Canim dis gomulu ustte damak var o yuzden ne gargara ne birsey tesir etmiyor hepsini denedik 3 4 gundur debeleniyorum ilac kullanmiyim diye ama nafile doktor dedi kesemezsin onun agrisini oyle ya surekli agri kesici iceceksin dedi ki hic icmedim henuz yada antibiyotik iciyorum ama vicdan azabi ceke ceke resmen :// bir rontgen cekilmesi lazim mecbur ve dikislik bir islemim var morfin vurulacak falan bilmiyorum yaptirip yaptirmama konusunda muallaktayim halaS Serylady çok geçmiş olsun canım birkaç gündür çok giremiyorum.cok üzüldüm acil şifalar diliyorum.hamileligimin başında çok ağrımıştı benim 1 günde geçmişti ağrıdan sinirden dişimi kendim çekesim vardısenin ki enfeksiyon kaynaklı galiba antibiyotikleri çok takma ha evet iyi değil ama ilerlerse daha kötü olur.oglumda hamileyken 2-3 kez antibiyotik içmiştim.dayana bilirmisin bilmiyorum ama sarımsağı ezip enfeksiyonun olduğu yerin üstüne koy kurutuyor hemen ama çok yakıyor haberin olsun sonra bana kızma :))
Sana da morfin vurulup cekildi degilmi ? Rontgende cektirdin mi ? Bir sıkıntı oldumu ?Canım çok çok haklısın tedirgin olmakta ama benim kadın Doğum doktorum bu süreçte böbrek apandisit ameliyatı olan hastaları olduğundan bahsetti. Hamileyken kemoterapi dahi alanlar var. İçini ferah tut bütün işlemler bitince gidip görürsün bebeğini içinde rahatlar :)
Sen biran önce enfeksiyondan ve ağrıdan kurtulmaya bak çabucak geçsin hepsi inşallah
biz ikimizde dediğim dedik en sonunda ikimizin de istediği olmuyor çok zor aslan vallaOoow ben aslanla hic anlasamam bizde anlasamiyoruz ama genelde benim istediğim olur :))
Benim doktordan bazi konularda cok memnunum ama bazi konularda biraz ilgisiz geliyor bana cok hastasi oldugundan mi nedir aceleci geliyor biraz :// ameliyatini yapani birakma zaten canim herseyini biliyordur o suan senin ne guzel :)Tahlil için belki canım. Kendi doktorumu bırakamıyorum malum iki ameliyatımı yaptı 3-4 senedir takibindeyim. Ve detaylı bakıyor. Bi ara çok girdim diye çok incelemeden kalbini dinletip bi kaç saniye bırakıyordu
Benim tek anlasamadigim burc aslan biriyle evlenemezdim buyuk ihtimalbiz ikimizde dediğim dedik en sonunda ikimizin de istediği olmuyor çok zor aslan valla
gözüm aydın canım cinsiyet değişmeyenleri okuyunca içim rahatlıyor bende önceliğim detaylıda sağlıklı olması sonrada cinsiyetinin farklı çıkmamasıBizim bugün detaylı günümüzdü kızlar çok şükür hersey çok güzel dedi doktorumuz herşeye iki kez baktı.. dudaklarını falan gösterdi şok oldum yarık damak olup olmadığına bakıyormuş ama benim gözlerim doldu artık onun da ağzı burnu dudakları bile var diye Allah sağlıkla dünyaya gelmesini de yaşatsın inşallah
Vee cinsiyetimiz de daha net oldu bugun ogluşumuz oluyorbizim cinsiyetini 12 haftada gösteren minik erkekimiz yüzünü saklıyor hep elleriyle, geçen hafta da göstermemisti tam bugün de kapatıyor sapsik ama doktor inat etti miniş suratını gördük oğlumun Allah bekleyen herkese de bebisinin sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin
Cinsiyet netlik kazanınca hemen ebebek te aldık soluğu ve bı sürü tatlış kıyafet aldık malum indirim de varken dayanamadık
Ya ben ilk haftalar disinda hep ayda 1 gidiyorum gormeye nasil ozledim anlatamam 23 ocakta randevum gunler gecmedi resmen :))Detaylı günüm 31 Ocak’ta
İlk kez kontrol için 2 haftadan fazla beklemiş oluyorum..
En azından hareketleri hissediyorum bu yüzden rahatım biraz..
Ben genelde gece olduğunda çok hissediyorum böyle bir yere toplanıyor felan çok garip bir şey
ya evet benim kişiliğimde baskındır bazen kavgada birbirmizin boğazını sıktığımız oluyor ahahBenim tek anlasamadigim burc aslan biriyle evlenemezdim buyuk ihtimalya o beni keserdi ya ben onu Allah kolaylik versin bide benim tanidigim bütün aslanlar ya cok evcimen yada cok iskolik
Yaaa ne mutlu sana darisi bize insallah :)) hani elbiseler hani resim ama ben hep renkli resimleri gorunce agliyorum daha bizimkini de gormedikya ondan :)) benim detaylim da subatin son haftasi gibi olur sanırım heyecanla bekliyorumBizim bugün detaylı günümüzdü kızlar çok şükür hersey çok güzel dedi doktorumuz herşeye iki kez baktı.. dudaklarını falan gösterdi şok oldum yarık damak olup olmadığına bakıyormuş ama benim gözlerim doldu artık onun da ağzı burnu dudakları bile var diye Allah sağlıkla dünyaya gelmesini de yaşatsın inşallah
Vee cinsiyetimiz de daha net oldu bugun ogluşumuz oluyorbizim cinsiyetini 12 haftada gösteren minik erkekimiz yüzünü saklıyor hep elleriyle, geçen hafta da göstermemisti tam bugün de kapatıyor sapsik ama doktor inat etti miniş suratını gördük oğlumun Allah bekleyen herkese de bebisinin sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin
Cinsiyet netlik kazanınca hemen ebebek te aldık soluğu ve bı sürü tatlış kıyafet aldık malum indirim de varken dayanamadık
Canım ya Allah şifa versin tez zamanda insallah senin yapabilecegin bisey yok ki ozaman tedavini uygulamaktan başka.şimdiki röntgenlerin yaydığı radyasyonlar çok az onu biliyorum.en iyisini drlar ve sen bilirsin tabi ki ...Canim dis gomulu ustte damak var o yuzden ne gargara ne birsey tesir etmiyor hepsini denedik 3 4 gundur debeleniyorum ilac kullanmiyim diye ama nafile doktor dedi kesemezsin onun agrisini oyle ya surekli agri kesici iceceksin dedi ki hic icmedim henuz yada antibiyotik iciyorum ama vicdan azabi ceke ceke resmen :// bir rontgen cekilmesi lazim mecbur ve dikislik bir islemim var morfin vurulacak falan bilmiyorum yaptirip yaptirmama konusunda muallaktayim hala
Döv onuya evet benim kişiliğimde baskındır bazen kavgada birbirmizin boğazını sıktığımız oluyor ahah
Yaptirmama durumun yok diyorlar son uc ayda hicbirsey yapilamadigi icin yaptirmassan ve ozaman tutarsa agridan stresten erken dogum olur Allah korusun diyorlar Allaha emanetiz artik ne diyimCanım ya Allah şifa versin tez zamanda insallah senin yapabilecegin bisey yok ki ozaman tedavini uygulamaktan başka.şimdiki röntgenlerin yaydığı radyasyonlar çok az onu biliyorum.en iyisini drlar ve sen bilirsin tabi ki ...
Evet canım anestezi iğnesi vurdu hemde çok fazla çünkü çok sağlam bir dişti hissetmemem için. Röntgen çekmedi bir problem olmadı çok şükür kurtuldum diyorum şuan için sende her şey bittiğinde Emin’im böyle hissedeceksin canımSana da morfin vurulup cekildi degilmi ? Rontgende cektirdin mi ? Bir sıkıntı oldumu ?
Insallah canim gercekten icimi cok rahatlattinEvet canım anestezi iğnesi vurdu hemde çok fazla çünkü çok sağlam bir dişti hissetmemem için. Röntgen çekmedi bir problem olmadı çok şükür kurtuldum diyorum şuan için sende her şey bittiğinde Emin’im böyle hissedeceksin canım
Benim burda onceden ceyiz topigim bile var ama onun sifresini vs hatitlamadigimdan yeni uyelik aldim mecburen :)) bravo guru hanim :))Ay ben 'guru' olmuşum 10.yılı doldurmanın şerefine rütbe vermişler bana
Mersi şekerim darısı başına :))Benim burda onceden ceyiz topigim bile var ama onun sifresini vs hatitlamadigimdan yeni uyelik aldim mecburen :)) bravo guru hanim :))
ahah aynen öyle bende o an pek iyi olmuyor ama sonrasında anlatıp gülüyorum avutuyorum bir nevi kendimi ama düşününce de komik olmuyor değilDöv onukavgalar belli duzeyde olunca tuzu biberi bence yada ben huysuzum kendimi boyle avutuyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?