Ben bizim buradakilerde bulamadim metro marketlerde canim umarim sen bulursun :))İstanbulda ki metroda da vardır muhtemelen :) benim bi gitmem lazım .
Amin canım hepimizin ki.Yaaa balli corekcik saglikla mutlulukla giysin insallah canim
Sağol canım benim darısı senin başına en yakın zamandagözüm aydın canım cinsiyet değişmeyenleri okuyunca içim rahatlıyor bende önceliğim detaylıda sağlıklı olması sonrada cinsiyetinin farklı çıkmaması
Sağol tatlımYaaa ne mutlu sana darisi bize insallah :)) hani elbiseler hani resim ama ben hep renkli resimleri gorunce agliyorum daha bizimkini de gormedikya ondan :)) benim detaylim da subatin son haftasi gibi olur sanırım heyecanla bekliyorum
Hoş geldin aramıza ve bilgi için teşekkürler dün doktorum bana da verdi magnezyum kasılmalar için değil ama sırt bacak ağrıları için iyi geliyormuşMerhaba, ben de haziran annesi olacağım inşallah forumu bir süredir takip ediyorum ama pek yazma alışkanlığım yoktur :) fakat yazınızı görünce dayanamadım. Benim de ilk bebeğim toplanıyor gibi geliyordu karnımın bir kenarına, kasılmaymış sanırım. Doktor magnezyum vermişti sanırım. Tehlikeli birşey değildi. Doktorunuzla paylaşın bence.
Günaydın. Tam adını bilmiyorum ama adresi şurada fıstık.Ben internetten aldim bozuk geldi birsurude para verdik almayin internetten gidip gorup alin sislideki manav nerdeymis ben cok yakinim ?
Hoşgeldin aramıza benim ikinci olduğu için 16 haftamda kanat çırpar gibi hareketler hissettim sonra her hafta daha belirginleşti daha sertleşti. İlk bebilmiMerhabalar kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah:) 18. Haftamın içindeyim. Daha ilerde olanlar bebek hareketlerini nezaman, nasıl hissettiniz acaba?
Ben de isterim minişin fotoğrafınıııııııHoş geldin aramıza ve bilgi için teşekkürler dün doktorum bana da verdi magnezyum kasılmalar için değil ama sırt bacak ağrıları için iyi geliyormuş
Ben hala hissedemedimm ufak tefek elimi koyduğum zaman elime çarpıyor arada bu kadar ,kişiden kişiye değişiyor buMerhabalar kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah:) 18. Haftamın içindeyim. Daha ilerde olanlar bebek hareketlerini nezaman, nasıl hissettiniz acaba?
Aynen canım güzel bi bağ oluştu MâşâAllah gidince sarılmalar falan :)evet az kaldı canım. Hayırlısı ile o günler bi gelse bugün iyi hissedersem lcwya gideyim diyorum yürüme mesafesi İnşâAllah yine tansiyonum düşmez. Bende hiç bişey almadım henüzSenin doktorun baya iyi hemde aranizda bir bsg olmus bence benimki ile aramda boyle bir durum yok doktor mu doktor o kadar :)) detayli baksin etsin istiyor insan tabiki catismalarda illaki olacaktır sonucla iki farkli dusunen insan normal ameliyatinda beklemesi cok guzel bir hosluk olmus oyle doktoru bende severim. Insallah doğumunda da yaninda olur ne kadar şanslısın Rabbim hepimize kolay acisiz dogumlar nasip etsin inşallah saglikla alalim bebeleri kucagimizadusununce gercekten baya az zaman kaldi ya bizimkinin daha hicbiseyi yok
Canın sağolsun :) ben arayış içindeyim hala ablam Carrefour da gözüküyor dedi netten bakmış ama bozuk geliyor diyorlar . Gidip almak en iyisi.Ilk secenek bulursan bende isterim :))
Hoş geldin canım aramızaMerhabalar kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah:) 18. Haftamın içindeyim. Daha ilerde olanlar bebek hareketlerini nezaman, nasıl hissettiniz acaba?
Enfeksiyondan göreceğiniz zarar daha fazla bu nedenle kullanmanızı öneririm. Evet hoş bi durum değil hamilelikte ilaç kullanmak ama mecbur kalınca D kategorisindeki ilaçlar bile ( genellikle epilepsi hastası gebelerin ilaçları) annenin göreceği fayda - bebeğin göreceği zarar kıyaslanarak kullanılıyor. Zamanında kullanın da daha ağır ilaçlar kullanmaya gerek kalmasın. İnşallah bir an önce iltihabınız kurur.Benim dis iltihapli buyuk ihtimal kana karisirsa bebege ciddi zarari olabilirmis Allah korusun ama ilac c kategorisinde ve bana tahlikeli geldi hamileler ve hayvanlar uzerinde test edilmemis ve birkac zararli etkisi gorulmus ilaclar bu kategoride ama doktor birsey olmaz diyor ya o kadar sinirliyimki suan anlatamam ://
Karanfil dis aciktaysa fayda ediyormus canim benim gömülü damagin icinde ve orda iltihaplanmis daha kotu sonuclar olmamasi adina 5 gun antibiyotigi icecegim mecburen
Ağlamak güçsüzlük değildir canım ne hissediyorsan yaşa ve at içinden kolay bişi yaşamadın kimseye güçlü görünmek gibi bi sorumluluğun yok
Bir sekilde cikacakti canim ben seviniyorum suan aglamana icinde biriktiriyorsun gibi geliyordu hephissetmistir yerim onu ben o kadar degisikler ki gercekten belki suan o sana yardim elidir beni hamilelik duygusal yapti ya baya su yazdigina aglayacaktim nerdeyse ki normalde cok zor ağlayan bir tipimdir bu gunlerin anilarinda tozlanmasi üstüne bir sürü güzel ani biriktirip bu gunleri hatirlamayacagin gunlerin gelmesini istiyorum artik cabuk guzel anilar biriktirmeye basla
Canım duygularının bu şekilde dışa vurması çok normaloğluşun seni rahatlatıyor güç veriyor aslında
Ye gitsin :) ah canımm memleketim :)
Ne güzel olmus masallah canımBende surekli aynada kendime bakiyorum ahh bi çıksa diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?