2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayrıntılı ultrasonu yaptırdın mi canım kaç haftalikken bende 19+5 ye yaptırıcam ama erken mi diye düşünüyorum

Kullaniyorum suan zaten mecburen tesekkurler verdiginiz bilgiler icin

Insallah gidebilmissindir canim onlara biseyler almak o kadar büyük bir zevk ki tansiyonun cok dusuyorsa tek cikma ama canim bence

Bir zamanlar ikiliyi heyecanla bekliyordum suan yerini detayli aldi sonrasinda baska birsey alacak sanirim hep boyle gidecek :)) ozele bak bi yazdim sana :))

Aynen canım sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah hepinizin bebişleriAğrının geçmesinede sevindim canım çok zordur inşallah tez vakittede komple kurtulursun. Bende eminim canım o günleri göreceğiz

Bizim burada neredeymis canim ?

Aynen canım sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah hepinizin bebişleriAğrının geçmesinede sevindim canım çok zordur inşallah tez vakittede komple kurtulursun. Bende eminim canım o günleri göreceğiz
Göreceğiz dünür bekliyorum koc burcunu :))

Reactions: BYV
Ayrıntılı ultrasonu yaptırdın mi canım kaç haftalikken bende 19+5 ye yaptırıcam ama erken mi diye düşünüyorum

Canım ben daha yaptırmadım ayın sonuna doğru gideceğim 21 hafta olunca.. Ben şu anda 19+5 im doktorum henüz erken dedi ama tabi yinede bilemiyorum tabi..

Canim her gittigimizde hepimiz endiseleniyoruz hersey yolunda mi diye olumlu düşün olumlu olsun canım inş sıkıntısız güzel geçer haberlerini bekliyoruz kaç haftalikken yaptırican

Bir zamanlar ikiliyi heyecanla bekliyordum suan yerini detayli aldi sonrasinda baska birsey alacak sanirim hep boyle gidecek :)) ozele bak bi yazdim sana :))
Her defasında söylediğimiz gibi yine söyleyelim o halde, anne olmak böyle bişeymiş demek endişe heyecan merak mutluluk hep içiçe olacak bundan sonra hayatımızda

Insallah gidebilmissindir canim onlara biseyler almak o kadar büyük bir zevk ki tansiyonun cok dusuyorsa tek cikma ama canim bence
Yok canım maalesef yine çıkamadım yemek yedim yine tansiyonum düştü ayran falan içtim daha kendime gelemedim.tek zaten mümkün değil cesaret edemiyorum. Çıksaydım sadece lcwdan müslin battaniye alacaktım şansa bak ki ablam akşam çıkmıştı alışverişe almış sağolsun kalbimi okumuş sankiO İzmir'de ben İstanbul'da :)
Bi saat çok iyi oluyorum ufak tefek işler yapıyorum. Birden bi kötü oluyorum hemen yatıyorum kafam kalkmıyor eşimde şaşıp kalıyo n'oluyo sana böyle diyo anlamadım valla :/

Doktorunla bu konuyu konustunmu canim kan degerlerinde vitamin degerlerinde dusukluk oldugu zaman boyle oluyor genelde hani simdiye biraz biraz toparlaman lazimdi cok zor sana da boyle ne kadar baskalari alsa da insan kendi de almak ister. Tansiyonun cok dusuyorsa uzun sure ac mi kaliyorsun acaba ? Birde aman diyim oyle kotu hissettiginde mutlaka yere comel yada otur ayaktayken falan dusme mazallah benim de bir ara cok dusuk seyrediyordu simdi 2 saatte bir yiyorum ara ogun falan yapiyorum mideyi bos birakmiyorum pek daha iyiyim bulantilar gecdi mi insallah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…