Zor ya herkese lazim boyle donemlerde yardim edecek birileri ://Tebrik ederim Darısı başıma canımmm özür grubu tayiniyle ilçemi değiştiremedim 2 yıldır :)
Bizim yapan da Yok takılıyoruz işte :/
Ayyy ne guzel benim gittigim hep kalabalik herkesle en fazla 5 dk ilgileniyorlar gosterme falan da yok hatta dogru duzgun ultrason resmi bile vermiyolar ://bizimkimkide bir hafta 9 gün falan geriden geliyordu yakalamış bizim burası çok sakin küçük yer olduğu için fazla insan olmuyor o yüzden baya ilgilenebiliyor doktor aslında her seferinde gösteriyor bebeği bakıyor ne sorsam söylüyor ama o gittiğimde niyeyse öyle oldu aslında olmaması lazım ama sonra içim rahat etmedi gene gittim neyseki
İçiyorum hâlâ daha tamamen geçmedi
mıde bulantısını hıc bılmıyorummm ılaç vermedı mı doktor
Portakalda benimkide çok aşırı hareketleniyor çikolata da bile hareketlenmiyorBen güzel sanatlar lisesinde çalışıyorum akşama kadar bu tarz müziklerin içindeyim. Benim kız hiç etkilenmiyor ya şimdi bunu dinlettim yine tepki vermiyor. Ama elma ya da portakal yeyince coşuyor :)
Benim hamileligim hic sakin gecmedi hep olayli hep akşın genel itibariyle mutlu birazcik sorunlu bizim velet akşın seviyor belli oldu :)) sakin müzik dinleyemiyorum resmen oda istemiyor icim sıkılıyor :)) yerim senin cimcimeyi :)) bu arada ahh disim gecmiyor gecmiyorEvet canım bende bakmıştım ıste super ama saklaması bizi aşar gıbı gorunuyor...
ben severım arada dınlerız hatta kızımın sevdıgı bır parça bıle var ama gel gör ki arabada evde palstatıonhatta yazın bır yabancı sarkıya taktı baba yaleyliyişii açarmısınnnnn artık muzıkten bana böööögg gelmıstı
Yabancı arada turkce pop kopuyor yanı bunu dınledı de sakin mi yoook çılgın kızım
Ama şuna kesınlıkle ınanıyorum hamılelıgı nasıl geçirirsenız bebegınız oyle oluyor bence muzıklerın de etkısı vardır...
Sakin huzurlu bır hamılelık dılıyorum.....
Aaaa noldu ki kaçırdım benBizde cok sasirdik canim ama ben pek ihtimal vermiyorum hala erkek bence :))
Kuru kayisi hergun yiyorum hamileligin basindan beri hic aksatmadan :)) bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama suan ne kabizlik ne baska birsey disim de disim nerdeyse doktora gidicem uyustursunlar diye kafayi yedimÖyle zamanlarda kuru kayısı falan yesene kuzum çok faydası oluyormuş. Hatta bişey diyim mi çok cırcır olduğum için çoğı sebze ve meyve bağırsakları çalıştırıyor hatta diyodum kabız olunca çözüm var ama cırcıra çok az diye :))
Kiz dedi de ssk doktor bugün :)) randevum vardiAaaa noldu ki kaçırdım ben
Tüh ya hamilelikte en korktuğum şeyKuru kayisi hergun yiyorum hamileligin basindan beri hic aksatmadan :)) bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama suan ne kabizlik ne baska birsey disim de disim nerdeyse doktora gidicem uyustursunlar diye kafayi yedim
Kuru incir ye kabizliga cok.iyi geliyor ama bir kac gun ara vermeden ye sonra duzene sokuyorKuru kayisi hergun yiyorum hamileligin basindan beri hic aksatmadan :)) bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama suan ne kabizlik ne baska birsey disim de disim nerdeyse doktora gidicem uyustursunlar diye kafayi yedim
Gerçekten yatmadan önce insanın karnı acıkıyo gurulduyo yemekte canım istemiyo muzla süt yiyorum doymuyorum ekmeğin arasına peynir domates ceviz falan koyup yiyorum napıyım anca o zaman doyuyorumDuşumu aldim gideyim bir guzel.uyuyayim dedim ama olur mu midem kazindi guruldadi neyse amann diye oturdum yiyorum sonu hayir olsun gidisat fena
Yaa ekmek arasi peynir domates yaptim birazda aksamdan kalma kizartma soktum icine.ole elma muz sut kesmiyor ki : (Gerçekten yatmadan önce insanın karnı acıkıyo gurulduyo yemekte canım istemiyo muzla süt yiyorum doymuyorum ekmeğin arasına peynir domates ceviz falan koyup yiyorum napıyım anca o zaman doyuyorum
İnanmazsın ama meyve benim karnımı dahada acıktırıyor. Millet diyo meyve yedim doydum falan ben ne zaman meyve yesem karnımdan sesler çıkar gurul gurul :) artık oğluşa diyorum bak bunu yiyorum senin için sabaha kadar uyu tamam mı diyeYaa ekmek arasi peynir domates yaptim birazda aksamdan kalma kizartma soktum icine.ole elma muz sut kesmiyor ki : (
Benimde ole oluyor gun icinde acikmiyorum hic.bak simdi basladim yemeye bebek basladi yuzmeye sabaha kadar her tuvalete gittikce mutfaga ugrayip birsey yiyecegim o da oynayacak icerde.gece gunduz karistirdi mi ne yapti anlamadim ki ve evet meyve benide aciktiriyor : ((İnanmazsın ama meyve benim karnımı dahada acıktırıyor. Millet diyo meyve yedim doydum falan ben ne zaman meyve yesem karnımdan sesler çıkar gurul gurul :) artık oğluşa diyorum bak bunu yiyorum senin için sabaha kadar uyu tamam mı diyesabaha karşı tuvalete falan kalkıyorum o zamanda acıkıyorum uyumak için savaş veriyorum bazen uyuyamayıp kalkıp ekmek arası yapıyorum gene. Ama gün içinde öyle değilim acıkmıyorum o kadar.
Ozan ne oldu kiz mi oldu şaka yapiyorsun ee pipisini gormustunuz sanki dimiBenim hamileligim hic sakin gecmedi hep olayli hep akşın genel itibariyle mutlu birazcik sorunlu bizim velet akşın seviyor belli oldu :)) sakin müzik dinleyemiyorum resmen oda istemiyor icim sıkılıyor :)) yerim senin cimcimeyi :)) bu arada ahh disim gecmiyor gecmiyor
Çok ilginç ya nasıl oluyor böyle bence yanlış görmüştür :) hayırlısı olsun neyse artıkKiz dedi de ssk doktor bugün :)) randevum vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?