Wala rekor bende sanrım erken öğrenip değilmesindense geç öğreniyim diye kendimi avutuyorum ama içim içimi yiyo
Kendi doktoruna gidince bakalim ne diyecek .Ozan anasi ac birakinca pipiyi yemis ben değiştiğini sanmiyorum canim devletteki bana cok guven vermedi muhtemelen yanlis bakti zaten pozisyonu uygun degil vs. Dedi anlamadim
Gerçekten bazen çok acımasız olabiliyorlar.. Zaten 3-4 haftada bir görüyoruz bebeğimizi. 2 hafta sonraya tekrar randevu buldum. İnşallah bu sefer iyi anına denk gelirimÇok acımasız devletteki doktorlar ya tamam yogunlar tamam stresliler ama insan psikolojisini bilmeleri lazım yazık çok yazık...
Canım benim yüzümde çok ağrı vardı 1 hafta çektim ağrısını hatta buraya da yazdım. Ama doktor sünizit yok dedi. Migren olabilir ama film çekemem dedi. Günde 3-4 tane parol içebilirsin dedi. Ben havluyu ütüyle ısıtıp boynuma yanağıma kulağıma falan koydum sıcak tutunca geçti şükür. Sen de dene Bi istersenArkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam burda sinizüt ağrısı çeken vardı.bende bir haftadır çekiyorum yüzümdeki tüm kemikler agriyor.sizce ne iyi gelir doktora gitsem ilaç yazarmi ki
Benimkide kahvaltıdan sonra oynuyor genelde :)) ben açken tık yok valla. Sabahları eşim elini koyuyo oynuyomu diye bende aç ayı oynarmı diyorumBenimde ole oluyor gun icinde acikmiyorum hic.bak simdi basladim yemeye bebek basladi yuzmeye sabaha kadar her tuvalete gittikce mutfaga ugrayip birsey yiyecegim o da oynayacak icerde.gece gunduz karistirdi mi ne yapti anlamadim ki ve evet meyve benide aciktiriyor : ((
Ayy kıyamam nasıl doyuyosun pekiBen :)sabah bulantım yüzünden akşama kadar elma yiyorum bi tane portakal falan şimdi yine yedim portakal
Of gömülü yirmilik diş ameliyatı olmuş biri olarak çok zordur bilirimDoktorum rontgene karsiymis benim diste gomulu dışardan gorunmuyor maalesef antibiyotikte mecburum sanirim kullanmaya ama icim hic rahat degil acikcasi
Hahaa kıyafet almıştın demi :) devletin ultrasonları bi acayip. Bende geçen hafta tahliller için gittim İnan ekranı çevirin bende bakayım bile demedim hiç bişey sormadım. Zaten randevuyu aldım uzman doktor yoktu yerinde asistanı bakıyordu. Oda bi ultrason fotosu verdi sadece bacak ölçümü olan foto :)Bence de yanlis gordu :)) yani oyle umut ediyorum
Ben idrar yolları için monurol saşe içtim. Tahlilde enfeksiyon çıkınca kendi doktoruma sonucu gönderdim iç dedi. Ama senin diş ağrısı zor antibiyotik olmadan geçmez. Doktoruna güven canım hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle benim kuzenim hamileyken beyin ameliyatı olmuştuHamilelikte antibiyotik kullanan varmi aranizda arkadaslar ( mecburi bir durum icin ) ne dusunuyorsunuz bu konuda ilac c grubu bu arada kullansam bir türlu kullanmassam zaten agridan olecegim. Hamilelikte antibiyotik olayina nasil bakiyorsunuz ?
Doymuyorum ki gündüz birini bulursam simit almaya gönderiyorum. Ya da lavaş tarzı ekmek. Eski kaşar yada yöresel peynirler. Yada birisi komşular yemek getirirse. Cidden bişey yapamıyorum. Yaptığım tek şey patates haşlaması:) bıktım ondanda artık 4 ay bitti :/ dün görümceme istediğim bi yemeği yaptırdım gittik akşam yedim biraz. Sorun şu ayağa kalkıp yemek yapamıyorumAyy kıyamam nasıl doyuyosun pekimakarna, patates haşlama falan yesende mi bulandırıyo canım?
Hadi gözünaydın canım hayırlı evlat olsun İnşâAllahSlm arkadaşlar doktordan çıktım hemen cinsiyet anketimize oyumu verdim kızım geliyor hayırlısıyla
Amin inşallah hepimizin öyle olsunHadi gözünaydın canım hayırlı evlat olsun İnşâAllah
Gözünüz aydın canımSlm arkadaşlar doktordan çıktım hemen cinsiyet anketimize oyumu verdim kızım geliyor hayırlısıyla
Sağol cnm hemen denicemCanım benim yüzümde çok ağrı vardı 1 hafta çektim ağrısını hatta buraya da yazdım. Ama doktor sünizit yok dedi. Migren olabilir ama film çekemem dedi. Günde 3-4 tane parol içebilirsin dedi. Ben havluyu ütüyle ısıtıp boynuma yanağıma kulağıma falan koydum sıcak tutunca geçti şükür. Sen de dene Bi istersen
Ben de şubat annelerindeydim yazın:) şimdi ara sıra gidip bakıyorum bazen yazıyorum:) başladı Doğumlar zaman koşarak gidiyor valla canım:)Şubat anneleri bile doğum yapmaya başlamışşunun şurasında Mayıs'a, Haziran'a birşey kalmadı
Bende Nisa’n annelerindeydim 3ay kalmış olacaktı buna da şükürBen de şubat annelerindeydim yazın:) şimdi ara sıra gidip bakıyorum bazen yazıyorum:) başladı Doğumlar zaman koşarak gidiyor valla canım:)
Çok pahalı canım ya sadece doğum hemdeCanım benim arkadaşımın kızını da devlette ayrıntılı ultrasonda doktor erkek görmüştü ama kız yani.. devlet cinsiyet konusunda güvenilmez heralde
Ben ankara medical parka gidiyorm canım 5500 gibi bişey demişti ocaktan önce şimdi zamlanmş olabilir sadece doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?