2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim taramalar coştu devlet hastanesinde 3lü tarama için alınan kan ve idrar sonuçlarını götürdüm sonuçları iyi buldu ama ultrasonla bakılmadığı için o testte yarım kalmış oldu ve 4lü test için kan vermiş oldum 10gün sonra sonuç çıkacak dediler çok uzun bi süre değil mi ?

Canım bu çizgiler ilk beş dakika içinde beliriyor mu? 10 dk dan sonraysa biraz daha sabret birkaç gün daha takip et belirme hızı ve koyuluğu artıyorsa kan ver.
Biliyorum beklemek çok zor geliyo şu an. İnan bir yıl boyunca ben de bu durumdaydım testleri incelemekten gözlerim şaşı oluyordu :))
İnşallah bebişin seni bekletmez daha fazla hemen gelir

Benimde memleketim serin canım hatta memlekette olsa suda doğum yaparım ama eşimin izni çok olsa 20 gün ondan sonra göreve başlıycak ilkimiz sonuçta onu da mahrum etmek istemiyorum bu duygudan siirtte olucak öyle olunca arkadaşlar hep klimada büyüttü bebeklerini kısık ayarda beşiğinin üzerine vurmuycak şekilde ayar yaptık rahat oldu olmuştu onlar için bende rahat ederim InşAllah

Canım bence kan ver en net sonucu öyle görürsün :)

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam burda sinizüt ağrısı çeken vardı.bende bir haftadır çekiyorum yüzümdeki tüm kemikler agriyor.sizce ne iyi gelir doktora gitsem ilaç yazarmi ki
Canım benim sinüzit de fena ve alnıma sıcak su tprbası koyuyorum biberiye yağı ile anlıma masaj yaptırıyorum ve burnuma su cekip sümkürüyorum baya rahatlatıyor

Ben 22+4 te gitcem 24 e kadar zamanı var

19 haftalikken bakildi benim ama bazi acilara bakamadi pozisyondan cuma bir daha gidecegim.
19 22 arasi diye biliyorum ben.
Randevunu gitmeden diger randevuyu alsan ayrntili icin olmuyor mu

Yok canım şubat annesiydim bebeği kaybettik sonra doktor 2 ay korunma verdi hemen arkasından haziran anneleri grubuna geldim çok şükür burdan da sağlıcakla sonu görelim temennim
Anladım canım , Allah bu bebeğini sağlıklı, sıhhatli kucağına almanı nasip etsin inşallah .

Benim kalan gunum gecen gunumden az ama yinede mayisa cok var gerci sayili gun yapilacak tonla is var ben yayilmis durumdayim biri beni durtuklemeli
Yaparsın elbet yavaş yavaş , bende henüz oturuyorum vallahi ne zaman birşeyler yaparım bilmiyorum . Taşınma isim var sanırım yeni ev beni tetikleyecek birşeyler yapmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…