2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ozan anasi ac birakinca pipiyi yemis ben değiştiğini sanmiyorum canim devletteki bana cok guven vermedi muhtemelen yanlis bakti zaten pozisyonu uygun degil vs. Dedi anlamadim
Hadi canım. Tam görememiş ise niye söylüyor ki? Kaç haftalıksin yani bir de .İhtimal mi kalmış? Ne zamangideveksin doktora tekrar fıstık?

Bence de yanlis gordu :)) yani oyle umut ediyorum
Canım benim arkadaşımın kızını da devlette ayrıntılı ultrasonda doktor erkek görmüştü ama kız yani.. devlet cinsiyet konusunda güvenilmez heralde
Ben ankara medical parka gidiyorm canım 5500 gibi bişey demişti ocaktan önce şimdi zamlanmş olabilir sadece doğum

Atandığım yerin ilçe milli eğitim binası, Eyüp Sultan caminin orda. Başlangıç yapmaya giderken bol bol dua edicem. Orda en son 5 gün önce eynistun,tuttu. Bir de sana edeyim.
Ayyy canımsın :) biz bu sene eşimle bebek yapmadık ders çalıştık kpss için güzel de puan aldık. Atama yapılmıyor şuan hayırlısı ile eşine ve şu gariban arkadaşıma atama nasip eyle yarabbim dersen züppperr olur

Hamilelikte antibiyotik kullanan varmi aranizda arkadaslar ( mecburi bir durum icin ) ne dusunuyorsunuz bu konuda ilac c grubu bu arada kullansam bir türlu kullanmassam zaten agridan olecegim. Hamilelikte antibiyotik olayina nasil bakiyorsunuz ?
Bu gebeliğim de kullanmadım henüz ama kizimda sürekli hastaydım bir kaç ay kullandım hiç birşey olmamıştı .

Çok teşekkür ederim. Ev de Kemerburgaz'da, biliyorsundur buraları, yakın mesafe çok şükür. Annem, teneffüste sana emzirmeye getiririm, diyor:). Arası 2,5 km.
Turşu almaya geliyorum Kemerburgaz a :))
Valla senin adına çok sevindim , doğumlar yaza geliyor zaten annecigin öyle birşey yaparsa ne güzel olur sizin için .

S Serylady Canım ağrın artmış sanırım şimdi görüyorum antibiyotik 5 doz alındığında ancak enfeksiyonu kurutup ağrıyı geçiriyor. Kullanacak mısın bilmiyorum ama yazayım dedim yinede.
Senin acil bir çözüme ihtiyacın var şuanda diş doktorum bana parol tamol içebilirsin demişti. Kadın Doğum doktorumda minoset verdi. Ben onu kullandım ağrım olduğunda tabiiki çok kapsamlı bir ağrı kesici değil ilacı aldıktan 1 saat sonra etki ediyordu ama enazından ağlamam bitiyordu.
Antibiyotik konusundada sana şunu söyleyim enfeksiyonun bebeğe gitmesi çok çok daha zararlıymış hatta benim oradaki iltihabı diş etimi kesip akıtmıştı gitmemesi için..
İçin rahat değilse başka bir doktora git ama o ağrı çekilecek gibi değil sana en kısa zamanda şifa diliyorum..

Günaydın herkeze benim hamilelik takviminde son yazana dikkat
Rekor sende dimi :) ya bana da doktor 12. Haftada ikili tarama testinde ben 16. Haftadan önce net konuşmam ama bu çok bariz kız siz yine de hazırlık yapmayın dedi. PaZartesi kontrolüm var 17 oluyor netleştirir artık diyorum kız erkek :) cinsiyet değişebilir ama o konuda ayılıp bayılacak kadar duygusal değilim sanırım :) bakalım bize ne diyecek

Çok acımasız devletteki doktorlar ya tamam yogunlar tamam stresliler ama insan psikolojisini bilmeleri lazım yazık çok yazık...

Hayırlı olsun canım gerçekten bebişin şansına olmuş

Hamileliğin yarısını geçmişsin nasıl göstermiyor nazlı bebek , ben olsam sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora gitmiştim :)
Sorun sanıyorum ki doktordaymış. Kemik yapısı erkeksi ama bişey görmüyorum kordonu bacak arasında dedi em son gittiğim kontroldede baktı gelişimi iyi kalkabilirsin dedi ee cinsiyet dedim bana erkek giibi geldiği için bakmadım bile dedi son gidişim oldu bi sonraki randevuda öprenirim diye diye 21 . Haftaya geldim keşke dediğin gibi başka doktora gitseydim

Wala rekor bende sanrım erken öğrenip değilmesindense geç öğreniyim diye kendimi avutuyorum ama içim içimi yiyo

Normalde de ilgisizmis sanırım sadece cinsiyet konusunda değil . Doktor olayı ciddi anlamda sıkıntı ya. İnşallah ilgili bir doktor bulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…