Hadi canım. Tam görememiş ise niye söylüyor ki? Kaç haftalıksin yani bir de .İhtimal mi kalmış? Ne zamangideveksin doktora tekrar fıstık?Ozan anasi ac birakinca pipiyi yemis ben değiştiğini sanmiyorum canim devletteki bana cok guven vermedi muhtemelen yanlis bakti zaten pozisyonu uygun degil vs. Dedi anlamadim
Canım benim arkadaşımın kızını da devlette ayrıntılı ultrasonda doktor erkek görmüştü ama kız yani.. devlet cinsiyet konusunda güvenilmez heraldeBence de yanlis gordu :)) yani oyle umut ediyorum
Ben ankara medical parka gidiyorm canım 5500 gibi bişey demişti ocaktan önce şimdi zamlanmş olabilir sadece doğumCanım bende batmandayım görevden dolayı. Burdada 4/5 tane özel hastane var en çok tercih edilen medical park hastanesi arkadaşım sezeryan oldu 2.500 ödedi. Ankarada medical park hastanesini sordum 6.000 civarı bi rakam verdiler bana. Büyükşehirler maalesef daha pahalı. Ama ben ankarada düşünüyorum doğumumu inşallah, yazın batman çekilmez sıcaktan, havasıda çok pis zaten. Tamda sıcaklara denk geliyor, bebeği klimanın önüne yatıramam onun için ankarada düşünüyorum doğumu.
Sanırım canım bi başık bi portakal yiynce hareketlerine inanamazsın sanki dans ediyor içerdeSağlıklı şeyler seviyor bizim bebişler
Ayyy canımsın :) biz bu sene eşimle bebek yapmadık ders çalıştık kpss için güzel de puan aldık. Atama yapılmıyor şuanAtandığım yerin ilçe milli eğitim binası, Eyüp Sultan caminin orda. Başlangıç yapmaya giderken bol bol dua edicem. Orda en son 5 gün önce eynistun,tuttu. Bir de sana edeyim.
Bu gebeliğim de kullanmadım henüz ama kizimda sürekli hastaydım bir kaç ay kullandım hiç birşey olmamıştı .Hamilelikte antibiyotik kullanan varmi aranizda arkadaslar ( mecburi bir durum icin ) ne dusunuyorsunuz bu konuda ilac c grubu bu arada kullansam bir türlu kullanmassam zaten agridan olecegim. Hamilelikte antibiyotik olayina nasil bakiyorsunuz ?
Turşu almaya geliyorum Kemerburgaz a :))Çok teşekkür ederim. Ev de Kemerburgaz'da, biliyorsundur buraları, yakın mesafe çok şükür. Annem, teneffüste sana emzirmeye getiririm, diyor:). Arası 2,5 km.
Hala öğrenmedin mi ? :))Günaydın herkeze benim hamilelik takviminde son yazana dikkat
Malesef öğrenemedimHala öğrenmedin mi ? :))
Tahmini günlerimiz aynı 1.5 aydır biliyorumm cinsiyetiniMalesef öğrenemedim
Artık dayanamadım canım doktorumu değiştircem güvenebileceğim bi doktor araştıryorum delirttiler en sonunda beniTahmini günlerimiz aynı 1.5 aydır biliyorumm cinsiyetiniçok sabırlısın gerçekten
Hamileliğin yarısını geçmişsin nasıl göstermiyor nazlı bebek , ben olsam sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora gitmiştim :)Malesef öğrenemedim
Rekor sende dimi :) ya bana da doktor 12. Haftada ikili tarama testinde ben 16. Haftadan önce net konuşmam ama bu çok bariz kız siz yine de hazırlık yapmayın dedi. PaZartesi kontrolüm var 17 oluyor netleştirir artık diyorum kız erkek :) cinsiyet değişebilir ama o konuda ayılıp bayılacak kadar duygusal değilim sanırım :) bakalım bize ne diyecekGünaydın herkeze benim hamilelik takviminde son yazana dikkat
Çok acımasız devletteki doktorlar ya tamam yogunlar tamam stresliler ama insan psikolojisini bilmeleri lazım yazık çok yazık...Bugün devlet hastanesinde randevum vardı. Tam benden önce kanaması olan bir hasta gelmiş yerler koltuk hep kandı. İçim Bi tuhaf oldu. Onu doğumhaneye yollamışlar doktor beni ultrasona aldı 1 dk bile bakmadı ekrana bebeğim bile görünmedi sadece yuvarlak kese gibi birşey vardı. 17 hafta 3lü tarama dedi hemşireye. Ameliyata gidiyorum diye çıktı gitti. Öylece kaldım. Hemşireye nasıl olur 19+1 olması lazım dedim zaten Geç döllenme diye geriden geliyordu acaba hiç büyümedi mi diye içim içimi yedi. 45 dk doktorun geri dönmesini bekledim stres içinde. Geldiğinde 3lü tarama istemiyorum ultrason la tekrar bakın haftasını yanlış söylediniz dedim. Gönülsüzce baktı. 17 dedi yine. Sorun görünmüyor dedi. 19 olacak diye ısrar edince sen yanlış biliyorsun dedi. Kalakaldım.. Sonra tekrar bakayım bari dedi bi baktı 19+5 çıktı. Haa 19muş haftaya detaylı ultrasonaa git deyip çıkıp gitti.. Tamam o da yorgundu ameliyattan geldi ama bana o kadar stres yaşattı ki.. Zaten randevu alabilmek çok zor. Hiç bir şey anlamadım muayeneden. Ne boyu ne kilosu ne gelişimi hiç bir şey öğrenemedim
Hayırlı olsun canım gerçekten bebişin şansına olmuşKizlaaar, bu bebisleri ne güzel şans getiriyor bize. Bahsetmiştim az, mobbing var çalıştığım okulda diye. Biraz önce ilk tercihim olan okula atandım. Ufak tefek cinayetlerin cekildigi sitenin karşısındaki okula . Göktürk'te. İstanbul'da bilenler bilir. Benim için hayal olan bir yerdi, imkansız gibi birşeydi. Çünkü açık kadro da yoktu.Cok şükür eve 2 km uzaklıkta güzel bir okula atandım. Şırnak /Cizre'de calistiklarimin hediyesi belki de. Ama bebişin şansina .
Sorun sanıyorum ki doktordaymış. Kemik yapısı erkeksi ama bişey görmüyorum kordonu bacak arasında dedi em son gittiğim kontroldede baktı gelişimi iyi kalkabilirsin dedi ee cinsiyet dedim bana erkek giibi geldiği için bakmadım bile dedi son gidişim oldu bi sonraki randevuda öprenirim diye diye 21 . Haftaya geldim keşke dediğin gibi başka doktora gitseydimHamileliğin yarısını geçmişsin nasıl göstermiyor nazlı bebek , ben olsam sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora gitmiştim :)
Wala rekor bende sanrım erken öğrenip değilmesindense geç öğreniyim diye kendimi avutuyorum ama içim içimi yiyoRekor sende dimi :) ya bana da doktor 12. Haftada ikili tarama testinde ben 16. Haftadan önce net konuşmam ama bu çok bariz kız siz yine de hazırlık yapmayın dedi. PaZartesi kontrolüm var 17 oluyor netleştirir artık diyorum kız erkek :) cinsiyet değişebilir ama o konuda ayılıp bayılacak kadar duygusal değilim sanırım :) bakalım bize ne diyecek
Normalde de ilgisizmis sanırım sadece cinsiyet konusunda değil . Doktor olayı ciddi anlamda sıkıntı ya. İnşallah ilgili bir doktor bulursun canımSorun sanıyorum ki doktordaymış. Kemik yapısı erkeksi ama bişey görmüyorum kordonu bacak arasında dedi em son gittiğim kontroldede baktı gelişimi iyi kalkabilirsin dedi ee cinsiyet dedim bana erkek giibi geldiği için bakmadım bile dedi son gidişim oldu bi sonraki randevuda öprenirim diye diye 21 . Haftaya geldim keşke dediğin gibi başka doktora gitseydim
Aynen canım inş bulurum saolasınNormalde de ilgisizmis sanırım sadece cinsiyet konusunda değil . Doktor olayı ciddi anlamda sıkıntı ya. İnşallah ilgili bir doktor bulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?