2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canımmmm çok güçlüsün gerçekten hayran kalmamak elde değil İnan yazacak birşey bulamıyorum senden çok çok çok iyi bi anne olacak rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bizde seninle Sevinç’lerini paylaşırız seninle

Senin o güzel yüreğinden , o akan göz yaşlarından öperim ben sen çok güçlü bir kadınsın , hayat hepimize farklı sınavlar sunuyor bizde onları yaşıyoruz ne kadar kabul etmekte zorlansak da . inşallah bundan sonrası senin için en iyisi olacak . Senin bu güzel pozitifliğinle üstesinden gelemeyeceğin zorluk görmüyorum ben .

Şaşkınlık ve üzüntüyle okudum yazını. Tek diyebilecegim konusmakla en iyisini yapmissin. Sen duygularini dile dokmesen onlar ayni davranislari sergileyeceklerdi.
Sen tekrar hamile kalip yavrunla yeniden dogacaksın. Daha da güçlü ❤

İyi akşamlar kızlar. Yarın tetanoz aşısı olacağım. Aç yada tok farkeder mi yaptıranlar nasıl gittiniz?

Malesef canım insan ailesini seçemiyor. Ama Allah nasip ederse dediğin gibi ben daha güçlü hayatıma devam edeceğim
Galiba doğru diyorsun canım ama bende öyle olursam onlara benzerim ben hala umutla bakıyorum hayata gelecek güzel günlerime yeniden gelecek meleğime ben buyum canım bunlarda sınavımmış Allahım bundan sonrasını hayırlı eylesin

Allah yardimcin olsun canim benim rabbim sana hayirli evlatlar versin insallah sıkma canını hepimiz yarin ne olacagini bilemiyoruz seni cok takdir ediyorum dualarim seninle insallah
Çok teşekkür ederim canım

Kediciklerine sarıl en masum sevgiyi onlarda bulursun :) ve biz varız tabiki. Keşke gelebilsekte sana kocaman sarılabilsek o kadar isterdim ki..
Düşünmen yeterli canım inan o güzel yüreğini yanımda hissettim be iyiki varsınız

AMin canım inşallah

İnşallah canım gelsin sınıvlar ben hep geçeceğim hep bir kız kardeşim olsun isterdim şimdi bir sürü var iyiki varsınız

Gelecekteki bebeğin çok şanslı. Çünkü annesi, bir ebeveynin nasıl davranması gerektiğini acı tecrübelerle de olsa ogrenmis, çocuğuna her daim sahip cikan bir anne olacak. Ve bu kadar güçlü,koruyucu bir anne ile beraber olduğu müddetçe sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecek. İnsallah bu şansı yakalayacak bebiş en yakın zamanlarda kucağında olacak. Sana Eyüp camiinde çok dua etmiştim, Allah kurtarsın diye kolaylıkla, bu kez bebeğin yola çıkıp kucağına kavussun diye edicem. Seviyoruz seni.

Ya ben de cuma akşamı böyleydim Allah biliyor ya korku kaygı heyecan mutluluk bir araya girmişti ve çok şükür hayırlı haberlerle geçtik bu durumu darısı yarın sana olsun inşallah sonra da sırayla tüm bebislerimize

Sen ne yasarsan yasa neyden rahatsız olursan ol sonu hep yazının sonu gibi olacak yani umutla daha dik kalkacaksın yaşadıklarının altından seni tanımadan bile bunu anlamak mümkün... Sen hep böyle ayakta kal herseye ve herkesee inat olur mu güçlü kadın...

Hoşbuldum :) şifa olur inşallah.
Benim doktorum bu gebeliğimde bana ne demir ilacı ne vitamin verdi. Sizler kullanıyo musunuz? Ne zaman verdi doktor?
Ben multivitamin kullanıyorum 12 haftadan beri bu hafta itibariyle de demir ve magnezyum başladık

Ne güzel yazmışsın canım inşallah. Allahım tüm dualarını kabul etsin inşallah güzel yürekli kadın bu arada okudum ataman olmuş çok sevindim birde lekelenmen olmuştu canım bittti dimi herşey yolunda dimi

İnşallah canım inşallah Allahım hiç birinizin ayağına taş gözüne yaş değdirmesin iyiki varsınız

Kuzucum devlettekinin cinsiyet tahminine guvenmiyorum ama benim icin saglikli olmasi onemli olan saglikla gelmesi cinsiyeti gercekten hic muhim degil dis icin antibiyotik iciyorum 2 gundur mecburen bugun iyiyim o yuzden birde yazdığın uzun mesaji okudum benim annem su 5 aylik hamilelik sürecimde bir kere bile aramadi tebrik etmedi. Yani cokta muhim degiller bence hatta belki de herkes anne olmamalidir. Esin icinse anne karnina dustugu anda bağlanıyor ama erkek icin dogumdan sonra basliyor o surec canim senin kadar tabiki uzulemezdi ama yaptigi da yanlis olmus tabi :// sen kendine guven ayakta dur senin icin guzel gunler cok yakinda ben cok eminim kuzu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…