2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba, ben de haziran annesi olacağım inşallah forumu bir süredir takip ediyorum ama pek yazma alışkanlığım yoktur :) fakat yazınızı görünce dayanamadım. Benim de ilk bebeğim toplanıyor gibi geliyordu karnımın bir kenarına, kasılmaymış sanırım. Doktor magnezyum vermişti sanırım. Tehlikeli birşey değildi. Doktorunuzla paylaşın bence.

Zıt kutuplar birbirini çeker canım bizde eşimle zıtız oda nasıl evlendik diyor
bizde çok erken evlendik yoksa imkanı yokmuş yani yaş ilerledikçe iyice ktlanılmaz oluyor
Gizli takipçilerdendin öyleyse :) ben ilk hamile olduğumu öğrenince üye olmuştum hey gidi günler.
benim üyeliğim vardı aslınd da pek öyle konulara girip yazmazdım şimdi bebek olunca aktif bir şekilde takip ediyorum

Benim doktordan bazi konularda cok memnunum ama bazi konularda biraz ilgisiz geliyor bana cok hastasi oldugundan mi nedir aceleci geliyor biraz :// ameliyatini yapani birakma zaten canim herseyini biliyordur o suan senin ne guzel :)
Sorma ya benim doktorumda çok yoğun çok özverili. Randevuları ful dolu olduğu için sabah 7de geliyor ve randevusuz hasta bakıyor bi gün öyle saat 12ye kadar beklediğimi bilirim hiç kimsede şikayet etmiyor çok tatlı dilli MâşâAllah. Benimde kırıldığım zamanlar oldu biraz ben merkezci ve ne derse yapayım istiyor bi dr olarak haklıda. Ama bende çok araştırmacı pimpirik bi insanım o yüzden bazen çatışıyoruz tatlı bi şekilde :) artık içimi dışımı biliyor :) Rabbim ona güç kuvvet versin İnşâAllah herşeye rağmen farklı bir bağ var aramızda. Artık oraya gidince asistanı bile ismimle hitap ediyor. Daha önce bu doktora gidişim bi rüyayla oldu çok ilginç gelebilir size miyom ameliyatı olacaktım ama doktorlar çok korkuttu beni iki erkek doktora gittim biri Prof birisi de doçent. Prof olan beni çok korkuttu. Doçent olan çok iyiydi. Ama hastane SSK olduğu için içime sinmedi. Neyse ben bi gün çok ağladım dua ettim uyku ve uyanıklık arasında kendi doktorumun beni ameliyat ettiğini gördüm. Bu doktoruda bana arkadaşım tavsiye etmişti. Bi kere internetten bakıp araştırdım. Ama randevu alamadığım için hiç oralı olmadım. Rüyamda görünce öyle zorladım ki randevu hattını artık odaya asistanına bağladılar :) hemen doktorun telefon numarasını verdi ve sabah çok erken gel dedi ve maceramız böyle başladı. Ameliyatımı yaptı ben uyanana kadar hastaneden ayrılmadı. Montu giyinik beni bekledi odama geldi bilgi verdi. Çünkü o kadar yoğun bi gündü ki ameliyathanede benim ameliyat akşamı bulmuştu :) nasıl detaylı yazdım kusura bakma gece gece döküldüm valla. Çok emeği var o yüzden de bazı şeyleri görmezden geliyorum. İşini iyi yapıyor MâşâAllah Allah'ın izniyle İnşâAllah Doğumun da güzel olur. Buradan o günleri de paylaşırım

Benim minnoşta balık ve portakalda enerji patlaması yaşıyor saatlerce tekmeliyor

Ya ben ilk haftalar disinda hep ayda 1 gidiyorum gormeye nasil ozledim anlatamam 23 ocakta randevum gunler gecmedi resmen :))

Ya ben hep 2 haftada bir gidiyordum ama şimdi bu detaylı ultrasona denk getirmek için bu sefer arayı uzun tuttum.. Ama gerçekten insan çok özlüyor.. Allahtan doktorum hep CD yapıp veriyor kısa Videolar halinde de öyle izliyorum sürekli

Bazilariniz doktor konusunda gercekten cok sansli benim doktorum devlettekilerden hallice o konuda tamam bakiyor ediyor falan ama cd falan yok uyuyorsa kisa bakiyor mesela kiminin 40 dk inceliyormus her muayenede benim muayenenin toplami bile o kadar surmuyor ekstra ilgi isterdim yani ama yinede memnunum ilac kullanimi beslenme falan gibi konularda kafamiz cok uyuyor. Kimi doktor cok yasakci mesela agridan olsen agri kesici icmeyeceksin diyor falan o konularda anlastigimiz icin cok seviniyorum sadece sigara konusunda netti daha 5.haftamdaydim o zaman icme taraftariydim gunde 2 3 taneye izin versin kafasindaydim sonra o konuda benle guzel bi konusma yapti muayeneden ciktim paketi attim direk icmeyeli 5 ay olacak neredeyse vay be ne gunlerdi :))

Senin doktorun baya iyi hemde aranizda bir bsg olmus bence benimki ile aramda boyle bir durum yok doktor mu doktor o kadar :)) detayli baksin etsin istiyor insan tabiki catismalarda illaki olacaktır sonucla iki farkli dusunen insan normal ameliyatinda beklemesi cok guzel bir hosluk olmus oyle doktoru bende severim. Insallah doğumunda da yaninda olur ne kadar şanslısın Rabbim hepimize kolay acisiz dogumlar nasip etsin inşallah saglikla alalim bebeleri kucagimizadusununce gercekten baya az zaman kaldi ya bizimkinin daha hicbiseyi yok

Ya evet gerçekten doktor konusu biraz şans işi.. Kesinlikle tam anlamıyla her şeyi verebilecek doktor maalesef yok..
Benim şikayetimde şu ki doktorum inanılmaz rahat ne desem normal özgecim dert etme der.. Gerçi dedikleri hep çıkıyor ama ne bileyim üzerinde çok durmuyor gibi geldi.. Ama bende çok pimpirikliyim diye iki haftada bir gelmeme dert etmeyip detaylı detaylı bakıyor..

Ne güzel sigarayı bırakmış olmana ayrı sevindim maalesef çevremde halen son ana kadar içen çok insana şahit oldum hatta birisinin çocuğunda doğduktan sonra ciğerinde sorun çıktı..
Çok güzel bir karar vermişsin..

O değilde harbi 5 oldu ya insan bir tuhaf oluyor

ahah aynen öyle bende o an pek iyi olmuyor ama sonrasında anlatıp gülüyorum avutuyorum bir nevi kendimi ama düşününce de komik olmuyor değil
Biz bide ikimizde sonra neden kavga ettigimizi bile unutuyoruz o daha komik :)) en basta tabiki kotu yasarken ama sonradinda anilarda kotu kalmiyor bizimkiler ya o guzel :))

Sen bile sikayetciysen biz napalim ben bazen 10 gunde bir muayeneye gidiyorum nadiren ekstra ucret olmuyor diye yeni baktik diye 5 dk bakiyor maxium :)) ben ilk zamanlar pimpirikliyim simdi ekstra bir durum yasamadikca herşeye normal diyorum biliyomus gibi :)) hep birakamam sigarayi saniyordum laks diye biraktim o konuda cok saskinim :)) benim 5 olmasina biraz var henüz ama dusundukce hazirana ne kaldi ki diyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…