1 ay falan geçse kıyafet yikamaymis utulemeymis hazirlik falan zaman gecerde hazırlık bitti mi zaman dururBen de şu geçen zamanın farkına varamadım ama bundan sonrası geçmez gibi.
Ayy insallah canim ne guzel dua etmissin valla ben cok yaptirma taraftari degilim ama ne olcak pek emin degilim son 3 aylik donemde yasak hicbisey yapamazsin iyi dusun diyorlar banada simdi pazartesi disciye tekrar gidicem carsamba da kendi doktoruma giderim anca o zaman belli olur :))S Serylady geriye dönük herşeyi okudum doktorun antibiyotikle doğum sonrasına kadar dayanamazsın demiş sanırım bence kendi doktorun da okey veriyorsa işlemi yaptırmalısın çünkü bildiğim kadarıyla bu işlemler ikinci üç aylık dönemde yapılabiliyor son 3 aylık dönemde istesen de yapılamayacakAllah hayırlı kararı içine sindirsin ve en kısa zamanda şifa versin inşallah canım
Aynen öyle oldu o kadar zıtız ki nasıl evlendik biz diyorumDesene esin senin duzenini bozmus ondan olmus :))
Biz de oyleyiz o cok sakin mesela ben tam tersi falan :)) oyle daha iyi yuruyor galibaAynen öyle oldu o kadar zıtız ki nasıl evlendik biz diyorum
aynen canım orası da öyle tabiki hepimizin başına gelebilir allah korusun kötü hikayeler falan paylaşılıyor insanın aklına düşüyor öyle normal doğum korkum falan hiç yok zaten inşallah herşey yolunda gider de sağ salim alırız bebeklerimiziOlacağı varsa oluyor canım önüne geçilmiyor ki, ama durduk yere olmaz birşey sen içini ferah tut
yaa biz birbirimiz çok yiyoruz hiç bir konuda hem fikir olamıyoruz bide ben yay eşim aslan burcuBiz de oyleyiz o cok sakin mesela ben tam tersi falan :)) oyle daha iyi yuruyor galiba
Yaaa balli corekcik saglikla mutlulukla giysin insallah canimKızlaaaaar
Ooow ben aslanla hic anlasamam bizde anlasamiyoruz ama genelde benim istediğim olur :))yaa biz birbirimiz çok yiyoruz hiç bir konuda hem fikir olamıyoruz bide ben yay eşim aslan burcu
Canm günlerdir ben de karpuz istyprdm ankarada metro AVM de buldu kaynanam:)Benimde ilk haftalar canım çekmişti , Anadolu yakasından sırf turşu almak için geldik oraya :) ama mide bulantısı olayı baş gösterince hiç yiyemedim verdim anneme. Benimde canım karpuz istiyor ama bulamadık gitti :)
Ahhh suan yarama tuz bastin biz hamileligin basindan beri onu ariyoruz siparis verdik bozuk geldiBenimde ilk haftalar canım çekmişti , Anadolu yakasından sırf turşu almak için geldik oraya :) ama mide bulantısı olayı baş gösterince hiç yiyemedim verdim anneme. Benimde canım karpuz istiyor ama bulamadık gitti :)
Banada dua et su dis sikintisindan kurtulayim :))Duam da tutar çok şükür. Arkadaşlar arayıp özellikle istekte bulunur. 3-4 gün içinde ordayım kısmetse, mutlaka yapicam fıstık.
Tamamdır kuzum. Çok geçmiş olsun simdiden.Banada dua et su dis sikintisindan kurtulayim :))
Aa, eşim arastirmis bişey aşerirsem, diye. Alibeyköy'de bir yer varmış. Netten de sipariş ediliyor. aşeriyorum.net. Bir de Şişli'deydi sanırım,24 saat açık ,her türlü meyve,sebzenin olduğu manav varmış. Bulursun oralarda.Benimde ilk haftalar canım çekmişti , Anadolu yakasından sırf turşu almak için geldik oraya :) ama mide bulantısı olayı baş gösterince hiç yiyemedim verdim anneme. Benimde canım karpuz istiyor ama bulamadık gitti :)
Ben internetten aldim bozuk geldi birsurude para verdik almayin internetten gidip gorup alin sislideki manav nerdeymis ben cok yakinim ?Aa, eşim arastirmis bişey aşerirsem, diye. Alibeyköy'de bir yer varmış. Netten de sipariş ediliyor. aşeriyorum.net. Bir de Şişli'deydi sanırım,24 saat açık ,her türlü meyve,sebzenin olduğu manav varmış. Bulursun oralarda.
Tahlil için belki canım. Kendi doktorumu bırakamıyorum malum iki ameliyatımı yaptı 3-4 senedir takibindeyim. Ve detaylı bakıyor. Bi ara çok girdim diye çok incelemeden kalbini dinletip bi kaç saniye bırakıyorduDicektim sen goremiyorsan ben niye sana geliyorum ozaman o kaar sinirlendim benim kendi doktorum heryerine bakiyor su eli bu kolu bu kalbi diye detayliya girecegim tabi o ayri ama :)) sen gop tarafinda oturuyorsun ozaman :) diger doktoru sevdiysen ona git bence canim
Canım çok çok haklısın tedirgin olmakta ama benim kadın Doğum doktorum bu süreçte böbrek apandisit ameliyatı olan hastaları olduğundan bahsetti. Hamileyken kemoterapi dahi alanlar var. İçini ferah tut bütün işlemler bitince gidip görürsün bebeğini içinde rahatlar :)Istanbuldayim canim discinin dedigi cekmek zorundayiz oldu ama korfin rontgen vs ne olacak bilmem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?