2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kordon kanı ileride kı (Allah korusun) bır hastalık vs ıcın degıl mı? Eger bulursan fıyatları bende merak edıyorum turkıye de boyle seyler kolaymıdır bılmem kesın cok pahalıdır
Evet oldukca fazla hastalik icin hemde.kardesine kendisine hatta anne babaya bile yarayabiliyor allah gostermesin ama ileride keske demek istemem.
Dogum oncesi cuzzi bir miktar kan tesliminde bir miktar ama yillik ucretler euro uzerinden malesef.

El mahkum cocukta geliyor artik alissin saglikli beslenmeye :))
Aynen valla :)) 1 saat önce falan geldi eşim karnı açmış ne var dedi yeşil mercimek yemeği makarna dedim ben makarna yiyim o zaman sadece dedi bende yok diğerindende yicen alış dedim tabi bi tabağın çeyreğini anca yedi o ayrı bi konu -.-

Ben 2 kere zehirlendim ama pisbogaz oldugumdan hala herseyi yiyorum :)) bazende cok kabiz olunca circir olayim diye mideyi bozan seyler yiyorum :))
Hahah allah seni valla ben kabız olmayı daha çok seviyorum desem yeridir bıktım artık dışarda bişey yediğimde tuvaletten çıkamamaktan. Çok değişik bir yapım var eğer pis veya dokunan bişey yersem 15 dkya wcdeyim

Ay çok sevindim senin adına ya. Ne zaman başlıcaksın canım? Bebişlerin sayesine tabiki :))

Hamilelikte kabizlik benim en buyuk dusmanim resmen :// duzene girdim suan ama bazen ozellikle yiyip circir oldugum oluyordu napayim

Boyle boyle alisir :))

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına Göktürk de oturdum 1 yıl kadar birazda olsa bilirim. Rahat edeceksin ne mutlu sana.

Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
Evet biliyorum klasik müzik evet tanirimda birkaçını ama dinleyemiyorum artik ruhum daraliyor. Benim oglan genelde rihannaya beyonceye tepki veriyor hem onlari dinleyince piti piti biseyler oluyor. Ahahahha

Hamilelikte kabizlik benim en buyuk dusmanim resmen :// duzene girdim suan ama bazen ozellikle yiyip circir oldugum oluyordu napayim
Öyle zamanlarda kuru kayısı falan yesene kuzum çok faydası oluyormuş. Hatta bişey diyim mi çok cırcır olduğum için çoğı sebze ve meyve bağırsakları çalıştırıyor hatta diyodum kabız olunca çözüm var ama cırcıra çok az diye :))

benim kağıtta hiç bir şey yazmıyor maalesef. güven vermedi doktor. normalde çok neşeli biriydi. ama işte kötü zamana denk geldim. inşallah bi daha ki randevuda memnun kalırım
aynen canım benimki de öyle ama yoğunlukta olmaması lazım aslında ama işleri de zor gece gündüz nöbet falan derken arada kafalar gidiyor herhalde

Evet oldukca fazla hastalik icin hemde.kardesine kendisine hatta anne babaya bile yarayabiliyor allah gostermesin ama ileride keske demek istemem.
Dogum oncesi cuzzi bir miktar kan tesliminde bir miktar ama yillik ucretler euro uzerinden malesef.
Evet canım bende bakmıştım ıste super ama saklaması bizi aşar gıbı gorunuyor...
Benim sıpa iki halley e halay çekiyor
Bu tam benlik uyumama yardımcı olur

Evet biliyorum klasik müzik evet tanirimda birkaçını ama dinleyemiyorum artik ruhum daraliyor. Benim oglan genelde rihannaya beyonceye tepki veriyor hem onlari dinleyince piti piti biseyler oluyor. Ahahahha
ben severım arada dınlerız hatta kızımın sevdıgı bır parça bıle var ama gel gör ki arabada evde palstatıon hatta yazın bır yabancı sarkıya taktı baba yaleyliyişii açarmısınnnnn artık muzıkten bana böööögg gelmıstı
Yabancı arada turkce pop kopuyor yanı bunu dınledı de sakin mi yoook çılgın kızım
Ama şuna kesınlıkle ınanıyorum hamılelıgı nasıl geçirirsenız bebegınız oyle oluyor bence muzıklerın de etkısı vardır...
Sakin huzurlu bır hamılelık dılıyorum.....

bizimkimkide bir hafta 9 gün falan geriden geliyordu yakalamış bizim burası çok sakin küçük yer olduğu için fazla insan olmuyor o yüzden baya ilgilenebiliyor doktor aslında her seferinde gösteriyor bebeği bakıyor ne sorsam söylüyor ama o gittiğimde niyeyse öyle oldu aslında olmaması lazım ama sonra içim rahat etmedi gene gittim neyseki

Tebrik ederim Darısı başıma canımmm özür grubu tayiniyle ilçemi değiştiremedim 2 yıldır :)

Bizim yapan da Yok takılıyoruz işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…