Bana 22.haftada dedi ben 22+4 aldım şimdi şüphe düştü içime19 haftalikken bakildi benim ama bazi acilara bakamadi pozisyondan cuma bir daha gidecegim.
19 22 arasi diye biliyorum ben.
Randevunu gitmeden diger randevuyu alsan ayrntili icin olmuyor mu
Tasinma olunca daha iyi olur hem tasi hem duzeni kur kurtul : )yaparim elbette artik nisan sonuna doğru diye düşünüyorum sonrasi 1 ayda yine yatarim : ))Yaparsın elbet yavaş yavaş , bende henüz oturuyorum vallahi ne zaman birşeyler yaparım bilmiyorum . Taşınma isim var sanırım yeni ev beni tetikleyecek birşeyler yapmak için.
Bana 22.haftada dedi ben 22+4 aldım şimdi şüphe düştü içimenapsam
Yok kendisi vermedi işte22 +4 23.hafta oluyor zaten cokta gec degil.ama 22.haftaya randevu al dediyse 21 + larda alman gerekirdi sanirim .kendisi verdiyse randevuyu vardir bildigi
21 + 5 22 .haftanin tam ortasi oluyor neredeyse.Yok kendisi vermedi işteiznim Perşembe cuma benim dye izin günüme denk getirmeye çalıştım bir hafta önce alırsam da bu sefer 21+5 olcam iyidır de mi ?
Taşınma işi de ya Mayıs ya haziran çok zorlayacak beni.Tasinma olunca daha iyi olur hem tasi hem duzeni kur kurtul : )yaparim elbette artik nisan sonuna doğru diye düşünüyorum sonrasi 1 ayda yine yatarim : ))
Oo cok gece kalmis olacak ama tam dinlenip mini yuruyuslerle kendini yormaman gereken zamanlar.Taşınma işi de ya Mayıs ya haziran çok zorlayacak beni.
Bende çok tikaliydim tuzlu ve karbonatlı suyu burnuma çektim iki gündür baya rahatlattı ama yüzümdeki ağrılar gecmemisti.burdan bir arkadaş sağolsun sıcak havlu önermişti yapıyorum işe yarıyor gibi gerçektenCanım benim sinüzit de fena ve alnıma sıcak su tprbası koyuyorum biberiye yağı ile anlıma masaj yaptırıyorum ve burnuma su cekip sümkürüyorum baya rahatlatıyor
Ha öylemi tamam canım ozaman sağol :)Ben 22+4 te gitcem 24 e kadar zamanı var
Kiyafet almistim ama kiza da giydiririm hic sikinti degil :)) devlete guvenmiyorum hic hem pozisyon uygun degil diyor hem cinsiyet soluyor birde ben sormadim yani ne gorunuyor diye :)) dis icin icecegim antibiyotik artik Rabbim bebisi korusun yapacak birseyim yok agridan olucem yoksa ://Hahaa kıyafet almıştın demi :) devletin ultrasonları bi acayip. Bende geçen hafta tahliller için gittim İnan ekranı çevirin bende bakayım bile demedim hiç bişey sormadım. Zaten randevuyu aldım uzman doktor yoktu yerinde asistanı bakıyordu. Oda bi ultrason fotosu verdi sadece bacak ölçümü olan foto :)
Ben idrar yolları için monurol saşe içtim. Tahlilde enfeksiyon çıkınca kendi doktoruma sonucu gönderdim iç dedi. Ama senin diş ağrısı zor antibiyotik olmadan geçmez. Doktoruna güven canım hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle benim kuzenim hamileyken beyin ameliyatı olmuştubebeği gayet sağlıklı doğdu MâşâAllah şimdi liseye gidiyor :) beterin beteri var Rabbim korusun
Doymuyorum ki gündüz birini bulursam simit almaya gönderiyorum. Ya da lavaş tarzı ekmek. Eski kaşar yada yöresel peynirler. Yada birisi komşular yemek getirirse. Cidden bişey yapamıyorum. Yaptığım tek şey patates haşlaması:) bıktım ondanda artık 4 ay bitti :/ dün görümceme istediğim bi yemeği yaptırdım gittik akşam yedim biraz. Sorun şu ayağa kalkıp yemek yapamıyorumtansiyonum hep 8/5
Gecmez dediler ic taraftan iltihap yapmis cunku Allah korusun bebise gecmemesi icinde antibiyotik yazdi hemde c kategorisi ama mecburum icmeyeOf gömülü yirmilik diş ameliyatı olmuş biri olarak çok zordur bilirimAllah yardımcın olsun canım ama o bi dönem ağrıyor sonra geçiyor her zaman olmuyo yani belki geçer.
Ben de anlamadim kaldi ki sormadim da cinsiyet sagliklimi degilmi onu soleyecegine cinsiyet soluyor 23. Kendi doktorumda randevum var bakalim ne durumdayiz :))Kendi doktoruna gidince bakalim ne diyecek .
Pozisyon uygun degilse niye tahminde bulunurlar ki
Antibiyotigi icecegim canim zaten karar verdim boyle agri kesiciyle falan olacak is degil cünkü :// pazartesi ne yapabiliriz bakmak icin dişçiye gidecegim iste rontgen gerekiyorsa onuda cekecegiz tabi umarim bebisi etkilemez diye dua edecegimS Serylady Canım ağrın artmış sanırım şimdi görüyorum antibiyotik 5 doz alındığında ancak enfeksiyonu kurutup ağrıyı geçiriyor. Kullanacak mısın bilmiyorum ama yazayım dedim yinede.
Senin acil bir çözüme ihtiyacın var şuanda diş doktorum bana parol tamol içebilirsin demişti. Kadın Doğum doktorumda minoset verdi. Ben onu kullandım ağrım olduğunda tabiiki çok kapsamlı bir ağrı kesici değil ilacı aldıktan 1 saat sonra etki ediyordu ama enazından ağlamam bitiyordu.
Antibiyotik konusundada sana şunu söyleyim enfeksiyonun bebeğe gitmesi çok çok daha zararlıymış hatta benim oradaki iltihabı diş etimi kesip akıtmıştı gitmemesi için..
İçin rahat değilse başka bir doktora git ama o ağrı çekilecek gibi değil sana en kısa zamanda şifa diliyorum..
Saol canim benim amniyosentezden sonra vermeleri gerekmiyormuydu canim sanki oyle okudum biyerde ?Bu gebeliğim de kullanmadım henüz ama kizimda sürekli hastaydım bir kaç ay kullandım hiç birşey olmamıştı .
Iyi doktorlari illaki vardir canim ama benimki cok sallabaş bakti ben kendi doktoruma guveniyorum o konuda gerci degisse bile benim icin farketmez :))Canım benim arkadaşımın kızını da devlette ayrıntılı ultrasonda doktor erkek görmüştü ama kız yani.. devlet cinsiyet konusunda güvenilmez heralde
Ben ankara medical parka gidiyorm canım 5500 gibi bişey demişti ocaktan önce şimdi zamlanmş olabilir sadece doğum
23. Gidecegim canim onumuzdeki carsamba yani :)) hayir elimde ultrason resmide var diyorum erkek olduguna dair o zaman onlarin soledigi dogrudur diyor ben ihtimal verdim sadece diyor bide arkasi donuk dedi en basta nasil gordu ki anlamadim :))Hadi canım. Tam görememiş ise niye söylüyor ki? Kaç haftalıksin yani bir de .İhtimal mi kalmış? Ne zamangideveksin doktora tekrar fıstık?
Karanfil dis aciktaysa fayda ediyormus canim benim gömülü damagin icinde ve orda iltihaplanmis daha kotu sonuclar olmamasi adina 5 gun antibiyotigi icecegim mecburenCanm çok geçmiş olsun..
Dış ağrısına geçici doğal çözüm karanfil yağı ağrıyan yere minik pamukla koy dişini sıkıştır.
Ama iltihabı vs varsa kana karışip bebişine zararı olmasın tabi doktor bilir orasını..
Valla bende mayısa hazırlamak istiyorum kendimi oglumda da eylüldeydi ağustos da geldi sağlıcakla gelsinler inşallah zaman bana sanki gecmiyoŞubat anneleri bile doğum yapmaya başlamışşunun şurasında Mayıs'a, Haziran'a birşey kalmadı
Evet canım bende de kanda enfenksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi kullanmak istemedim ama doktor kullanmazsan daha zararlı bebeğe geçerse kötü olur dedi :/ En iyisi içmek canım.Gecmez dediler ic taraftan iltihap yapmis cunku Allah korusun bebise gecmemesi icinde antibiyotik yazdi hemde c kategorisi ama mecburum icmeye
Ben 0-3 almıştım canım oğluma hemen buyuyorlar demişlerdi gercektende öyle olduKızlar hastane çıkışını yenidoğan mı 0-3 ay mı almalıyız? Sizin aldıklarınızın bedeni nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?