2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün bezelye yemeği yapıcaktım ama eşim balık alalım dedi aldık baya büyüktü yarısını zar zor yedim ama bebek bi hareketlendi 2 saat falan oldu ben yiyeli normalde yattığım zamanlar hissederdim hareketlerini ama şuan oturduğum halde hissediyorum çok ilginç değilmi :)

Detaylı günüm 31 Ocak’ta
İlk kez kontrol için 2 haftadan fazla beklemiş oluyorum..
En azından hareketleri hissediyorum bu yüzden rahatım biraz..
Ben genelde gece olduğunda çok hissediyorum böyle bir yere toplanıyor felan çok garip bir şey

Bizim bugün detaylı günümüzdü kızlar çok şükür hersey çok güzel dedi doktorumuz herşeye iki kez baktı.. dudaklarını falan gösterdi şok oldum yarık damak olup olmadığına bakıyormuş ama benim gözlerim doldu artık onun da ağzı burnu dudakları bile var diye Allah sağlıkla dünyaya gelmesini de yaşatsın inşallah
Vee cinsiyetimiz de daha net oldu bugun ogluşumuz oluyor bizim cinsiyetini 12 haftada gösteren minik erkekimiz yüzünü saklıyor hep elleriyle, geçen hafta da göstermemisti tam bugün de kapatıyor sapsik ama doktor inat etti miniş suratını gördük oğlumun Allah bekleyen herkese de bebisinin sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin

Cinsiyet netlik kazanınca hemen ebebek te aldık soluğu ve bı sürü tatlış kıyafet aldık malum indirim de varken dayanamadık

Ayy insallah canim ne guzel dua etmissin valla ben cok yaptirma taraftari degilim ama ne olcak pek emin degilim son 3 aylik donemde yasak hicbisey yapamazsin iyi dusun diyorlar banada simdi pazartesi disciye tekrar gidicem carsamba da kendi doktoruma giderim anca o zaman belli olur :))

Olacağı varsa oluyor canım önüne geçilmiyor ki, ama durduk yere olmaz birşey sen içini ferah tut
aynen canım orası da öyle tabiki hepimizin başına gelebilir allah korusun kötü hikayeler falan paylaşılıyor insanın aklına düşüyor öyle normal doğum korkum falan hiç yok zaten inşallah herşey yolunda gider de sağ salim alırız bebeklerimizi kucağmıza

Canm günlerdir ben de karpuz istyprdm ankarada metro AVM de buldu kaynanam:)

Ahhh suan yarama tuz bastin biz hamileligin basindan beri onu ariyoruz siparis verdik bozuk geldi ( yalniz cani ceken oluyormus kizlar sanirim baya olay olmustu benim biliyorsunuz :// tursuda bana yasak off off ://

Aa, eşim arastirmis bişey aşerirsem, diye. Alibeyköy'de bir yer varmış. Netten de sipariş ediliyor. aşeriyorum.net. Bir de Şişli'deydi sanırım,24 saat açık ,her türlü meyve,sebzenin olduğu manav varmış. Bulursun oralarda.

Ben internetten aldim bozuk geldi birsurude para verdik almayin internetten gidip gorup alin sislideki manav nerdeymis ben cok yakinim ?

Tahlil için belki canım. Kendi doktorumu bırakamıyorum malum iki ameliyatımı yaptı 3-4 senedir takibindeyim. Ve detaylı bakıyor. Bi ara çok girdim diye çok incelemeden kalbini dinletip bi kaç saniye bırakıyordu

Istanbuldayim canim discinin dedigi cekmek zorundayiz oldu ama korfin rontgen vs ne olacak bilmem (
Canım çok çok haklısın tedirgin olmakta ama benim kadın Doğum doktorum bu süreçte böbrek apandisit ameliyatı olan hastaları olduğundan bahsetti. Hamileyken kemoterapi dahi alanlar var. İçini ferah tut bütün işlemler bitince gidip görürsün bebeğini içinde rahatlar :)
Sen biran önce enfeksiyondan ve ağrıdan kurtulmaya bak çabucak geçsin hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…