Ya hamileliğin boyunca ceksen o ağrıyı bebeğine daha zararlı , inşallah tedavin kısa sürerde hemen eskiye dönersin kuzumBenim de biri gidiklarmis gibi oluyor arada bir cok hafif ama
Aaa ne guzel ne sanslisin ozaman bana rontgen cekilecek belki cekme islemi yapilacak acayip uzuluyorum kac gundur(
21+5 aldım canım zaten 3-4 gün önde oluyor. Tam istediğim zamanlara geliyor böyle olsun bakalım :)21 + 5 22 .haftanin tam ortasi oluyor neredeyse.
Bende 21+2 de gidecegim mesela tekrar.
Doktorunla tel iletisimin varsa sor istersen.
Gerçekten alnına özellikle sıcak uygula iyi geliyor canım inş geçer :)Bende çok tikaliydim tuzlu ve karbonatlı suyu burnuma çektim iki gündür baya rahatlattı ama yüzümdeki ağrılar gecmemisti.burdan bir arkadaş sağolsun sıcak havlu önermişti yapıyorum işe yarıyor gibi gerçekten
Canim ben zaten disciden korkan panik olan bi insanim nasil olacak hic bilmiyorum zaten agliyorum kac gundur cocugum helak oldu ://Ya hamileliğin boyunca ceksen o ağrıyı bebeğine daha zararlı , inşallah tedavin kısa sürerde hemen eskiye dönersin kuzum
21+5 aldım canım zaten 3-4 gün önde oluyor. Tam istediğim zamanlara geliyor böyle olsun bakalım :)
Ilactan sonra cektirmen daha iyi aslinda tekrar tekrar apse vs olsa ilac kullanmak zorunda kalirsin o agrida cekilmez zaten acı esigide dusuk zamanlar.umarim iyi olursun hemenDoktorum eger mecburi ise her islemin yapilmasi taraftari yani agrin coksa antibiyotigi birakinca tekrar ayni durum olusursa o agriyi 4 5 ay cekmen imkansiz diyor discimde antibiyotikle idare edemeyecegim kanısinda ben cerrahi islem istemiyorum hic sanirim antibiyotikten sonra dayanacagim noktaya kadar dayanacagim canim sma suanki gibi agrilarim olursa zor dayanirim
Umarim canim ://Ilactan sonra cektirmen daha iyi aslinda tekrar tekrar apse vs olsa ilac kullanmak zorunda kalirsin o agrida cekilmez zaten acı esigide dusuk zamanlar.umarim iyi olursun hemen
Şubat anneleri bile doğum yapmaya başlamışşunun şurasında Mayıs'a, Haziran'a birşey kalmadı
Olur tabi giyer nolcak :)Kiyafet almistim ama kiza da giydiririm hic sikinti degil :)) devlete guvenmiyorum hic hem pozisyon uygun degil diyor hem cinsiyet soluyor birde ben sormadim yani ne gorunuyor diye :)) dis icin icecegim antibiyotik artik Rabbim bebisi korusun yapacak birseyim yok agridan olucem yoksa ://
bugün bizimki sakindi arada karnımı titretti sadece o ne oluyorsa herhalde hıçkırık dedikleri o oluyor :)Benim de biri gidiklarmis gibi oluyor arada bir cok hafif ama
Aaa ne guzel ne sanslisin ozaman bana rontgen cekilecek belki cekme islemi yapilacak acayip uzuluyorum kac gundur(
ayy fazla kalmadı bizimde olduk 5 aylık beni de bi korku sardı doğumdan değilde ya bir şeyler ters giderse korkusu erken gelirse falan doğumda sıkıntı çıkarsa falanŞubat anneleri bile doğum yapmaya başlamışşunun şurasında Mayıs'a, Haziran'a birşey kalmadı
O bana hic olmadi canim bilmiyorum :)) oylemiymis acaba ?bugün bizimki sakindi arada karnımı titretti sadece o ne oluyorsa herhalde hıçkırık dedikleri o oluyor :)
Doktorum da iceceksin dedi de is antibiyotikle bitmiyorki o sikinti canim bakalim ne olcak o ne bicim doktormus ya seni oyle bekletiyor ://Olur tabi giyer nolcak :)
Benim gittiğim doktorun kafası telefondaydı içeri girdim 10 dk bekledim karnım açık şekilde neyse Allahtan kendi doktorum iyi MâşâAllah.
Bugün tevafuk gebelikte antibiyotik kullanımı ile ilgili bi yazı okudum diş için solunum yolları ve ishal için zaten hamilelerin kullanacağı belirli ilaçlar varmış onlarıda doktor yazdıktan sonra hiç bi sıkıntı olmazmış için rahat olsun.
Binlerce dansöz var23. Gidecegim canim onumuzdeki carsamba yani :)) hayir elimde ultrason resmide var diyorum erkek olduguna dair o zaman onlarin soledigi dogrudur diyor ben ihtimal verdim sadece diyor bide arkasi donuk dedi en basta nasil gordu ki anlamadim :))
bilmiyorum ki bende herhalde öyle oluyor bugün hiç keyfim yoktu sabah erkenden uyandım bir iki saat sonra geri uyudum bi kalktım saat 2 bir şeyler yedim 5 de geri uyumuşum 7 de kalktım elim ayağım titredi bebekte benden etkilendi herhalde daha yeni yeni hareketlenmeye başladıO bana hic olmadi canim bilmiyorum :)) oylemiymis acaba ?
Evet , çok teşekkür ederiz ablası. Teyze demiyorum, hepimiz çıtırızHayırlı olsun canım gerçekten bebişin şansına olmuş
İç bakalım normalde antibiyotik baya alıyor ağrıyı İnşâAllah şifa olur şifa AllahtanDoktorum da iceceksin dedi de is antibiyotikle bitmiyorki o sikinti canim bakalim ne olcak o ne bicim doktormus ya seni oyle bekletiyor ://
Hahahaha olabilir :))Binlerce dansöz var. Doktor sonradan toparlamaya calismis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?