2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
S Serylady çok geçmiş olsun canım birkaç gündür çok giremiyorum.cok üzüldüm acil şifalar diliyorum.hamileligimin başında çok ağrımıştı benim 1 günde geçmişti ağrıdan sinirden dişimi kendim çekesim vardı senin ki enfeksiyon kaynaklı galiba antibiyotikleri çok takma ha evet iyi değil ama ilerlerse daha kötü olur.oglumda hamileyken 2-3 kez antibiyotik içmiştim.dayana bilirmisin bilmiyorum ama sarımsağı ezip enfeksiyonun olduğu yerin üstüne koy kurutuyor hemen ama çok yakıyor haberin olsun sonra bana kızma :))

Canim dis gomulu ustte damak var o yuzden ne gargara ne birsey tesir etmiyor hepsini denedik 3 4 gundur debeleniyorum ilac kullanmiyim diye ama nafile doktor dedi kesemezsin onun agrisini oyle ya surekli agri kesici iceceksin dedi ki hic icmedim henuz yada antibiyotik iciyorum ama vicdan azabi ceke ceke resmen :// bir rontgen cekilmesi lazim mecbur ve dikislik bir islemim var morfin vurulacak falan bilmiyorum yaptirip yaptirmama konusunda muallaktayim hala

Sana da morfin vurulup cekildi degilmi ? Rontgende cektirdin mi ? Bir sıkıntı oldumu ?

Benim doktordan bazi konularda cok memnunum ama bazi konularda biraz ilgisiz geliyor bana cok hastasi oldugundan mi nedir aceleci geliyor biraz :// ameliyatini yapani birakma zaten canim herseyini biliyordur o suan senin ne guzel :)

biz ikimizde dediğim dedik en sonunda ikimizin de istediği olmuyor çok zor aslan valla
Benim tek anlasamadigim burc aslan biriyle evlenemezdim buyuk ihtimal ya o beni keserdi ya ben onu Allah kolaylik versin bide benim tanidigim bütün aslanlar ya cok evcimen yada cok iskolik

gözüm aydın canım cinsiyet değişmeyenleri okuyunca içim rahatlıyor bende önceliğim detaylıda sağlıklı olması sonrada cinsiyetinin farklı çıkmaması

Gece e bebekte 2 tane 10 lu pembe hastane çıkışı 38 tl idi sabah kalktım ki tükenmiş karar veremedim bende hastane çıkışı alsammı diye düşünürken bitmiş bir iki kere ancak giyiliyormuş

Ya ben ilk haftalar disinda hep ayda 1 gidiyorum gormeye nasil ozledim anlatamam 23 ocakta randevum gunler gecmedi resmen :))

Benim tek anlasamadigim burc aslan biriyle evlenemezdim buyuk ihtimal ya o beni keserdi ya ben onu Allah kolaylik versin bide benim tanidigim bütün aslanlar ya cok evcimen yada cok iskolik
ya evet benim kişiliğimde baskındır bazen kavgada birbirmizin boğazını sıktığımız oluyor ahah

Yaaa ne mutlu sana darisi bize insallah :)) hani elbiseler hani resim ama ben hep renkli resimleri gorunce agliyorum daha bizimkini de gormedikya ondan :)) benim detaylim da subatin son haftasi gibi olur sanırım heyecanla bekliyorum

Canım ya Allah şifa versin tez zamanda insallah senin yapabilecegin bisey yok ki ozaman tedavini uygulamaktan başka.şimdiki röntgenlerin yaydığı radyasyonlar çok az onu biliyorum.en iyisini drlar ve sen bilirsin tabi ki ...

Canım ya Allah şifa versin tez zamanda insallah senin yapabilecegin bisey yok ki ozaman tedavini uygulamaktan başka.şimdiki röntgenlerin yaydığı radyasyonlar çok az onu biliyorum.en iyisini drlar ve sen bilirsin tabi ki ...
Yaptirmama durumun yok diyorlar son uc ayda hicbirsey yapilamadigi icin yaptirmassan ve ozaman tutarsa agridan stresten erken dogum olur Allah korusun diyorlar Allaha emanetiz artik ne diyim

Sana da morfin vurulup cekildi degilmi ? Rontgende cektirdin mi ? Bir sıkıntı oldumu ?
Evet canım anestezi iğnesi vurdu hemde çok fazla çünkü çok sağlam bir dişti hissetmemem için. Röntgen çekmedi bir problem olmadı çok şükür kurtuldum diyorum şuan için sende her şey bittiğinde Emin’im böyle hissedeceksin canım

Insallah canim gercekten icimi cok rahatlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…