2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa ne mutlu sana darisi bize insallah :)) hani elbiseler hani resim ama ben hep renkli resimleri gorunce agliyorum daha bizimkini de gormedikya ondan :)) benim detaylim da subatin son haftasi gibi olur sanırım heyecanla bekliyorum
Sağol tatlım zaman çok çabuk geçiyor Şubat sonu hemen geliverir sen merak etme yeter ki herşey sağlıklı olsun

Dosya yüklemeyi bilmiyorum bı iki kere de denedim başaramadım özelden atıyorum sana miniş in fotoğrafını

Hoş geldin aramıza ve bilgi için teşekkürler dün doktorum bana da verdi magnezyum kasılmalar için değil ama sırt bacak ağrıları için iyi geliyormuş

Merhabalar kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah:) 18. Haftamın içindeyim. Daha ilerde olanlar bebek hareketlerini nezaman, nasıl hissettiniz acaba?

Merhabalar kızlar bende haziran annesi olacağım inşallah:) 18. Haftamın içindeyim. Daha ilerde olanlar bebek hareketlerini nezaman, nasıl hissettiniz acaba?
Hoşgeldin aramıza benim ikinci olduğu için 16 haftamda kanat çırpar gibi hareketler hissettim sonra her hafta daha belirginleşti daha sertleşti. İlk bebilmi

Ben hala hissedemedimm ufak tefek elimi koyduğum zaman elime çarpıyor arada bu kadar ,kişiden kişiye değişiyor bu

Aynen canım güzel bi bağ oluştu MâşâAllah gidince sarılmalar falan :)evet az kaldı canım. Hayırlısı ile o günler bi gelse bugün iyi hissedersem lcwya gideyim diyorum yürüme mesafesi İnşâAllah yine tansiyonum düşmez. Bende hiç bişey almadım henüz

mirkett
Canım gözün aydın , çok sevindim herşeyin iyi olmasına darısı bizlerin başına artık cicilerini de sağlıkla ,güzel günlerde giysin inşallah

Hoş geldin canım aramıza
Ben ilk gebeliğimde 20. Haftalarda hissetmeye başlamıştım . Ama ikinci gebeliğimde daha erken hissetmeye başladım 13. haftadan beri hissediyorum . Senin de ilk bebişse geç hissetmen çok normal.

Arkadaslar ayrintili ultrason icin zeynep kamile giden yada gidecek olan varmi hangi bolume aliyoruz randevuyu acaba

Enfeksiyondan göreceğiniz zarar daha fazla bu nedenle kullanmanızı öneririm. Evet hoş bi durum değil hamilelikte ilaç kullanmak ama mecbur kalınca D kategorisindeki ilaçlar bile ( genellikle epilepsi hastası gebelerin ilaçları) annenin göreceği fayda - bebeğin göreceği zarar kıyaslanarak kullanılıyor. Zamanında kullanın da daha ağır ilaçlar kullanmaya gerek kalmasın. İnşallah bir an önce iltihabınız kurur.

Karanfil dis aciktaysa fayda ediyormus canim benim gömülü damagin icinde ve orda iltihaplanmis daha kotu sonuclar olmamasi adina 5 gun antibiyotigi icecegim mecburen

Anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine..

Ağlamak güçsüzlük değildir canım ne hissediyorsan yaşa ve at içinden kolay bişi yaşamadın kimseye güçlü görünmek gibi bi sorumluluğun yok

Canım duygularının bu şekilde dışa vurması çok normal oğluşun seni rahatlatıyor güç veriyor aslında

Ye gitsin :) ah canımm memleketim :)

Ne güzel olmus masallah canım Bende surekli aynada kendime bakiyorum ahh bi çıksa diye :)

Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık

S Serylady Kuzumcum birşeyler okudum cinsiyet hakkında hayırlısı neyse o olsun. Birde diş konusu canım ilaçları iç takma kafana Allahın izniyle birşey olmaz. Öteki türlü daha kötü inşallah biran önce kurtulursun o ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…