2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Herşey geçti bitti yeni güneşli günler se çok yakın erkekler zaten çok duygulu varlıklar değiller annelerde zamanla katılaşıyor sanırım aman hepsini boşver sana bişi olmadıya

Kizlar aranızda istanbul avrupa bölgesinde detayli ultrasyon yaptiran varmi fiyat konusunda bilgi verirmisiniz telefonla arayinca bilgi vermiyor 2 gündür hastaneleri arıyorum nekadar saçma ya

Canım benim.. Ne kadarda haklısın. Aslında yaptıkları çok yanlış ama sana bişey diyim mi belki böyle olmasalar sen bu kadar güçlü kalamazdın. Tek başına dimdik durdun ayakta. Benim annem çok çok evhamlı bir insandır başım ağrıyo desem yüz kere arar ölcem sanır hiç abartmıyorum. Allah korusun böyle bişey yaşasam annemin halini tahmin bile edemiyorum günlerce ağlardı ve ben onun yanında asla güçlü kalamazdım daha da kötü olurdum inan böyleside iyi değil. Senin yerinde olsam bu süreçte sinirimi bozan insanlardan uzak dururdum annem dahi olsa. Eşinede sinir oldum gerçekten kusura bakma, aslında annen ve eşinin yapması gerekeni kedin yapmış hisli bi şekilde bakarak. Konuşman çok iyi olmuş ve lütfen tavrını koy iyice anlasınlar yaptıkları yanlışı. Sen böylede olsa güçlüsün ne mutlu senin adına

Çok çok güçlü bir kadınsın gerçekten..
Erkekler biraz daha olaylara yüzeysel bakıyorlar tabiki senin kdr hissetmedi , ayrıca belki de bu kadar güçlü durduğun için olsa gerek çevrendekilerde böyle yapmış olabilir.. annen konusuna bişey diyemiyorum canım umarım o da anlar yaptıklrını ve Allah umarım sana en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı bebeğini gönderir , her şeyin en güzelini hak ediyorsun

Herşey geçti bitti yeni güneşli günler se çok yakın erkekler zaten çok duygulu varlıklar değiller annelerde zamanla katılaşıyor sanırım aman hepsini boşver sana bişi olmadıya
Saol canım aynen bana birşey olmadı hayat devam ediyor çok şükür o günlerde gelecek

EVet canım belki senin dediğimde doğru olabilir ama insanın zaten hormonlardan duyguları tavan yapmış ve böyle bir kötü durum yaşarken bir parça sevgi iyi gelirdi açık açık konuştum canım yaşayıp görecez bundan sonrasını

Amin canım inşallah hep beraber güzel günler yaşacağız umarım

Ben de ben deeee yarını da hayırlısıyla atlatalım inşallah günlerimiz de aynıymış.
Ben evdeyken stres olmuyorum da doktora gidip beklemeye başlayınca kalbim yerinden çıkıyo kötü bişey duymayayım diye dua etmekten.
İnşallah yarın çok güzel şeyler duyalım yaz mutlaka.

Kizlar aranızda istanbul avrupa bölgesinde detayli ultrasyon yaptiran varmi fiyat konusunda bilgi verirmisiniz telefonla arayinca bilgi vermiyor 2 gündür hastaneleri arıyorum nekadar saçma ya
Canım Avrupa yakasında nerdesin bilmiyorum ama ben beşiktaş Oya Jinemed hastanesine gidiyordum bana 815 demişlerdi. Sonra Trde bu işin uzmanı denilen bir dr a gitmek durumunda kalkdım 850 tl. Eğer sorun yaşamasaydım ben devlette yaptırmayı düşünüyordum leventte baltalimanı hastanesinin ek binası var orada yaptırcaktım.

Ben de korkmuştum şükür herşeyi iyi gözüküyormuş sadece benim plasentayı besleyen sağ damarım biraz darmış o da önemli değilmiş

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

Bagcilardayim cnm çok teşekkür ederim bilgilerin için

Hoş geldin aramıza ve bilgi için teşekkürler dün doktorum bana da verdi magnezyum kasılmalar için değil ama sırt bacak ağrıları için iyi geliyormuş
Hoşbuldum :) şifa olur inşallah.
Benim doktorum bu gebeliğimde bana ne demir ilacı ne vitamin verdi. Sizler kullanıyo musunuz? Ne zaman verdi doktor?

mervekaan19 Ben Avrupa yakasında Derindere Hastanesi'nde GATA mezunu, GATA'da daha önce calismis iyi bir doktor var, ikili test için de ona gitmiştim .Ona yaptiricam. Randevu aldım . Arkadaşım ona düzenli gidiyor, o da ona yaptırdı. Bilgili bir doktor. 450 olması lazım. Yeri Kagithane'de. O hastanede bir sürü kadın .doğumcu var ama bir tek o yapıyor ayrıntıliyi.

Ben 17. Haftadayım şimdiden geriliyorum , seni çok iyi anlıyorum. Yaptırıp varsa birşey doğumdan önce hazırlığını yapmak lazım. Ama kötü düşünmeyelim inşallah sapasağlam kucaklarımıza alırız bebişlerimizi:)

Şu hayatta böyle enerjisi yüksek etrafına pozitiflik saçan cıvıl cıvıl kimi gördüysem hep böyle sınavı en kıymet verdikleriyle oldu :/ sanırım hayatın bize "biraz bencil ve gaddar ol " deme şekli bu sen iyi ol canım sen kendi dermanın ol sana o yeter

Allah yardimcin olsun canim benim rabbim sana hayirli evlatlar versin insallah sıkma canını hepimiz yarin ne olacagini bilemiyoruz seni cok takdir ediyorum dualarim seninle insallah

Kediciklerine sarıl en masum sevgiyi onlarda bulursun :) ve biz varız tabiki. Keşke gelebilsekte sana kocaman sarılabilsek o kadar isterdim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…