2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
19 haftalikken bakildi benim ama bazi acilara bakamadi pozisyondan cuma bir daha gidecegim.
19 22 arasi diye biliyorum ben.
Randevunu gitmeden diger randevuyu alsan ayrntili icin olmuyor mu
Bana 22.haftada dedi ben 22+4 aldım şimdi şüphe düştü içime napsam

Yaparsın elbet yavaş yavaş , bende henüz oturuyorum vallahi ne zaman birşeyler yaparım bilmiyorum . Taşınma isim var sanırım yeni ev beni tetikleyecek birşeyler yapmak için.
Tasinma olunca daha iyi olur hem tasi hem duzeni kur kurtul : )yaparim elbette artik nisan sonuna doğru diye düşünüyorum sonrasi 1 ayda yine yatarim : ))

22 +4 23.hafta oluyor zaten cokta gec degil.ama 22.haftaya randevu al dediyse 21 + larda alman gerekirdi sanirim .kendisi verdiyse randevuyu vardir bildigi
Yok kendisi vermedi işte iznim Perşembe cuma benim dye izin günüme denk getirmeye çalıştım bir hafta önce alırsam da bu sefer 21+5 olcam iyidır de mi ?

Yok kendisi vermedi işte iznim Perşembe cuma benim dye izin günüme denk getirmeye çalıştım bir hafta önce alırsam da bu sefer 21+5 olcam iyidır de mi ?
21 + 5 22 .haftanin tam ortasi oluyor neredeyse.
Bende 21+2 de gidecegim mesela tekrar.
Doktorunla tel iletisimin varsa sor istersen.

Taşınma işi de ya Mayıs ya haziran çok zorlayacak beni.
Oo cok gece kalmis olacak ama tam dinlenip mini yuruyuslerle kendini yormaman gereken zamanlar.
Artik fazla elini birseye surmezsin nakliye yada kim tasiyacaksa oturup o buraya bu suraya diye halledersin.allah kolaylik versin

Canım benim sinüzit de fena ve alnıma sıcak su tprbası koyuyorum biberiye yağı ile anlıma masaj yaptırıyorum ve burnuma su cekip sümkürüyorum baya rahatlatıyor
Bende çok tikaliydim tuzlu ve karbonatlı suyu burnuma çektim iki gündür baya rahatlattı ama yüzümdeki ağrılar gecmemisti.burdan bir arkadaş sağolsun sıcak havlu önermişti yapıyorum işe yarıyor gibi gerçekten

Kiyafet almistim ama kiza da giydiririm hic sikinti degil :)) devlete guvenmiyorum hic hem pozisyon uygun degil diyor hem cinsiyet soluyor birde ben sormadim yani ne gorunuyor diye :)) dis icin icecegim antibiyotik artik Rabbim bebisi korusun yapacak birseyim yok agridan olucem yoksa ://

Of gömülü yirmilik diş ameliyatı olmuş biri olarak çok zordur bilirim Allah yardımcın olsun canım ama o bi dönem ağrıyor sonra geçiyor her zaman olmuyo yani belki geçer.
Gecmez dediler ic taraftan iltihap yapmis cunku Allah korusun bebise gecmemesi icinde antibiyotik yazdi hemde c kategorisi ama mecburum icmeye

Kendi doktoruna gidince bakalim ne diyecek .
Pozisyon uygun degilse niye tahminde bulunurlar ki
Ben de anlamadim kaldi ki sormadim da cinsiyet sagliklimi degilmi onu soleyecegine cinsiyet soluyor 23. Kendi doktorumda randevum var bakalim ne durumdayiz :))

Antibiyotigi icecegim canim zaten karar verdim boyle agri kesiciyle falan olacak is degil cünkü :// pazartesi ne yapabiliriz bakmak icin dişçiye gidecegim iste rontgen gerekiyorsa onuda cekecegiz tabi umarim bebisi etkilemez diye dua edecegim

Iyi doktorlari illaki vardir canim ama benimki cok sallabaş bakti ben kendi doktoruma guveniyorum o konuda gerci degisse bile benim icin farketmez :))

Hadi canım. Tam görememiş ise niye söylüyor ki? Kaç haftalıksin yani bir de .İhtimal mi kalmış? Ne zamangideveksin doktora tekrar fıstık?
23. Gidecegim canim onumuzdeki carsamba yani :)) hayir elimde ultrason resmide var diyorum erkek olduguna dair o zaman onlarin soledigi dogrudur diyor ben ihtimal verdim sadece diyor bide arkasi donuk dedi en basta nasil gordu ki anlamadim :))

Karanfil dis aciktaysa fayda ediyormus canim benim gömülü damagin icinde ve orda iltihaplanmis daha kotu sonuclar olmamasi adina 5 gun antibiyotigi icecegim mecburen

Gecmez dediler ic taraftan iltihap yapmis cunku Allah korusun bebise gecmemesi icinde antibiyotik yazdi hemde c kategorisi ama mecburum icmeye
Evet canım bende de kanda enfenksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi kullanmak istemedim ama doktor kullanmazsan daha zararlı bebeğe geçerse kötü olur dedi :/ En iyisi içmek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…