Canımmmm çok güçlüsün gerçekten hayran kalmamak elde değil İnan yazacak birşey bulamıyorum senden çok çok çok iyi bi anne olacak rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bizde seninle Sevinç’lerini paylaşırızKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Senin o güzel yüreğinden , o akan göz yaşlarından öperim benKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Canim yazmıştım buraya ama görmedin sanırım. Elma sirkesi ile gargara iyi geliyormuş dış agrisina bir dene istersenBanada dua et su dis sikintisindan kurtulayim :))
Şaşkınlık ve üzüntüyle okudum yazını. Tek diyebilecegim konusmakla en iyisini yapmissin. Sen duygularini dile dokmesen onlar ayni davranislari sergileyeceklerdi.Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Malesef canım insan ailesini seçemiyor. Ama Allah nasip ederse dediğin gibi ben daha güçlü hayatıma devam edeceğimŞaşkınlık ve üzüntüyle okudum yazını. Tek diyebilecegim konusmakla en iyisini yapmissin. Sen duygularini dile dokmesen onlar ayni davranislari sergileyeceklerdi.
Sen tekrar hamile kalip yavrunla yeniden dogacaksın. Daha da güçlü ❤
Galiba doğru diyorsun canım ama bende öyle olursam onlara benzerim ben hala umutla bakıyorum hayata gelecek güzel günlerime yeniden gelecek meleğime ben buyum canım bunlarda sınavımmış Allahım bundan sonrasını hayırlı eylesinŞu hayatta böyle enerjisi yüksek etrafına pozitiflik saçan cıvıl cıvıl kimi gördüysem hep böyle sınavı en kıymet verdikleriyle oldu :/ sanırım hayatın bize "biraz bencil ve gaddar ol " deme şekli busen iyi ol canım sen kendi dermanın ol sana o yeter
Çok teşekkür ederim canımAllah yardimcin olsun canim benim rabbim sana hayirli evlatlar versin insallah sıkma canını hepimiz yarin ne olacagini bilemiyoruz seni cok takdir ediyorum dualarim seninle insallah
Düşünmen yeterli canım inan o güzel yüreğini yanımda hissettim be iyiki varsınızKediciklerine sarıl en masum sevgiyi onlarda bulursun :) ve biz varız tabiki. Keşke gelebilsekte sana kocaman sarılabilsek o kadar isterdim ki..
AMin canım inşallahCanımmmm çok güçlüsün gerçekten hayran kalmamak elde değil İnan yazacak birşey bulamıyorum senden çok çok çok iyi bi anne olacak rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bizde seninle Sevinç’lerini paylaşırızseninle
İnşallah canım gelsin sınıvlar ben hep geçeceğimSenin o güzel yüreğinden , o akan göz yaşlarından öperim bensen çok güçlü bir kadınsın , hayat hepimize farklı sınavlar sunuyor bizde onları yaşıyoruz ne kadar kabul etmekte zorlansak da . inşallah bundan sonrası senin için en iyisi olacak . Senin bu güzel pozitifliğinle üstesinden gelemeyeceğin zorluk görmüyorum ben .
Canim ben tahlilde yapilacagi icin aç gitmistim oyle yapildi. Ama nette tok karnina olmali diye okudum.İyi akşamlar kızlar. Yarın tetanoz aşısı olacağım. Aç yada tok farkeder mi yaptıranlar nasıl gittiniz?
Teşekkürler canımCanim ben tahlilde yapilacagi icin aç gitmistim oyle yapildi. Ama nette tok karnina olmali diye okudum.
Farketmiyor.İyi akşamlar kızlar. Yarın tetanoz aşısı olacağım. Aç yada tok farkeder mi yaptıranlar nasıl gittiniz?
Gelecekteki bebeğin çok şanslı. Çünkü annesi, bir ebeveynin nasıl davranması gerektiğini acı tecrübelerle de olsa ogrenmis, çocuğuna her daim sahip cikan bir anne olacak. Ve bu kadar güçlü,koruyucu bir anne ile beraber olduğu müddetçe sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecek. İnsallah bu şansı yakalayacak bebiş en yakın zamanlarda kucağında olacak. Sana Eyüp camiinde çok dua etmiştim, Allah kurtarsın diye kolaylıkla, bu kez bebeğin yola çıkıp kucağına kavussun diye edicem. Seviyoruz seni.Malesef canım insan ailesini seçemiyor. Ama Allah nasip ederse dediğin gibi ben daha güçlü hayatıma devam edeceğim
Galiba doğru diyorsun canım ama bende öyle olursam onlara benzerim ben hala umutla bakıyorum hayata gelecek güzel günlerime yeniden gelecek meleğime ben buyum canım bunlarda sınavımmış Allahım bundan sonrasını hayırlı eylesin
Çok teşekkür ederim canım
Düşünmen yeterli canım inan o güzel yüreğini yanımda hissettim be iyiki varsınız
AMin canım inşallah
İnşallah canım gelsin sınıvlar ben hep geçeceğimhep bir kız kardeşim olsun isterdim şimdi bir sürü var iyiki varsınız
Sağol canım benim amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsunlar hepmirkett
Canım gözün aydın , çok sevindim herşeyin iyi olmasınadarısı bizlerin başına artık cicilerini de sağlıkla ,güzel günlerde giysin inşallah
Tabi ki canım ama ben dosya yükleyemiyorum özelde bile biri bana anlatabilir mi napmam gerektiğiniBen de isterim minişin fotoğrafınııııııı
Ya ben de cuma akşamı böyleydim Allah biliyor ya korku kaygı heyecan mutluluk bir araya girmişti ve çok şükür hayırlı haberlerle geçtik bu durumu darısı yarın sana olsun inşallah sonra da sırayla tüm bebislerimizeYarın ayrıntılı ultrasonumuz olacak. Tek korkan ben miyim? Bazı anne adayları hiç yaptırmıyormuş, yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilmiyorum. Herşey güzel çıkacağını umut ediyorum ama o endişe çok fena. Bu gece uyuyamam kesin
Sen ne yasarsan yasa neyden rahatsız olursan ol sonu hep yazının sonu gibi olacak yani umutla daha dik kalkacaksın yaşadıklarının altından seni tanımadan bile bunu anlamak mümkün... Sen hep böyle ayakta kal herseye ve herkesee inat olur mu güçlü kadın...Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Ben multivitamin kullanıyorum 12 haftadan beri bu hafta itibariyle de demir ve magnezyum başladıkHoşbuldum :) şifa olur inşallah.
Benim doktorum bu gebeliğimde bana ne demir ilacı ne vitamin verdi. Sizler kullanıyo musunuz? Ne zaman verdi doktor?
Ne güzel yazmışsın canım inşallah. Allahım tüm dualarını kabul etsin inşallah güzel yürekli kadınGelecekteki bebeğin çok şanslı. Çünkü annesi, bir ebeveynin nasıl davranması gerektiğini acı tecrübelerle de olsa ogrenmis, çocuğuna her daim sahip cikan bir anne olacak. Ve bu kadar güçlü,koruyucu bir anne ile beraber olduğu müddetçe sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecek. İnsallah bu şansı yakalayacak bebiş en yakın zamanlarda kucağında olacak. Sana Eyüp camiinde çok dua etmiştim, Allah kurtarsın diye kolaylıkla, bu kez bebeğin yola çıkıp kucağına kavussun diye edicem. Seviyoruz seni.
İnşallah canım inşallah Allahım hiç birinizin ayağına taş gözüne yaş değdirmesin iyiki varsınızSen ne yasarsan yasa neyden rahatsız olursan ol sonu hep yazının sonu gibi olacak yani umutla daha dik kalkacaksın yaşadıklarının altından seni tanımadan bile bunu anlamak mümkün... Sen hep böyle ayakta kal herseye ve herkesee inat olur mu güçlü kadın...
Yok canim gormedim :// ben antibiyotik aliyorum iki gundur cok sukur iyiyim canim cok tesekkur ederim onerin icin:))Canim yazmıştım buraya ama görmedin sanırım. Elma sirkesi ile gargara iyi geliyormuş dış agrisina bir dene istersen
Kuzucum devlettekinin cinsiyet tahminine guvenmiyorum ama benim icin saglikli olmasi onemli olan saglikla gelmesi cinsiyeti gercekten hic muhim degil dis icin antibiyotik iciyorum 2 gundur mecburen bugun iyiyim o yuzden birde yazdığın uzun mesaji okudum benim annem su 5 aylik hamilelik sürecimde bir kere bile aramadi tebrik etmedi. Yani cokta muhim degiller bence hatta belki de herkes anne olmamalidir. Esin icinse anne karnina dustugu anda bağlanıyor ama erkek icin dogumdan sonra basliyor o surec canim senin kadar tabiki uzulemezdi ama yaptigi da yanlis olmus tabi :// sen kendine guven ayakta dur senin icin guzel gunler cok yakinda ben cok eminim kuzu :))
Cok saol canim benim bu gün daha iyiyim cok sukur biraz hafifledi :))Anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?