- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 53
- 34
Ayrıntılı ultrasonu yaptırdın mi canım kaç haftalikken bende 19+5 ye yaptırıcam ama erken mi diye düşünüyorumYa ben hep 2 haftada bir gidiyordum ama şimdi bu detaylı ultrasona denk getirmek için bu sefer arayı uzun tuttum.. Ama gerçekten insan çok özlüyor.. Allahtan doktorum hep CD yapıp veriyor kısa Videolar halinde de öyle izliyorum sürekli
Kullaniyorum suan zaten mecburen tesekkurler verdiginiz bilgiler icinEnfeksiyondan göreceğiniz zarar daha fazla bu nedenle kullanmanızı öneririm. Evet hoş bi durum değil hamilelikte ilaç kullanmak ama mecbur kalınca D kategorisindeki ilaçlar bile ( genellikle epilepsi hastası gebelerin ilaçları) annenin göreceği fayda - bebeğin göreceği zarar kıyaslanarak kullanılıyor. Zamanında kullanın da daha ağır ilaçlar kullanmaya gerek kalmasın. İnşallah bir an önce iltihabınız kurur.
Netten alma kuzum o hataya ben dustum bosuna vakit kaybi ://Canın sağolsun :) ben arayış içindeyim hala ablam Carrefour da gözüküyor dedi netten bakmış ama bozuk geliyor diyorlar . Gidip almak en iyisi.
Insallah gidebilmissindir canim onlara biseyler almak o kadar büyük bir zevk ki tansiyonun cok dusuyorsa tek cikma ama canim benceAynen canım güzel bi bağ oluştu MâşâAllah gidince sarılmalar falan :)evet az kaldı canım. Hayırlısı ile o günler bi gelse bugün iyi hissedersem lcwya gideyim diyorum yürüme mesafesi İnşâAllah yine tansiyonum düşmez. Bende hiç bişey almadım henüz
Sanirim nisantasi civarinda kaliyor burasi esime soleyeyim bir baksin tesekkurler canim :))Günaydın. Tam adını bilmiyorum ama adresi şurada fıstık.
Bir zamanlar ikiliyi heyecanla bekliyordum suan yerini detayli aldi sonrasinda baska birsey alacak sanirim hep boyle gidecek :)) ozele bak bi yazdim sana :))Sağol tatlımzaman çok çabuk geçiyor Şubat sonu hemen geliverir sen merak etme yeter ki herşey sağlıklı olsun
Dosya yüklemeyi bilmiyorum bı iki kere de denedim başaramadım özelden atıyorum sana miniş in fotoğrafını
Benim doktorum en uygun 21 24 hafta arasi dedi canim tabi senin doktorun oyle uygun gorsuyse o zamanda yaptir benceAyrıntılı ultrasonu yaptırdın mi canım kaç haftalikken bende 19+5 ye yaptırıcam ama erken mi diye düşünüyorum
Aynen canım sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah hepinizin bebişleriKuzucum devlettekinin cinsiyet tahminine guvenmiyorum ama benim icin saglikli olmasi onemli olan saglikla gelmesi cinsiyeti gercekten hic muhim degil dis icin antibiyotik iciyorum 2 gundur mecburen bugun iyiyim o yuzden birde yazdığın uzun mesaji okudum benim annem su 5 aylik hamilelik sürecimde bir kere bile aramadi tebrik etmedi. Yani cokta muhim degiller bence hatta belki de herkes anne olmamalidir. Esin icinse anne karnina dustugu anda bağlanıyor ama erkek icin dogumdan sonra basliyor o surec canim senin kadar tabiki uzulemezdi ama yaptigi da yanlis olmus tabi :// sen kendine guven ayakta dur senin icin guzel gunler cok yakinda ben cok eminim kuzu :))
Bizim burada neredeymis canim ?@mervekaan19 Ben Avrupa yakasında Derindere Hastanesi'nde GATA mezunu, GATA'da daha önce calismis iyi bir doktor var, ikili test için de ona gitmiştim .Ona yaptiricam. Randevu aldım . Arkadaşım ona düzenli gidiyor, o da ona yaptırdı. Bilgili bir doktor. 450 olması lazım. Yeri Kagithane'de. O hastanede bir sürü kadın .doğumcu var ama bir tek o yapıyor ayrıntıliyi.
Göreceğiz dünür bekliyorum koc burcunu :))Aynen canım sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah hepinizin bebişleriAğrının geçmesinede sevindim canım çok zordur inşallah tez vakittede komple kurtulursun. Bende eminim canım o günleri göreceğiz
Ayrıntılı ultrasonu yaptırdın mi canım kaç haftalikken bende 19+5 ye yaptırıcam ama erken mi diye düşünüyorum
Canim her gittigimizde hepimiz endiseleniyoruz hersey yolunda mi diye olumlu düşün olumlu olsun canım inş sıkıntısız güzel geçer haberlerini bekliyoruz kaç haftalikken yaptıricanYarın ayrıntılı ultrasonumuz olacak. Tek korkan ben miyim? Bazı anne adayları hiç yaptırmıyormuş, yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı bilmiyorum. Herşey güzel çıkacağını umut ediyorum ama o endişe çok fena. Bu gece uyuyamam kesin
Anladım canımCanım ben daha yaptırmadım ayın sonuna doğru gideceğim 21 hafta olunca.. Ben şu anda 19+5 im doktorum henüz erken dedi ama tabi yinede bilemiyorum tabi..
Her defasında söylediğimiz gibi yine söyleyelim o halde, anne olmak böyle bişeymiş demek endişe heyecan merak mutluluk hep içiçe olacak bundan sonra hayatımızdaBir zamanlar ikiliyi heyecanla bekliyordum suan yerini detayli aldi sonrasinda baska birsey alacak sanirim hep boyle gidecek :)) ozele bak bi yazdim sana :))
Yok canım maalesef yine çıkamadımInsallah gidebilmissindir canim onlara biseyler almak o kadar büyük bir zevk ki tansiyonun cok dusuyorsa tek cikma ama canim bence
Cok saol canim benim bu gün daha iyiyim cok sukur biraz hafifledi :))
Kac gundur canimdan bezdim bugun cok iyiyim sükür ayy ne zormus Allah kimseye yasatmasin ozellikle de hamilelikte canimSevindim canım iltihab kurudukca antibiyotik sayesinde ağrı da geçer
Doktorunla bu konuyu konustunmu canim kan degerlerinde vitamin degerlerinde dusukluk oldugu zaman boyle oluyor genelde hani simdiye biraz biraz toparlaman lazimdi cok zor sana da boyle ne kadar baskalari alsa da insan kendi de almak ister. Tansiyonun cok dusuyorsa uzun sure ac mi kaliyorsun acaba ? Birde aman diyim oyle kotu hissettiginde mutlaka yere comel yada otur ayaktayken falan dusme mazallah benim de bir ara cok dusuk seyrediyordu simdi 2 saatte bir yiyorum ara ogun falan yapiyorum mideyi bos birakmiyorum pek daha iyiyim bulantilar gecdi mi insallah ?Yok canım maalesef yine çıkamadımyemek yedim yine tansiyonum düştü ayran falan içtim daha kendime gelemedim.tek zaten mümkün değil cesaret edemiyorum. Çıksaydım sadece lcwdan müslin battaniye alacaktım şansa bak ki ablam akşam çıkmıştı alışverişe almış sağolsun kalbimi okumuş sanki O İzmir'de ben İstanbul'da :)
Bi saat çok iyi oluyorum ufak tefek işler yapıyorum. Birden bi kötü oluyorum hemen yatıyorum kafam kalkmıyor eşimde şaşıp kalıyo n'oluyo sana böyle diyo anlamadım valla :/
Kesinlikle oyle dunyanin en zor ama en guzel duygusuHer defasında söylediğimiz gibi yine söyleyelim o halde, anne olmak böyle bişeymiş demek endişe heyecan merak mutluluk hep içiçe olacak bundan sonra hayatımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?