2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım bende de kanda enfenksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi kullanmak istemedim ama doktor kullanmazsan daha zararlı bebeğe geçerse kötü olur dedi :/ En iyisi içmek canım.
Bazi durumlarda mecbur kaliyoruz iste canim napalim rabbim bebislerimizi sakinsin

19 haftalikken bakildi benim ama bazi acilara bakamadi pozisyondan cuma bir daha gidecegim.
19 22 arasi diye biliyorum ben.
Randevunu gitmeden diger randevuyu alsan ayrntili icin olmuyor mu
Benim doktor 21. Haftadan sonra 24. Once yapilmali dedi.Oncesini yada sonrasini onermiyorum dedi tabi her doktorun kendi karari

Brnim doktor 21. Haftadan sonra 24. Once dedi canim ben 22.haftada gidecegim oyle dusunuyorum

Oo cok gece kalmis olacak ama tam dinlenip mini yuruyuslerle kendini yormaman gereken zamanlar.
Artik fazla elini birseye surmezsin nakliye yada kim tasiyacaksa oturup o buraya bu suraya diye halledersin.allah kolaylik versin
Bir şekilde olacak ama çok geç dediğin gibi ,sağlık olsun artık yapacak birşey yok.

Valla bende mayısa hazırlamak istiyorum kendimi oglumda da eylüldeydi ağustos da geldi sağlıcakla gelsinler inşallah zaman bana sanki gecmiyo
Ben de şu geçen zamanın farkına varamadım ama bundan sonrası geçmez gibi.

Kızlar arada böyle karnımın içi titrer gibi oluyor tekme değil titreşim oluyor bi bunlar hıçkırık mı acaba
Benim de biri gidiklarmis gibi oluyor arada bir cok hafif ama
Doktor gerek görmedi vermeye.
Aaa ne guzel ne sanslisin ozaman bana rontgen cekilecek belki cekme islemi yapilacak acayip uzuluyorum kac gundur (

En kotu ihtimal öyle yapacağız canim. Kiradan kendi evime geçeceğim Allah kısmet ederse . Olmadı dediğin gibi bir kaç ay daha tasinmam.
Bizde tasinacagiz ama cocugun biraz ele avuca gelmesini bekleyecegiz ondan soledim canim o aylar senin icin baya zor olur

İçin rahat bir şekilde kullan canım antibiyotiği enfeksiyonun bebeğine gitmesi çok zararlı olurdu mutlaka.
Pazartesi günü biraz daha rahatlamış olursun inşallah Bursa’da olsan doktor tavsiye ederim ama değilsin sanırım

Benim de biri gidiklarmis gibi oluyor arada bir cok hafif ama

Aaa ne guzel ne sanslisin ozaman bana rontgen cekilecek belki cekme islemi yapilacak acayip uzuluyorum kac gundur (
Benim elim agriyordu giydim kursun yelegi cektirdim rontgen.merak etme yelek giyeceksin nasil olsa.antibiyotikte gebelikte kullanan kategoridekilerden olacaktir.kar zarar iliskisi baz alininca antibiyotik kullanılabiliyor hamileler.umarim agrilardan kurtulursun.dis cok zor

Yaa bilmiyorum ne cerrahi islem yaptirmak ne de rontgen cektirmek istemiyorum kendimi sucluyorum durmadan ve acayip uzuluyorum. Discinin dedigine gore antibiyotik beni doguma kadar idare etmezmis (

Istanbuldayim canim discinin dedigi cekmek zorundayiz oldu ama korfin rontgen vs ne olacak bilmem (

Yaa bilmiyorum ne cerrahi islem yaptirmak ne de rontgen cektirmek istemiyorum kendimi sucluyorum durmadan ve acayip uzuluyorum. Discinin dedigine gore antibiyotik beni doguma kadar idare etmezmis (
Rontgen gormeden gomulu oldugu icin doktorda net birsey diyemez islem yapamaz ki.merak etme ben kizima hamileykende simdide kursun yelekle cektirdim rontgen.

Rontgen gormeden gomulu oldugu icin doktorda net birsey diyemez islem yapamaz ki.merak etme ben kizima hamileykende simdide kursun yelekle cektirdim rontgen.
Kuzum antibiyotik kullanacagim rontgen hadi cektirdim sonra islem icin morfin vurulacak onun stresi vs. Nasil olacak bilmiyorum cok gozumde buyuyor ve acayip moralim bozuluyor resmen stres yaptim kendime ://

Kuzum antibiyotik kullanacagim rontgen hadi cektirdim sonra islem icin morfin vurulacak onun stresi vs. Nasil olacak bilmiyorum cok gozumde buyuyor ve acayip moralim bozuluyor resmen stres yaptim kendime ://
Antibiyotik ve rontgende sorun olmaz da morfini bilemedim.doktorunu aradin mi o ne diyor

Antibiyotik ve rontgende sorun olmaz da morfini bilemedim.doktorunu aradin mi o ne diyor
Doktorum eger mecburi ise her islemin yapilmasi taraftari yani agrin coksa antibiyotigi birakinca tekrar ayni durum olusursa o agriyi 4 5 ay cekmen imkansiz diyor discimde antibiyotikle idare edemeyecegim kanısinda ben cerrahi islem istemiyorum hic sanirim antibiyotikten sonra dayanacagim noktaya kadar dayanacagim canim sma suanki gibi agrilarim olursa zor dayanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…