Herşey geçti bitti yeni güneşli günler se çok yakın erkekler zaten çok duygulu varlıklar değiller annelerde zamanla katılaşıyor sanırım aman hepsini boşver sana bişi olmadıyaKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Canım benim.. Ne kadarda haklısın. Aslında yaptıkları çok yanlış ama sana bişey diyim mi belki böyle olmasalar sen bu kadar güçlü kalamazdın. Tek başına dimdik durdun ayakta. Benim annem çok çok evhamlı bir insandır başım ağrıyo desem yüz kere arar ölcem sanır hiç abartmıyorum. Allah korusun böyle bişey yaşasam annemin halini tahmin bile edemiyorum günlerce ağlardı ve ben onun yanında asla güçlü kalamazdım daha da kötü olurdum inan böyleside iyi değil. Senin yerinde olsam bu süreçte sinirimi bozan insanlardan uzak dururdum annem dahi olsa. Eşinede sinir oldum gerçekten kusura bakma, aslında annen ve eşinin yapması gerekeni kedin yapmış hisli bi şekilde bakarak. Konuşman çok iyi olmuş ve lütfen tavrını koy iyice anlasınlar yaptıkları yanlışı. Sen böylede olsa güçlüsün ne mutlu senin adınaKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Çok çok güçlü bir kadınsın gerçekten..Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Saol canım aynen bana birşey olmadı hayat devam ediyor çok şükür o günlerde gelecekHerşey geçti bitti yeni güneşli günler se çok yakın erkekler zaten çok duygulu varlıklar değiller annelerde zamanla katılaşıyor sanırım aman hepsini boşver sana bişi olmadıya
EVet canım belki senin dediğimde doğru olabilir ama insanın zaten hormonlardan duyguları tavan yapmış ve böyle bir kötü durum yaşarken bir parça sevgi iyi gelirdiCanım benim.. Ne kadarda haklısın. Aslında yaptıkları çok yanlış ama sana bişey diyim mi belki böyle olmasalar sen bu kadar güçlü kalamazdın. Tek başına dimdik durdun ayakta. Benim annem çok çok evhamlı bir insandır başım ağrıyo desem yüz kere arar ölcem sanır hiç abartmıyorum. Allah korusun böyle bişey yaşasam annemin halini tahmin bile edemiyorum günlerce ağlardı ve ben onun yanında asla güçlü kalamazdım daha da kötü olurdum inan böyleside iyi değil. Senin yerinde olsam bu süreçte sinirimi bozan insanlardan uzak dururdum annem dahi olsa. Eşinede sinir oldum gerçekten kusura bakma, aslında annen ve eşinin yapması gerekeni kedin yapmış hisli bi şekilde bakarak. Konuşman çok iyi olmuş ve lütfen tavrını koy iyice anlasınlar yaptıkları yanlışı. Sen böylede olsa güçlüsün ne mutlu senin adına
Amin canım inşallah hep beraber güzel günler yaşacağız umarımÇok çok güçlü bir kadınsın gerçekten..
Erkekler biraz daha olaylara yüzeysel bakıyorlar tabiki senin kdr hissetmedi , ayrıca belki de bu kadar güçlü durduğun için olsa gerek çevrendekilerde böyle yapmış olabilir.. annen konusuna bişey diyemiyorum canım umarım o da anlar yaptıklrını ve Allah umarım sana en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı bebeğini gönderir , her şeyin en güzelini hak ediyorsun
Ben de ben deeee yarını da hayırlısıyla atlatalım inşallah günlerimiz de aynıymış.Yarın ayrıntılı ultrasonumuz olacak. Tek korkan ben miyim? Bazı anne adayları hiç yaptırmıyormuş, yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilmiyorum. Herşey güzel çıkacağını umut ediyorum ama o endişe çok fena. Bu gece uyuyamam kesin
Canım Avrupa yakasında nerdesin bilmiyorum ama ben beşiktaş Oya Jinemed hastanesine gidiyordum bana 815 demişlerdi. Sonra Trde bu işin uzmanı denilen bir dr a gitmek durumunda kalkdım 850 tl. Eğer sorun yaşamasaydım ben devlette yaptırmayı düşünüyordum leventte baltalimanı hastanesinin ek binası var orada yaptırcaktım.Kizlar aranızda istanbul avrupa bölgesinde detayli ultrasyon yaptiran varmi fiyat konusunda bilgi verirmisiniz telefonla arayinca bilgi vermiyor 2 gündür hastaneleri arıyorum nekadar saçma ya
Ben de korkmuştum şükür herşeyi iyi gözüküyormuş sadece benim plasentayı besleyen sağ damarım biraz darmış o da önemli değilmişYarın ayrıntılı ultrasonumuz olacak. Tek korkan ben miyim? Bazı anne adayları hiç yaptırmıyormuş, yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilmiyorum. Herşey güzel çıkacağını umut ediyorum ama o endişe çok fena. Bu gece uyuyamam kesin
Bence 0-3 hatta bazı markalarda 1-3 var onlar da olur. Bebek yüksek kilolu doğarsa küçük gelebilir yenidoğanKızlar hastane çıkışını yenidoğan mı 0-3 ay mı almalıyız? Sizin aldıklarınızın bedeni nasıl?
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımYarın ayrıntılı ultrasonumuz olacak. Tek korkan ben miyim? Bazı anne adayları hiç yaptırmıyormuş, yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilmiyorum. Herşey güzel çıkacağını umut ediyorum ama o endişe çok fena. Bu gece uyuyamam kesin
Değiştiriyorum canım bana da küçük gelecek gibi geldiBence 0-3 hatta bazı markalarda 1-3 var onlar da olur. Bebek yüksek kilolu doğarsa küçük gelebilir yenidoğan
Bagcilardayim cnm çok teşekkür ederim bilgilerin içinCanım Avrupa yakasında nerdesin bilmiyorum ama ben beşiktaş Oya Jinemed hastanesine gidiyordum bana 815 demişlerdi. Sonra Trde bu işin uzmanı denilen bir dr a gitmek durumunda kalkdım 850 tl. Eğer sorun yaşamasaydım ben devlette yaptırmayı düşünüyordum leventte baltalimanı hastanesinin ek binası var orada yaptırcaktım.
Hoşbuldum :) şifa olur inşallah.Hoş geldin aramıza ve bilgi için teşekkürler dün doktorum bana da verdi magnezyum kasılmalar için değil ama sırt bacak ağrıları için iyi geliyormuş
Ben 17. Haftadayım şimdiden geriliyorum , seni çok iyi anlıyorum. Yaptırıp varsa birşey doğumdan önce hazırlığını yapmak lazım. Ama kötü düşünmeyelim inşallah sapasağlam kucaklarımıza alırız bebişlerimizi:)Yarın ayrıntılı ultrasonumuz olacak. Tek korkan ben miyim? Bazı anne adayları hiç yaptırmıyormuş, yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilmiyorum. Herşey güzel çıkacağını umut ediyorum ama o endişe çok fena. Bu gece uyuyamam kesin
Şu hayatta böyle enerjisi yüksek etrafına pozitiflik saçan cıvıl cıvıl kimi gördüysem hep böyle sınavı en kıymet verdikleriyle oldu :/ sanırım hayatın bize "biraz bencil ve gaddar ol " deme şekli buKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Kediciklerine sarıl en masum sevgiyi onlarda bulursun :) ve biz varız tabiki. Keşke gelebilsekte sana kocaman sarılabilsek o kadar isterdim ki..EVet canım belki senin dediğimde doğru olabilir ama insanın zaten hormonlardan duyguları tavan yapmış ve böyle bir kötü durum yaşarken bir parça sevgi iyi gelirdiaçık açık konuştum canım yaşayıp görecez bundan sonrasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?