklıkta güzel bir okula atandım. Şırnak /Cizre'de calistiklarimin hediyesi belki de. Ama bebişin şansina .
Bizim yapan da Yok takılıyoruz işte :/Ben hala giremiyorum mutfaga kaynanam ve babannem yapiyor o giripte cesit cesit istedigini yapanlara bende ozeniyorum. Kocama da kolay seyleri hazirlayip veriyorum pisirmesini o yapiyo mesela :// brnde cok duzenli beslenemedim bulantidan maalesef daha yeni yeni iste yemeye basladim takma kafana cok bundan sonra yaparsin serumla 9 ay beslenip dogum yapanlar var cok sukur halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?