2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi geceler benim kızçe coştu ne yesem ardından tekmelere boğuyor beni ayy yemeyi çok seviyo heralde sesi soluğu kesildimi ağzıma bişeyler atıyorum nasılda coşuyo

Ayyy ne guzel benim gittigim hep kalabalik herkesle en fazla 5 dk ilgileniyorlar gosterme falan da yok hatta dogru duzgun ultrason resmi bile vermiyolar ://

Ben güzel sanatlar lisesinde çalışıyorum akşama kadar bu tarz müziklerin içindeyim. Benim kız hiç etkilenmiyor ya şimdi bunu dinlettim yine tepki vermiyor. Ama elma ya da portakal yeyince coşuyor :)
Portakalda benimkide çok aşırı hareketleniyor çikolata da bile hareketlenmiyor

Benim hamileligim hic sakin gecmedi hep olayli hep akşın genel itibariyle mutlu birazcik sorunlu bizim velet akşın seviyor belli oldu :)) sakin müzik dinleyemiyorum resmen oda istemiyor icim sıkılıyor :)) yerim senin cimcimeyi :)) bu arada ahh disim gecmiyor gecmiyor

Kuru kayisi hergun yiyorum hamileligin basindan beri hic aksatmadan :)) bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama suan ne kabizlik ne baska birsey disim de disim nerdeyse doktora gidicem uyustursunlar diye kafayi yedim

Kuru kayisi hergun yiyorum hamileligin basindan beri hic aksatmadan :)) bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama suan ne kabizlik ne baska birsey disim de disim nerdeyse doktora gidicem uyustursunlar diye kafayi yedim
Tüh ya hamilelikte en korktuğum şey doktoruna sordunmu o ne diyo? Aslında hamilelikten önce bütün dişleri yaptırmak gerekiyo ama oluncada oluyo işte.

Kuru incir ye kabizliga cok.iyi geliyor ama bir kac gun ara vermeden ye sonra duzene sokuyor

Duşumu aldim gideyim bir guzel.uyuyayim dedim ama olur mu midem kazindi guruldadi neyse amann diye oturdum yiyorum sonu hayir olsun gidisat fena
Gerçekten yatmadan önce insanın karnı acıkıyo gurulduyo yemekte canım istemiyo muzla süt yiyorum doymuyorum ekmeğin arasına peynir domates ceviz falan koyup yiyorum napıyım anca o zaman doyuyorum

Ruyamda bitlenmistim bit sampuanida kullanamam bari kazitayim diye agliyordum.
Okulda salgin var deli gibi korkuyorum kiza gecerde banada gelir diye gecmiste basimiza geldi

Gerçekten yatmadan önce insanın karnı acıkıyo gurulduyo yemekte canım istemiyo muzla süt yiyorum doymuyorum ekmeğin arasına peynir domates ceviz falan koyup yiyorum napıyım anca o zaman doyuyorum
Yaa ekmek arasi peynir domates yaptim birazda aksamdan kalma kizartma soktum icine.ole elma muz sut kesmiyor ki : (

Yaa ekmek arasi peynir domates yaptim birazda aksamdan kalma kizartma soktum icine.ole elma muz sut kesmiyor ki : (
İnanmazsın ama meyve benim karnımı dahada acıktırıyor. Millet diyo meyve yedim doydum falan ben ne zaman meyve yesem karnımdan sesler çıkar gurul gurul :) artık oğluşa diyorum bak bunu yiyorum senin için sabaha kadar uyu tamam mı diye sabaha karşı tuvalete falan kalkıyorum o zamanda acıkıyorum uyumak için savaş veriyorum bazen uyuyamayıp kalkıp ekmek arası yapıyorum gene. Ama gün içinde öyle değilim acıkmıyorum o kadar.

Benimde ole oluyor gun icinde acikmiyorum hic.bak simdi basladim yemeye bebek basladi yuzmeye sabaha kadar her tuvalete gittikce mutfaga ugrayip birsey yiyecegim o da oynayacak icerde.gece gunduz karistirdi mi ne yapti anlamadim ki ve evet meyve benide aciktiriyor : ((

Ozan ne oldu kiz mi oldu şaka yapiyorsun ee pipisini gormustunuz sanki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…