2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Turşu almaya geliyorum Kemerburgaz a :))
Valla senin adına çok sevindim , doğumlar yaza geliyor zaten annecigin öyle birşey yaparsa ne güzel olur sizin için .
Ayy bekleriz, tam turşucularin arkasında oturuyorum. Turşu, ayva ve limon aşeriyorum sadece hamilelik başından beri. Eşim başka bişey aşersene, zor olsun, diyor.

Uyku duzenin cok bozulmus canim ya ben de tam tersi hic uyuyamiyorum :)) cocugu da uykucu yapacaksin rahatsizmisin yoksa moralin mi yok sadece ?

Duam da tutar çok şükür. Arkadaşlar arayıp özellikle istekte bulunur. 3-4 gün içinde ordayım kısmetse, mutlaka yapicam fıstık.

Uyku duzenin cok bozulmus canim ya ben de tam tersi hic uyuyamiyorum :)) cocugu da uykucu yapacaksin rahatsizmisin yoksa moralin mi yok sadece ?
yok canım bir rahatsızlığım enerjim yok sadece pek ev insanı değildim ben aslında üniv falan bitince bi garip oldum iş güçte yok ben ne uyku düzenim var ne bir şeyim 7/24 enerjik olup evi falan sürekli düzenli tertipli insanlara nasıl özeniyorum ya benim hiç bir şeye enerjim olmuyor hiç bir şey yapasım olmuyor arada bi geliyor enerji sonra hop oturuyorum kalkamıyorum bazen ben nasıl çocuk büyütücem diyorum valla resmen tükenmişlik sendromuna girdim çıkamıyorm

Acayip gicikmis ya o doktor bidaha ona gitme bence soleyesin ki is yapsin :// hangi hastane bu ne kotuymus bende devlete tahlil icin gittim neyin var dedi bende rutjn kontrol bide tahlil istiyorum dedim idrar kulturü yaptirdim iste bebege sanirim 1 2 dk bakti sagliklimi diyorum detaylida belli olur o diyor bizim makinelerde net anlasilmiyor diyor abuk subuk bir olaydi yani kisacasi ben devlete sadece tahlil icin giderim artik :))

Vitamin degerlerine baktir canim bi benim arkadasin demir vucudunda cok azalmisti ayaga kalkacak hali bile olmuyordu cogu zaman oyle birsey olabilir yada depresyona falan mi giriyorsun acaba ben hastaysam moralim cok bozulmussa biseye enerjim olmaz sadece onun icin cok hareketli bir insanim gerci hamilelikte ona dikkat buna dikkat derken biraz tembellestim umarim boyle kalmam :))

yok vitamin değerlerimde sıkıntı çok şükür bir ara bende öyle düşünmüştüm ama hep normal çıkıyor bende aslında çok hareketli bir insandım gezip tozmayı falan çok severdim sonra evlendim eşim tam tersine iş kolik dışarı ayda yılda bir çıkılır falan ilk başlarda çok kavga ediyordum şimdi de hep evdeyim uyuşmuş gibi hissediyorum kendimi oturduğum yerde hipnoz olmuş gibi kalıyorum

O ev kuşu olma durumu bizde de oldu evlendikten sonra hiçbiyere gidesimiz gelmiyo. Dışarı çıkarsak da ay bi eve gitsek diye düşünmeye başlıyorum :))) evi fazla seviyoruz bence biz

O ev kuşu olma durumu bizde de oldu evlendikten sonra hiçbiyere gidesimiz gelmiyo. Dışarı çıkarsak da ay bi eve gitsek diye düşünmeye başlıyorum :))) evi fazla seviyoruz bence biz
ben çok severdim canımda eşim aksine sevmez öyle öyle bende eve tıkıldım temelli dışarı çıkınca gözüm gönlüm açılıyor valla evde de uyuşmuş gibi oluyorum :)

Hahaaa aynısını banada söyledi detaylıda görürsün bizim ultrasonda bişey belli olmuyor diye :) yok canım o zaten asistandı randevuyu aldığım doktor sonra geldi ben çıkarken. Tavsiye üzerine gittim taksim ilk yardım eah. Ayak üstü konuştum dr hanım size bu ikinci randevum bi türlü tanışamadık diye ameliyatlarım olunca gidiyorum arada diyor. Geçen seferde başka uzman doktor vardı onun yerine eflatun Faruk özdemir mükemmel bir doktordu. Asistanı yanındaydı benim tüp bebekle hamile kaldığımı duyunca sağolsun kendi kalkıp muayene etmişti ilk haftalarda gitmiştim. Yine gerek duyarsam ona giderim hayırlısı ile.

Desene esin senin duzenini bozmus ondan olmus :))

Dicektim sen goremiyorsan ben niye sana geliyorum ozaman o kaar sinirlendim benim kendi doktorum heryerine bakiyor su eli bu kolu bu kalbi diye detayliya girecegim tabi o ayri ama :)) sen gop tarafinda oturuyorsun ozaman :) diger doktoru sevdiysen ona git bence canim

ayy fazla kalmadı bizimde olduk 5 aylık beni de bi korku sardı doğumdan değilde ya bir şeyler ters giderse korkusu erken gelirse falan doğumda sıkıntı çıkarsa falan
Olacağı varsa oluyor canım önüne geçilmiyor ki, ama durduk yere olmaz birşey sen içini ferah tut

S Serylady geriye dönük herşeyi okudum doktorun antibiyotikle doğum sonrasına kadar dayanamazsın demiş sanırım bence kendi doktorun da okey veriyorsa işlemi yaptırmalısın çünkü bildiğim kadarıyla bu işlemler ikinci üç aylık dönemde yapılabiliyor son 3 aylık dönemde istesen de yapılamayacak Allah hayırlı kararı içine sindirsin ve en kısa zamanda şifa versin inşallah canım

Ayy bekleriz, tam turşucularin arkasında oturuyorum. Turşu, ayva ve limon aşeriyorum sadece hamilelik başından beri. Eşim başka bişey aşersene, zor olsun, diyor.
Benimde ilk haftalar canım çekmişti , Anadolu yakasından sırf turşu almak için geldik oraya :) ama mide bulantısı olayı baş gösterince hiç yiyemedim verdim anneme. Benimde canım karpuz istiyor ama bulamadık gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…